Kocostar Princess Silver Eye Patches acu maska

12.09.18

Miega trūkums, nogurums, sāļš ēdiens vai daudz ūdens pirms miega, ļoti var ietekmēt mūsu izskatu no rītiem, it īpaši attiecībā pret acu zonu. Acis būs pietūkušas un izskatīsies ne īpaši svaigi. Ir daudz un dažādi paņēmieni, kā no rītiem mazināt acu tūskainumu, sākot ar saldētām karotēm, kumelīšu tējas maisiņiem, ledus gabaliņiem utt. Tad, protams, slinkākiem variantiem, tai skaitā arī man, ir speciāli radīti produkti, lai mazinātu acu tūsku – acu maskas.
Acu maskas, kas izskatās kā gela spilventiņi ir lieliski ne tikai, lai noņemtu acu tūsku, bet arī pie reizes papildu rūpētos par ādu ap acīm, nodrošinot īpašu mitrināšanu, tāpēc noteikti patiks cilvēkiem, kuriem ir sausa zem acu zona.
Korejiešu zīmola KOCOSTAR Silver Princess Eye Patch maskas sastāvā ir glicerīns, alantoīns, kofeīns, pērļu ekstrakts, niaciamīds, bergamotes augļu ekstrakts, piparmētru lapu ekstrakts, rozmarīna un lavandas lapu ekstrakti u.c.
Lai arī katru dienu nesanāk uzlikt acu masku, jo man patīk visu ātri paveikt un doties prom (laicīgi un harmoniski rīti nav manējie), ir dienas, kad gribas būt nedaudz ekstra un tad ir forši palutināt arī acu zonu. Uzliekot spilventiņus uz acīm (lieliski talkā nāk pievienotā lāpstiņa, ka nevajag ar pirkstiem ķeksēt neko laukā), uzreiz var just, ka ir tāds patīkams vēsums un mitrinājums. Masku parasti turu aptuveni 20-30 minūtes, skatos līdz brīdim, kad viss serums jau iesūcies ādā.
Kad noņem nost masku, āda ap acīm liekas tvirta, tūska pazudusi un jūtams, ka āda ir īpaši mitrināta. Vēl vairāku stundu garumā var just, ka ādai ap acīm ir tāds patīkams vēsumiņš. Un arī pēc šādas maskas lietošanas varu garantēt, ka kosmētika ap acīm klāsies un turēsies daudzreiz labāk, tāpēc noteikti iesaku šādu produktu lietot pirms pasākuma, kāzu u.c. svarīgu dzīves notikumu grima veidošanas, jo tas ne tikai paceļ pašsajūtas līmeni augšā, bet arī uzlabo grima kvalitāti. Noteikti ieteiktu lietot sievietēm brieduma gados, jo šāds palīgs intensīvi uzturēs ādas elastīgumu ap acīm, aizkavējot dziļo grumbu rašanos.
Es zinu vairākus cilvēkus, kuri katru dienu lieto šādus produktus un zina, ka nevar dzīvot bez šiem, bet, tā kā es ikdienā tik ļoti nesaskaros ne ar tumšiem lokiem, ne tūsku, tad KOCOSTAR Eye Patch maska acu zonai man ir kā īpašs rituāls sevis apčubināšanai.
KOCOSTAR Silver Princess Eye Patch masku var iegādāties dažādos iepakojumus. Ir piedāvājumā vienai reizei un tad ir šāds bundulītis, kur iekšā ir 30 spilventiņi, kas pietiks 15 reizēm. Viens pāris maksā zem 5€, 30 gabali ap 25 €. Iegādāties var interneta lapās: topbeauty.lv un makemyday.lv


! rakstā pieminētais produkts ir uzņēmuma piešķirts PR produktu paraugs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan