Ko dāvināt Māmiņdienā?

10.05.13

Kā jau zināt, katru gadu maija otrās nedēļas svētdiena pieder mūsu mammām, jo ir vispasaules Mātes diena!!
Mammas katra cilvēka dzīvē ir pats svarīgākais cilvēks, jo tieši viņas mums dāvāja dzīvību. Cits stāsts ir par mammām, kuras pamet savus bērnus..
Lai vai kā, viena diena gadā pieder viņām un tas nozīmē, ka mammai arī ir jābūt kādam priekam.
Protams, ir daudz un dažādi veidi kā iepriecināt mammu un tas ir tīri atkarīgs kas katrai mammai ļoti patīk.
Skaistumam!
Domāju daudzu gadu laikā ir bijuši daudzi piedzīvojumi, kas mammas nervu šūniņām ir licis stipri noārdīties un izveidojis krunciņas un sirmos matus.
Lai kaut nedaudz kompensētu šīs raizes ļoti laba dāvana būs dāvanu karte uz kādu procedūru, kas palīdzēs ne tikai izskatīties svaigāk, bet arī garam atmosties no ikdienas raizēm.
Var mammai uzdāvināt kādus skaistumkopšanas produktus vai iecienītās smaržas. Tas būtu ļoti jauki!

Sirdij!
Domāju katrai mammai ir kāds hobijs vai aizraušanās, kas viņai sagādā milzu prieku. Uzdāvini mammai to! Ja viņai patīk kultūra, aizejat kopā uz kādu pasākumu. Ja mamma ir dedzīga dārzkope, uzdāvini viņai kādu interesantu augu. Ja mamma sen sapņo par skaistu trauku servīzi, uzdāvini tādu!

Priekam!
Protams, katram cilvēkam ir citādas attiecības ar mammām, bet domāju, ka vairumam gan jau ir kādas kopīgas tradīcijas un kopīgi piedzīvojumi. Atdzīvini tos !
Zinu no pieredzes, ka radošās dāvanas ir ļoti mīļas un emocionālas. Lieliska dāvana būtu - uz krekla izveida apdruka ar Tevi un mammu kopā no kādas lieliskas dienas, ko mamma noteikti atcerās. Katru reizi uzvelkot kreklu, mammai būs patīkami atcerēties kopīgo notikumu!


p.s. Šo svētdien veikalos Kolonna un Douglas ir speciāls pasākums par godu Mātes dienai! Lieliskajām mammām tiks izveidots bezmaksas grims, ieveidos matus un pat izveidos fotogrāfijas. Lieliska iespēja savu mammu uzpucēt svētkiem!

bučas
&z

6 komentāri:

  1. Es parasti cenšos noskatīties slepus, kas mammai NAV vairāk(ja tuvojas kādi svētki) . Uz dzimšanas dienu nopirkām mammai maku, jo tieši tieši vaņas noplīsa)
    Šoreiz esmu noskatījusies,ka viņai beigusies viņas mīļākā lūpu krāsa, kā arī tieši nopirku nagu laku (Loreal - tagad Rimi atlaides) Dāvināšu kopā ar smaržīgās rozes stādu un kartiņu.
    Šķiet visai mīļa dāvaniņa mammītei !
    Parasti cenšos izdomāt - lietderīgu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Preizi! Ļoti mīļa un lietderīga dāvana, no tiesas! Es savai mammītei arī uzdāvināju mini-kosmētikas komplektiņu no viņas mīļākā brenda - Artdeco. Dāvināju viņai tikai tās lietiņas par kurām viņa tik ļoti runāja un bija beigušās. :)

      Dzēst
  2. Pie mums mamiñdiena bija jau Marta un es no savas mazās sañēmu ( ar teta palidzibu protams) vislabako roku Kremu pasaule un citus sīkuminus bet vislabaka davana bija kartina ar vardiem - es TEvi mīlu mamma ;)

    AtbildētDzēst
  3. Es uzdāvināju pagājušogad, masāžu ar medu. nopirku šo dāvanu postkārdā - http://postcard.lv/davanas

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par iedvesmojošo rakstu! Noteikti izmantošu kādu no idejām :)

    AtbildētDzēst
  5. pagāšgad dāvināju krūzīti un šogad domāju par t-kreklu. Kā davanu palīgu jau kādu laiku izmantoju goody.lv
    Tur var atrast dažādas dāvanas un var smelties idejas arī māmiņdienas dāvanai par sakarīgām cenām.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan