Jaunums: Artdeco All in One Mineral skropstu tuša

28.10.13

Man ir kāds labs jaunums, kas varētu ļoti interesēt jūtīgu acu īpašniecēm. Tuša, kas ļaus atkopt skropstas pat tās katru dienu krāsojot ar skropstu tušu.
Ražotājs - 
All in One Mineral skropstu tuša, kas ir bez parabēniem piedāvā visu, ko Tu vēlies: apjomu, formu un kopšanu. Tā satur akurāti izvēlētus minerālus un augu sastāvdaļas. Tā ir pielāgota jūtīgu acu un kontaktlēcu nēsātāju vajadzībām. Dabīgie jojobas un saulespuķu vaski, kā arī kliņģerītes ekstrakts savienots kopā ar cinka, dzelzs, magnija, vara, silīcija minerālu kompleksiem, kas sniedz optimālāko skropstu kopšanu. Speciālā viss vienā birstīte (all-in-one) ar šķiedrām divos dažādos garumos sniedz sniedz apjomu un atdala katru skropstu. Birstīte vienmērīgi uzklāj visas bagātīgās sastāvdaļas no skropstu saknēm līdz galiņiem. 
Otiņas birstīte ir tieši tāda pati kā klasiskajai All in One skropstu tušai, tātad jau efekta ziņā var spriest, ka tas būs tāds pats.
Vispirms jāsaka, All in One tuša līdz šim ir bijusi viena no labākajām tušām , ko esmu lietoju tieši noturības ziņā. Tā uz acīm ir bijusi visādās dzīves situācijās un nekad nav pievīlusi izveidojot pandas acis. Saite uz rakstu par klasisko All in One tušu.
Pēc tekstūras skropstu tuša ir diezgan šķidra un krēmīga, bet man gribētos to nedaudz sausāku, tomēr šim aspektam ir savs pluss, jo kad paies nedaudz vairāk laiks kopš lietošanas, tā neizkaltīs kā to dara vairums tušas, bet paliks tieši tādā konsistencē kā vajag. Tātad, lietošanas ilgums būs ilgāks.
Aromāts šai tušai ir nedaudz nepatīkams, ja salīdzina ar klasisko All in One tušu, kuras aromāts man patika, vairāk atgādinot tādu aromātu kā vairums tušām. Tomēr pieļauju domu, ka aromātu daļēji ietekmē arī tas, ka sastāvā ir ļoti bagātīgs minerālu komplekss un augu sastāvdaļas.
Tušas iepakojums ir ļoti kompakts un lakonisks. Ja salīdzina abu tušu tilpumus, tad šīs tušas tilpums ir par 4 ml mazāks, jo šai tušai ir tikai 6 ml tilpums, bet klasiskajai versijai tie 10 ml.
Uz skropstām tuša klājas ļoti vienmērīgi atdalot katru skropstu, nepadarot tās saķepušas un mākslīgas. Lai iegūtu tādu efektu, kas augstāk redzams, tušu vajadzēs klāt divās diezgan biezās kārtās.
Runājot par noturību, uz manām acīm tā nav varējusi noturēties tik ilgi kā klasiskā versija, jo dienas laikā sāka nedaudz smērēt augšējo acs plakstiņu.
Par kopjošo efektu grūti vēl spriest, domāju, ka tikai lietojot ilgstoši efekts kāds būs. Es lietoju šo tušu jau gandrīz vai divas nedēļas, un esmu ievērojusi, ka tās ir palikušas ļoti gludas un spīdīgas. Nezinu kā lai savādāk to izskaidro, bet neko citu paralēli skropstām neesmu tagad lietojusi.
Piektdienas rakstā, kur bija redzami divi dažādi grimi uz skropstām izmantoju tieši šo tušu. Saite

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos Drogas un U/V Stockmann ( veikalos Kolonna un Douglas vēl neesmu redzējusi)
  • Cena - Ls 9.95/ € 14.16
  • Rezumējot - uzmanību piesaistoša tuša tām, kam ir jūtīgas acis un parasti ir problēmas atrast skropstu tušu, jo nēsā kontaktlēcas. Tuša dod labu efektu acīm, bet noturības nedaudz pieviļ. Aromāts, tā ir katra subjektīvā darīšana, tāpēc tas ir tāds mazsvarīgs punkts. Jāsaka, ka man patīk šī tuša, bet līdz galam ar viņu es laikam iedraudzēšos pēc ilgāka laika. 
bučas
&z

12 comments:

  1. Lai cik dīvaini izklausītos, man ļoti patīk saķepušas skropstas. Šī tuša manējās tikai nokrāsoja. Vajadzēja papūlēties, lai dabūtu efektu, kāds man nepieciešams. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk saķepušas skropstas, nu tāda labā nozīmē, ne jau tā, ka uzkrāso un uz acs ir palikusi tikai viena skropsta, bet kad viņas nedaudz saķep, uzrodas tāds dramatisks apjoma efekts! :)))) Domāju, ka es viena tāda dīvaina, jo visi jau parasti pēc tām atdalītajām tiecas! :))

      Dzēst
    2. Meitenes, man arī patīk pēdējā laikā vairāk saķepušas skropstas, bet tādam ikdienas minimumam es priekšroku došu atdalītām un vairāk dabiskām skropstām. :)
      Nu ar šo konkrēto tušu, lai es iegūtu saķepušo skropstu efektu, kas man patīk, vajadzēja 4 kārtas, bet apzināti neliku attēlu ar tādām skropstām, jo tad var rasties daudz pretrunu ar to, ka ir saķepušas skropstas un ka tuša nav laba utt.
      Ar šo tušu var variēt efekta ziņā. Vajag ikdienas minimuma, pāris kārtās, bet nedaudz clumpy, tad kādās 4 vai 5 kārtās un būs ideāli! ;)

      Dzēst
    3. Man atkal katra ikdiena kā svētki! :))) Man patīk spilgtas acis, vienmēr krāsoju kaut ko spilgtu un izceļu acis, varu dienā arī ar smoky staigāt, jūtos ļoti labi.
      Pati esmu gaiša, ja uzkrāsot tikai skropstas, tad kaut kur pazūdu, tāpēc dienas acu make up bieži vien neatšķiras no vakara! :)) Nu vienīgais varbūt pa dienu nenesāju super spīdīgas acu ēnas. :))
      Bet tā kā tu mums esi meitene ar tumšām uzacīm un skropstām, tad ir ļoti jauki, kad no rīta pie make up var pavadīt mazāk laika un 3 tušas kārtu vietā uzkrāsot vienu! ;)

      Dzēst
  2. Šī tuša mani tiešām patīkami pārsteidza, vispirms jau metāliskais, smagais iepakojums. Man atkal prasās nedaudz slapjāku, bet skropstas atdala labi un ļauj klāt vairākas kārtas, noteikti ir mēģināšanas vērta! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz, kā kurai! Manām skropstām laikam tādas sausākas vairāk patīk, vieglāk veido to pieklājīgi saķepušo skropstu efektu. hihi
      Bet par iepakojumu nav runas, tas ir smuks! ;)

      Dzēst
  3. Un ja būtu jāizvēlas tikai viena no abām All in one, tad kurai dotu priekšroku, vecajai vai šai?

    A.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas būtu diezgan grūti, bet uz šo brīdi es laikam izvēlētos klasisko All in One tušu. Tā man bija ļoti iemīļota, un ar viņu bija daudz kas piedzīvots kopā. ;)

      Dzēst
  4. Cik smukas uzacis Tev tagad! Biezas tomēr cilvēku padara bišķi drūmāku nekā varbūt ir patiesībā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par komplimentu! Es vēl dažkārt skatos uz tām bildēm, kad man vēl bija biezas uzacis un domāju, ka smuki jau bija, bet ir jāmāk sadzīvot ar to, ka tēlā ik pa laikam kaut kas ir jāmaina.
      Man pašai arī ļoti patīk sava uzacu forma, ir sajūta, ka spogulī skatos ne es, bet es to domāju labā nozīmē! :)

      Uzacis jau vispār daudz ko pasaka par cilvēka seju un par pašu cilvēku kā tādu.
      Es pat lasīju vienā grāmatā, kuru sarakstīja kāds spiegs, un viņš teica, ka lai personu pēc sejas neatpazītu viss, kas ir jāizdara ir jānodzen uzacis, un man tas likās ļoti interesanti, bet varbūt pat loģiski.

      Dzēst
  5. papildus kompliments par uzacīm, izskataties daudz sievišķīgāka :)
    KK.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. KK., paldies par komplimentu! Man ir prieks, ka tagad visiem patīk! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan