LAINO dermokosmētika sejai, ķermenim un matiem

02.05.20

Sensenos laikos, kad nebija nekādu tehnoloģiju, nebija īsti pat zināšanu, par to kāpēc vispār ir vajadzīga kopjoša kosmētika, viss notika eksperimentējot un ejot cauri laikiem, tikai sakaroties ar reālām problēmsituācijām. Piemēram, mums tik ļoti pazīstamais ķermeņa krēms netapa tikai tāpēc, lai ādu padarītu maigāku un gludāku, bet gan tāpēc lai strādājot karstajos saules staros, āda tiktu pasargāta no pārmērīgas ādas izsausināšanas, kas varēja novest līdz ātriem un graujošiem ādas bojājumiem. 
Arī šodien, dzīvojot modernajā pasaulē, kad mums ir zināšanas un masveida iespējas, nedrīkst aizmirst par ādu un matiem, kas diendienā cieš no apkārtējās vides ietekmes. Ir vērtīgi zināt, ka ādu ir jāmitrina un jākopj visos vecumos, jo saglabājot maksimāli mitruma līmeni, mēs dodam iespēju ādas šūnām lēnāk novecoties, palīdzot ādai palikt tvirtai, mitrinātai un starojošai ilgāku laiku. 
Ir uzņēmumi, kas intensīvi strādā, lai mūsdienās starp plašo kosmētikas segmentu, ienestu mazliet arī vēsturiskās skaistuma gudrības, kas gājušas cauri gadsimtiem.
Kosmētikas zīmols Laino Latvijā ir salīdzinoši mazpazīstams un jauns, savukārt lasot priekšvēsturi, šis zīmols jau vairāk kā 60 gadus piedāvā dažādus produktus ādas, matu kopšanai un mitrināšanai, kas tiek veidoti ar naturālām sastāvdaļām. Zīmola Laino iedvesma un filozofija slēpjas Vidusjūras vēstures un skaistuma tradīciju mantojumā, tāpēc tikai zīmīgi, ka pat uzņēmuma logo tiek izmantota krūka, kas simbolizē to laikmetu.
Atjaunojoša mālu maska sausai sejas ādai
Ir mīts domāt, ka sausai āda nav nepieciešama attīrīšana vai tas, ka nedrīkst lietot mālu maskas. Ir jāattīra un jālieto attīrošas maskas, bet galvenā nianse ir -  cik spēcīgas. 
Sausas ādas īpašniecēm ir jāmeklē maigākas un vieglākas mālu maskas, kas nav paredzētas poru savilkšanai vai sebuma regulēšanai, jo sausai ādai nav paplašinātu poru. Sausa āda cieš no mitruma trūkuma, bet lai attīrītu ādu ar mālu maskas palīdzību, ir vērtīgi meklēt tādu, kuras sastāvā ir eļļas.
Laino mālu maskas sastāvā ir baltais māls un BIO lavandas ēteriskā eļļa, kas palīdzēs ne tikai attīrīt sejas ādu, atjaunos un sniegs dabiski starojošu efektu. 
Uzklājot uz ādas masku, var izteikti just gan pēc aromāta, gan tekstūras, ka maskas sastāvā ir lavandas ēteriskā eļļa. Tā sacietē ļoti vienmērīgi, bet nerada savelkošu sajūtu, pat pēc nomazgāšanas. Vienas paciņas tilpums pietiek 2 lietošanas reizēm. 

Lūpu balzams ar vīģu aromātu
Lūpu balzams ir ikdienas nepieciešamība it sevišķi ja ir nosliece lūpām izteikti plaisāt. Patīkams lūpu balzams, kas sniedz labu, ikdienišķu kopšanu, lai nēsātu to ikdienā sev līdzi vai turēt rokas stiepiena attālumā.
Sastāvā kastora, hohobas, saulespuķu, aprikožu kauliņu eļļas un  šī sviests. Lūpu balzamam piemīt patīkams un viegls aromāts.
Citrusaugu dušas šampūns 3in1
Ļoti skeptiski attiecos pret universāliem 3-1 produktiem, jo šķiet, ka nederēs absolūti nekam, bet aplūkojot sastāvu un aprakstu tas diezgan pozitīvi sevi pozicionē. Sastāvā 97% dabisko sastāvdaļu, BIO citronu un apelsīnu ekstrakti, glicerīns; matiem -nogludinošs komplekss. Dušas šampūns nesatur parabēnus, PH neitrāls. 
Lietojot dušas šampūns ieskauj ārkārtīgi valdzinoši svaigā saldo apelsīnu varā, sniedzot veselu dušas rituāla sajūtu. Patīkami, viegli uzputo, lieliski attīra ādu, neizsausinot to. Lietojot kā šampūnu, matiem ir garantēta dziļa attīrīšana, bet droši var lietot katru dienu, jo neizvelk no matu struktūras. Mati pēc mazgāšanas ir ļoti zīdaini un mirdzoši. Varu piebilst, ka manai jūtīgajai galvas āda ļoti patīk, jo nav bijušas miņas par blaugznām vai sausu galvas ādas virsmu. 
---
Kopumā Laino produkti ir patiesi patīkami pārsteiguši ar salīdzinoši lakonisko produktu konceptu un sastāviem, bet spēj piedāvāt tādus konkurētspējīgus ādas kopšanas un higiēnas līdzekļus, kurus gribas lietot atkārtoti savā ikdienas sadzīvē.
Viennozīmīgi produkts, ko ieteiktu katram izmēģināt ir dušas šampūns, kas piedāvā divi vienā efektu un strādā patiešām godam labi, nekaitējot ne ādai, ne matiem. Laino pilno piedāvājumu var apskatīt azeta.lv mājas lapā.

Vairāk informāciju par LAINO var uzzināt:
Facebook
Instagram

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan