Pārskats: Manhattan Clearface pūderi

27.02.13

Līdz šim man bija tāds kā dīvains uzskats, ka pūderis tikai traucē sejai un ir pavisam nevajadzīgs ikdienas gaitām. Domas mainīju, kad aptvēru, ka manam sejas tipam tas ir ļoti nepieciešams, gluži kā maize. Bija divi varinati - ļoti matēts un biezs tonālais krēms vai pūderis. Tā kā neesmu biezu un "smagu" tonālo krēmu piekritēja, par labu izšķīros pūderim. 
 
Kā jau visa Clearface sērija, šie abi arī ir paredzēti problemātiskai sejas ādai. Paralēli lietošanai, tie palēnām dziedē sejas ādas nepilnības.

Manhattan Clearface Compact Powder kompaktais pūderis, tonis - 76 sand
Pirmais, kas parasti rodas pie pūdera izvēles ir toņa neatbilstība. Par lielu brīnumu šis tonis nav dzeltenīgs, nedz rozā, kas manai ādai der lieliski. Lai arī tonis ir gaišāks, ko izvēlējos apzināti, tas lieliski nostiprina visas krēmīgās konsistences.
Ražotājs sola, ka pūderis ir ar anti-bakteriālām sastāvdaļām un lieliski noņem spīdumu.
Sastāvs:
Manhattan Clearface 2 in 1 Powder&Make-up kompaktais pūderis, tonis - 77 natural
Tikai vienu toni tumšāks, bet ir sajūta kā pa vairākiem toņiem tumšāks. Labi ir tas, ka abiem pūderiem ir praktiski vienāds klājums, tikai šo var lietot arī vienu pašu bez tonālā krēma, jo tas ir vairāk pūderīgāks un maigāks. Ja jūs saprotat, ko es ar to domāju...
Ražotājs sola, ka pūderi var lietot divos veidos un tas ir ilgnoturīgs.
Ir grūti teikt vai šis turās ilgāk par pirmo, laikam, ka nē.
Sastāvs:
Tā kā abiem pūderiem ir praktiski vienāds klājums, tad uz sejas tie izskatās vienādi, ja nu vienīgi toņi atšķirās. Tā izskatās mana sejas ar pūderi pa virsu. Zinu, ka daudzām nepatīk uzreiz tā pārlieku matētā seja, bet saprotiet, man jau ir apnikusi tā taukainā sajūta uz pieres.
Pūderus lietoju, ja nepieciešams, arī atkārtoti ikdienas laikā, bet ne pārlieku daudz.
Jāatcerās, tas, ka lietojot pūderi par sejas ādu ir jārūpējas rūpīgāk, jo poras dienas laikā ir vairāk nosprostotas. Protams, klājot pūderi, tas jāklāj ne tikai uz sejas , bet arī kakla rajonā!
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena - 4,95 eiro
  • Rezumējot - noteikti var teikt, ka šie ir labi pūdera tīri efekta un matēšanas ziņā. Protams, man nav īsta pārliecība par to, ka pūderis spēj kaut ko dziedināt, bet ne tas manā gadījumā ir galvenais uzdevums. Tā kā klājuma ziņā tie ir vienādi, tad es droši vienu varu atstāt mājās un otru ņemt sev līdzi. Mani nedaudz mulsina, ka talks ir pirmajā vietā sastāvā, bet nu ko var darīt.. Ja mans minerālais nebūtu pa tumšu priekš ziemas perioda tad lietotu to, jo tur jau sastāvā nav talka vispār. Lai kā arī būtu, abi šie pūderi ir mani ziemas favorīti.


bučas
&z

4 komentāri:

  1. Acis lieliski izceļas, laikam džempera krāsas dēļ! :)Un kopskats tāds sakopts izskatās, tīrs un vienkāršs, tiešam glīti :)
    Btw,kādu skropstu tušu šajā bildē lietoji?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ikdienā es priekšroku dodu tikai tādam grimam - vienkāršam un ļoti minimālam. :)
      Jā, tas džemperītis tieši tāda pašā krāsā kā man acis.
      Uz actiņām izmantoju divas tušas:
      Uz augšējām Artdeco All in One
      uz apakšējām Catrice Glamour Doll

      Dzēst
  2. Man arī ir tādas krāsas džemperis, kas manas acis vēl zaļākas uztaisa :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas jau atkarīgs no tā cik tas zaļais ir zaļš :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan