Izlietots-iemīļots. Desmit jaunu produktu atklājumi

05.04.20

Esot mēnešiem prom no bloga rakstīšanas, kosmētikas lietošanas daudzumi nav palikuši mazāki. Patiesībā, man bija laiks daudz ko izlietot līdz beigām, un tagad esmu gatava padalīties ar produktiem, kas patiešām radīja masu emocijas un patīkamu iespaidus. Šoreiz vairāk rakstā ir iekļauti sejas kopšanas produkti, bet šo un to var atrast no katras kosmētikas kategorijas.
Isana Sunsu mitrinošs toniks sejai
Man ļoti patīk lietot sejas tonikus no rītiem, jo tas atsvaidzina sejas ādu, attīra ādu no sebuma, putekļiem u.c., un nesausina ādu. Isana Sunsu toniks ir iedvesmots pēc Korejas ādas kopšanas līdzekļu standartiem, un patiesībā tas tiešām neliek vilties, jo lieliski pilda savas norādītās funkcijas attīrot, tonizējot un mitrinot ādu. Absolūti nerādīja nekādu kairinošu, velkošu vai kādu citu sajūtu. Pilnīgi droši var lietot arī acu zonai. Un tas ir iemesls kāpēc arī nākotnē izvēlēšos iegādāties atkārtotai lietošanai Isana Sunsu toniku. 

Vichy Mineral 89 serums sejai
Šis noteikti vairs nav nekāds mega jaunums, jo cik lasīts visi, kas pamēģina ļoti slavē Mineral 89 serumu. Un tas nav pārspīlēti, jo āda manāmi uzlabojas pēc tā lietošanas. Pēc būtības klasisks hialuronskābes serums, bet atšķirība ir tāda, ka lietojot rezultāts ir redzams ilgtermiņā. 
Āda manāmi izskatās mitrinātāka, piepildītāka un svaigāka. Bet jāatceras, ka hialuronskābes serumus lieto kombinācijā ar citiem produktiem, respektīvi, jūs uzliekat Mineral 89 serumu un tad turpināt nākošā solī ar savu sejas krēmu, eļļu utt. Piebildīšu, ka droši var lietot dažādu vecumu grupu cilvēki, jo principā galvenais ādas nenovecošanās noslēpums ir mitrināta āda. Mineral 89 ir foršs produkts, ne velti Vichy zīmola “zvaigzne”.

Antipodes Rejoice Light Facial Day Cream dienas krēms sejai
Milzīgs, milzīgs paldies Ilzei no bloga Sievišķība par iepazīstināšanu ar Antipodes produktiem. Es biju pirms tam diezgan daudz dzirdējusi par Antipodes, bet pati nebiju neko lietojusi, jo nezināju ar ko sākt. Stāstot par savām sejas problēmām te ar sausu, te kombinētu ādu, Ilze man ieteica Rejoice sejas krēmu ar pamatojumu, ka tas baro ādu, bet ir pietiekami viegls, lai nebūtu smagas un treknas sajūtas uz ādas. 
Antipodes kosmētikas princips ir lietot Jaunzēlandes dabas resursu sastāvdaļas, lai radītu dažādus kosmētikas produktus, tāpēc šo kosmētiku jūs atradīsiet eko un vegāniskās kosmētikas segmentos. Bet es vēlos piebilst, ka ir lieli maldi domāts, ka dēļ “eko” birkas šie produkti nestrādās, jo Antipodes pilnībā apgāž šo stereotipu. 
Rejoice krēmam ir kolosāla formula. Sākumā tas šķiet biezs un trekns, bet līdz ko saskaras ar ādu, tas pilnībā absorbējas atstājot to, ka āda ir jūtami pabarota un mitrināta, bet nav liekas un treknas kārtas uz ādas. Kolosāls krēms, noteikti lietošu atkārtoti. *ja meklējat interneta veikalos, nebaidieties no tā, ka Rejoice krēms ir atrodams bundžiņā. Tas ir tas pats, tikai cits iepakojums. Skatieties uz nosaukumu galvenais.

L`OREAL Hyaluron Specialist barojošs nakts krēms
Pēc būtības šis nav tikai nakts sejas krēms, bet arī maska, ko var atstāt uz nakti, tomēr es vairāk ieteiktu uz šo produktu skatīties kā treknāku nakts krēmu sejai, jo īsti ilgtermiņa efektu kā maskai es neredzēju. Kā nakts krēms jaunai ādai tas ir labs, neaizsprosto poras, intensīvi var just mitrinošo un pat mazliet nomierinošos sajūtu, līdz ar to, es teiktu tāds klasisks, mitrinošs nakts krēms dehidrētai, vairāk sausai ādai. Izteikti ir jūtama glicerīna klātbūtne sastāvā, jo pēc konsistences tas atgādina mazliet Nivea After Shave losjonu (to, kur pirms vairākiem gadiem Youtube meikapa zvaigznes izmantoja kā sejas bāzi), bet tas nav nekas slikts, jo kā zināms glicerīns notur mitrumu sejas ādā. Var izmantot stiprākai kombinācijai zem krēma Mineral 89 serumu vai jebkādu citu hialuronskābes serumu. 
Vichy Liftactiv Hyalu Mask mitrinoša maska sejai
Kopš sāku lietot Hyalu Mask, manā kosmētikas krājumu arsenālā nav atrodama pilnīgi neviena mitrinoša lupatiņu maska, un tas ir tādēļ jo neviena lupatiņu maska nespēj ādai piešķirt to mitruma lādīņu kā šī Vichy maska. 
Es īsti nekad neesmu ticējusi lupatiņu maskām tā iemesla pēc, jo viņas atjauno virsējo ādas slāni, piešķir foršu sajūtu, bet no ādas kopšanas viedokļa, efekts pāriet jau nākošajā dienā. Hyalu maska nodrošina mitrināšanu, ilgstošu mitruma klātbūtni uz ādas un pat ilgtermiņā manāmu efektu. 
Maskai ir ļoti patīkama gela konsistence, kas paliek uz ādas un “neizgaro”, kas arī rada lielāku ticamību mitrināšanai, ja salīdzina ar lupatiņu maskām. Ja sejai ir smalkākas mīmikas līnijas, izlietojot visu iepakojumu ir tiešām iespēja novērot kā šī līnijas ir “mīkstākas” un palikušas neuzkrītošas. 

Lovea attīroša sejas maska ar rozā māliem
Neatkarīgi no ādas tipa ir nepieciešams šad un tad attīrīt dziļāk sejas ādu. Manā gadījumā labi der mālu maskas, bet parasti ir jāuzmanās, lai tās nav pa stipru, jo lielākoties mālu maska ražo taukainai ādai, bet ja āda nav taukaina, tas var novest pie tā, ka seja ir izsausināta un sāk mestiem sausi pleķi, palielinās jūtīgums, apsārtums. 
Lovea maska ir forša ar to, ka rozā mālu dēļ tā nav tik spēcīga, lai gan ieteiktu strikti ievērot norādītās 5-10 minūtes, citādi āda var mazliet ciest. Pēc lietošanas uzreiz var novērot to, ka āda ir attīrīta un ja gadījumā bija kādas pumpas vai citas nepilnības, tā palīdz ātrāk sadzīt šiem ādas bojājumiem. Es mālu maskas tīru nost ar siltā ūdenī samērcētu sejas dvielīti, kas nodrošina mazliet arī papildus “pīlingu”.

NYX Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil fluīds ar toni
Bare With Me fluīdu es pilnīgi noteikti varu ieteikt visiem, kuri cīnās ar sausu vai dehidrētu ādu, jo tas neizceļ sausumus, labi maskē (vidēja sedzamība), mitrina ādu un izskatās dabiski. Ja āda ir vairāk ar noslieci taukoties, ir liela iespēja, ka dienas laikā tas var sākt “dalīties” uz sejas, respektīvi, paplašinātu poru rajonos ārdīties nost, atstājot nevienmērīgu tekstūru un izskatu. 

LA'DOR Eco Hydro LPP Treatment mitrinoša maska ar hidrolizētu kolagēnu matiem
La`dor ir zīmols, kas nāk no Dienvidkorejas un šie produkti ir ražoti Seulā, līdz ar to man tas bija patīkams eksperiments izmēģināt produktus, kas pēc būtības ir ražoti ar citu filozofiju pret matu kopšanu, patērētāju prasībām utt.
Pirmkārt, wow par šīs sērijas produktu aromātu. Nekad nebiju jutusi tādu smaržu no matu kopšanas produktiem. Īsti pat nevarēšu pateikt kas tā ir par smaržu, bet smaržo nereāli labi, atgādinot to smaržu, ko var just ejot pie friziera uz salonu. 
Otrkārt, efekts. Šī maska/kondicionieris ir paredzēts, lai atgrieztu mitrumu matiem, un tas ir īpaši aktuāli ja mati ir smalkāki pēc struktūras, jo lietojot uz eļļas bāzes kondicionierus vai maskas, tas var matus padarīt “smagākus”, bet smalkākiem matiem vajag apjomu, un līdz ar to, ne tikai Hydro Lpp Treatment maska atjauno mitrinot viscaur, bet arī nogludina, nepadarot matus plakanus vai smagus. Apjoms paliek. Biezākas struktūras matiem jūs neredzēsiet efektu, jo liksies, ka ir pa vieglu formula, bet ja mats pēc struktūras ir smalks un trausls, šī maska dos ļoti smuku rezultātu. 
Treets Traditions Healing In Harmony putojoša dušas želeja
Es drīzāk šo produktu nosauktu par dušas putām, bet pašu ideju tas nemaina. Savulaik šāda veida produkts formāts man patika no Rituals un pēc tam no Douglas Home Spa sērijas, bet tad pagājušā gada izskaņā man bija jauna iepazīšanās ar Treets Traditions zīmolu, ko pirms tam vispār nekad nebiju dzirdējusi.
Man ļoti patīk šīs dušas putas, jo tās ir biezas, kremīgas, labi attīra ādu, bet to neizsausina. Droši var izmantot kā skūšanās putas. Aromāta pamatā ir silta un bieza lavandas nots, kas mazliet atgādina klasiskās vīriešu skūšanās putas vai odekolonu. Man ļoti patīk šis aromāts, tomēr ja šis ir aromāts kas jūs atbaida, tad Treets Traditions piedāvājumā var atrast vēl divus citus veidus, vairāk uz rožu vai augļu pusi. Dušas putas ir kolosālas un pilnīgi noteikti varu ieteikt ikvienam!

Dove Nourishing Secrets Body Lotion izsmidzināms ķermeņa losjons
Man jāatzīstas, ka bišķiņ slinkoju ar ķermeņa krēmu lietošanu pēc dušas, jo man traucē, ka uz mitras ādas ir jāvelk drēbes, tāpēc man ļoti uzrunāja šis losjons, jo tas ļoti ātri iesūcās ādā. 
Tas forši mitrināja ādu un losjonam ir kolosāls kokosriekstu, silts, ieskaujošs aromāts, tomēr mana lielākā problēma, kas man traucēja šajā produktā bija tā formāts – flakons. Nevajag domāt, ka esmu mega eko dabas draugs, bet šoreiz uzskatīju, ka varēja principā uzražot arī parastā spreja pudele šāda veida produktu. 
Manas domas par pašu produktu tas nemaina, tomēr izpildījums arī spēlē lielu lomu, un šajā gadījumā man tas bija traucējošs. Es ļoti vēlētos kaut klasiskais izspiežamais losjons būtu tik plāns un ātri absorbējošs, bet cik skatījos, tiem formula nav mainīta. Šis ir tāds jā un nē produkts, bet kad lietoju biju ļoti priecīga par rezultātu, ko tas sniedza.

---
Es ceru, ka jums uzrunāja raksts, un noteikti turpināšu arī nākotnē dalīties ar saviem atklājumiem par produktiem, kas plašajā kosmētikas pasaulē ir pelnījuši mazliet vairāk uzslavas. 
Līdz nākošajai reizei. 
Zanda

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan