Šodienas pirkumi!

12.10.13

Es ilgu domāju vai iet uz Trakajām dienām Stockmann vai nē, bet beigās nolēmu, ka tur speršu savu kāju.
Godīgi saku, ka nekas special tur nebija. Jā, daudz atlaides, bet nekas wow! Tāpēc sev es pirku tikai tās lietas, kas bija vajadzīgas.
Pēc tam nopirku vēl šo un to, ko nedabūju Stockmann.
  • Garnier Ultra Doux šampūns ar 5 augu ekstraktu - dievinu, un tas tērējas tik ātri! Pirku Rimi, jo citur tuvumā nebija pieejams šis 400 ml tilpums. (Ls 1.59/ € 2.26)
  • Stenders Greipfrūtu ķermeņa jogurts - Stockmanā šī bija top prece šodien, jo maksāja vien Ls 3,50/  4.98
  • Бархатные ручки roku krēms - ieraudzīju, ka liela atlaide Stockmanā un ķēru ciet, jo bija lasītas ļoti labas atsauksmes par šiem. Smaržo tik gardi! (Ls 1.30/  1.85)
  • Lumene Basic Blue sejas toniks - par tādu cenu nevar neņemt! Man ir tāda sajūta, ka esmu nedaudz apsēsta ar šo toniku! (Ls 2.00/  2.85)
  • Superdrug Superfruits sejas maska - visu laiku kā esmu Drogās, tā redzu, ka ir izpirkta, bet tagad bija un nopirku. (Ls 0.91/ € 1.29)
Nedaudz sevi palutināju, bet esmu jau noskatījusi ar ko es sevi vēl palutināšu nākošajā nedēļā! Tā kā gaidām, noteikti atrādīšu!

p.s. Kāda ir jūsu attieksme pret šo ikgadējo Trako dienu maratonu?

bučas
&z

16 comments:

  1. Jā, šīs firmas roku krēmi ir ļoti labi un iedarbīgi!. :)

    AtbildētDzēst
  2. Trako sieviešu dienas ar katru pusgadu sāka kaitināt arvien vairāk. ;D Priecājos, ja godīgi, ka divu izstaigāšanas reižu laikā nenopirku neko citu, izņemot želejkonfektes. ;D Skatījos uz toniku, atcerējos, ka Tev patīk, bet tomēr nepaņēmu, tāpat arī ilgi domāju par Macadamia matu masku, bet arī tai beigās pagāju garām. Tomēr tur daudz kas gadu laikā nav mainījies. Pavasarī gan fočiku un dažas labas kosmētikas lietas nopirku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man , piemēram, bija sajūta, ka tur firmas piedāvā visu to, no kā vēlas tikt vaļā. Nezinu var jau būt, ka tik man tā škiet, bet tik lielas atlaides tāpat vien nekad netaisa, tas ir mārketinga triks tāds vienkārši. :)

      Dzēst
  3. Mani gan nekaitina, labraat iepeerkos. No kosmeetikas iegaadaajos Macadamias matu suku. No saakuma biju domaajusi panjemt otru Tangle Teezeri, bet taa kaa abas bija vienaa cenaa, noleemu izmeegjinaat Macadamia. Un teikshu taa - ir daudz paaraaka par TT, kjemmee vieglaak, rokturiitis dod to, ka eertaak turama, turklaat klaat veel bija produktu paraudinji. Panjeemu veel zaljo Gosh tushu, luupeni, JOIK sejas kreemu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, re kā! Es ar par to tušu domāju, bet cik biju runājusi ar draudzenēm, daudzas sūdzējās, ka tuša ātri izžuva. :(
      JOIK baigās atlaides bija, bet diemžēl nepaņēmu. Grozīju un domāju, bet beigās domāju, ka labāk nē. ;)

      Dzēst
  4. es arī šodien tomēr nolēmu ieiet un nopirku Stendera greipfrūtu dušas suflē un Tangle teezer. Kā jau rakstīji, Stenderam šodien bija labas cenas, savukārt tīzeri gribēju jmau sen un par pieciem ar pus latiem - kāpēc gan nē :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to dušas suflē neņēmu, jo tā jau nevaru izlietot savus dušas želejas krjumus un tad vēl šis būtu, bet jo losjons ko lietoju gan iet uz beigām, vajadzēja kaut ko maigu, mitrinošu un smaržīgu! ;)
      TT gribu arī, bet kaut kā pavisam aizmirsu, ka viņas baigā atlaide. Nu neko, jāgaida BB tur gan jau būs viņu stends. :)

      Dzēst
  5. Neesmu vēl bijusi, bet sakārdinājāt mani...rīt vajadzēs ieiet :)

    AtbildētDzēst
  6. Es sapirkos back up produktus no Madaras, arī L'occitane dušas eļļu, kas man ļoti patīk. Noķēru arī baigi foršo žaketi un garšīgas končas!:)

    Kopš mācos Rīgā, sanāk arī aiziet, kādreiz gan negāju.

    AtbildētDzēst
  7. par Trakajām dienām - katru gadu piedāvājums ir vājāks un cilvēku skaits nedaudz atbaida un negribas tur iet.. Bet, kādreiz eju, ja ir piedāvājumā ir interesējošā prece.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To daudzi saka, ka piedāvājums paliek ar vien vājāks un atlaides mazākas. :D

      Dzēst
  8. Es nopirku Joik ķermeņa eļļu un Tangle Teezeri. :)
    Gaidu atsauksmes par jogurtu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad būšu izmēģinājusi, noteikti uzrakstīšu! ;)

      Dzēst
  9. Pagājšgad nopirku matu eļļiņu, kas bija ar labu atlaidi, šogad tā pati eļļiņa ar "atlaidi", bet gandrīz jau par pilno cenu. Pfff.
    Arī gribēju macadamia matu masku un TT, bet šomēness daudziem radiem dzimšanas dienas un jāpataupa naudiņa.
    Nez BB macadamia būs? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rekur piemērs kā tās atlaides smuki aug! ;)
      šodien skatijos dalībnikeu sarakstu, bet vēl nav ielikts kas šogad piedalīsies, tikai pagājušā gada ir. Man liekas, ka jābūt, vismaz pagājušajā gad bija.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan