Jaunais mīļākais tonālais krēms: Infallible 24H Fresh Wear

14.09.18

Ja man uzdotu jautājumu, kas ir dekoratīvās kosmētikas produkts, bez kura nevaru dzīvot, tad atbilde viennozīmīgi būs – tonālais krēms. Vai konsīleris, jo tie ir abi produkti, kas man dod vislielāko pirms un pēc transformāciju sejai. Katru reizi, kad uzliec tonālo krēmu vai konsīleri, ir wow moments, jo saproti, ka šie produkti sniedz teju perfektas ādas izskatu. 
Un tā kā sejas produkti ir teju mani paši svarīgākie, man ļoti patīk izmēģināt tos, lai paskatītos, varbūt varu atrast kaut ko vēl labāku nekā iepriekš lietoju. Un šoreiz par to arī būs stāsts. Teju gadu no vietas lietoju tikai vienu tonālo krēmu – NYX PMU (oficiālais saīsinājums NYX Professional Makeup) Total Drop Foundation tonālo krēmu, un likās, ka tajā ir apvienots viss, kas man nepieciešams.
Bet kosmētikas industrija nesnauž, un šogad, rudenī, L’Oreal Paris uzlaboja formulu vienam no saviem pirmajiem tonālajiem krēmiem – Infallible. Savulaik tas tika uzskatīts kā labākais tonālais krēms tieši priekš sausas/normālas sejas ādas, taukainai – True Match (kura formulu arī uzlaboja pirms 2 vai 3 gadiem jau).
Infallible Fresh Wear tonālais krēms ar Oxygen tehnoloģiju sola būt mitrinošs, pilnas sedzamības, noturīgs, bet uz ādas izskatīties dabiski. Neticami, ne?
Un es arī uz to skatījos skeptiski, līdz pirmajā lietošanas reizē no šoka nezināju, kur likties, jo mana āda izskatījās perfekta! Man viņa arī bez tonālā perfekta (nevajag pārprast), bet ar tonālo tā izskatījās gluži kā porcelāna lellei. 

Tonālajam krēmam ir viegls, svaigs aromāts, kas mani netraucē. Pēc tekstūras tas liekas nedaudz lipīgs, bet, iespējams, tas tāpēc, ka klāju ar grima sūklīti, nevis ar otām. Man visai sejai vajag divas pumpīša devas. Iestrādājot produktu ādā, uzreiz var ievērot, cik āda perfekti, bet dabiski nomaskēta. Paskaidrošu nedaudz precīzāk: tonālajam krēmam patiešām ir pilna sedzamība, kas nozīmē, ka visus apsārtumus, tumšās rētas u.c. traucēkļus nomaskē līdz nemaņai, bet tajā pašā laikā, skatoties uz savu ādu, tā neizskatās plakana, nedabīga vai ķepīga. 
Lietojot Infallible tonālo krēmu, es pat vairs nelietoju konsīleri, jo nav ekstra, ko maskēt, visu izdara viens produkts. Un vēl viena lieta, kas mani sajūsmināja, ka pirmo reizi kopš ilgiem laikiem, šis ir tonālais krēms, kuru var nepiepūderēt, jo nožūstot sniedz puslīdz matētu efektu. Man ir bijuši tādi tonālie, kas nenofiksējas, tāpēc obligāti jālieto pūderis, bet šis ir, ko var arī nefiksēt. Protams, ņemiet vērā savu āda tipu. Ja sausa, normāla āda, nefiksējiet, ja nepatīk pūderi, bet taukainai un kombinētai tik un tā bez pūdera nevar. Lai arī varu nelietot pūderi, visas dienas garumā tas neizturēs uz manas ādas, tāpēc lietoju parastu caurspīdīgu fiksējošu pūderi, lai noturas visas dienas garumā.

Un es šobrīd absolūti nepārspīlēšu, sakot, ka šis ir tas tonālais krēms, kurš pat pēc 12 stundām uz manas ādas izskatās labi! Es pati biju šokā. Bet pat dienas beigās, kad visam vajadzētu būt jau sakusušam un ķepīgam, es varu mierīgi nedaudz noņemt lieko sebumu ar matējošo papīrīti un gatava doties tālāk. Vienu reizi Infallible Fresh Wear tonālais krēms noturējās pat 16 stundas. Tad, protams, jau izskatījās nedaudz traki, bet, salīdzinājumā ar citiem tonālajiem krēmiem, ko jebkad esmu lietojusi, Infallible noturības ziņā uzrādīja vislabākos rezultātus. 
Ja manu sajūsmu par tonālo krēmu nevar uztvert no rakstītā, tad piedāvāju nedaudz augstāk aplūkot pirms un pēc fotogrāfijas, tās tikai apliecinās manis teikto.
Manam ādas tonim izcili der Infallible Fresh Wear tonālā krēma tonis 120 Vanilla, gaišām meitenēm derēs Porcelain. Kopumā veikalos būs pieejami 5 toņi (kas ir ļoti, ļoti maz), un tā cena ir 17.29€/30ml. Bet iesaku čekot, jo ik pa laikam tiek piedāvātas atlaides, kas ļaus nedaudz ietaupīt naudiņu, jo pēc sevis zinu, cik ātri iztērēju tonālo krēmu, tāpēc ietaupīt kaut ko citam nekad nenāk par ļaunu. 

! rakstā pieminētais produkts ir uzņēmuma piešķirts PR produktu paraugs

3 komentāri:

  1. Oho, izskatās tiešām labi! Mans līdzšinējais favorīts, ko pērku atkal un atkal ir Infallible 24h Matte, bet noteikti nākamo pamēģināšu šo!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Tad Tev noteikti vajadzētu patikt formula, bet salīdzinājumā ar Matte versiju, šis vairāk būs kremīgāks. ;)

      Dzēst
  2. Mana āda ir tālu no ideāla, šad un tad uzmetas kāda pumpa, ir sausa tipa, un šobrīd ir beidzies iepriekšējais tonālais, tāpēc izlasot tavu aprakstu, secināju, ka man obligāti jāizmēgina, un galvenais, ka drogās šobrīd ir atlaide

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan