Mēneša favorīti: novembris

06.12.18

Novembris bija patiesi skaists mēnesis. Un lai arī Dzimšanas diena un citi svētki aizritēja kā nebijuši, novembris emocionāli nesa patiesi vairumu skaistas, satraucošas un jaukas emocijas. Šādas emocijas ļoti iedvesmo, liek izsvērt un pārdomāt lietas. Un ne jau uz slikto pusi, tieši labo. Liek padomāt par pārmaiņām. Par tādām, ko iespējams nekad nebūtu domājusi; par pārmaiņām, kas varbūt pat mazlietiņ biedē. Un lai arī cik ļoti mūs var būt kaut kas biedē, ir varbūt jānoriskē un jāpamēģina, lai apjaustu, ka nemaz tik traki briesmīgi nebija. Jo man jau liekas, ka vairāk biedē neziņa nevis vēlme pēc jaunā. Mēs tak visi esam savā veidā zinātkāri. Tad vienmēr kaut ko vēlaties, vajag atcerēties to draiva sajūtu, ka dzen uz priekšu, un ne tik daudz domāt par daudzajiem "bet", kas arī būs neizbēgami, tomēr tie nav paši galvenie.
Mani mēneša favorīti patiesībā nebūs nekas sevišķi jauns, es domāju, ka pēdējos pāris rakstos var atrast jau šos produktus par kuriem rakstīšu. 

Kerastase matu eļļa: tagad, kad esmu motivēta pieņemt savu dabisko matu struktūru un vairāk staigāt viļņainiem matiem, tieši Kerastase matu eļļa palīdz sniegt papildu barošanu, nepadarot matus taukainus vai smagus. Ļoti patīk, ka lietojot šito eļļu mani mati katru reizi ir ļoti spīdīgi.

Beauty Blender Insta Clean sprejs otu un sūkļu ekspress attīrīšanai: kad jātaisa ātruma vairāki grimi, īpaši acu grima,vienmēr aptrūkstas otiņas, tāpēc šis ir satriecošs atklājums un favorīts. Visvairāk mani sajūsmina, ka sastāvā ir lavandas eļļa, kas ne tikai jaudīgāk palīdz attīrīt otas, bet arī otu sariņi tiek rūpīgāk kopti, lai otas ilgāk kalpotu maksimāli jaunas. Otas tiek attīrītas līdz pilnībai, izskatās kā gluži tikko izmazgātas. Tā eļļiņa otās nepaliek, tāpēc nevajag satraukties, ka var sabojāt produktu formulu.

L'Oreal Unlimited skropstu tuša: biju jau iepriekš rakstījusi cik ļoti patīk šī tuša, bet tagad, kad Lash Lift procedūra izgājusi no skropstām, tad saprotu, ka ne visas tušas izskatās tik smuki, tāpēc ļoti iepatikās Unlimited tuša, jo tā sniedz ļoti garas, atdalītas un izteiksmīgas skropstas. Ārkārtīgi parocīgi strādā ieliektā birstīte, kas atvieglo tušas uzklāšanu, neļaujot nosmērēt ne seju vai plakstiņu ar birstīti. Turas visas dienas garumā, nav ne reizi nobirusi, un ievēroju, ka nesmērē arī augšējo plakstiņa daļu. 

Maybelline Brow Tattoo flomāsteris uzacīm: ko tur vairs piebilst, ja visur kur varēja jau uzrakstīju savas pārdomas cik ļoti man patīk šis produkts. Sākumā ļoti šaubīgi skatījos kā būs, bet beigās, pamēģinot atklājas jauni plašumi. Visa mēneša garumā lietoju, teju katru dienu, un secināju, ka dabiskākas uzacis kā ar šo flomāsteri nav iespējams iegūt. Jums noteikti radīsies jautājums cik ilgam laikam pietiek, tad tagad lietojot veselu mēnesi varu pateikt, ka viens iepakojums principā pietiek arī šim vienam mēnesim, jo tagad flomāsteris ir vairāk pažuvis un nākas ilgāk zīmēt uzacis, bet pirms tam aizņēma tas vien nieka 3 minūtes (tieši tā, es uzņēmu laiku).

Man pašai prieks, ka atkal atgriežos uz viļņa, kad patīk mēģināt dekoratīvās kosmētikas produktus. Jau no oktobra sākuma cīnos ar vieglas formas dermatītu, kas jau palēnām mazinās, tāpēc sejas meikaps paliek otrā plāna lomā, bet toties īpaši akcentus tagad gribas likt uz lūpām vai acīm. Es domāju sen nav taisīti kādi meikapi, tāpēc domāju, ka jums varbūt būtu interese par kādiem svētku grimiem?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan