Dimanti un brokāts!!

25.10.13

Mirdzumi un tekstūra - tās ir tieši tās tendences, kas redzamas uz mēles ne tikai apģērbā, bet arī grimā. Šis rudens ir tikai un vienīgi par greznību! Sāksim ar krāšņiem nagiem un mirdzošam actiņām!
Pēdējā laikā Maybelline ir sākuši ražot arī acu ēnas un šajā rudenī pie mums atceļo jaunas acu ēnu paletes - Eye Studio Diamond Glow, kas ir veidotas uz krēmveida pūdera tehnoloģijas, kas pēc ražotāju domām ļoti ērti pieguļ acs plakstiņam un liek acīm mirdzēt kā vel nekad pateicoties vairāk kā 50% dārgakmeņu izskata spīdumiem.

Kopumā ir 5 palešu toņi, bet man ir 06 Coffee Drama
Šie 4 toņi ir i ideāli piemēroti lietošanai ikdienā. Pirmkārt, jau toņu dēļ, un otrkārt mirdzuma. Tieši mirdzošās acu ēnas ir tās, kuras palīdz actiņām "pamosties" un būt lielām un skaistām.
Ļoti interesanti ir tas, ka ne visi toni ir ar vienu apakštoni, respektīvi, ir siltāks tonis, vēsāks, nevis tikai vēsie vai siltie, kas bieži vien beigās paliek lieki paletēs.
Pirmais tonis ir pats gaišākais, kas variē starp balto un šampanieša bēšo. Ideāls uzacs kaula vai iekšējo kaktiņu izgaismošanai.
Otrais tonis ir siltais brūnais, kas ļoti sliecas uz vara pusi. Esmu ievērojusi, ka šie toņi parasti nāk modē kaut kad vasarā un tad turpina slavas gājienu līdz rudenim.
Trešais tonis man paletē patīk visvairāk. Skatoties savā kolekcijā nekas līdzīgs līdz šim nav bijis, jo tas ir tāds vidēji tumši brūns tonis, kas liekas, ka sliecas uz violetā atspīduma pusi.
Ceturtais, un pēdējais tonis, ir tumšs kafijas brūnais, kas vakara izgājiena var derēt ēnas veidošanai, bet ikdienā der arī  acs kontūras veidošanai.

Vēlējos nedaudz dramatiskāku ikdienas grimu, tāpēc izmantojot tikai šo paleti nonāci pie šāda acu grima:
Pašas acu ēnas klājas un pludinās ļoti viegli, bet es tās lietoju kopā ar bāzi, tāpēc par noturību var neko neminēt. * šis acu grims tika veidots pēc norādītā uz kastītes principa - pirmais tonis uz uzacs kaula, otrais pa visu plakstiņu, trešais locījuma vietā, bet ceturtais gar augšējo un apakšējo skropstu līniju.
Priekš piektdienas vakara ideāls grims būs šis, kurā vienīgais ko pamainīju bija bāzes tonis (plūmju violets) un ārējā ēnas stūrī klāju trešo un ceturto toni miksējot kopā.
 Es apzināti visu uzmanību liku tikai uz acīm, tāpēc nekas cita ne uz vaigiem vai lūpām kā balzams nav likts.
 Beigsim runāt par acīm, tagad laiks nagiem!
Šīs ir divas jaunās Maybelline Colorama Brocades kolekcijas nagu lakas, ka tika izveidotas balstoties uz jaunajām modes tendencēm, kas nosaka, ka mode ir brokāts.
Kopumā ir pieejami 4 toņi, bet man ir 221( melnais) un 224( sarkanīgi-rozā). Abi toņi ir veidoti uz zeltas bāzes, tiem ir bieza tekstūra. Lai tonis būtu tikpat intensīvs cik pudelītē pietiks vien ar divām nagu lakas kārtām. Žūst vidēji ātri, nedaudz atstājot to tekstūraino efektu. 

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkami veikalos Drogas, lielajos veikalos Maxima, Rimi un Prisma
  • Cena - acu ēnām ap Ls 6.00/ ap € 8.54 un nagu lakas Ls 1.92/ € 2.73
  • Rezumējot - Krāšņās un bagātīgās tekstūras mani ir sagrābušas. Man ļoti patīk acu ēnas, kas dod ideālu mirdzumu acīm un momentāli tās pamodina. Nagu laku biezās un bagātīgās tekstūras iedvesmo un ko greznāku un bezbailīgāku. Manupārt, lieliski jaunumi!
bučas
&z

16 comments:

  1. Tās acu ēnas nemaz tik spīdīgas neizskatās, vismaz pēc bildēm spriežot. Bet grimms nu ļoti efektīgs, nevaru beigt skatīties, ļoti piestāv tavai acu krāsai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, viņas nav. Vienīgais tonis, kas ir ļoti spīdīgs, tas ir pirmais, pats gaišākais. :) Pārējie vairāk uz perlamutra spīdumu tiecas.

      Liels paldies! ;)

      Dzēst
  2. Skaisti! :) gribu lakas :)

    AtbildētDzēst
  3. grims super! :) un ēnas skaistas, bet man kaut kā nepatīk dizaina noformējums paletei. es pat nezinu, kas īsti man nepatīk, bet nepiesaista. bet, ja man nebūtu n-tās brūnās ēnas jau, tad, iespējams, pat apsvērtu iečekošanu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Arta! ;)

      Man īsti līdz galam pašai nepatīk ēnu vāciņš. Gribās kādu noslēpumu tajā kastītē. Lai atverot rodas pārsteigums!

      Dzēst
  4. Oooo, superīgs meikaps!!!!! :)

    AtbildētDzēst
  5. acu ēnām dizains liekas tāds baigais lētucis, kaut kas no 90tajiem

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par vāciņu piekrītu. Labi, ka vel labi turas kopā un neplīst. :)

      Dzēst
  6. Tiešām ļoti skaisti izskatās! Tev piestāv :) Atgādini, lūdzu, kas tā par skropstu tušu, kuru Tu lieto?

    A.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies, A! ;)

      Uz actiņām jaunākā Artdeco Mineral All in One tuša (rakstiņš būs pirmdien). :)

      Dzēst
  7. Grims tiešām ļoti skaists sanācis! :)

    AtbildētDzēst
  8. Ljoti skaisti! :)

    Kaa eenaam ar noturiibu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)

      Jau augstāk minēju, ka par to nav jēga runāt, jo pamatā es lieku ideālu bāzi, kas jebkuras ēnas noturēs visas dienas garumā. Bez bāzes pat baidos lietot kādas acu ēnas uz acīm, jo tomēr tādu grimu es klāju, kad dodos kaut kur laukā, kur gribas, lai tas viss arī smuki turas uz vietas, nevis salien krokās. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan