Polhem PR Ziemassvētku preses diena

06.10.15

Pagājušajā piektdienā, man bija iespēja sajust Ziemassvētku elpu pasākumā, kura tematika bija veltīta, manuprāt, gada skaistākajiem svētkiem - Ziemassvētkiem. Daudzi zināmi zīmoli piedāvāja iespēju iepazīties ar kolekcijām, kas mūs sagaida rudens/ziemas sezonā. Sākot ar apģērbu, kosmētiku un aksesuāriem un beidzot ar svecēm un mājas interjera lietām, bija iespēja iegrimt jau Ziemassvētku burvībā.
Viesu uzmanībai šoreiz tika nodotas spožās zīmolu Halens un Red Salt kleitas, mūsdienīgās New Yorker apģērbu un aksesuāro kolekcijas viņai un viņam, pamanāmās Sensonel, Upes Pērles un Stein Jewellery rotas, ekskluzīvie Rimowa ceļojumu koferi, pavedinošā Change Lingerie veļa dāmām un košās apakšveļas uz zeķu kolekcijas stiprā dzimuma pārstāvjiem no MUCHACHOMALO*, elegantie Tamaris augstpapēžu apavi, aromātiskās Munio Candela sojas vaska sveces un eksotiskie Dr Vranjes smaržu kociņi mājām, gardās un daudzveidīgās Caps! trifeles, efektīgās Oriflame Giordani Gold un The One kosmētikas līnijas, allaž noderīgie Batiste sausie šampūni, kā arī oriģinālie interjera priekšmeti un dažādas svinīgas dekorācijas no salona Shishi. /Polhem PR/
Pasākums norisinājās nesen atklātajā Cafe Film Noir, kas atrodas ex kinoteātra Rīga, kinoteātra Splendid Palace telpās. Vizuālais noformējums bija nu ļoti, ļoti! Skaistā egle (kā tad bez viņas), pieklusināti gaismas elementi, kas radīja šo Ziemassvētku brīvās atmosfēras "ballītes" sajūtu, un, protams, lielais pārsteigums - pagājušā gadsimta skaistās Ziemassvētku multenes, kas pieaugušo un arī bērnu acīm jau ir palikušas svešas. Tiesa, baleta priekšnesumu es neredzēju, bet pēc fotogrāfijām varēju secināt, ka bija ļoti skaisti!
Viss kā pēc labākajām Ziemassvētku tradīcijām.

Piedāvāju aplūkot fotogrāfiju sēriju.
avots

Pasākums bija patiešām izdevies un ārkārtīgi skaists. Man nepietrūka sniega, jo esmu no tiem, kam patīk Ziemassvētki bez sniega, jo ne jau sniegs rada to prieku. Prieku rada emocijas un "siltā" atmosfēra.
Dodoties mājup saņēmu arī dāvanu paciņu, kur atradu interesantas lietas. Daļa no labumiem tagad katru rītu sekmēs mundru un pacilātu noskaņojumu. Lai no rītiem mostos un justos mundrāka, varu aplikt siltu šalli, iedzertu gardu tēju Bio tēju un šajā putekļaini debesu zilajā krūzītē, kas vēsta: "Labrīt! Tu esi skaista!". Un klāt pie gardās tējas, uz kārā zoba - Skrīveru Gotiņa ar piparmētru.

Vai jūs jau esat gatavas Ziemassvētku trakumam?

&z

*fotogrāfiju autors Uldis Vilks (izņemot pēdējo attēlu un attēlu, kas ar saiti "avots")

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan