[BREEZE} aquabike: sportam, veselībai un skaistumam

12.02.18

Lai arī blogā tiek nemitīgi runāts par skaistumkopšanu un par sevis rūpēšanos, maz ir sanācis parunāt par rosīgām, fiziskām aktivitātēm, tādu kā sportošanu, jo īsti līdz šim neesmu atklājusi ko tādu, kas derētu man visvairāk. Ir daudz kas mēģināts, tomēr nekas no tā nav bijis tāds, ko gribētos vēl un vēl. Bet laikam šoreiz esmu atradusi lielisku aktivitāti, kas ne tikai palīdz kārtīgi pavingrot 30 minūšu garumā, bet arī ievērojami palīdz cīnīties ar mūsu problemātisko zonu: augšstilbiem.


Par aquabike aktivitāti nezināju iepriekš pilnīgi neko, un tieši, pateicoties Dāvanu Serviss iespējai, iepazinos ar jaunu, šo, patīkamo procedūru. Es zinu, ka noteikti būs interese, tāpēc ar lielāko prieku dalos iespaidos un pieredzē par to, kā man gāja manā pirmajā aquabike nodarbībā.

[BREEZE} aquabike ir ūdens trenažieris, kurā minoties kā uz velosipēda ritmiskā tempā, 18 hidromasāžas sprauslas masē ķermeņa problēmzonas (augšstilbus), tādā veidā palīdzot ne tikai uzveikt celulītu un citas problēmas, bet arī kārtīgi pavingrot.
Bet pirms sākt stāstīt par to kā tas ir, nedaudz gribu vairāk parunāt par pašu aquabike: kas tas ir un kāpēc tas ir efektīvs.

Aquabike nodarbības palīdz:
  • Efektīvi sadedzināt kalorijas – līdz 900 kcal
  • Samazināt svaru
  • Nostiprināt gūžas
  • Iedarbīgs cīņā ar celulītu
  • Aktīvi uzlabot asinsriti un sirdsdarbību
  • Mazināt locītavu sāpes
  • Tonizēt ķermeņa ādu
  • Samazināt šķidruma aizturi, uzlabot limfas atteci
  • Atgūt iepriekšējo formu pēc dzemdībām
  • Uzlabot miegu un imūnsistēmu
Lai arī liekas, kas tad tur tik īpašs, bet redziet, apvienojot kopā vairāku elementus kā ūdeni, riteņbraukšanu un hidromasāžu var patiešām dāvāt savam ķermenim tik daudz veselīgā un noderīgā. [BREEZE} aquabike mājas lapā ir norādīti 3 galvenie iemesli, kāpēc izvēlēties tieši šo aktivitāti kā savu ikdienas palīgu:

  1. Treniņš ūdenī un masāžas efekts no ūdens strūklām samazinās celulītu, nogludinās ādu, nostiprinās vēnas un masēs muskuļus, uzlabos stāju, figūru un pašsajūtu.
  2. Riteņbraukšana ūdenī un ūdens strūklu masāža sadedzina kalorijas ātrāk, nekā tradicionālā riteņbraukšana.
  3. Ūdens riteņbraukšana uzlabos sirds un asinsvadu izturību, palēninot sirdsdarbību, palielinās plaušu kapacitāte un dod enerģiju.

Man nekad nav bijušas īpašas piesiešanās savam svaram (sveru 55kg), tomēr vienmēr esmu domājusi par to, ka vajadzētu tomēr nedaudz "pakustēties", lai tonizētu un stiprinātu savu ķermeni. Ikdienā es staigāju ļoti daudz, tomēr ar visu to, es īsti līdz galam neesmu priecīga par savu sēžamvietu, gribas to vairāk stingrāku un līdzenāku, tāpēc mani ļoti uzrunāja [BREEZE} aquabike piedāvājums, kas ir ne tikai sajūtu, bet arī efekta pasākums.

Man ļoti patīk, ka aquabike nodarbības var veikt vienatnē vai kopā ar kādu, un tāpēc es izmantoju iespēju, lai iemēģināt šo jauno aktivitāti kopā ar savu labāko draudzeni. Pirms došanās uz BREEZE ir jāpiezvana un jāpiesakās, jo riteņi ir divi un ir pieprasījums uz šo aktivitāti, tāpēc tas ir ērtāk visiem.
Ierodoties aquabike studijā, laipni sagaida, iedod čībiņas, jo tomēr ūdens - lai nekur nepaslīd un nenokrīt. Tad aizved uz telpu, visu pastāsta un parāda, dod laiku pārģērbties peldkostīmā. Nav svarīgi kopējā vai divdaļīgā, galvenais, kurā ērtāk.
Pēc tam, kad esam gatavas procedūrām, atnāk cilvēks (pie katra savs, ja iet divatā), pastāsta kā iekāpt, jo, lai arī liekas, ka nekas sarežģīts, pirmajā brīdī liekas, kur tagad likt savas kājās un kā vispār tur var apsēsties. Iesēžoties 13 grādu siltā ūdenī, ieliekot kājas pedāļos, tiek pajautāts, vai ir kādreiz jau būts un darīts vai nē. Mūsu gadījumā, pirmajā reizē, ieslēdza treniņu programmu, kur, uzliekot bezvadu austiņas, skatoties ekrānā un klausoties, 30 minūšu garumā izpilda treniņus. Kad vingrinājumus veic bieži, var klausīties mūziku vai skatītie video, tam vairs nav tāda nozīme.

Pirmajā brīdī procedūra nedaudz uzjautrina, jo esot kompānijā ar kādu, ir tā smieklīgi, kā hidromasāžas sprauslas intensīvi kutina. Pēc tam jau pierod un ir labi. Tātad, sākoties treniņam, jāklausās un jāskatās, kāds vingrinājums jāveic, bet pats galvenais - darīt to tādā tempā kā patīk. Ja sākumā liekas nekas sarežģīts un grūts, tad ar katru nākošo vingrinājuma etapu, augšstilbi un vēdera prese paliek arvien jūtamāki. Brīžiem jau paliek stipri grūtāk, bet nekas tāds, kas rada sliktu pašsajūtu vai diskomfortu, vienkārši intensīvāk jāminās, līdz ar ko lielāka slodze uz kājām, pluss vēl ūdens sprauslu masāža.
Pēc 30 minūšu procedūras uz ekrāna, kas atrodas turpat priekšā, var redzēt savu rezultātus. Tur bija dažādi cipari parādīti, bet tie, kas man palika prātā, ka pēc 12 nomītiem ūdens kilometriem, es biju sadedzinājusi vairāk kā 700 kcal, kas ir patiešām ievērojami.

Vienīgā lieta, kas man piemirsās pirms procedūras, ir paņemt līdzi ūdeni, jo teikšu godīgi, lai arī strādā tikai lejasdaļa, pēc sajūtām brīžiem ļoti gribas dzert, tāpēc ir labi pajautāt administratorei ūdeni vai ņemt savu līdzi. Tiesa, forši, ka pēc visas procedūras mums piedāvāja ūdeni ar citronu, kas tieši veldzēja vieglo piekusumu.

Pēc procedūras pirmās sajūtas liekas tādas ne īpaši jūtamas, ja neskaita to, ka uzreiz var just, ka augšstilbu āda palikusi stingrāka. Droši var iet ar kājām, nodoties tālāk ikdienas gaitām. Bet, jau pēc vairākām stundām var just tādu paliekošu, masāžas pieskārienu sajūtu. Liekas, ka āda vēl arvien tiktu masēta. Interesanti, kā būs tālāk, bet sajūtas noteikti ir paliekoši patīkamas.

Pats labākais no visas [BREEZE} Aquabike pieredzes ir tas, ka šis ir tas veids, kurā netiek šķirots cilvēka svars vai fiziskā sagatavotība, jo šis trenažieris derēs arī mazāk kustīgiem cilvēkiem, jo nav pārlieku intensīvs un smags. Protams, ja iet ilgāk (pērc abonementu), tad tiek piedāvāta iespēja treniņu laikā izmantot hanteles vai atsvarus pie kājām, kas palielinās slodzi.

Esmu patiešām patīkamos iespaidos par piedzīvoto procedūru un uzskatu, ka Aquabike nodarbība ir labs veids, lai rūpētos par savu veselību un ķermeni, tāpēc tuvojoties pavasarim, kad atkal aktīvāk sāksim vilkt nost visas biezās ziemas drēbes un vēlēsimies tonizēt ķermeni, šis noteikti būs lielisks veids, kā to darīt.  BREEZE mājas lapā pieejami pirms un pēc foto, kas pierāda, ka regulāras nodarbības teju pilnībā likvidē celulītu, padara ādu tonizētu un stingru, un palīdz samazināt arī vidukļa apmērus līdz 3cm.

Ja nav idejas, ko vērtīgu uzdāvināt, bet tajā pašā laikā arī interesantu, tad ar Dāvanu Serviss palīdzību ir iespējams iegādāties 30 minūšu apmeklējumu aquabike nodarbībai vienai vai divām personām. Ja interesē vairāk nodarbības, tad ar tām var iepazīties Breeze | Aquabike mājas lapā.



*rakstā izmantotie attēli ņemti no google un Breeze Water Movements mājas lapas 

1 komentārs:

  1. Zanda, paldies par smalko aprakstu. Ja godīgi - nekad nebiju dzirdējusi par tādu aktivitāti, bet tagad āķis lupā izmēģināt pašai, vai arī draudzenei uzdāvināt. Obligāti dalies blogā, ja būsi izmēģinājusi vēl kādas sejas vai ķermeņa kopšanas procedūras - pārliecināta, ka pārējiem arī būs interesanti lasīt tādas atsauksmes. Arī nesen kādā citā sieviešu portālā lasīju, ka visas sanatorijas pašlaik pārdzīvo uzplaukumu, ka tur var izmitināties ne sliktāk kā 3-4* viesnīcā, papildus dabūjot ļoti patīkamas un labsajūtu ( dažiem arī veselību) uzlabojošas procedūras. Uzguglējot atradu Lietuvas slavēto Druskininku sanatoriju piedāvājumus https://www.gribuatpusties.lv/lv/viesnica/egles-sanatorija-druskininkos - it kā jau cenas ir draudzīgas ( var paņemt 3 nakšu programmu diviem par 279€). Kāds ir Tavs viedoklis par sanatorijām vispār? Varbūt bijusi pieredze tieši ar šo Egles sanatoriju? Kā ir pārējiem? Kādas ķermeņa un sejas kopšanas procedūras ir must-have jūsu ikdienā? Arī novērtēšu labas masieres kontaktus ( Rīgā). Paldies!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan