Douglas Make-Up kosmētika dabiski starojošam grimam

29.11.20

Kad mūsu šodienas realitāte ir citāda, ir vēlme un nepieciešamība mainīt arī savus ikdienas paradumus, kas vistiešākā mērā skar kosmētikas uzklāšanu. Man tagad bija āķis lūpā meklēt produktus, kas ideāli iederas manam šī brīža ikdienas kosmētikas minimuma, kad nav vairs nepieciešamība pēc īpaši izteikta sejas grima, bet tomēr gribas krāsoties un turpināties priecāties. Šoreiz parādīšu vairākus Douglas Make-Up produktus, kas kļuvuši īpaši iecienīti manā ikdienas kosmētikas režīmā.

Skin Augmenting Foundation Instant Optimizer CC Cream SPF 50 tonālais krēms

Manuprāt, viens no pēdējo laiku veiksmīgākajiem budžeta klases tonālajiem krēmiem, kas piešķir ļoti skaistu ādas pamatu, bez liekas maskas efekta. Izklausās pārliecinoši, ne?

Bet pēc būtības, kāpēc tieši šis Douglas CC/ tonālais krēms iekaroja manu sajūsmu? Ar to ir ļoti viegli darboties un tas izskatās ļoti smuki uz ādas, izceļot tieši to, kas visvairāk nepieciešams.

Man ikdienas lietošanai pietiek tikai viens pumpītis, lai pārklātu visu seju, jo CC krēmam ir laba sedzamība, kas nekādā veidā netaisa “maskas efektu”, tomēr ļoti labi maskē nepilnības, tādas kā tumšus lokus, apsārtumu vai pumpas. Otra lieta, ko noteikti gribas izcelt, ka šis ir gaismu atstarojošs CC krēms, kas ar visu to, ka āda tiek maskēta, sniegs vēl starojošu izskatu, padarot ādu maksimāli dabisku, tāpēc šis ir lielisks risinājums naturāla izskata grimam, kur principā tikai jūs redzēsiet un zināsiet, ka uz ādas tika uzklāts kāds produkts.

Douglas CC krēms šobrīd ir mans ikdienas favorīts, jo zem sejas maskas īsti nav jēga neko daudz likt uz sejas, bet tomēr, kādā posmā kad maska tiek noņemta nost, tomēr gribas tādu “savāktas” ādas izskatu. Tā kā man patīk mazliet piepūderēt ādu, tad es pa virsu vēl uzklāju vieglu kārtu bez-krāsas birstošu pūderi, lai tīri piefiksētu to krēmīgumu. Ja āda ir sausāka, droši var atstāt kā ir un tas pats piefiksēsies pie ādas.

Man liekas, ka šis CC krēms patiks cilvēkiem, kuri meklē starojošu sejas ādas produktu, kas pietiekami labi maskē, bet izskatās kā otras ādas efekts. Un noteikti visiem tiem, kuri saskaras ar blāvu vai nesprodu ādas toni, jo starojošais efekts uzreiz padarīs ādu vizuāli svaigu un mundru, piešķirot toni. 

Honey Glow mirdzošs pūderis

Lai gan teorētiski tas saucas mirdzošs sejas pūderis/ izgaismotājs, es drīzāk šo unikālo produktu raksturotu kā tādu universālu vaigu sārtumu, kas piešķir mazliet krāsas un mirdzumu, un var papildus mazliet skulpturēt arī sejas vaibstu. Varbūt ne tik intensīvi kā ar kontūrās produktiem, bet kaut ko pa vidu starp bronzeri un vaigu sārtumu. 

Man personīgi ļoti patīk ņemt vidēja lieluma vaigu otu, galvenokārt koncentrējot uz vaigiem, mazliet iepludināt to ausgtāk, lai piešķirt vairāk krāsas un akcentu vaigiem. 

Parasti, kad klāju dabisku grimu, un lai seja neizskatās “plakana” (toņa ziņā), tad šāda veida produkti, mazliet savelk visu dabiska grima koptēlu kopā. Tāpēc man ļoti patīk lietot šo divu produktu kombināciju, kur sākumā lietoju CC krēmu, lai izlīdzinātu vienmērīgu ādas toni, bet pēcāk pabeidzu visu ar vieglu daudzumu Honey Glow pūderi, lai definētu mazliet vairāk sejas vaibstus.

Lip Scrub lūpu skrubis

Tāda vēl viena ļoti aktuāla lieta īpaši apkures un auksta vēja periodā, kad lūpas manāmi paliek sausas. Ļoti neierasts izpildījums lūpu skrubim, jo tas ir iepildīts klasiskā lūpu balzama iepakojumā. Pēc konsistences ļoti atgādina kādu uz šī sviesta bāzes lūpu masku ar viegli abrazīvām daļiņām. 

Klājot liekas, kas tas neslīd pāri lūpām, jo konsistence ir tik bieza un bagātīga, bet līdz ko nonāk uz lūpām var just tās vieglās abrazīvās daļiņas. Pēc uzklāšanas, ir paredzēts, ka lūpas berzējot vienu pie otras, daļiņas sāk kust un skrubēt lūpu virsmu. Ikdienas lietošanai, es drīzāk konkrēti šo lūpu skrubi ieteiktu uzklāt pirms kosmētikas uzklāšanas, lai mīkstinātu un pabarotu lūpas un maigi ekfoliētu atmirušās šūnas, kamēr taisāt meikapu, pēc tam vienkārši notīrot nost ar salveti palikušo daudzumu.  

Neskaitot gaumīgo metāliski rozā iepakojumu šis ir tāds jauks ikdienas skrubis, kas neprasa lielu ķēpu, lai noskrubētu sev lūpas. Īpaši sausām lūpām šis būs mazliet pa vāju, bet tīri lai sagatavotu vienmērīgu lūpu produktu pamatu, klājumu un noturību, labs produkts, kas pabaros lūpas.

Gentle Bi-Phase kosmētikas noņemšanas līdzeklis

Divfāžu līdzekļi ir neaizvietojami, kad runa iet par sevišķi noturīgu acu, lūpu vai sejas grimu. Bet šeit es domāju tādu pavisam izteikti noturīgu, pat ūdens noturīgu. 

Līdzeklis ir ļoti eļļains, līdz ar to, pirms tam vajag labi sakratīt. Ļoti labi spēj notīrīt kosmētiku, bez nekādās īpašas piepūles. Pēc tam uz ādas mazliet paliek eļļaina kārtiņa, tāpēc noteikti iesaku vēlreiz noskalot ādu ar kādu attīrošu līdzekli.  Ja jums ir problēmas ar micerālo ūdeni noņemt acu vai lūpu grimu, tad noteikti pamēģiniet divfāžu līdzekļus, jo tie ātri un saudzīgi atbrīvos no dekoratīvās kosmētikas. 

----

Lai arī ticu skepticismam par to vai tad Douglas ādas kopšanas un dekoratīvās kosmētikas produkti varbūt tik labi, es patiešām varu teikt, ka tur ir atrodamas vairākas pērles. 

Neskaitot šos augstāk pieminētos produktus, kas radīja patīkamus iespaidus un velmi tos nemitīgi lietot ikdienā, vairākus gadus atpakaļ lietoju un slavēju eļļu kosmētikas noņemšanai, mitrinošo toniku. No dekoratīvās kosmētikas ļoti uzrunāja mitrinošās lūpu krāsas un acu ēnu palete. 

Varbūt jums ir bijusi citi atklājumi un pieredze ar Douglas Make-up produktiem? Ļoti labprāt dzirdētu jūsu pieredzes stāstus un produktu ieteikumus. 😏


Lai jauks vakars!

Zanda


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan