Dabiskas un perfekti atliektas skropstas bez pieaudzēšanas - Elleebana skropstu liftings

10.08.18

Skropstu liftings nav nekāda jaunā metode, tomēr par to nav dzirdēts tik daudz kā par skropstu pieaudzēšanu. Jā, skropstu pieaudzēšana ir smuka un forša lieta, bet skropstu liftings var iedot tikpat kolosālu efektu, bet nekas netiek pieaudzēts vai likts klāt. Ir tikai mūsu pašu skropstas un speciāla procedūra, kas 45 minūšu laikā samainīs acu skatienu līdz nepazīšanai.
Vairumā gadījumu sievietes nav apmierinātas, kā izskatās viņu skropstas, jo visām liekas, ka tās ir pašas taisnākās, strupākās un neglītākās, bet patiesībā, tieši pretēji -  skatoties uz sevi spogulī, mēs neredzam, ka ikvienai no mums ir gana daudz savas skropstas, vienkārši vairumā gadījumu tās ir taisnas vai blāvas, kā dēļ nevar ieraudzīt to īsto skaistumu.

Un tāpēc skropstu liftings nāk tieši laikā, jo pēc procedūras ir garantēts, ka pat pašas smalkākās un taisnākās skropstas izskatīsies kā lellītei. Mani šī procedūra tik ļoti uzrunāja, tāpēc biju ārkārtīgi priecīga izmēģināt šo procedūru arī uz savas ādas. Uzreiz varu teikt, pirms un pēc bildes visu pašas izteiks!

Ir vairāki zīmoli,kas piedāvā skropstu liftingu, bet Austrālijas zīmols Elleebana atšķiras ar to, ka produktu sastāvā nav formaldehīdi un parabēni, kas var izraisīt alerģijas. Un, kā izrādās, daudzās valstīs tādi ir aizliegti, tāpēc vairums pāriet uz Elleebana produktiem. Galvenais Elleebana losjonu komponents ir lanolīns, kas baro un mitrina skropstas.

Devos pie Elleebana meistares un treneres Ilzes, kas izstāstīja sākumā par pašiem Elleebana, parādīja, kādi instrumenti tiks izmantoti, un uztaisījām pirms efekta bildes. Zemāk to visu redzēsiet.
Vislabākais ir tas, ka procedūra aizņem vien 45 minūtes mūsu dārgā laika, kas nozīmē, ka ikdienas skrējienā tas var kalpot par labu relaksējošu brīdi sev. Man vispār paskrēja laiks nemanot, jo forši parunājām par skropstām, par tehnikām, par rezultātiem u.c.

Tātad, pašā sākumā tiek noņemta nost liekā putekļu un tauku kārtiņa, jo skropstām jābūt sterili tīrām. Pēc tam tiek piemeklēts silikona izmērs, uz kura tiks atliektas skropstas. Man ļoti patika, ka meistare Ilze ļoti precīzi un korekti silikona izmērus meklē ne tikai pēc skropstu garuma un iespējamā atliekuma, bet arī pēc tā, kāda ir acs forma. Tā kā, manā gadījumā, man virsējais plakstiņš nesēžas virsū, un man no dabas ir salīdzinoši biezas un pagaras skropstas, tad man izmantoja M silikona izmēru.

Kad uz acs tiek pielīmēts silikons, absolūti nav nekāda diskomforta. Bet, jebkurā gadījumā, jums vienmēr tiks pārjautāts, vai nekas netraucē. Līme, kas tiek izmantota, ir hipoalerģiska, tāpēc nevajag satraukties, ja acis jūtīgākas. Tāpat, procedūru mierīgi var veikt arī grūtnieces un jaunās mammas.

Kad skropstas saķemmētas un iekārtotas vēlamajā pozīcijā (vajadzības gadījumā meistare atkārtoti piekārto skropstiņas, lai ir perfekti atdalītas un nav krusteniski), tad pirmajā solī tiek lietots pirmais Elleebana Lift Lotion losjons, kas atver skropstu kutikulu, un "sagrauj" tā saites. Nav nekas biedējošs, nekas nesāp un nekož. Līdzeklim ir viegls aromāts, bet acis nekairina. Uzliekot to, produktam dod laiku iedarboties, manā gadījumā tās bija aptuveni 5 minūtes.

Otrajā solī uz skropstām tiek likts otrs Elleebana Setting losjons, kas aizpilda, atjauno un nofiksē skropstas, lai tās paliktu tieši tādā formā kā ir silikona atliekums. Arī jāuzgaida aptuveni 5 minūtes. Pēc tam meistare skatās, ja nav nepieciešamība krāsot skropstas, tad procedūra beidzas, bet, ja ir gaišas vai smalkas skropstas, tad tās tiek arī nokrāsotas. Tā, lai efekts pamatīgāk redzams.

Man arī piekrāsoja skropstas, lai gan īsti nevajadzēja, tomēr ir forši, ka skropstas vienmērīgi tumšas. Pēc šī soļa, meistare Ilze piedāvāja skropstu botoksu, nelielu spa procedūru skropstām un acu zonai, uzliekot barojošu skropstu masku. Pēc šīs procedūras mani sagaidīja ne tikai skaistas skropstas, bet arī apčubināta un pabarota acu zona.

Un, protams, grandiozais rezultāts, ka man pat sākumā neticējās, ka tās ir manas skropstas. Atliektas, perfekti atdalītas un perfektas skropstas. Šis vēlreiz bija mans apstiprinājums tam, ka nevēlos pieaudzēt skropstas, jo šādi ir daudz labāk. Manas pašas skropstas pilnīgi citā gaismā.
Efekts turas katram ļoti individuāli, bet minimālais ilgums ir 1 mēnesis. Maksimums līdz 3 mēneši. Atkarīgs ļoti no ģenētikas, tāpēc nav viena noteikta datuma, cik ilgi noturēsies rezultāts.
Šeit var redzēt mani jau pēc 24 stundām, ar uzkrāsotu skropstu tušu, jo, ideālā gadījumā, nav ieteicams pirmās 24 stundas krāsot skropstas. Pēc tam tik aiziet! Nav vajadzīgs nekāds skropstu atliecējs, un skropstas izskatās tik perfekti. Vēl aizvien neliekas, ka tās ir manas pašas skropstas, jo izskatās kā pieaudzētas.
Es uzreiz varu teikt, ka šī nebija pēdējā reize, kad veicu šādu procedūru, jo tagad varu kādu laiku aizmirst skropstu atliecēju, varu pat nekrāsot skropstas, jo no malas izskatās kā uzkrāsotas. Manuprāt, izcils variants ne tikai vasaras sezonai, kad no dekoratīvās kosmētikas gribas tā tālāk tikt, bet arī perfekts variants visiem cilvēkiem, kuriem ir taisnas skropstas, tiem,kuri gatavojas precēties vai doties ceļojumā. Pamatīgi atvieglos rūpēs, un izskatīsies burvīgi! Un personīgi, varu ieteikt meistari Ilzi, jo tik relaksēti un brīvi justies pie pirmo reizi satikta cilvēka reti kad izdodas. Viņas profesionālā roka un kopīgās sarunas gādāja, ka laiks paskrēja vienkārši nemanot. 

Procedūras ilgums: 45 minūtes
Cena: 35€ bez skropstu krāsošanas, 40€ ar skropstu krāsošanu
Vieta: Elleebana Latvija - Brīvības iela 356. Lai pieteiktos 26239392 vai ilze.sausa@yahoo.com
Var sekot arī sociālajos tīklos: @elleebana_latvia vai @sausha_edu; Facebook: SAUSHAedu

Ja ir radušies kādi jautājumi vai ir kādas neskaidrības, ļoti priecāšos saņemt jūsu jautājumus komentāru sadaļā :)

3 komentāri:

  1. Paldies par ieteikumu, tagad esmu ar skaistām, atliektām skropstām! Ilgi gribēju pieaudzēt mākslīgās skropstas, bet, kad padomāju, ka pēc laika tās sāks krist ārā viena pēc otras, ātri vien pārdomāju. Man pēc dabas ir ļoti taisnas, uz leju augošas un gaišas skropstas, ka likās, ka man viņu vienkārši nav, bet pēc šīs procedūras var redzēt, ka skropstas man tomēr ir, un kādu efektu var panākt, neko neaudzējot klāt, tikai smuki un ilgstoši atliecot tās! Un meistare Ilze tiešām jauka, biju ļoti apmierināta ar procesu un rezultātu! Iesaku visām meitenēm, kas vēlas skaistas, dabīgas un atliektas skropstas, esmu sajūsmā!!!

    AtbildētDzēst
  2. Vai cena ar botoksu vai bez botoksa atšķirās? JA jā,tad kāda ir cenu starpība?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja pareizi atceros, tad ar skropstu botoksu klāt nāca 3€ :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan