Forša acu ēnu palete no Essence + grims

19.09.18

Reti kad rakstu par Drogas sortimenta acu ēnu paletēm, jo 80% tās man nepatīk. Varbūt skan gana skarbi, toties patiesi, jo kad esi sapratusi, ko nozīmē laba un kvalitatīva ēnu palete, ir ļoti grūti atrast līdzvērtīgi labas, un, esot pilnīgi un atklāti godīgai, ja es būtu kosmētikas entuziaste- iesācēja, nezinātu, ko lai iegādājos no vietējā piedāvājuma.
Bet kosmētikas industrija pavisam nesnauž uz lauriem, un katra zīmola radošā komanda naski strādā, lai atrastu pašas labākas formulas un labāko piedāvājumu, kas liktu patērētājiem mesties un iegādāties konkrētās paletes. Ja paskatās laika griezumā, tad pirms 5 gadiem nekas labs, izņemot augstos plauktus, nemaz no ēnām nebija, tikai parādoties Morphe Brushes zīmolam, visi naski pieslēdzās sākt ražot kvalitatīvas ēnas par sīkām izmaksām. Tur ir dažas nianses, kas nāca ar to kopā, bet šobrīd galvenā doma ir: visiem zīmoliem tas bija liels iegrieziens, lai izvērtētu formulas un to izpildījumu, jo kosmētikas entuziasti ir kā kritiķi – ja neuzrunās, nepirks.
Zīmola Essence rudens/ziema jaunumu maisiņā atradu paleti Too GlamTo Give A Damn, un nodomāju, ka izskatās gana interesanta, lai izmēģinātu. Pamēģināju un apjautu, ka beidzot Drogās ir paletes, kas būs gana košas un kvalitatīvas, lai izveidotu skaistus acu grimus.
Idejiski, palete ir paredzēta ne tikai acīm, bet arī sejai, tomēr es vairāk redzu šos kā acu ēnu toņus. Piedāvājumā esot dažādu toņu paletes, bet konkrētā Too GlamTo Give A Damn apvieno skaistus lillā, zelta un zilzaļus toņus. Sākumā varbūt neliekas nekas ikdienai atbilstošs, bet uzreiz pabrīdināšu – tā nav.

Vispār esmu ievērojusi, ka kosmētikas brendi pēdējā laikā vairāk krīt uz oranžiem un sārtiem toņiem, un nevar viņus vainot, jo tas ir tas, ko visvairāk cilvēki arī pērk, tomēr arvien mazāk paliek paletes, kurās piedāvātu kārtīgu violetu vai lillā krāsu. Tāpēc tas bija vēl viens pluss Too Glam To Give A Damn paletei. 
Paletei ir ne tikai skaista toņu selekcija, bet arī patīkams iepakojums – tas viegli guļ rokā, veras uz magnētu, un stingrais presētā papīra iepakojums nerada lētuma sajūtu. Tāpat, vēlos piebilst, ka ir mazs, garens spogulītis, kas ir parocīgi. 
Ēnas klājas ļoti vienmērīgi, nedaudz birst, bet nekas pārmērīgi. Kā vienmēr, spīdīgos toņus iesaku uzklāt mitrā tehnikā, tad labāk pielips pie plakstiņa un intensīvāk mirdzēs. Bet vispār, šī ir palete, kas man mierīgi ļāva izveidot veselu acu grimu, nestiepjoties pēc citām ēnām.

Atvēru arī interneta plašumus, un izrādās, ka blogeri visā Eiropā slavē šīs paletes kā 7 Sterliņu mārciņu atklājumu. Ja pieskaramies cenu tēmai, tad man nav oficiāla informācija par to, cik pie mums maksās šīs paletes, bet pieļauju domu, ka savi 7-8€ noteikti būs. Pagaidām arī nezinu, kur paletes būs nopērkamas, bet pēc loģikas, iespējams, meklējiet lielajos “Drogas” veikalos, kur lielie Essence stendi. 
Izveidoju tādu gana košu “Rudens oga” iedvesmotu grimu. Uz acīm ir tikai Too GlamTo Give A Damn acu ēnu palete, uz lūpām jaunā Essence Velvet Matte Lipstick lūpu krāsa | 06 Unredsistible. Lūpu krāsa ir krēmīga, saldi smaržojoša. Nēsāt ļoti komfortabli, nesausina lūpas. 

Ļoti priecājos, ka beidzot ir tāda laba ēnu palete, ko varu ieteikt pamēģināt pilnīgi katram, kam patīk krāsoties. Uzrunā ne tikai ēnu iepakojums un noformējums, bet galvenais - pats izpildījums. Priekš manis šis ir lielisks jaunatklājums, un es noteikti turpināšu lietot Too GlamTo Give A Damn acu ēnu paleti ikdienā!

! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produkti

2 komentāri:

  1. Sveika! Sen nebiju Tavā blogā ieskatījusies. Tā kā pati par to sen biju interesējusies, gribētos dzirdēt solītās tālākas atsauksmes par sejas teipošanu. Paldies!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! Paldies par komentāru. Nu ko lai saka, tā kā sejas teipošana paņem vairāk laikā nekā plānots, tad tik bieži nesanāk uzlikt teipus. Kad biežāk liku, efekts bija manāms (nebija tūska sejai), bet tagad, kad ikdienā nelieku vairs nemanu tādas atšķirības. Es domāju, ka tas ir kā ar diētu: ja domā par ēdienkarti, tad rezultātus redz, bet ja nē, tad viss pa vecam. Un tā es teiktu par teipiem un sejas teipošanu. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan