Jaunais ādas kopšanas sabiedrotais - Antipodes®

27.06.20

Jaunzēlandes brīnumainā ādas kopšanas kosmētika Antipodes ar diezgan lielu vērienu sāk iekarot arvien vairāk un vairāk sirdis, jo kā gan ne, ja reiz šis Jaunzēlandes zīmols piedāvā ne tikai dabiskas un ādai draudzīgas formulas, bet tajā pašā laikā, ļoti īsā laika posmā (ja pat ne tūlītēji) ir iespējams redzēt izmaiņas ādas stāvoklī. Jaudīga dabas iedvesmota kosmētika! 
Antipodes produktu formulas ir zinātniski pārbaudītas, eko sertificētas. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem, ir piemērota veģetāriešiem. Visi produkti izstrādāti un radīti Jaunzēlandē.
Pirms mazliet vairāk kā mēneša stāstīju par Antipodes® Rejoice Light sejas krēmu, ko absolūti dievināju rudens/ziemas sezonā, jo tas bija pietiekami barojošs, bet uz ādas pēc sajūtām bija nemanāms, līdz ar to lieliski sadraudzējās ar sejas grimu. 

Manukas ziedu un avokado eļļu kombinācija izcili mitrināja un pabaroja sausās sejas zonas, kas radās dēļ apkures. Lai gan pilnīgi noteikti varu ieteikt šo krēmu lietot visu cauru gadu tiem, kas meklē ideālo kombināciju – barojošs, mitrinošs, bet nav trekns. Rejoice krēms ar šo kombināciju mani absolūti izbrīnīja, jo neko citu neesmu atradusi ar šādu kombinācijas savienojumu.


Par Rejoice krēmu viss skaidrs – tas ir izcils! Bet tas manā piedurknē ir vēl viens trumpis par ko nevaru nepadalīties. Tā ir Antipodes® Divine sejas eļļa.

Pirms visiem phū un phē, ka tā ir eļļa un šo var ignorēt, es iesaku apstāties un izlasīt manas domas, jo iespējams tas jums radīs pārsteigumu, un iespējams liks mainīt domas par eļļas lietošanu ādas kopšanas režīmā.

Divine sejas eļļas sastāvā: avokado eļļa (veicina kolagēna izstrādi, samazina grumbas un ādas bojājumus), mežrozīšu eļļa (A un C vitamīns, samazina rētas un grumbiņas), hohobas eļļa un saulespuķu eļļa.

Pēc izskata un konsistences izskatās pēc parastas avokado eļļas, bet uzklājot uz ādas uzreiz varu uzsvērt, ka eļļai ir bieza, bet kā gelveida konsistence, līdz ar to, nevajag pārspīlēt ar uzklāšanas daudzumu. 3-4 eļļas pilieni ideāli pietiks visai sejai. Ja sanāk vairāk, droši liekat uz dekoltē un kakla zonas. 

Vēlos izcelt mazliet arī pašu aromātu, kas pilnīgi noteikti ir atsevišķs stāsts. Smarža ir dabiska, bet kā luksusa, un aplūkojot sastāvu var redzēt, ka izsmalcināto aromātu rada saldā apelsīna, ilang ilang un jasmīna ziedu aromātu kompozīcija.
Kāpēc man tik ļoti patīk Divine sejas eļļa? 

Jo man no dabas ir problemātiska sejas ādas un pat jau 25 gados, āda tik un tā niķojas un uzvedas dažkārt kā pusaudzim. Plus tam visam, āda ir dehidrēta, un kopumā tas rada mazliet tādu haotiskumu un nespēju izprast savas ādas vajadzības. Bet kad es sāku lietot Divine sejas eļļu, katru vakaru pēc kosmētikas noņemšanas, jau pēc nepilnām divām nedēļām mana sejas āda izskatījās atkal optimāli labi un veselīgi. Tā izskatījās dzīvāka, mazliet gaišāka (izlīdzināja pumpu rētu toni), un kopējā skatījumā starojoši. Un to vislabāk es spēju pamanīt, kad uzliku dekoratīvo kosmētiku, jo kopējās sejas grima izskats bija vizuāli uzlabojies. Piebildīšu, ka Divine eļļa palīdzēja cīnīties ar pūtītēm, neaizsprostoja poras un neveidoja zemādas izsitumus.

Antipodes® ādas toni uzlabojošs minerālu pūderis "Medium Beige 03" SPF 15

Kad ir izmēģināta ādas kopšanas kosmētika, noteikti ir interesanti pamēģināt arī šī zīmola dekoratīvo minerālu kosmētiku. Minerālu pūdera sastāvā izmantots antioksidantiem bagātais Vinanza ® Grape & Kiwi ekstrakts, kas iegūts no “Sauvignon Blanc” vīnogu sēklām un Jaunzēlandē audzētu kivi augļu mizas un kura spēja ir uzlabot ādas veselīgumu. Minerālu pūderis ir piemērots jūtīgai ādai.
Pūderim ir viegla, ļoti smalka maluma tekstūra, kas uz ādas uzklājas un pludinās nemanot, līdz ar to šis ir produkts, kas izskatīsies satriecoši, kad ir vēlme pēc dabiska grima.

Pūderi noteikti iesaku uzklāt ar kabuki stila otiņām, jo tās paņem ļoti maz produkta, bet sniedz iespēju iestrādāt pūderi maksimāli labāk. Ja man jānoraksturo pūdera efekts, tad es teiktu tā – ja ir vienmērīga toņa sejas āda, bet prasās mazliet kosmētiku, tad šis ir ideāls risinājums. Ja sejas ādai ir izteiktākas nepilnības, piemēram, pumpas ar izteiktu sarkanumu, pūderis nespēs nomaskēt, līdz ar to, pamatā ieteiktu uzlikt krāsu koriģējošu bāzi vai mazliet piestrādāt zonas ar korektoru.
Manā skatījumā, Antipodes minerālu pūderis izcili der tieši šobrīd, vasaras sezonā, kad negribas neko daudz, bet mazliet jau vajag kaut ko piefiksēt, izlīdzināt  un atsvaidzināt toņa ziņā. Pūderim ir mazliet SPF – 15, kas nav daudz, bet tik un tā labs pluss.


---
Antipodes ir tas zīmols, kuru noteikti iesaku izmēģināt, kad gribas atrast šo balansu starp dabisku kosmētiku, bet efektīgu. Kad šķiet ādai vairs nekas nepalīdz no sintizētām sastāvdaļām, tad noteikti uzmetiet aci šim zīmolam. Man bija daudz atklāsmes par Antipodes produktu formulām, tāpēc ļoti gribējās padalīties ar saviem iespaidiem un viedokli. 
Ja ir interese kur var atrast Antipodes produktus, tad tos var aplūkot un iegādāties "Biotēka"veikalos un internetā bio.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan