Pašai sava acu ēnu palete

21.03.17

Kaut kā kopš laika gala, kad sāku padziļināti interesēties par kosmētiku, es bieži nonācu situācijās, kad iegādājos acu ēnu paleti, man nepatika 1 vai 2 toņi. Bet kāpēc man par tiem jāmaksā, ja es tos nelietošu? Tad es sāku uzkrāt individuālos toņus, un apjautu, ka vēlos "savu paleti". Tad es atklāju tādas lieliskas paletes, kurām vienkārši ir magnētiska virsma un var ielikt teju visas savas ēnas, lai radītu savu īsto un vienīgo paleti. Šodienas ierakstā esmu apkopojusi vairākas šādas paletes, gan vecās un labās, jau daudzi jau zināmās, gan pavisam jaunas un interesantas. Bet doma visām vienota - katrs pats izvēlās savus toņus, un izveido savu paleti. Manuprāt, tas ir kā iejusties kosmētikas ražotāja lomā, haha.

No neprofesionālās kosmētikas žanra, Artdeco, man liekas, bija pirmie, kas piedāvāja šādas "izveido pats" savu acu ēnu paleti. Piedāvājumā ir daudz un dažādu izmēru kastītes, sākot ar divām līdz pat 12 acu ēnu toņiem paredzētai kastītei . Pamatā visām kastītēm ir magnētiska virsma pie kuras elementāri stiprinās visi nepieciešamie toņi. Atceros, kad strādāju par konsultantu pie Artdeco, tad tiešām bija ļoti daudzi klienti, kas atzinīgi novērtēja šo funkciju, un ar lielāko prieku komplektēja "savu" acu ēnu paleti. Vienīgais mīnuss, iespējams ievietot tikai Artdeco ēnas un vaigu sārtumus.

Par Just Make-Up magnētiskajām paletēm uzzināju no Santas ieraksta, kurā viņa padalījās ar informāciju par šīm magnētiskajām paletēm. Es biju totālā sajūsmā, un pie pirmās izdevības iegādājos, jo man bija tik daudz acu ēnas "vieninieces", bet nebija kur tās salikt. Es jau domāju iegādāties slaveno Z-Palette, bet tā man likās nedaudz pa dārgu priekš parastas paletes, tāpēc, protams, par labu izvēlējos Just Make-Up.
Kā Santa rakstīja, un noteikti piekrītu, ka plastmasas futrālis ilgāk kalpos. Manējai paletei jau būs divi gadi un nav sabojājusies. Jā, tai ir varbūt ne pati smukākā magnētiskā virsma, tomēr ēnas turas labi virsū. Palete pati par sevi ir ļoti kompakta un droša pārvadāšanai arī. Pēdējo pusotru gadu nevarētu iedomāties savu ikdienu bez šīs manas izlases.
Šajā paletē lielākoties stāv Artdeco un Makeup Geek acu ēnas. Ja interesēs varu padziļinātāk uzrakstīt par šī paletes toņiem.

Bet vispār, ja jums ir problēmas ar individuālo toņu uzglabāšanu, noteikti iesaku šo Just Make-Up paleti, jo tā nav ārprātīgi dārga, tā lieliski kalpo, un brīvi nopērkama. Es nezinu vai šogad Expo Beauty piedalīsies šis zīmols, jo es savējo iegādājos Baltic Beauty izstādē. Viņi piedāvā arī otiņas, acu ēnas un citas superīgas lietas par demokrātiskām cenām. Ja interesē vairāk, tad uz aktīvo linku nosaukumā, tas aizvedīs uz viņu mājas lapu. Iespējams uz vietas iegādāties Rīgā, Blaumaņa, Marijas ielas stūra, Jumi centrā.

Par šādu zīmolu vispār neko nebiju iepriekš dzirdējusi. Un vēl līdz šim nebūtu, ja ne mans viens labs paziņa neuzrakstītu ziņu ar tekstu: "hei, vai tev vajag magnētiskās paletes?". Re, ka tieši laikā man vajadzēja. Kopš es lietoju šo My Kit Co paleti, es nemaz neskatos uz nekādu Z-Palette, jo šī ir perfekta palete. Tā kvalitatīvi nostrādāta, magnētiskā virsma izcili ielikta. Un pats labākais, ka ja pat nav ēnām vai citiem produktiem magnētiskā virsma, komplektā līdzi nāk uzlīmes ar metāla plāksnītēm. Lūk, tas ir serviss. Un tikai 12.60 €? 
Viena palete ir manējā, otru paprasīju, lai iedod draudzene sabildēšanai. Viņa ir nenormāli apmierināta paletes kvalitāti. Forši, ka palete ir lielas un tajā ļoti daudz var satilpināt. Ja interesē, iegādāties tagad var arī Beauty Bay mājas lapā (klikšķiniet uz aktīvo linku paletes virsrakstā).

Essence My Must Haves palete* (1.69 €)
No visām iepriekš pieminētajām paletēm, Essences paletes atšķirsies ar to, ka tai nav magnētiskās virsmas, toties ir iespēja par ļoti budžetam draudzīgām cenām izveido sev kāroto paleti.
Piedāvājumā ir 24 acu ēnu toņi, kurus var krustu šķērsu, kā vēlas, ievietot šajā plastmasas futrālī.
Man liekas, ka tā ir absolūta lieliska ideja no Essence puses. Šodien tieši papētīju veikalos, bet biju pārsteigta cik maz cilvēki pievērš uzmanību šādai opcijai. Un ja parēķina summas ziņā, tad četri toņi pluss pati palete izmaksā kopumā 6.76 € (4 x 1.69). Un no tiem 24 toņiem arī iespējams izvēlēties gan tā'du neitrālākus un piezemētākus, gan tādus košākus un jautrākus toņus.

Kā jums šāda ideja par pašām savu acu ēnu paleti? Godīgi sakot, neesmu vēl atradusi tādu acu ēnu paleti, kurā visi piedāvātie toņi man būtu pieņemami un lietojami, tāpēc es pilnīgi "par" šādām alternatīvām.


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

9 komentāri:

  1. Paldies par noderīgo rakstu. Man Z paletes likās nesamērīgi dārgas, ņemot vērā, ka tās ir veidotas no kartona un magnetiskās lentes. Plastmasas paletes nekur nebiju pamanījusi. Tāpēc es savu paleti uzmeistaroju pati. No ebay pasūtīju magnetic sheet, ieliku atbilstošā kastītē un palete gatava par pāris eiro :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tādā ziņā tā My Kit Co ir nenormāli kvalitatīva, un maksā daudz mazāk. Es ar mēģināju te pati veidot savējo magnētisko, bet izgāzos un nekas neizdevās. Laikam nepavelku uz rokdarbiem :D

      Dzēst
  2. Raksts tieši laikā, paldies ! Kādi ir izmēri (cm) tai My Kit Co. My Magnetic Palette ? Domāju, vai tur salīdīs visas NYX adventes kalendāra ēnas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti liela, jo tajā pēdējā bildē ar My Kit Co paleti, man no tā NYX adventes kalendāra ir salikti 9 toņi (tur kur tas zilais tonis redzams), un tā pat nav puse no paletes. Ja vajag precīzus izmērus, tad jāiet pēc lineāla, bet vari būt pilnīgi droša, saliekot NYX Adventes kalendāra ēnas, vietas pietiks vēl divtik. :)

      Dzēst
  3. Es ar par tām Nyx kalendāra ēnām prātoju. Tas laikam aktuāls jautājums vairumam. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man kaut kā veiksmīgi sanāca, ka iegādājos tās My Kit Co paletes :)

      Dzēst
  4. Es arii iepirku Just paletes, tik tieshaam super alternatiiva daargajaam Z-paleteem. Vieniga problema ir taa, ka ne visas eenas izdodas viegli un bez probleemaam dabut aaraa no originalaa iepakojuma... Essence eenu paleti noteikti nokomplekteeshu arii tikliidz buus izdeviiba, jo tieshi vakar Instagramaa skatiijos Laura Valuta stories par to cik pigmenteetas eenas! :) :)

    Anete
    www.lapoudreblog.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā gan ir problēma. Man ir dažas, kuras esmu ņemot ārā saplēsusi vai sasitusi. :/ Iemācījos no Youtube knifiņiem, ka pamatni vajag uzkarsēt, un tad, kad līme pakususi, tad daudz vieglāk nāk laukā. :)
      Neesmu īsti vēl izspēlējusies ar Essence ēnām, bet es teikšu, ka viņiem vienmēr ir bijuši daudzi toņi, kas izcili pigmentēti. :)

      Dzēst
  5. Tās My Kit Co izskatās tiešām Z-paletes dubultnieki. Par tādu cenu es arī gribētu, bet tās diemžēl nepiegādā uz ASV.. Te neesmu atradusi kvalitatīvu līdzinieku Z-paletei, tā ka nākas vien tās pašas lietot. Man arī patīk, ka ir izmēru izvēle, gan platumā, gan augstumā.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan