Apskats: L`Oreal Air Volume Mega skropstu tuša

25.04.21

Savulaik ļoti aktīvi patika mainīt un variēt ar skropstu tušām, bet jau pēdējos pāris gadus cenšos pieturēties pie labi atrastām vērtībām, tāpēc baigi vairs nepievēršu uzmanību, kas jauns ir iznācis veikalu plauktos, ja man mājās jau ir savs “top” skropstu tušu tušu piedāvājums. 

Tad, kādu dienu saņēmu pamēģināšanai Loreal Air Volume Mega skroptu tušu, un man uzreiz bija interesanti paskatīties kāda ir šī skropstu tuša un ko šobrīd jaunu var vēl piedāvāt kosmētikas pasaulē, kad šķiet, ka viss jau ir izgudrots!  Bet izlasot aprakstu tā likās īpaši interesanta, jo apraksts jau ir īpāši uzrunājošs. 

Pārkāp apjoma noteikumus ar jauno Air Mascara skropstu tušu no L’Oreal Paris. Mega efekts un mega vieglums. Mīkstā birstīte un putotā formula palīdzēs Tavām skropstām sasniegt jaunus apjoma līmeņus. Līdz pat 24 stundām, neizsmērējoties un nebirstot. Hipoalerģiska formula. 

Vai nav interesanti? Tāpēc nolēmu, soli pa solim pastāstīt kā man gāja ar Air Volume skropstu tušu, un kādas ir manas domas par šo Loreal zīmola jaunumu. 

Pirmkārt, vizuāli iepakojums sākumā šķiet neizprotams, tomēr konteksts ir tāds, ka iepakojums ir gaisa balona formas. Sākumā nevar izprast vai tas ir lāses formas vai kaut kas cits, bet patiesībā gaužām vienkārši. Moderni metāliskais, rozā iepakojums piešķir mazliet meitenīgu šiku, kas man vairāk asociējas ar Maybelline rokrakstu nevis Loreal, bet  ja reiz viens koncerns, tad nav nekādu pārsteigumu, ka var būt sava veida līdzības.

Ja skatāmies uz birstīti, tad uzreiz ir skaidrs, ka tā būs apjomam paredzēta skropstu tuša, jo pati birstīte ir vidēji liela; sariņi novietoti tā, ka produktam ir iespēja vairāk uzkrāties tukšajās starp-sariņu “kabatās”, lai saskaroties ar skropstām produkts vairāk nonāk uz skropstām. 

Uzklājot tušu uz skropstām, uzreiz var redzēt, ka pigments ir melni melns un intensīvs, par ko pilnīgi noteikti ++. Tuša pirmajā kārtā nodrošina izteikti kuplinošu efektu, kas var patikti vai nepatikt. Šeit jāskatās no tāda viedokļa kāda tipa skropstu efekts patīk. 1) Katra skropsta atdalīta un definēta vai 2) apjomīgas un pamanāmas skropstas.

Air Volume Mega ir variants nr.2. Skropstu tuša efektīgi nokrāsos katru, pat sīkāko skropstiņu, piešķirot pamanāmu apjomu un grandiozi kuplinošu efektu. Tātad, ideāla skropstu tuša grimiem, kad negribas likt mākslīgās skropstas, bet smokey vai košais grims prasa izteiksmīgas skropstas. Un, protams, ideāla tuša arī tiem, kuri vienkārši mīl apjoma skropstu tušas, kad ikdienā var redzēt, ka uz acīm ir tuša. 

Ja runājam par īsām, smalkām un taisnām skropstām, tad es varētu ieteikt šo tušu tikai tiem, kuriem patīk biezas, kuplas skropstas. Pretējā gadījumā, jums vienkārši pēc sajūtām nepatiks tas, ko redzat, jo skropstu izskata preference ir pilnīgi cita. No Air Volume Mega skroptu tušas pilnīgi noteikti būs pamanāms efekts, bet ne visiem var patikt tas, ka tuša ir manāmi kuplinoši (kāds sauktu saķepinoša). 

Lai sasniegtu maksimālo skropstu tušas efektu, es iesaku krāsot 2-3 kārtas, bet jāskatās kāda ir nepieciešamība. Man šeit konkrētajā grimā tuša ir divās kārtās. Krāsojot starp pirmo un otro slāni, nav īpaši daudz jāgaida, lai gan tuša pēc konsistences liekas tāda bagātīgā un krēmīga, bet tā nožūst pāris minūšu laikā. 

Kas man pilnīgi noteikti patika, neskatoties jau uz pašu efektu, ir tas, ka formula pat nožūstot nepadara cietas skropstas. Tās ir diezgan elastīgas, un pat pieskaroties ir tāda patīkama sajūta, ka skropstas nav stīvas un kā salīmētas.

Noturība ir laba, ne miņas no izsmērēšanās vai biršanas, bet vēlos piebilst, ka gadījumā, ja ir taukaina sejas āda un skropstas atduras pret ādu, tad var rēķināties ar to, ka kaut kādā brīdī šur vai tur var palikt mazs, melns punktiņš uz ādas. Bet tas ir tīri tāpēc, ka tuša nav ūdens noturīga, un īsti nekur nav specifiski izcelts, ka viņa ir ilgnoturīga, tāpēc klasiskas tušas formulas saskaroties ar eļļu (šajā gadījumā ar sejas sebumu) sāks nākt nost. Jo ikdienā var brīvi un bez problēmām noņemt ar parastu micelāro ūdeni.

Negaidot neko grandiozu, man tiešām patīk šī tuša, jo viņa der manai preferencei, noturības pakāpei, un der manām skropstām. Noteikti pluss par intensīvi melno pigmentu un redzamu efektu. Īpaši šajā gadījumā, kad nodomāju izveidot spilgtu toņu grimu, var redzēt, ka tas melni melnais pigments un tušas apjoms visu savelk kopā, ka acu grims tiek pabeigts. 

Līdz šim man mīļākā skropstu tuša no Loreal bija Lash Paradise (gan parastā, gan ūdens izturīgā), bet ja viņa mēdz ātrāk sakalst un palikt pārāk sausa normālai uzklāšanai. Ar Air Volume man nav pagaidām sajūtas, ka viņa ātri žūst (jo vairākas nedēļas lietoju un nav mainījusies formula), tāpēc tas noteikti arī tas ir liels +. Starp manām top3 labākajām tušām, šī tuša arī ieņem sev augstu pozīciju un to es turpināšu ikdienā lietot, tāpēc manā uztverē labs jaunums, un noteikti patiks visiem, kas mīl kuplas un pamanāmas skropstas!


Līdz nākošai reizei, un uz tikšanos!

-Zanda

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan