Mēneša favorīti - aprīlis

03.05.13

Pēdējā laikā mans favorītu skaits ir sarucis vairāk kā uz pusi. To visu es varētu izskaidrot ar to, ka tagad daudz vērīgāk izvēlos savus favorītus, ne tikai pēc tā, ka tie labi smaržo vai gardi izskatās. Šie, zemāk redzamie favorīti ir manas aprīļa pērles.

1. Rival De Loop Clean&Care atsvaidzinošs toniks ar papaijas un pitaijas augu ekstraktiem - es ilgi meklēju ikdienas toniku, kas atsvaidzina un nežāvē ādu. Vienīgais, kas man patika pēc apraksta vēl bija Garnier ar Grape Water, bet man gribējos kaut ko jaunu. Šo toniku man ieteica, jo pati nebūtu par tādu zinājusi ja man nepateiktu. Lietoju no rītiem un vakaros.
2. Gliss Kur Ultimate Oil Elixir serums matiem - lietoju pēc katras matu ieveidošanas reizes. Pēc seruma lietošanas mati spīd tik skaisti!
3. Manhattan Perfect Adapt tonālais krēms - lai arī tonis nedaudz pa gaišu (jaucu kopā ar tumšāku tonālo), esmu sajūsmā. Uzklājot tas rada vieglu matētu efektu. Šis tonālais krēms ir vidējas seguma pakāpes (medium coverage).
4. Lux Raspberry light pink eļļa nagiem - šo eļļu nagiem izmantoju rokām. Man patīk vakaros ieziest ar šo eļļu rokas un doties gulēt. No rīta rokas tik pabarotas un maigas liekās.
5. Artdeco All in One skropstu tuša - kā vienu reizi uzklāju, tā visu mēnesi lietoju tikai šo. Katru dienu man roka pati automātiski stiepās pēc šīs tušas, jo tā ir neticami laba. Turās visu dienu bez smērēšanas un biršanas, dod skropstām apjomu un nelielu pagarinājumu. Var pat neilgu brīdi raudāt.. Ja interesē, tad šobrīd veikalos Kolonna un Douglas šai tušai ir paliela atlaide (maksā 7 Ls ar kaut ko).
6. Avon SuperShock gēlveida acu zīmulis - jau iepriekš rakstīju, ka esmu atradusi savu ideālo izgaismotāju. Lai arī šādā formātā, bet tas lieliski izgaismo zem uzcs kaula rojonu. Lietoju katru mīļu dienu, kad kaut kur devos.

Tādas lūk ir manas aprīļa pērles, bet es ļoti vēlētos zināt jūsu visiecienītākos produktus no aprīļa mēneša!

bučas
&z

2 komentāri:

  1. Kur var iegādāties eļļu nagiem? :)
    http://mansbeautyblog.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo eļļu pirku Expo Beuaty izstādē :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan