Jaunums: Garnier Fructis Goodbye Damage šampūns, kondicionieris un serums

03.05.13

Tā kā saulainais un siltais laiks ir atgriezies mūsu platuma grādos, tad matiem arī ir nepieciešama pavisam cita kopšana un aizsardzība. Jaunā Goodbye Damage sērija būs kā tieši radīta, lai atkoptu rudens/ziemas sezonā sabojātos matus.
Sērija ir paredzēta ļoti sausiem un bojātiem matiem, kuri ir ilgstoši cietuši no apkārtējiem apstākļiem (sals, saule) vai bijuši ilgi pakļauti karstajām matu ierīcēm (fēns, taisnotājs, lokšķēres u.c.), rezultātā padarot tos ļoti bojātus un nedzīvus.
Ražotājs apgalvo, ka viena gada laikā bojātos matus būs iepsējams redzami atjaunot jau pēc 3 lietošanas reizēm lietojot šampūnu, kondicionieri un serumu.

Goodbye Damage nostiprinošs šampūns - laikam kopš ilgiem laikiem vienīgais šampūns, kuru man gribās izlietot līdz pašai pēdējai pilītei. Šampūns ir ļoti putojošs un lieliski attīra galvas ādu, pietam, neizraisot kairinājumu.  Aromāts ir neticami gards un patīkams, gluži kā pēc augļiem. Tilpums ir ļoti ekonomisks, jo katrai lietošanas reizei pietiek ar pavisam nelielu šampūna daudzumu.

Goodbye Damage nostiprinošs kondicionieris - visu laiku esmu rakstījusi, ka esmu absolūta Garnier kondicionieru fane, bet šoreiz man jāsaka, ka šampūns man patīk pat labāk nekā pats kondicionieris. Tas atgādina visus iepriekšējos, tikai aromāts ir tāds apdullinošs (labā nozīmē). Pēc lietošanas mani mati izskatās daudz veselīgāki un gludāki.
Split-Ends Bandage - ideja šim serumam ir tāda, ka tas kā plāksteris salīmē sašķeltos matu galus. Serumu vajag lietot mitros matos (vienai lietošanas reizei aptuveni 3-4 dozatora spiedieni) vai arī sausos matos pēc matu ieveidošanas. Lai būtu labāks efekts es lietoju gan mitros matos pēc mazgāšanas, kā parasti esmu darījusi, un pēc tam sausos matos pēc veidošanas.
Serumam ir ļoti netaukaina konsistence, tas ātri sasūcas matos un smaržo kā pēc augļu kokteiļa. (Patīkamo aromātu nodrošina almas augļa eļļa)
Esmu lietojusi jau 5 reizes visus šos 3 produktus, un varu apgalvot, ka atšķirība ir. Pirmkārt, mati liekas daudz dzīvāki un elastīgāki. Katru reizi ķemmējot matos ir tas svaigais un patīkamais aromāts, kas neizgaist līdz nākamajai mazgāšanas reizei. Protams, gada laikā sabojātos matus tas neuzlabos, bet pāris menēšus bojātus, tas uzlabos. Jaatcerās, ka mati ir jāgriež regulāri un lietojot šāda tipa produktus, protams, ka mati izskatīsies satriecoši. Ievēroju, ka lietojot šos 3 produktus, man pat mati vairs tā nekrīt laukā, lai gan nekad neesmu sūdzējusi par milzīgu matu izkrišanu.
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkami - veikalos Drogas un lielveikalos (Rimi, Maxima)
  • Cena - šampūns un kondicionieris nedaudz virs Ls 2; serums nedaudz virs Ls 4
  • Rezumējot - lieliska matu kopšanas sērija, kas patiešām matiem ļauj būt brīviem no lūzumiem un sausuma. Ja pie sirds neiet šampūni un kondicionieri, tad vismaz iesaku izmēģināt serumu - tas ir lielisks. Tik tiešām, matu galus salīmēs kā plāksteris!
bučas
&z

8 komentāri:

  1. Šampūnu tik daudz, bet galva man tikai viena... ehh, jāizlieto krājumi. :(
    Bet šis izklausās labs, iešu uz Drogām ošņāties.

    AtbildētDzēst
  2. Atsauksme tiešām laba, apsveru domu iegādāties.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja tieši nav kāds serums vai labs kondicionieris, tad tiešām iesaku :)

      Dzēst
  3. gribu serumiņu :) šampūnu un kondicionierus izvēlos tomēr citus :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Serums ir tiešām jāpamēģiņa, rada brīnumus! :)

      Dzēst
  4. Pašlaik iet uz beigām eļļiņa dzeltenajā iepakojumā - esmu par to sajūsma. Tagad nevaru izdomāt, pirkt atkārtoti vai pamēģināt šo jauno. Jaunā neatauko matus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis vairāk ir serums nevis eļļiņa, tāpēc noteikti nebūs pazīmē no taukainuma.
      Sākumā liksies eļļains, bet tas ātri iesūcas matos. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan