Bioderma Sensibio AR Anti Redness Care sejas krēms

17.12.18

Kad āda ir jūtīga, tad ļoti no svara ir piedomāt ne tikai kā maksimāli saudzīgāk izturēties pret ādas aprūpi un piedomāt kādus produktus lietot, lai pēc iespējas ātrāk spētu uzveikt radušās ādas problēmas, pirms tās radījušas dziļāku kaitējumu. Ādas aprūpei, īpaši jūtīgai un kairinātai ādai, manā uztverē nav nekā labāka par Bioderma produktiem, jo Bioderma nodrošina neitrālas formulas, kas bez sintezētām vielām, ādai palīdz ar pašas spēkiem atgriezties ierindā. Un man šķiet, ka neko labāku nevar vēlēties, īpaši jau ziemas periodā.
Manai ādai ir viegli manāms apsārtums sejas centra rajonā (ap degunu un vaigiem), tāpēc Anti Redness krēms (saīsinājumā AR) bija tieši tas, kas manai ādai šobrīd visvairāk nepieciešams. Krēms, kas vakaros nomierina sakairināto sejas ādu, bet dienā rūpējas par mitrināšanu un aizsargāšanu. Izlasot AR krēma aprakstu, divu domu nebija - šis ir jāmēģina.

Krēmam ir ļoti neitrāls, teju praktiski nejūtams aromāts, kas man īpaši patīk, jo zinu, ka arī smaržvielas var dod sava veida "ļaunumu", kad āda ir jūtīga, it īpaši ar noslieci uz alerģiskām reakcijām. Atgādināšu, ka AR krēms ir hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām. Neveicina poru aizsprostošanos.
Man ļoti iepatikās arī krēma konsistence, kas nav pārāk bieza, ne tāda kā "aptiekas ziedēm", bet tomēr bagātīga, lai uzklājot var just, ka ādai ir sava "barjera", kas nodrošina intensīvu ādas aizsardzību, pateicoties Biodermas dabiskajam, patentētajam D.A.F. kompleksam.

Lai arī mana sejas āda ir apsārtusi, tomēr visvairāk šo efektu pastiprina dažādas temperatūras izmaiņas un kosmētikas noņemšanas process, pēc kura katru reizi man būs izteikti sarkanāka seja, tāpēc ir ļoti patīkami uzklāt AR krēmu, kas noņem šo diskomforta un velkošo sajūtu.
Jāsaka, ka lietojot diendienā, ievēroju, ka ar sarkanumu AR krēms ne īpaši tiek galā, drīzāk, mazina faktorus, kas varētu kairināt sejas ādu. Dienas laikā krēms strādā ļoti labi zem sejas grima, sadraudzējas praktiski ar visu manu kosmētiku. Tas ir liels pluss. 
Savukārt lietojot vakaros, man patīk tas, ka krēms ir gana biezs un tad man liekas, ka āda īpaši aprūpēta un aizsargāta.

Patiesībā, par nevienu Biodermas produktu nevar pateikt "tas ir izdarīja to; tagad tur mazāk redzams šis un tas u.c.". Nē. Drīzāk Bioderma produktu pareizi sevi pozicionē sakot, ka produkti palīdz ādai pašai cīnīties ar problēmām, bet ar nelielu palīdzību, kā vairogu. Respektīvi, ne jau krēms dara brīnumus. Krēms dod impulsu ādas šūnām, bet šūnas inercē un mijiedarbībā palīdz saārstēt kopējo ādas stāvokli un tās problēmas. 

Šajā gadalaika periodā izvēlos tieši AR sejas krēms, jo tas labi draudzējas ar manu dekoratīvo kosmētiku; mitrina un pabaro sejas ādu; aizsargā; vakaros noņem viegli velkošo un sūrstošo diskomforta sajūtu, kas rodas pēc kosmētikas noņemšanas.
Vienā krēmā - daudzi ieguvumi, bet pats galvenais, ko sapratīs īpaši jūtīgas ādas īpašnieki: krēms nomierina sejas ādu. Priekš manis tas ir pats labākais, ko krēms var izdarīt, jo nekas nevar būt labāks par sajūtu, ka karstuma, velkošo un viegli kņudinošo sajūtu var kaut nedaudz mazināt. Un ne tikai uz mazu mirklīti.

Bioderma Sensibio AR Anti Redness Care sejas krēmu var iegādāties aptiekās vai interneta veikalos
Cena: 17.71 €

! rakstā pieminētais produkts ir uzņēmuma piešķirts PR produkts

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan