Jaunums: Garnier Fructis Miraculous Oil Brushing Express eļļa matiem

23.10.13

Nu jau šo eļļu kopš iegādes lietoju gandrīz vai 4 nedēļas, tāpēc beidzot esmu to izpētījusi līdz pēdējam un efekts šo nedēļu laikā arī ir novērots.
Tāpēc šodien no manis atsauksme par jauno Miraculous Oil Brushing Express eļļu!
Ražotājs apgalvo, ka šī eļļa, kas ir spēcināta ar Argana eļļu, aizsargā matus no karstuma līdz pa 230 C karstuma un divreiz samazina matu žūšanas laiku. Tā paredzēta lietošanai pirms matu žāvēšanas vai veidošanas trīskāršai brīnumainai iedarbībai.

Raksta laikā nedaudz paralēles vilkšu ar pirmo Miraculous eļļu par kuru biju sajūsmā. Saite uz rakstu.

Iepakojums: Iepakojums ir tikpat parocīgs kā klasiskajai šīs eļļas versijai, tas pats ar dozatoru, bet tikai krāsas citas izmantotas pie iepakojuma izveides. No saulaini dzeltenā uz sulīgi oranžo.

Smarža, krāsa, tekstūra: Matu eļļai ir ļoti tuvu tāds aromāts kā Goodbye Damage sērijas matu serumam. Es pieļauju domu, ka šis varētu būt tās sērijas papildinājums.
Pēc konsistences tai ir diezgan eļļaina tekstūra, tomēr tā ātri sasūcas saskaroties ar matiem. Kā jau zināt, Argana eļļa var matus padarīt smagnējus pie lietošanas, bet šai eļļai labi ir tas, ka tā ir viegla, un nerada 5 dienu nemazgātu matu efektu.
Pielietojums un rezultāts: Ja klasisko Miraculous Oil eļļu varēja likt trīs dažādos matu veidošanas vai kopšanas posmos, tad šī ir speciāli tendēta uz lietošanu tieši pirms veidošanas, jo tai klāt ir matu aizsardzības efekts līdz pat 230 C.
Personīgi es šo eļļu lietoju mitros matos, kā to vienmēr esmu darījusi, un pēc matu žāvēšanas sausos, lai papildus nogludinātu.
Ir pagājušas vairāk kā 3 nedēļas, kuru laikā esmu šo eļļu matos smērējusi aptuveni kādas 13 reizes mitros un sausos matos, tāpēc jau ir skaidri redzams vai šī eļļa maz dod kādu efektu, un vai to var salīdzināt ar klasisko versiju.
Mati ir daudz gludāki, tik traki nespurojas, žāvēšanas laikā ātrāk žūst (eļļas lielais pluss). Visā visumā eļļa dod efektu, bet es nezinu vai maniem matiem šī eļļa patīk labāk kā klasiskā versija.
Tajā saulaini dzeltenajā iepakojumā eļļa man drusku vairāk patika, jo viņa manus matus uztasīja superīgus, bet šī ļoti labus.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos Drogas, lielajos veikalos Maxima, Rimi un Prisma
  • Cena - Ls 5.99/ € 8.52
  • Rezumējot -Eļļas maniem matiem vairs nav nekas jaunums bez tām es nespēju iedomāties savu ikdienu Izmēģinot šo Miraculous Oil eļļas versiju, es sapratu, ka eļļa ir laba un tiešām palīdz maniem matiem, bet pirmā versija man patika tomēr labāk. Kā lielu plusu, noteikti es uzsaktu matu žāvēšanas laika samazinājumu, matu nogludināšanu un eļļas aromātu, kas vēl matos paliek visu nākamo dienu pēc matu mazgāšanas. 
bučas
&z


10 comments:

  1. Paldies par atsauksmi, tagad nezinu, vai pirkt šo vai iepriekšējo versiju, bet laikam tad pirkšu šo, jo gribās pamēģināt jaunumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja klasiskā versija ir bijusi, tad iesaku kaut vai salīdzināšanai nopirkt, bet ja pirmo reizi, tad es laikam pati tomēr izvēlētos klasisko. Tomēr tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. :)

      Dzēst
  2. Man ir šī eļļa, vēl gan neesmu mēģinājusi, bet kā smaržo - ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aromāts tiešām jauks un tik salds! ;)

      Dzēst
  3. Pagaidām lietoju otro iepakojumu no pirmās versijas, šo kaut kā neprasās. =)

    Redzēju, ka viņiem ir parādījusies arī šāda eļļiņa ķermenim - to gan gribētos izmēģināt, ja būs iespējams.


    http://secretsofelephante.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es palēnām jau testēju to eļļu. Varu teikt, ka man patīk, jo ātri iesūcas ādā un smaržo fantastiski! :)
      Tomēr pilna atsauksme būs nedaudz vēlāk.

      Dzēst
    2. Ir jau veikalos nopērkama?
      Mana miesta Drogās nav, līdz ar to jābrauc vien būs uz Rīgu pakaļ.

      Dzēst
    3. Jā, es viņu pirku septembra beigās Galerija C Drogās. ;)

      Dzēst
  4. Bet mati žūst ātrāk?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņi žuva ātrāk, ja arī lietoja klasisko versiju. Tā gan ir taisnība,jā! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan