Starp mums runājot: budžeta kosmētika pret selektīvo kosmētiku

07.05.13

Domāju, ka šī ir ļoti diskutabla tēma, bet vēlos savā viedoklī padalīties ar jums un dzirdēt ko tad vairums par to saka. Pirmkārt, teikšu, ka vairāk akcents tiks likts uz dekoratīvo kosmētiku, jo par kopjošo atkal ir cita runa.
attēls no

Jūs droši vien jau zināt (acīmredzami), ka es vairāk izvēlos budžeta kosmētiku, bet kāpēc tā es īsti neesmu minējusi.
Jau kopš bērnības es vienmēr esmu zinājusi, ka naudiņu pa labi un pa kreisi nav labi metāt, tādēļ augot un pašai pērkot sev tīkamās preces, es ,protams, izvēlos lētāko alternatīvu.

Neesmu īpaši naska uz runām par savu personīgo dzīvi, bet...
Kā jau zināt, man ir 18 gadi un mācos pēdējā vidusskolas klasē. Man nav ideālais ģimenes modelis, jo man ir tikai mamma, kuras saņem algu, maksā visus rēķinus un nodrošina ģimenes iztiku. Pluss, katru mēnesi man ir savi ienākumi, kurus es noplenu strādājot.
Pēc šī visa mini-story kā jūs domājat - man ļoti gribās iet pie mammas un teikt:"Paklau, iedosi man vismaz 30 Ls, lai varu sev nopirkt brenda tušu?" Protams, ka es neiešu un neprasīšu, bet tikai tāpēc, ka es reāli apzinos, ka šī naudiņa, ko vēlos tērēt dārgā tušā nav kritusi no gaisa. Tieši šī iemesla dēļ es izvēlos budžeta kosmētiku. Protams, ja es ļoti gribētu man mamma iedotu tādu naudu, bet laikam esmu pa lepnu, lai tādu summu pieņemtu.
Ja es pati pelnītu sev pieklājīgu summu katru mēnesi, tad nebūtu problēmu - aizeju, nopērku, ko vēlos un dzīvoju laimīga.

Tomēr runājot vai ir vērts ieguldīt naudu dārgākā kosmētikā vai nē?
Man jau vairāk liekas, ja tā konkrētā firma piedāvā unikālu un tikai tai firmai tādu produktu, kas pietam ir ideāls, tad jā, es varētu nopirkt sev arī dārgu lietu. Tomēr daudz lasot un pētot esmu nonākusi pie secinājuma, ka šādā veidā var nopirkt kaķi maisā, ja izvēlās tikai selektīvo kosmētiku.

Un tā top dupe produkti jeb alternatīvie produkti, kas ir līdzīgi, bet daudz lētāki nekā oriģināliem.
Katram dārgajam produktam pretī var nolikt vismaz vienu budžeta kosmētikas produktu, kas kvalitātē būs līdzīgi, bet cenā nepavisam.

Nesenākais no piemēriem - ļoti gribēju Clinique Chubby Stick lūpām. It kā 11 Ls nav liela summa, bet es šāda tipa produktu pasūtīju no MUA, lai pārliecinātos vai man maz tāda tipa produkts būs tīkams uz lūpām. Jā, man ļoti iepatikās klājums un sajūtas, bet gribēju izmēģināt arī oriģinālu. Tā nu aizgāju uz veikalu un izmēģināju. Ziniet, efekts ir stipri līdzīgs kā MUA, tikai cena 3 vai 4 reizes lielāka. Tā kā viela pārdomām..

Noslēgumā es ļoti vēlētos uzzināt viedokli no jūsu skatupunkta. Atgādināšu, ka mans iemesls nebija izklāstīt savu dzīves stāstu vai kaut ko attaisnot, bet lai tīri saprastu, ka man patīk taupīt naudu izvēloties budžeta kosmētiku, tā iemesla pēc, ka ir arī svarīgākas lietas, kur nauda ir jātērē. Protams, neesmu dārgās kosmētikas nīdēja, ne pavisam, vienkārši esmu pieradusi izskatīt visas iespējas.

bučas
&z


42 komentāri:

  1. Tu iesāki ļoti labu diskusiju! Manuprāt, nevienam nav tiesību kādam aizrādīt par to, kādu kosmētiku lieto, kādu apģērbu valkā un tml. Tas ir vairāk nekā priekšzīmīgi no tavas puses saudzēt ģimenes maciņu, un tāpēc neņem vērā, ko citi par to saka. Katrs dzīvo pēc savas rocības un uzskatiem, cik ir pieļaujams atdot par kosmētiku. Visiem labs nekad nebūsi - vienā blogā šausminās par dārgās kosmētikas iegādi, citā par lētās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Protams, rakstot publisku vietni uz persona skatās savādāk un šāda iemesla dēļ ir šī kritika citiem cilvēkiem.. diemžēl.
      Ai, jā, tas ir dīvaini! Ja cilvēks raksta tikai un vienīgi par dārgu kosmētiku, tad atkal citi šausminās, bet ja raksta par izdevīgiem produktiem makam, tad atkal kaut kas nepatīk.
      Nav jau man bijis tā, ka es nekad neesmu dabūjusi, ko gribējusi, bet nezinu kāpēc man apziņā ir iesēdies, ka pa nevajadīgām lietām, bez kurām var iztikt, naudu nevajadzētu tērēt.
      Paldies par Tavu viedokli!

      Dzēst
    2. Velvetam ir trollis, kas viņu nemīl tieši par dārgās kosmētikas pirkšanu :)

      Vispār līšanu cita makā neatbalstu :)

      Dzēst
  2. Te jau atkal uzpeld jautājums, kas īsti ir budžeta klases make up? Līdz cik naudiņām skaitās budžetīgi? :)
    Kaut kā nevērtēju cilvēkus pēc tā, vai viņiem ir tonālais par 5 Ls vai 40 Ls, galvenais, lai koptēls labs.
    Nenoliedzami, es ar prieku skatos Velvet Mimosas Chanel lakas un visu ko citu skaistu. :)
    Un vēl - nekad neesmu dzirdējusi no meitenēm, kas lieto brenda kosmētiku, ka lētā kosmētika ir fuj un mēsls.
    Gan budžeta klases, gan lux kosmētikā ir savi uzvarētāji un zaudētāji.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju šie budžeta cenas griesti ir katram savi, man budžets skaitās līdz 10-15 Ls.
      Protams, skaistas nagu lakas, vārdam nav vietas un tā kvalitāte kādā tās tiek pasniegtas - konča!
      Taisnība gan, ka pat tie, kas izvēlās tikai un vienīgi dārgu kosmētiku ir arī atraduši īstas pērles arī starp budžeta kosmētiku.
      Pēdējais teikums - pilnīgi piekrītu! :)

      Dzēst
  3. Nāks laiks un gan jau tiksi arī pie lūpenes pa 20Ls, bet pagaidām Tev tavā vecumā tas nav vajadzīgs!
    Protams, tie raksti par šampūniem, kas ir sadāvināti ir boring- bet tas ir labs veids kā ietaupīt uz matu kosmētiku un atļauties ko citu foršu un pastāstīt mums par to!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāpēc runa atkal iet par to 20 Ls lūpu krāsu? ;D Es tās vispār nelietoju. Acīmredzot būs jāpēr galu galā! :D Un, starp citu, es varu atļauties, neviena vietā neminēju, ka nevaru, es vienkārši to nedaru, jo man daudzas citas liekas kam krāt. Piem., portatīvajiem priekš studijām un autovadītāja kursiem.
      Paldies! :)

      Dzēst
  4. Diskusija vietā! :)
    Varu piekrist, ka gan budžeta, gan "dārgās" kosmētikas plauktiņos ir savi labie atradumi un arī lielas vilšanās par lielāku vai mazāku cenu (un ja par lielāku, tad vilšanās, protams, ir iespaidīgāka, pat ar solījumiem "no šī zīmola vairs nekad un neko nepirkšu").
    Esmu lietojusi kādus ļoti dārgus produktus, kurus pati par savu naudu nepirktu, jo nav tiem tādas vērtības. Taču ikdienā jau ilgāku laiku dodu iespēju Latvijas ražotājiem. Mums patiešām ir daudz labas kosmētikas, kas noteikti konkurē ar ārzemju ražojumiem. Jāsaka, ka cenas Latvijas ražojumiem gan ir samērā augstas, bet tomēr ne tik augstas, lai tos nepirktu vispār! Reizēm (gan krietni retāk kā ārzemju ražojumiem), ir arī dažādas akcijas un kuponi, tad izmantoju izdevību papildināt arī savus kosmētikas krājumus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, mūsu pašu kosmētika spēj radīt brīnumus! :)

      Dzēst
  5. Domaju ka viss ir galva ne macina biezuma...varu vienreiz aiziet un atstat pravu summu par kosmetiku bet ir reizes kad pat drogas noskopojos pie catric stenda. Man patik celot est un savu reizi vinu malkot tur kaut ka mazak noskopojos viss atkarigs no ta kas tuvak dveselei un merkiem.Agrak biezi nacas iegrabties bet si blogosana pat palidz ietaupit lasot atsauksmes izverteju pirkuma liederigumu protams gadas jau pa spontanam pirkumam bet salidzinosi nu jau dauz mazak. No sirds novelu sakrat tam lietam ko esi izsapnojusi un tas noteikti varetu but soliti tuvak lai realizetu vel lielakas lietas. Piedosanu ka rakstu bez garumzimem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nekas par garumzīmēm, es visu saprotu. :)
      Man jau vairāk mērķi ir tam, lai es varu normāli studēt, jo par visu visvairāk vēlos iegūt augtsāko izglītību! :)
      Bet paldies par jaukiem vārdiem!!:)

      Dzēst
  6. Man arī ir 18 gadu un es ,piemēram, uzskatu, ka mammai vairs nav man jāpērk viss, jo es paralēli mācībām strādāju jau trešo gadu, strādāt sāku intereses pēc un man iepatikās. Un turpinu strādāt, jo man piedāvā šo iespēju un piepelnīties nekad nav par sliktu. Un par šo naudu es sev pērku kosmētiku un citas lietas, kuras vēlos, šī nauda lieliski noder ballītēm, nu katrā ziņā naudai vienmēr var atrast pielietojumu, nepārprotiet vecāki nav atteikušies mani uzturēt, bet ir forši ja tev ir sava nauda.

    Laikam nav īsti par tēmu, bet komentāru jau esmu uzrakstījusi, nost nedzēsīšu. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, ja paralēli strādā tad vecākiem nav vairs pilnīgi visā jānodrošina bērns. Kas man liekas arī ir pat normāli. :)

      Dzēst
  7. Sākšu ar to, ka arī es vēl mācos vidusskolā un, protams, mani uztur vecāki. Kopš 7. klases es krāju naudiņu, atliekot latu no pusdienu naudas un to,ko omes sadāvina dzimšanas dienās:) kad 8. klase'biju sakrājusi pāri simts latiem sāku domāt, ko tad es īsti pirkšu, un tad sākās viss mans šopings;D vispirms drēbes un aksesuāri, tad nāca kurpes un 9. klasē man iepatikās kosmētika (pirmo reizi nopirku sev tušu) , bet tā īsti tērēt daļu naudas tai sāku 10. klasē.
    Naudu joprojām krāju un tad, kad braucu ar draudzenēm iepirkties mammai parasti neprasu, ja esmu kopā ar mammu vai tēti, viņi man kaut ko nopērk, bet tā, neatceros, kad pēdējo reizi būtu prasījusi naudu tieši kosmētikai no mammas, tērēju savu nopelnīto un sakrāto.

    Un runājot par selektīvo kosmētiku- es būtu ar mieru izdot Ls23 Lancome Hypnose tušai, ja es par visiem 100% zinātu, ka tieši ar to rezultāts būtu lielisks. Pateicoties giveaway esmu izmēģināšu arī Dior lūpu krāsu, kas man ļoti patika, tāpēc, kad tikšu duty free zonā, iespējams iegādāšos, lai sevi palutinātu. Bet nu Latvijas cenas jau ir cits stāsts, lai gan ne viss ir tik slikti kā liekas:)

    nu redz, es pilnīgi savas dzīves finansiālo stāstu izstāstīju;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apsveicami par to krāšanu! Es kādreiz krāju, bet nespēju tik daudz sakrāt :D Jā, es arī neatceros sen tādu reizi kad būtu teikusi, lai man mamma dod naudu kosmētikai. Pati kaut ko gribu un nopelnu!
      Pilnīgi piekrītupar to tušu! Tā ir laba tuša, bet uz manām acīm tā netaisīs tos pašus brīnumus kā citas lētākas to dara - nebirs un nesmērēs?

      atklāsmes brīdis! :D

      Dzēst
  8. Katrs dzīvo tā,kā var,un nevienam nav tiesību līst tur,kur nevajag!
    Un,manuprāt,ir apsveicami,ka meitene,kura varbūt nenāk no bagātas ģimenes,vai nepelna daudz,izskatās kopta un sakrāsota!Un vienalga,ar lētu vai dārgu kosmētiku,uz ielas neviens neatšķirs,vai tev uz lūpām ir MUA vai Clinique!))))
    Runājot par sevi,nezinu,kāpēc bet man galvā pa plauktiņiem ir saliktas lietas,kurās ir vērts ieguldīt,kurās nav!Tonālie un pūderi,tušu un ēnas vienmēr pērku no luksa,bet tas nenozīmē,ka nepērku arī kādu lētā gala līdzekli,bet mana pieredze rāda,to,ka tomēr manai taukainajai ādai nepatīk drogu kosmētika.Savukārt lūpu krāsas un spīdumus parasti pērku no Artdeco,tagad maybelline parādījās superīgas lūpu krāsas,šeit naudu neieguldu,un ne jau tāpēc,ka nevaru atļauties,bet tāpēc,ka neredzu jēgu!Pārējo pērku pēc noskaņojuma,ja ieraugu kādu smuku nieciņu,varu nopirkt gan lētu,gan dārgu!
    Un,jā,tie komentāri laikam tik tiešām par tiem šampūniem,neapvainojies,bet lasīt par vienu un to pašu ne visiem patīk,tāpēc,redz,citi varbūt noklusē,citi pasaka!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es teiktu, ka man ir vidusmēra ģimene un par to preicājos, jo ko vēlos es vienmēr esmu dabūjusi, bet zinu arī dzīves cenu attiecībā uz naudu. Paldies par patiešām labiem un nomierinošiem vārdiem, jo es no sākuma vispār biju apjukumā par to cik cilvēki var būt neganti.
      Redzi, tas ir cits aspekts - ir cilvēki kam seja vienkārši no dabas nepiecieņem lētāku kosmētiku un tur neko navar izdarīt. Vai nu nelieto neko vai pērc dārgu.
      Es sapratu par tiem šampūniem. Tomēr ja runa ir par jaunajām sērijām, es nevaru zināmu apsvērumu dēļ par tiem nerakstīt. :) Protams, ieteikumus esmu ņēmusi vērā.

      Dzēst
  9. Man šķiet ļoti netaktiski un nevajadzīgi tā aizrādīt vai kā nu Tev gadījās ar komentētāju... Nu, kāda kuram daļa?
    Es arī meklēju pērles budžeta klases kosmētikā, jo studenta dzīve nav no tām saldākajām. :D Es gan galu galā nonācu pie secinājuma, ka pirkt lēto kosmētiku (nu, vismaz tādos apmēros kā to darīju es) sanāk +/- tas pats, kas mēnesī nopirkt, piemēram, vienu selektīvās kosmētikas produktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pēc tā, ko reizēm jāizmet ārā, arī tā nodomāju. Labāk vienu labu, kaut dārgāku, nevis lērumu "bija atlaide, nopirku". :)

      Dzēst
    2. Paldies par ieteikumu. Noņēmu gan to teikumu, bet tas nebija slikti domāts. Tieši otrādi - tas radīja man iedvesmu uzrakstīt par kaut ko vispārēju. Lai vai kā, paldies! :)
      Nu ir gan , jā, tāda lieta ar to studentu dzīvi ;D

      Dzēst
    3. Tas jau tāds kā attainojums tam, ka bija atlaide un mānīgi aicināja pirkt :D

      Dzēst
    4. Protams, ka vainīga atlaide! Ne jau mana (ie)kārība! He-he! :)

      Dzēst
  10. Raksts ir tapis pēc kaut kādas komentētājas aizrādījumā par to, ko Tu lieto? Tad, manuprāt, nav jātaisnojas ko Tu lieto un kāpēc Tu lieto, ja lasītājai skauž, ka Tu atļaujies nodarboties ar to, kas Tevi saista - blogošanu un skaistumkopšanu, nu tad lai viņai veicas arī dzīvē atrast kaut ko savu!

    Cienījamie produkti var būt gan pa latu, gan pa 100 latiem, kā arī otrādāk.

    Es tāpat kā Lita bieži noskopojos pie L'oreal vai Catrice stenda, bet no Chanel lakas noturēties nevaru. Ar to luksus kosmētiku ir tā, nu nav tur nekas tāds super-mega labāks, tas viss ir galvā, vot patīk labāk lakoties ar Chanel, nevis Catrice, kaut gan tiešām neviens uz nagiem neatšķirs un abām lakām kvalitāte ir vienāda.

    Tu ļoti pareizi dari, ka dzīvo tā, kā budžets atļauj, viss ir ļoti pareizi, manuprāt! Tā turēt!

    Vispār es agrāk arī nevarēju iedomāties, ka pirktu dārgu kosmētiku, bet kā jau teicu, šī lieta, pirmkārt, jau ievelk. Otrkārt, augot ienākumiem (nu kā nekā man jau tuvu 30), aug arī "gribuļu" saraksts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, tas bija par to, ka es lietoju tikai lētā gala kosmētiku un rakstu kaut ko par selektīvo. :)

      Tieši no Tevis es arī gaidīju komentāru, jo ,manuprāt, Tu esi viena no tām, kas visu laiku saki, ka ne viss dārgais ir tas labākais un pat esi pierādījusi, ka ar budžeta kosmētiku arī var tikpat labi izskatīties kā ar selektīvo kosmētiku uz sejas.

      Paldies! :)

      Dzēst
    2. Jā, jau izlasīju to komentāru! Ak, suņi rej, karavāna dodas tālāk! :)

      Saku un teikšu nav un nebūs, tieši tā! Un paldies par komplimentu! Ak, un jā, atceries to manu rakstu ar "dārgo" un "lēto" seju, tur tak domas dalījās 50/50! Tā kā...

      Dzēst
    3. Es, ja godīgi arī gaidīju, Velvet mimosa's komentāru! Vienmēr īstie, un objektīvie vārdi!

      Kā arī mans novērojums,ko esmu secinājusi, jo es pati dzīvoju ļoti turīgā ģimenē,bet es vienmēr domāju,kam es tērēju naudu. Esmu pārāk jauna, man tā nav prioritāte, ekskluzīvas lietas pirkt. Taču, nejau tas, cik dārgu kosmētiku un līdzekļus tu lieto, vai cik "krutas" drēbes tu valkā nosaka, cik labs cilvēks tu esi.Arī miljonāri ir tie paši cilvēki. Lutiniet sevi, ja jūs to varat atļauties, bet nenosakiet pēc tā, savu dzīves kvalitāti!
      Ir mirkļa iespaidi, kad mums gribas VISU. Taču,kad pieslēdzas analītisks prāts, tad jūs saprotat, ka patiesībā jums ir gana.
      Es,personīgi, novērtēju visu,kas man ir šajā dzīvē dots, es novēlu visiem tā. Man acīm redzot ir citas prioritātes dzīvē..
      Aizrāvos, bet nu es tā,no sirds!
      Nevajag uz tādām lietām tik ļoti iespringt. :)

      Dzēst
    4. Un maza piebildīte. Telefonā man ir šāda bildīte. Ieskatos tajā katru dienu, un katru reizi aizdomājos par kaut ko citu.
      Citreiz,kad dzīvē, šķietami, sokas grūti, šis palīdz vēl vairāk :) mini motivācija:)

      http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/936705_10151426475976840_35379061_n.jpg

      Dzēst
    5. Paldies par savu atklātību, ļoti novērtēju!

      Tas citāts ir superīgs, jo amn visu laiku liekas, ka cilvēki ir tik ļoti ieslīguši tajā materiālajā, ka aizmirst par daudz pasaulīgākām lietām. Šis citāts man tieši lika aizdomāties par to Pasaules daļu, kur nav nedz dzeramais ūdens, pārtika un kur vēl miteklis, kur dzīvot.

      Dzēst
  11. P.S. Un tagad mass market tā ir attīestījies, ka brīžam pat situ pušu dārgo galu!

    AtbildētDzēst
  12. P.S. Noskatījos to video, gandrīz visas lietas, ko viņa rādīja kā high mūs valstī pēc cenas skaitās budget. Skumīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad jau mums valstī vairs nav ne miņas no 2009. gada krīzes. Apsveicami! :)

      Dzēst
  13. Prieks par šo rakstu un daudziem komentāriem! :)
    Lai gan es diezgan mierīgi varētu atļauties selektīvo kosmētiku, es to nedaru, jo vienkārši neuzskatu, ka tagad man tas būtu vajadzīgs. Protams, ir dažas lietas, kas ir nonākušas manā plauktiņā tikai tāpēc, ka manai ādai ir diezgan grūti izdabāt, bet tas pašlaik nav tas svarīgākais manā dzīvē. Paspēšu vēl to visu izmēģināt. :)
    Galvenais ir nevis cena dažādām lietām, bet tas kā tās māk pasniegt un cik tās labi izskatās, vienalga vai tās maksā 5 vai 105 latus! :)

    AtbildētDzēst
  14. Manas domas līdzīgas Velvet Mimosas teiktajam. Jo tā nu ir, ka jo vairāk gadu, jo vairumā gadījumu ienākumu vairāk un arī vairāk paskaties arī uz selektīvo kosmētiku. Bet tas nenozīmē, ka nelieto vairs nemaz ko maciņam draudzīgāku.
    Kopjošo kosmētiku gan visbiežāk izvēos ne no Drogu klāsta, jo laika gaitā uzkrātā pieredze rāda, kādi produkti manai ādai der un kādi ne. Bet dekorātīvā kosmētika - man nav tik lielas nozīmes, cik tas maksā un kāds brends virsū uzrakstīts (nēsājot kosmētikas maciņā tāpat vairums nobružajās), galvenais, lai patīk, strādā un der man. Un tiešām ir labi un slikti produkti gan vienā, gan otrā grupā. Pie kam robeža starp cenām nereti ir tik izplūdusi, ka vairs nepateiksi, kas ir lētais, kas dārgais, piemēram, L'oreal tušas jau maksā ap 10 ls, kas nemaz vairs tik daudz neatpaliek no kādas selektīvās tušas cenas.
    Tā kā galvenais, kāds ir produkts, nevis kāda ir cena :)

    AtbildētDzēst
  15. Arī es esmu skolniece, tāpēc finanses ir ierobežotas un negribas lieki mētāt naudu, jo zinu, ka ir kas cits daudz svarīgāks. Bet patiesībā man tā dārgā kosmētika nav tik ļoti vajadzīga (protams, gribās, bet..), jo esmu atradusi lētā gala kosmētiku, kuras kvalitāte ir diezgan laba un kura man der. Protams, kad ienākumi būs lielāki, noteikti varēs iegādāties high end kosmētiku, taču pagaidām tīri labi iztieku ar parasto :)) Pagaidām neuzskatu par vajadzīgu tērēt 20 Ls uz skropstu tušu, kur tik pat labu nopērku par 4 Ls :) Tāpat vairums high end kosmētikas uz sejas izskatās gandrīz tik pat labi kā lētā gala produkti.

    AtbildētDzēst
  16. Selektīvā kosmētika ir kaprīze- nu vismaz priekš manis. Patreiz es to iegādājos salīdzinoši maz, agrāk -daudz vairāk. Esmu emocionālais pircējs, tapēc labāk emocionāli izpaužos Drogās :)
    Bet pat tagad man ir biki neērti tērēt tādu naudu par lūu krāsu. Nauda ir mana, pašas pelnīta, bet vienmēr padomāju, ka varēju to summu labāk atdot mammai, kas pelna daudz mazāk nekā es. Cenšos šīs sirdsapziņas mokas kompensēt pērkot absolūti visus mammai vajadzīgos skaistumkopšanas produktus :)
    Bet ja runājam par kvalitāti- dekoratīvajai kosmētikai tā bieži vien neatšķiras. Ar kopjošo jau cita runa...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šī emocionālitāte produktu pirkšanā noteikti spēlē lielu lomu un tas ir ļoti apsveicami, ka kontrolējot savas iegribas naudu tērē makam draudzīgākās lietās.
      Es ļoti respektēju Tevi par to, ka Tu tā rūpejies par savu mammu!
      Tieši šī iemesla dēļ jau pašā sākumā minēju, ka saruna tiks virzīta uz dekoratīvās kosmētikas virzienu, jo kopjošajā kosmētika darbojas cits princips. :)

      Dzēst
  17. būtu daudz, ko teikt, bet šoreiz īsi - manuprāt, visforšāk un interesantāk ir atrast labas preces par ekstra lētu cenu, jo, ja ir nauda, dabūt var visu, bet zūd tā foršā sajūta, kad apzinies, ka pa kvai santīmiem tajā pašā "ķērienā" esi nopirkusi kaut ko, ko nekur citur neatradīsi vai kas ir vnk superīgs. ^^

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Īsi un konkrēti! Laikam tā ir tā lielākā problēma - kad ir viss zūd prieks par lietām. :)

      Dzēst
  18. http://www.youtube.com/watch?v=bYi7LiGrxYQ&list=UUuaQ-5iDHAuUHdxdBDrrjPQ&index=2

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, nebiju redzējusi šo video! :)

      Dzēst
  19. Tur jau tas skaistums blogos - var atrast visu plašo spektru ar rakstiem! Tās, kurām interesē luksus kosmētika - raksta un lasa par to. Bet tās, kurām interesē budžeta kosmētika - pievērš uzmanību citiem blogiem.
    Iedomājies, cik garlaicīgi būtu, ja visos blogos būtu apraksti tikai par dārgajiem brendiem?
    Pie tam, dažādu apstākļu dēļ arī esmu budžeta produktu cienītāja, un dažkārt atļaujos ko dārgāku. Tieši tāpēc es cienītu Tavu viedokli par kādu dārgā gala brendu vairāk nekā to meiteņu, kuras tādus lieto visu laiku. T.i., lasot blogus, produktu ieteikumu ziņā augstak vērtēju to meiteņu viedokļus, kurām gaume un naudas maciņš ir līdzīgs manējam. Bet citus blogus lasu savam prieciņam, lai zinātu, kas notiek, un apskatītu skaistas bildītes.
    No vienas puses diskusija ir laba, jo visiem ir, ko teikt. Taču no otras puses jāatcerās, ka blogs ir digitāla dienasgrāmata, lai cik tematisks tas arī nebūtu. Un jāraksta par to, kas patīk. Un pasaule ir gana liela, lai atrastos lasītāji jebkādai tēmai.

    AtbildētDzēst
  20. ..pilnigi piekritu , jo parasti tacu tas ir pats brends kas "maksaa" , es pati neperku lietas kas man liekas neadekvatas konkretam produktam , piemeram neperku high end nagu lakas kas man liekas naudas izmeshana ..

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan