Pārskats: Planeta Organica ķermeņa skrubis Brazil

07.10.13

Par Planeta Organica skrubjiem iepriekš bija lasītas tik daudz labas atsauksmes, ka beidzot man to arī vajadzēja pamēģināt. Tā kā man vajadzēja raupjāku skrubi, tad vieta kur to izvēle ir lielāka ir veikals "Siberika". Tur ir pieejami virkne ar šo un vēl citiem skrubjiem, bet pēc aromāta vairāk piesaistīja tieši šis.
Ražotājs apgalvo, ka šis ir 100% dabīgs skrubis ķermenim ar Brazīlijas riekstiem un organisko neroli eļļu. Tas efektīvi un delikāti attīra ādu, kā arī, tam piemīt stiprinošās un pretcelulīta īpašības.

Pats skrubis ir milzīgā un smagā 400ml iepakojumā, un atverot smaržo ideāli. Manam degunam tas saistās ar kaut ko nedaudz austrumniecisku. Pēc izskatās tas liekas kā kafijas skrubis, bet patiesībā tas ir uz sāls bāzēts.
Pēc konsistences tas ir ļoti, ļoti biezs, un vienai lietošanas reizei pietiks kāda 2 ēdamkarotes skrubja visam ķermenim. Iespaidīgi, ne?
Pirms lietošanas noteikti vajag saslapināt ādu, citādi biezās konsistences dēļ tas var skrāpēt ādu. Pēc lietošanas ir sajūta, ka ir noņemts milzīgs slānis ar nelabajām lietām, un ir tik atvieglota un nedaudz kņudoša sajūta.
Lai sajūtas būtu pilnīgas, pēc tam ādu var ieziest ar kādu viegļu ķermeņa losjonu vai pieniņu. Tas būs punkts uz "i". Vēl ilgu laiku šķitīs, ka āda ir neticami maiga un gluda.
Par tām pretcelulīta īpašībām jau grūti teikt, tas ir atkarīgs cik izteikts ir celulīts un vai vēl kaut kas paralēli tiek lietots.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos "Siberika"
  • Cena - ap Ls 6/ ap   8.54
  • Rezumējot - šis ir lielisks ķermeņa skrubis. Līdz šim es biju lietojusi tikai divu veidu un abi tie bija raupji sāls skrubji, bet lai arī šis ir sāls skrubis tas neberž ādu un lieliski attīra. Es zinu, ka tas pietiks vēl ilgam laikam, bet es turpmāk laikam palikšu tikai pie šiem Planeta Organica ķermeņa skrubjiem. 
bučas
&z

13 comments:

  1. jāgaida atlaides :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad Siberikā, manuprāt, ir atlaides Planeta Organica produktiem.
      Šis nav mēģināts, bet par aveņu skrubi esmu sajūsmā.

      Dzēst
  2. Izskatās labs. Nez kādas tur vēl garšiņas skrubjiem? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu kādas konkrēti, bet tur bija daudz un dažādas. Bija kas labāk smaržo un bija kas manam degunam pavisam nepatika! ;)

      Dzēst
  3. Vakar tieši izmēģināju to izslavēto aveņu skrubi un...man dikti nepatika! Patēriņš tiešām niecīgs, bet ne super-duper smaržas es nesajutu (tikai mazliet varēja jaust ķīmisko aveni un omes "Dzintara" smaržas) un pēc tā, bija sajūta, ka man netīrumu vēl vairāk palika. Tāpēc pirmo reiz pēc skrubja vēl riktīgi berzos ar švammi un dušas želeju. Biju pa galam apbēdināta, jo laikam man vienīgajai tāda šaize!
    Bet gaidīšu kamēr noplaks manas dusmas uz šo produktu un mēģināšu vēlreiz!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es apzināti nepirku to aveņu, jo zināju, ka man viņš būs pa maigu! Man patīk paratsi tādi raupjāki, tāpēc kritu par labu šim!

      Žēl, ka Tev tā, bet es domāju, ka kaut kā jūs bai atradīsiet kompromusi! ;)

      Dzēst
  4. nu KĀPĒC tieši skrubji izskatās tik garšīgi? ;D
    umm, esmu kaut kā dikti maza vai vienkārši taupīga, ja vienā sāls skrubja lietošanas reizē aiziet aptuveni tējkarote? ;D Planeta Organica jau, protams, kārdinoši, bet šobrīd max sāls skrubi uztaisītu pati, jo, ja vasarā vēsā ūdenī kaut kā vēl varu [uz knapi mitras ādas] normāli noskrubēties ar sāls skrubi, kamēr tas neizkūst, tad aukstajā sezonā nu gan kkā neiet man ar sāls vai cukura skrubjiem.

    varbūt jātaisa pašai kafijas skrubis? vai varbūt ir kādai kāds ieteikums - kaut kas tikpat abrazīvs kā sāls, bet tomēr nekūstošs? :]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu es Tev varu ieteikt to pašu kafiju vai kādus augļa kauliņus sablenderēt. Piemēram blenderīti augļu kauliņi ļoti labi skrubē ādu, bet nekur nekūst;)

      Tu gan esi ļoti ekonomiska! Tad jau man jādomā vai neesmu parāk liela tērētāja :D

      Dzēst
    2. nē, gan jau, ka neesi. vakar izlietoju līdz galam savu skrubi un konstatēju, ka sanāk varbūt pat divas tējkarotes. ;D

      Dzēst
    3. Vai cik daudz izlietoji!! :D
      Malacis, ka līdz galam! tas nozīmē, ka vēl viens tukšinieks! ;)

      Dzēst
  5. man šis ļoti patika, likās gan vairāk vasarai piemērots.
    Par to, ka ļoti ekonomisks piekrītu, ja parasti man skrubis iziet mēnesī, šis pietika vismaz trijiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. MAn atkal tas saistās ar rudeni! ;)
      Bet produkts pats par sevi ļoti labs!

      Dzēst
  6. Viss, man ari vajag!!!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan