Mazie skaistumrīki un palīgi

30.07.17

Kad mēneša sākumā biju komandējumā, sāku domāt par to, ka cik labi ir lietot universālus un ātrus produktus. Ne tikai dekoratīvos vai kopjošos, bet vispār kopumā rīkus un lietas, tāpēc nonācu pie secinājuma, ka vajadzētu apkopot savus pēdējā laikā labākos palīgus, kas ne tikai samazina koferī/rokas somā atvēlētos vietu, bet arī tādus lietas bez kuriem es nevarētu iedomāties savu ikdienu. Iespējams par vairākiem jau ziniet, bet iespējams kāds būs jauns atklājums, un tieši tāpat kā man mainīs ikdienu un paradumus.
NYX Professional Makeup On The Spot Brush Cleansing Pad silikona cimdiņš otu mazgāšanai ($11)
Kad nākas mazgāt aptuveni 30 otas, tas ne tikai nozīmē, ka aizņems daudz laika, bet arī to, ka sāks sāpēt plauksta, jo katra ota ir jāpaberzē, un ja pēc 10 otām tas ir mazāk jūtams, tad 30 otas var būt pamatīgs pārbaudījums. Internetā ir dažādi veidi kā var izveidot šādus gumijotos cimdiņus mājas apstākļos, bet tomēr vieglāk ir atrast kaut ko gatavu. Tāpat, es zinu, ka ir kas otas mazgā ar parastajiem dzeltenajiem virtuves cimdiem, tās rieviņas lieliski palīdz attīrīt otas no netīrumiem.
Lai vai kā, esmu lietojusi cimdus un citus rīkus, bet pagaidām šis NYX cimdiņš liekas viskompaktākais un mazāk ķepīgākais. Tātad, švammīte vai plāksnīte, sauciet kā gribat, ir paredzēta padziļinātai un atvieglotai otu mazgāšanai. Vienkārši saslapina otu, nedaudz uzpilina ziepes uz silikona sūkļa, saputo un noskalo. Otas ir uzreiz tīras un nav jābojā savas rokas. Lai arī sīks palīgs, kas sākumā liekas nevajadzīgs, patiesībā ilgtermiņā tas ļoti pasaudzē roku ādu un virsmu.

Kiko Milano Brush Protecting Nets aizsargtīkli otām (3.95 €)
Par šāda veida tīkliem uzzināju jau daudzus gadus atpakaļ, bet atmetu ar roku, jo zināju, ka Latvijā nav nopērkami. Tad pirms vairākiem gadiem, kad nācās vairāk saskarties ar Artdeco otām, atkal satiktosar šiem tīkliņiem, jo katrai otai nāca komplektā tāds līdzi.
Sākumā var domāt, kas tas ir vienkārši apvalks pārvietošanai, piemēram, rokas somiņā, bet patiesībā, tas ir formas saglabātājs, kad ota tiek izmazgāta. Līdzīgi kā ieliekot mitros matos ruļļus, tie izveido formu. Mazgājot otas tās nedaudz zaudē šos perfekto ieliekumu, un atgūt to palīdz šādi pārvalki tīkla formātā.
Kad ota tiek izmazgāta un nosusināta, pārvelk pāri ar tīkliņu un atstāj žāvēties. Nākošajā dienā otai atkal būs perfekta forma. Savējos tīklus iegādājos no Kiko Milano, uz atlaidēm maksāja ap 3€. Komplektā nāca 9 gab., 3 dažādos izmēros. Varu tik vēl piebilst, ja sejas otām formas maiņa nebūs tik jūtama, tad acu ēnu otiņām, kas paredzētas sapludināšanai tās paliks pārāk spurainas un tad lietojot var nesniegt to izpildījumu kā sākumā.

Isana plāksnītes nagu lakas noņemšanai
Ja pirmie divi varbūt mazāk zināmi palīgrīki, tad nagu lakas noņēmēja plāksnītes iespējams ir izplatītāks palīgs, it īpaši ceļojumu laikā. Pati ar plāksnītēm iepazinos, kad biju komandējumā. Uz nagiem biju uzlikusi sarkano Catrice nagu laku (kas starp citu, ir kolosāla) un bija pagājušas jau 5 dienas un laka sāka izskatīties ne pirmā svaiguma. Tā kā līdzi man nebija nekas noņemšanai, tad devos uz vietējo Rossmann veikalu un iegādājos. Es nevarēšu pateikt precīzu cenu, jo maksāju zlotos (Polijas naudas vienība), bet pieļauju domu, ka maksimums 3€.
Ja runā par pašām plāksnītēm, tās ir pārāk eļļainas un ļoti aromātiskas, kas atspoguļojas uz noņemšanas rēķina, jo nākas naski pacīnīties, lai pienācīgi noņemtu ķiršu sarkanas krāsas laku. Protams, ceļojuma laikā nekas labāks nevarēja būt.

Kinetics Hand&Body ķermeņa un roku losjoni
Vēl viens beauty nieks, kas atvieglo ikdienas rūpes, it īpaši ceļošanas laikā. Tātad, long story short, es neņēmu līdzi neko priekš ķermeņa, jo paļāvos uz viesnīcā atrodamo. Pēc dušas mana āda jutās absolūti sausa un velkoša, tāpēc rakos un meklēju, kas varētu noderēt. Atcerējos, ka paņēmu Kinetics roku losjonu līdzi, un tad apjautu, ka tas tak ir paredzēts lietošanai arī ķermenim. Tam ne tikai ir lielisks izmērs, bet arī pats produkts ir ļoti labs. Tas ir smaržīgs, tas nav taukains, bet ļoti labi mitrina ādu, ka nav vairs velkošās sajūtas. Šis bija mans mazais glābiņš.

SPLAT Express Oral Care Foam putas zobu tīrīšanai (7.50 €)
Pašām beigām atstāju pašu lieliskāko atklājumu, ko atradu pirms diviem mēnešiem - Splat zobu putas. Sākumā liekas kam tādas vajadzīgs, bet kad es uzzināju to pielietošanu, tagad gribas teju visai pasaulei teikt, ka katram tādu vajag turēt savā koferī, rokas somā, skolas somā, portfelī, kabatā un citur.
Tātad, zobu putas ir kā zobu tīrīšana, tikai bez zobu birstes. Man sākumā likās, ka dod līdzīgu efektu kā lietojot košļenes, bet izmēģinot apjautu, ka tas ir daudz kas labāks. Ja košļenes rada tikai sajūtu, ka mute ir svaiga, tad putas to patiešām nodrošina un jau pēc lietošanas var just pabraucot ar mēli pāri zobiem, ka tie ir gluži kā tikko notīrīti ar birsti, efektu saglabājot līdz pat 4 stundām.
Lietošana ir elementāra: iespiežam trīs dozatora devas mutē, skalina (kā mutes skalošanas līdzekli) un pēc 10 sekundēm pļauj laukā, un efekts ir kolosāls. Kopš dienas, kad iepazinos ar šo līdzekli, tā lietoju pie pirmās nepieciešamības - pēc pusdienām, ceļojumu laikā, darbā, pirms tikšanās utt. Šīs putas ir lieliskas, jo aizņem maz vietas, tās tiešām dod tīro efektu, bet lietojot nededzina (kā to dara skalošanas līdzekļi). Pietam, žēl, ka tādu nebija agrāk, kad man bija breketes. Katru reizi ar mokām lietoju to mutes skalošanas līdzekli, kas dedzināja muti, bet nedeva ilgu efektu. Tagad lietojot putas esmu reāli sajūsmā. Cik zinu, tad ir pieejamas arī vairākas garšas, bet es pati tagad lietoju klasisko, ar piparmētru. Ja interesē, iespējams iegādāties u/v Stockmann un zobārstniecības klīnikās.


Es ceru, ka varbūt arī kāds no maniem "palīgiem" noderēs arī jūsu ikdienā, un es ļoti labprāt gribētu zināt kādu jūsu skaistumkopšanas palīgu vai triku vieglākai/ērtākais/bezrūpīgākai ikdienai.

8 komentāri:

  1. Man personīgi ļoti patika Splat līdzeklis! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti parocīgs brīžos, kad esi ārpus mājām :)

      Dzēst
  2. Līdz šim man nebija ne jausmas par tādu zobu putu eksistenci. Noteikti jāizmēģina, jo izklausās ļoti noderīgi reizēm, kad neesi mājās, bet gribas iztīrīt zobus!

    http://zanemeetsfashion.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ļoti forša manta. Uzreiz jūties kā cilvēks, kad pēc pusdienām izskalo muti, liekas, ka zobi tikko tīrīti ar zobu pastu un birsti. Galvenais, ka nededzina muti kā to dara skalošanas līdzekļi, un svaigums saglabājas tiešām uz vairākas stundām :)

      Dzēst
  3. Splat kādus 5 gadus atpakaļ par rimi un drogas varēja nopirkt, bija domāts bērniem, bet tad pazuda. Forši ka atgriezies, jāiet uz Stoķi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, bērniem vēl aizvien ir pieejami, bet es nemācēšu pateikt vai Stockmann sortimentā būs putas bērniem. Jebkurā gadījumā, droši var iet un uzlūkot. Ja nebūs tur, tad var pameklēt zobārstniecības klīnikās.

      Dzēst
  4. Neatradu veikalā šīs putas :/kurā vietā tās stāv?
    Aptiekās nav?😍man tās ļoti vajadzīgas, jo ir breketes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau augstāk rakstīju, ja nav atrodamas veikalā, tad jāmeklē zobārstniecības iestādēs. Es zinu, ka Dental Latvia tur būs pieejamas, tā vismaz toreiz pārstāve minēja. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan