Mēneša favorīti - septembris

01.10.13

Nu ko lai saka! Var jau sākt jau vilkt laukā no visdziļākā skapja nostūra ziemas drēbes, jo rudens jau palēnām atkāpjas dodot ceļu aukstajam laikam, un drīz jau sniegam.
Septembris ir pagājis neticami ātri, man pat ir sajūta, ka tas nav bijis. Dienas universitātē pagāja neticami ātri, bet man ir prieks, ka esmu beidzot īstajā vietā!!
Septembrī man ir daži favorīti, lielākoties tie visi ir jaunpienācēji manā produktu kolekcijā, teiksim tā. Tomēr, arī šajā mēneši man būs daži ne-kosmētikas favorīti!

  1.  Catrice Prime& Fine birstošais pūderis
    - lai arī šis ir tas pats slavenais "baltais pūderis", kas padara baltu seju zibspuldzes apgaismojumā, bet es to ļoti dievinu! Visu mēnesi lietoju tikai šo kā nostiprinošo pūderi, un tas mani nebija ne reizi pievīlis, pat ja ārā lija ļoti stiprs lietus.
  2.  Matu virtulis - arī pagājušā gada septembrī šis bija manos favorītos, bet man šķiet, ka es šo esmu lietoju katru mīļu dienu. Nekas nevar būt vieglāks kā ar šo mazulīti izveidot skaistu copi. Viens, divi un mati gatavi!
  3. Fresh Juice Mangosteen& Cassis sejas mazgāšanas gēls - produkts, ko nopirku paviasam nejauši steigā, bet esmu ļoti par to pārsteigta. Tas ļoti labi nomazgā visu kosmētiku un smaržo neticami garšīgi (pēc augļiem).
  4. Planeta Organica ķermeņa skrubis Brazil - sen gribēju šos skrubjus izmēģināt, un esmu neizsakāmi laimīga par efektu ko tas sniedz. Pats skrubis ir ļoti biezs un ļoti smaržīgs. Vienai lietošanas reizei pietiek 1 ēdamkarote ar šo skrubi, lai varētu noskrubēt visu ķermeni. 
  5. Avon Planet Spa Turkish Thermal Baths sejas maska ar māliem - dievinu šo masku. Lietoju divas reizes nedēļā, kad esmu noskrubējusi visu seju. Pēc šīs maskas lietošanas, seja ir tik maiga un gluda. Ideāla maska!
  6. Essence Long Lasting lūpu krāsa, tonī - 05 Dare To Be Nude - nopirku tikai pavisam nesen, bet jau pirmo reizi lietojot es iemīlējos tajā tonī un klājumā. Prieks manis, šis ir ideālais nude tonis lūpām. Lietoju katru dienu papildinot ar lūpu spīdumu. Lai arī noturība nav tā labākā, savas 2-3 stundas izturēs. 
Tonis reālajā dzīvē:

Šajā mēnesī man ir savas top 3 dziesmas, kas visa mēneša garumā ir patikušas (viena dziesma ir pavisam nesen izlaista klajā):

1. Miley Cyrus Wreckin Ball - šī ir laikam visu laiku pēdējā laikā kritizētā un aprunātā dziesma (patiesībā videoklips), bet es to dievinu. Piemēram, es šajā dziesmā un videoklipā saskatu pavisam ko citu, nevis kailumu vai āmura laizīšanu. Jau pirmo reizi to dzirdot, man tā iepatikās ļoti!
2. Lady Gaga Applause - vēl viena skandaloza persona par kuru lielākoties es neesmu sajūsmā, bet viņas dziesmās ir kāda īpaša jēga. Dziesma ļoti lipīga un skanīga!
3. Halley Williams feat. Zed Stay The Night - šīs dziesmas video iznāca tikai pirms dažām dienām, bet jau pirmo reizi noklausoties es sapratu, ka šī ir mana favorīte.


p.s. Svētdien noskatījos Dauntonas Abatijas 3. sezonas pēdējo sēriju un biju tādā šokā par finālu. Es vēl joprojām nespēju noticēt, ka mans favorīt personāžs aizgāja bojā.
4. sezonu sāku skatīties internetā. Sākums ir dramatisks un ļoti, ļoti emocionāls, ka bez asarām neiztikt.

Tādi lūk ir mani septembra favorīti skaitumlietās, un ne tikai tajās. Jauns mēnesis ir sācies un jāsāk meklēt savi oktobra favorīti!

bučas
&z

24 komentāri:

  1. essences tonis tīk. smuki :)

    Mailijas dziesma man arī patīk, bet klips gan nē. Ne jau tāpēc, ka kaila (ne viņa pirmā, ne pēdējā), bet gan tāpēc, ka pārāl tieši ir atspoguļots dziesmas teksts - ja ir dziesma par wrecking ball, tad ņemam bumbu un to filmējam. To varēja izdarīt arī daudz smalkāk un ne tik tieši...

    AtbildētDzēst
  2. Tik daudz reizes gribēju nopirkt kādu no tik daudz pēdējā laikā pozitīvi "izreklamētiem" Planeta Organica skrubjiem, bet mūždien pašā atbildīgajā momentā aizmirstu. Ak mana galva!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī vienmēr aizmirstu, tādēļ jautāju kādam, kas atcerēsies un nopirks!! :D

      Dzēst
  3. Gribas pamēģināt sejas masku ar māliem. :)

    Man Mailijas dziesma ļoti patīk, klips liekas interesants tieši tā iemesla dēļ, ka atgādina man par to, cik mēs esam dažādi. Interesanti paskatīties, kā visa pasaule par šo šūmējas, tā vietā, lai vienkārši neskatītos un to neapspriestu, ja jau tas ir tik neglīti un nesmuki! Ja cilvēkam tā ir ērti, lai jau izpaužas, man netraucē. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnīgi noteikti piekrītu - ja nemāk cilvēku pieņemt tādu kāds viņš ir tad jādomā vai tik mēs pēc kādas rokasgrāmatas nedzīvojam. Visam ir jābūt pilnīgi pa plauktiņiem laikam. ;)

      Dzēst
  4. Pēc kā smaržo tas Planeta Organica skrubis?Un no sāls vai no cukura? Man ir tas aveņu sāls skrubis, tāda sajūsmā esmu, lai arī agrāk ļoti patika Organic shop skrubji, bet šis tomēr patīk daudz labāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Grūti teikt.. Manam degunam jau liekas, ka kaut kas ar riekstiem un kaut ko saldu. ;)
      Zini, pēc tekstūras grūti teikt sāls vai cukura. Man jau liekas, ak cukura, bet tas ir ļoti raupjš.

      Dzēst
  5. aaaa, un galīgi aizmirsu, daudz laimes vārda dienā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī tikai tagad atcerējos! Pievienojos, sveicieni vārda dienā, lai forša šī diena! :)

      Dzēst
    2. Liels paldies, meitenes!! :*

      Dzēst
  6. Fresh Juice Mangosteen& Cassis sejas mazgāšanas gēls - varētu palūgt sīkāku raksturojumu? vai vismaz, kur var nopirkt? :]
    Par Mailijas dziesmu labāk nedomāju - sajūsmu neizraisa, bet tiiiiiik lipīga! ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir vienkāršs sejas mazgāšanas gēls normālai ādai. tas domāts, lai attīrītu kosmētiku un visus netīrumus. ;)
      Iespējams nopirkt veikalos Multilukss. :)

      Dzēst
    2. tā jau likās, ka Multilux, bet gribējās pārliecināties.
      nesausina ādu? kā ar sastāvu?
      ā, starp citu, pievienojos sveicējām! :] tā ir, ka neskatos kalendārā. ;D

      Dzēst
  7. daudz laimes vārda dienā !!! :)
    būs jāpamēģina lūpu krāsa :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!!

      Un, lūpu krāsa ir tiešām laba! ;)

      Dzēst
  8. Būs vien jāpamēģina Essences jaunās lūpu krāsas, skatījos tādi smuki tonīši. :)
    Sveicieni vārda dienā! :)

    AtbildētDzēst
  9. Jā, jā, jā, skrubis ir lāāāāābs! :)

    AtbildētDzēst
  10. tev spalvaina roka

    AtbildētDzēst
  11. Sveika, Zanda! Jau kādu laiku sekoju līdzi taviem rakstiem. Man patīk! :) Matu rullītis arī ir mans favorīts, super frizūra ātri ir gatava.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika!

      Paldies par labajiem vārdiem! ;)
      Pilnīgi noteikti tas atvieglo ikdienas rūpes par matu sakārtojumu!

      Dzēst
    2. Es nesaprotu, kā jūs tik ātri izveidojat matus. Mani mati ir biezi un gari, tāpēc ar šo virtulīti man sanāk tīt apkārt ļoti daudz matus, kas man pašai īsti nesanāk un izskatās neglīti. Arī ar to gareno, ar kuru var uztaisīt copes, man nekā nesanāk, jo ir ļoti neparocīgi. Problēma tā, ka man tās copes reizēm ir obligātas un neko citu taisīt nevaru.

      Dzēst
    3. Es atceros, ka pirmās reizes arī baigi ņēmos ar tiem matiem, kad kādas vairākas dienas pēc kārtas sāc taisīt matus tikai ar virtuli, tad beigu beigās tas viss tik ātri top. ;)
      Man pašai ir pusgari mati, bet ļoti biezi. Kaut kā ar viņiem tieku galā, bet viegli nav.. :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan