Mēneša favorīti: oktobris

01.11.13

Vai man tikai  tā liekas, bet oktobris bija diezgan garš mēnesis. Var jau būt, ka darbos bija nedaudz ierakusies un ir kādas astītes no oktobra vēl palikušas no universitātes, bet tas tā. Pirms sākšu pievērsties smukumlietām, gribu pateikt, ka par savu augstākās izglītības izvēli nenožēloju ne dienu. Jā, ir dienas, kad ir grūti, bet es katru dienu eju uz universitāti un priecājos, ka mācos tieši tur. Protams, dienas paiet viena pēc otras, jo laika par kaut ko citu domāt nav, tāpēc ieraksti ir palikuši daudz retāki. Neliela atkāpe tam, ka tepat vien vēl esmu.  Bet, labi, tagad ķersimies pie mēneša favorītiem.
  • Чистая линия sejas krēms ar alveju kombinētai sejas ādai - ja nemaldos šis ir kāds 4 vai 5 iepakojums ko lietoju, bet biju paņēmusi nelielu pārtraukumu šim, jo negribējās, ka āda beigās pierod pie viena krēma. Vairākas reizes jau esmu minējusi, ka tas ir labi mitrinošs un atsvaidzinošs sejas krēms.
  • Stenders ķermeņa jogurts ar dienvidu greipfrūtu - jau iepriekš rakstīju, ka man šis ļoti patīk aromāta, konsistences, pēc sajūtas un efekta ziņā.
  • Mīļākās smaržas oktobra mēnesī man bija Halle Berry Closer. Šīs ir salīdzinoši nedārgas smaržas, bet izvēlējos tās tieši aromāta dēļ. Kā tas tiek visu aprakstīts: "Vīrišķīgs sieviešu aromāts!" Ja apraksta aromātu, tad tas ir saldskābs ar tādu koksnes un muskusa piesitienu. 
  • Viens no nesenākajiem pirkumiem un jaunajiem favorītiem ir jaunais Nivea lūpu sviests Vanilla&Macadamia. Latvijā mums ir pieejami visi četri veidi - klasiskais, šis, ar karamelēm un ar avenēm. Cena gan ir stipri pa augstu ( Ls 2.79), bet tās sajūtas.. Lūpas ir lieliski pabarotas un ir tik maigas! Noteikti sekos nākotnē arī pilna atsauksme.  
  • Acīm man ir 3 favorīti - Artdeco Color&Art acu laineris violetā krāsā no vasaras kolekcijas. Es apzināti izvēlējos tieši violeto, jo man ieteica tieši šo, ka tas izskatoties ļoti skaisti uz acīm. Un tā arī ir. Es patiesībā esmu nedaudz par sevi šokēta, jo šim lainerim ir sīkā smalkā otiņa ar kuru parasti es kļūdījos pie uzklāšanas, bet tagad no rīta uzvelku līniju viens un divi! Tonis ir tāds lillīgs ar sīku mirdzumu un uz acīm izskatās superīgi! Otrs man favorīts ir Catrice Long& Lasting zīmulis, tonī Moss Undercover. Tas ir ideāls zaļš tonis, kas turas vienreizēji. Arī ātri uzvelku gar augšējo skropstu līniju, piekrāsoju skropstas un aidā!
  • Catrice Lashes To Kill False Lashes Volume skropstu tuša - ideāla skropstu tuša par kuras superīgajām īpašībām uzzināju pavisam nejauši, kad beidzās mana ierastā mīļā tuša, un tad savos krājumos es atradu šo, un esmu ļoti pārsteigta. Tā dod superīgu efektu skropstām, notur atliekumu visas dienas garumā, nedrūp un nesmērē acis. 
Kā mēneša persona, kas ir jauna iedaļa manos favorītos, ir zviedru modes blogere Angelica Blick. Viņas blogs: http://angelicablick.se/
Neesmu baigā modes sekotāja, bet viņas blogu es jau lasu kopš pavasara. Mani ļoti piesaistīja tās dziļās un skaistās bildes, protams, viņa pati arī ir neticami skaista savos 22 gados. Bildes ar rudens dabu vispār ir kaut kas nereāls!
saite

Kā mēneša dziesma šoreiz tā ir tikai viena un to es skandināju visu oktobri! "Lawson - Juliet"

Ar favorītiem tas šodien viss!

p.s. Varbūt vēlaties detaļās uzzināt kā man iet universitātē un ko vajadzētu zināt par konkrēto programmu, ja nākotnē vēlēsieties iet studēt to pašu ko es?  Un vispār ko vajadzētu zināt kā pirmkursniecei? Ja būs interese noteikti izveidošu par to rakstu!

bučas
&z

14 comments:

  1. Raksts par universitāti būtu foršs!

    Smaržas mani ieinteresēja, būs japameklē:)

    AtbildētDzēst
  2. aaaa, tā gribas lūpu sviestu, bet tik daudz maksāt par lūpu balzāmu, kuru tā jau mājās ir tik daudz.. nezinu. gan jau, ka ar laiku! :]

    tagad eju cauri mazliet citādākai pieredzei saistībā ar augstāko izglītību, bet vēl kādu stāstu par dzīvi
    universitātē būtu interesanti palasīt. :]

    ieinteresēja Catrice zīmulis. izskatās pēc foršas bāzes smokey acīm. ;]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. cik balzāmam vispār ir svars / tilpums? ja tā padomā, tad Nivea balzāmi taču parasti ir ap 1.90ls, tad jau nav tik traki. ;D

      Dzēst
    2. Tilpums ir ap 20g, bet kāpēc es saku, ka ir diezgan padārgi, jo poundos tas maksā 2.5, tā kā ir atšķirība. :)

      Dzēst
  3. Man ir šis balzāms ar avenēm.. uhh, ļoti labs :) Domāju pirkt arī karameļu un vaniļas/makadāmijas "garšas" :) Vienīgi man ne pārāk patīk tas, ka jālien ar pirkstu iekšā, bet par cik lietoju to pārsvarā pa mājām - tad der :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Njam, tas, ka visu laiku ar pirktiem jālien iekšā, tas ir apnicīgi, bet man ļoti patīk viņa konsistence. ;)

      Dzēst
  4. Noteikti vēlētos lasīt rakstu par universitāti.

    AtbildētDzēst
  5. Laineris un zīmulis izskatās dikti forši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev noteikti tās abas krāsas ideāli izskatītos uz actiņām. ;)

      Dzēst
  6. Šķiet, ka zinu, kurš būs mans nākamais lūpu sviests, kad būs iztērēti esošie! :)
    annmaryjane.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  7. kur var iegādāties to lūpu balzāmu? veikalos skatījos un kaut ka neredzēju..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es zinu, ka ir Origo, bet savējo es pirku Imantas Maxima Drogās. ;)

      Dzēst
    2. paldies! rīt iešu meklēt savā Drogās :)

      Dzēst
    3. Gan jau, ka visur ir. Ja nemaldos viņiem vēl tagad iepazīšanās cena. ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan