Jauni pirkumi no veikala "Drogas"

09.04.12

Droši vien daudzas zina, ka Drogās atkal ir atlaides, kā vienmēr!
Man pašai nebija vēlmes sestdien nekur braukt , toties man bija kāds kam pajautāt, lai nopērk lietas, kas nepieciešamas.

Labu laiku atpakaļ Makeup Hair and Shoes   ievietoja rakstu par Rival de Loop salvetēm grima noņemšanai. Tad es viņai apsolīju, ka nopirkšu šīs salvetes un uzrakstīšu savus iespaidus par to. Pati nebiju Drogas veikalā, bet tad cik nopratu, tajās Drogās nebija šīs limitētās Ziemassvētku salvetes, tikai vienkāršās. Būtību jau tas nemaina, es domāju, jo virma ir tieši tā pati. Izmēģināju 2 reizes un varu teikt, ka solīto efektu par sejas maigumu un neizžūšanu tik tiešām izpilda. Šis produkts ir lielisks, ja visu laiku notiek kāda ceļošanas, kad īsti nemaz nav laika nomazgāt seju, bet būdama mājās es nevarētu tīrīt seju ar šo produktu.
Visi mēs esam cilvēki un katrs ejam uz kādu pasākumu u.c. vietām. Zinu, ka reizēm atnākot mājās sejas mazgāšana ir pēdējais ko vēlētos darīt, tādos gadījumos šis produkts būs glābiņš.
Cena: Ls 1.29

Tikai ir jāatceras viena lieta - visu laiku ar šīm salvetēm nevar tīrīt seju, t.i. katru dienu. 
Mans mīļākais acu kosmētikas noņēmējs no Garnier jau ir beidzies, tādēļ man vajadzēja jaunu. Pamanīju Drogas žurnāliņā, ka ar Drogas karti šo acu kosmētika noņēmēju var iegādāties tikai par  Ls 1.87. Tādu iespēju nevarēju laist garām!
Runājot godīgi, pirmo reizi tīrot acis ar šo līdzekli sapratu, ka Garnier uzvar. Produkts jau itkā notīra visu nost, taču tā pēc sajūta gan nav tā labākā. Pēc vairāku reižu lietošanas es labāk varēšu pateikt cik šis produkts ir labs.
 Un visbeidzot pēdējais produkts. Sestdien ieraugot ļoti skaistu acu grimu, steidzami zvanīju, lai man vēl nopērk zaļu acu kontūrzīmuli. Tonis ir lielisks!
Pats labākais ir tas, ka šis kontūrzīmulis ir ūdensnoturīgs. Pat vakarā tīrot seju, man vajadzēja diezgan daudz piepūlēties, lai to nodabūtu nost no savām acīm. Slēdziens: ideāls vasarai!
Starp citu, šis tonis tieši ir modē!
Cena: Ls 0.77
 Rīt grims ar šo kontūrzīmuli!

bučas
&z


6 komentāri:

  1. man šis zīmulis uzreiz atgādināja izskatu no mana - "Inspired by...", ko veicu par Nikiju- http://santakudrenicka.blogspot.com/2012/04/inspired-by-nicki-minaj-green-liner.html

    ĻOTI jauka krāsa piekrītu! :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, ka izteici savu viedokli, jo zinu, ka daudziem šīs firmas produkti nepatīk. :)
    Piekrītu, tās limitētās salvetes ir tās pašas, kas parastās, tikai ar persiku smaržu un savādāku iepakojumu. :D

    Derētu izmēģināt to Nivea noņēmēju!
    Starp citu, acu zīmulis skaista krāsa! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pret šo firmu pretenziju pagaidām nav. Nu īsti jau neesmu pareizi izteikusies, ir jau tomēr atšķirība, ja izdosies vēl kaut kur atrast tās limitētās, noteikti izveidošu salīdzinošu rakstu par šīm salvetēm! Ir jauki, ka kāds uzraksta par kādu produktu, tad ir lielāka interese pašam vai nu izmēģināt vai vienkārši paiet garām!:)

      Būtu ļoti interesanti uzklausīt tavas domas par šo līdzekli!
      Jā, man ari patīk tā zilganzaļā krāsa.:)

      Dzēst
  3. What's up, just wanted to say, I loved this blog post. It was inspiring. Keep on posting!
    Feel free to surf my web site ; transfer news soccer 2012

    AtbildētDzēst
  4. After looking into a number of the blog articles on your web site,
    I truly appreciate your way of blogging. I
    added it to my bookmark site list and will be checking back
    soon. Please check out my website too and let me know your opinion.
    Feel free to visit my site : pizza games online free

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan