Skaistākais kosmētikas produkts manā kolekcijā

25.07.17

Kamēr ārzemju kosmētikas sabiedrība jūsmo un ģībst par zīmola Moprhe Brushes un Youtube slavenības Jaclyn Hill kopdarbu - acu ēnu paleti (kas, starp citu, pavisam nesen atceļoja arī pie manis no tālās Amerikas) -, vēlos uzrakstīt savas domas un iespaidus par pagājušā gada veiksmīgo sadarbību starp Jaclyn Hill un zīmolu Becca: Champagne Collection Face Palette izgaismotāju/ vaigu sārtumu paleti. Palete manā īpašumā ir gandrīz gadu un vēl aizvien to uzskatu par vērtīgāko investīciju vienā kosmētikas produktā, jo jāsaka atklāti - šī palete ir tiešām vērtības ziņā rekordiste, jo īsti nemēdzu tērēt milzu naudas summas kosmētikas produktiem, bet palete manā uztverē bija tik ļoti manai gaumei atbilstoša, ka sakrāju un iegādājos. Un ne vienu brīdi neesmu biju vīlusies vai nožēlojusi šādu tēriņu.
Pirms 2 gadiem Becca sadarbībā ar kolosālo Jaclyn Hill izveidoja nu jau ikonisko Champagne Pop izgaismotāju, kas ja nemaldos, ir kļuvis par zīmola Becca visu laiku pārdotāko izgaismotāju. Lai turpinātu lieliskas sadarbības turpinājumu, tika radīta arī Champagne Collection Face Palette, kas sastāv no 5 pavisam jauniem toņiem: diviem Shimmering Skin Perfector izgaismotājiem, diviem Mineral Blush vaigu sārtumiem un viena Luminous Blush vaigu sārtuma. 
Palete ir ārkārtīgi skaista, gluži kā zelta gabaliņš. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, jo tai ir kvalitatīvs metāliski plastmasīgs pārklājums ar satriecoši lielu un skaistu spoguli. Virspusei pāri ir tāds nedaudz gumijotāks pārklājums, kas ir ļoti forši, jo neļauj to tik ātri apskrāpēt. Lai gan atzīšos, priekš mani šī palete ir tik vērtīga un nozīmīga, ka vēl aizvien to turu burbuļplēvē un izvelku lietošanai vien ļoooti nozīmīgos brīžos, kad gribas justies ekstra mirdzošai un ekstra svarīgai :D
Pirmās reizes paleti ņēmu rokās tikai un vienīgi ar cimdiem, jo citādi palika neglīti pirkstu nospiedumi, bet palete pārāk skaista, lai to nosmērētu. Vēl aizvien katru reizi cenšos maksimāli saudzīgi ņemt to rokās un lietot, jo gribas saglabāt pēc iespējas ilgāk jaunas un neaiztiktas paletes izskatu.
Tātad, kā jau augstāk rakstīju, ka paletē tiek piedāvāti divi Shimmering Skin Perfector  izgaismotāji: kulta Champagne Pop un jaunākā atvase - Prosecco Pop. Un trīs vaigu sārtumu toņi, no kuriem divi ir Mineral formulas: Amaretto un Pamplemousse, un Luminous formulas izgaismojošs vaigu sārtums tonī Rosé Spritz.
Champagne Pop izgaismotāja tonis ir miksējums starp bēšo/persikoto un rozīgo. Tas tika radīts ar domu, lai maksimāli piestāvētu visiem ādas toņiem.
Prosecco Pop ir tīra dzelteni zeltainas bāzes izgaismotājs, kas diemžēl nebūs tik universāls visiem ādas toņiem, bet īpaši lieliski izskatās uz iedegušas ādas.
Amaretto ir brūni sarkanas nokrāsas vaigu sārtums, kas ir nenormāli pigmentēts. Uz vaigiem ļoti viegli pārspīlēt. Manā uztverē, nepiestāvēs ļoti gaišai ādas krāsai, jo var izskatīties kā klaunam līdzīgs sārtums.
Pamplemousse ir sarkani rozā vaigu sārtums, kas dod dabiskas izskata sārtumu. Arī nenormāli pigmentēts, bet diezgan viegli izpludināms, tāpēc problēmu nav lietojot.
Rosé Spritz ir mans nākošais mīļākais tonis aiz abiem izgaismotājiem, jo tas ne tikai perfekti papildina vaigu sārtumu lietojot pa virsu, bet individuāla dara brīnumus ar vaigu ābolīšiem. Tā kā tam ir zeltīti rozā gaismu atstarojošas daļinas, tad vieglu uzliekot uz vaigiem, tas sniedz seksīgo un apmirdzēto sejas ādas izskatu. Āda izskatās kolosāli veselīga, starojoša un saules un laimes apmirdzēta.
Katrs tonis ir neticami pigmentēts, un lietošanai nepieciešams pats minimālākais daudzums, lai iegūtu pašu žilbinošāko efektu. Es dievinu abus izgaismotājus, jo vienalga abi kopā vai atsevišķi, bet tie sniedz galvu reibinošāko izgaismojošo efektu kādu esmu ieguvusi ar izgaismotāja palīdzību. Saulainā dienā šie izgaismotāji spīd tik koši, ka droši vien pat no kosmosa var redzēt. :D

Par vaigu sārtumiem atkal ir nedaudz cits stāsts, jo manā uztverē tie liekas pārāk intensīvi, kas nozīmē ātri var uztaisīt klauna vaigus. Un otra lieta ar tiem vaigu sārtumiem, man gribētos, lai Mineral formulas vaigu sārtumi labāk pludinātos. Es zinu, ka ir cilvēki, kuriem ļoti patīk lietot daudz vaigu sārtuma, tad problēmu nebūs, bet tā kā man patīk, ka vaigu sārtums ir vairāk kā akcents visam kopējam tēlam, tad ļoti jāprot dozēt uzklājot. Rosé Spritz, kas ir tas izgaismojošais vaigu sārtums, lūk tas klājas kā nākas. Labi klājas un labi pludinās.

Vaigu sārtumus uzklāju ar parastu slīpo vaigu sārtumu otiņu, bet izgaismotājam izmantoju Morphe Brushes M501 otiņu.
Champagne Pop - Prosecco Pop - Rosé Spritz - Amareto - Pamplemousse
Formulas un noturības ziņā viss ir ideāli, bet mana problēma ir ar sapludināšanu un uzklāšanu. Tas vairāk ir pie kategorijas: mana meistarība. Ar niecīgāko daudzumu var iegūt pašu satriecošāko izskatu. Bet kā jau rakstīju, nevienā brīdī nenožēloju, ka iegādājos šo skaisto paleti, jo nekur citur neatradīšu tik spilgtus izgaismotājus un tik interesantu vaigu sārtuma formulu kā piemēram Rosé Spritz.

Esat gatavas būt apžilbinātas? Lūk, Champagne Pop savā izcilajā izpildījumā.
Vai nav satriecoši? Pilnīgi skatos un priecājos!

Es nezinu vai palete vēl aizvien ir brīvi pieejama interneta plašumos, bet ja patīk intensīvi un pamanāmi izgaismotāji, tad noteikti uzmeklējiet Champagne Pop izgaismotāju. Tiesa pavisam gaišai un bālai ādai tas izskatīsies kā persikoti bēša svītra, bet ja ādas tonis ir vairāk Medium ar siltu apakštoni, tad šis būs jūsu labākais draugs!

4 komentāri:

  1. Ļoooti skaists iepakojums 😍

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai ne? Nenormāli! Kā īsts dārgums, kas jātur rotu kastītē :D

      Dzēst
  2. Ļoti gaidu Tavu rakstu par JH Morphe jauno paleti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viedoklis jau ir, tagad tik vairāk laika vajag vizuālo materiālu veidošanai - grimiem. Plānoju nākošajā nedēļā nopublicēt ar pilnvērtīgi viedokli un vairākām grima variācijām 🙂

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan