Mans perfektais sarkanais | video

07.02.17

Atceros, kad strādāju par beauty konsultanti, vienmēr, kad tuvojās Valentīndiena, sarkanā krāsa iemantoja absolūtu popularitāti. Sarkanas nagu lakas, sarkani mirdzumi, sarkanas acu ēnas, un, protams, ideālās sarkanās lūpu krāsās, jo kā tad bez sarkanām lūpām.
Īsto sarkano toni ir grūti atrast, jo vienam tonim vēss, citam silts apakštonis. Tad pēc tam seko formula. Pārāk mitrinoša, pārāk puscaurspīdīga, pārāk nevienmērīga utt. Kuras kādreiz ir meklējušas sarkano lūpu krāsu veikalu plauktos, zinās, ka tā ir tāda neiespējamā misija atrast savējo un vienīgo, lai turas godam vairākas stundas, klājas pigmentēti un vienmērīgi.
Tā sanāca, ka vēl rudenī nejauši atradu savu perfektu matēto sarkano toni, bet kaut kā nebija izdevība pastāstīt par to vairāk. Kaut kā domāju, ka tieši Valentīndiena ir īstais laiks, lai beidzot izstāstītu par šo izcilu lūpu laku, kas visiem tik brīvi pieejama, un nav ne no kurienes jāsūta, jo noteikti kādai būs tematiskā ballīte vai cits notikums, kur gribēsies sevi iepriecināt ar šo liktenīgo un noslēpumaino krāsu.
Man personīgi ļoti patīk matētas lūpas. Un nekad nebūtu iedomājusies, ka pie mums tepat, veikalos Drogas var iegādāties lūpu laku, kas ir neticami pigmentēta, nožūst matēta un uz lūpām nemainīgi spēj izturēt līdz 5 stundām, pie nosacījuma, ka lūpām nav absolūti nekāda diskomforta, jo matētas lūpa lakas ļoti bieži jūtas arī smagi uz lūpām.
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick šķidrā lūpu krāsa | 09
Sarkans, ļoti piesātināts tonis, nožūst pāris sekunžu laikā (maksimums 10 sekundes), atstāj nedaudz nospiedumus pieskaroties, tomēr ēdot un dzerot uz lūpām paliek nemainīgi (protams, pie nosacījuma, ja izvairās no eļļainiem ēdieniem). Lūpu lakas fenomens, ka nepieciešams ir pats minimālais produkta daudzums, lai noklātu visu lūpu virsu.
Zemāk var redzēt, ka ar vienu niecīgu aplikators vilcienu iespējams uzklāt tik daudz produkta.
Esmu lasījusi vairākas atsauksmes par šīm Golden Rose lūpu lakām, un tā galvenā problēma ir, ka gaišie toņi turas ļoti slikti un sausina, bet šis sarkanais turas vairākas un nenāk nost kunkuļiem.
Kad rudenī bija NYX veikala atklāšana un man bija tas gods būt vienai no vēstnesēm, tieši šo Golden Rose sarkano toni es izvēlējos tai dienai. Zinu, ļooti riskanti tik spilgtu toni uzklāt, ja nezina turēsies vai nē.
Lūpu laku uzklāju plkst. 8:30, un pat līdz plkst. 16 turējās bez izmaiņām uz lūpām. Jā, tā bija nedaudz noēdusies nost gar iekšējo lūpu malu, bet tā nebija nedz izsmērējusies, izbalējusi vai sākusi "drupt" nost, kā pieredzēts no citām matētajām lūpu lakām. Golden Rose lūpu lakai, tonim 09 ir perfektais sarkanai tonis, ar vēso apakštoni, kas nedaudz arī padarīs zobus gaišākus. Tātad vēl viens pluss.
pēc 7 stundām
Esmu vairākiem cilvēkiem redzējusi kā izskatās šis viens tonis, un secināju to, ka atkarībā no ādas toņa, sarkanais lūpu tonis kaut kā pielāgojas. Tām, kurām ir vēsais ādas tonis un zilas/pelēkas acis, lūpu laka izskatīsies asins sarkana. Nenormāli skaisti. Savukārt, tām, kurām ir siltāks tonis, līdzīgi kā man, lūpu laka vairāk slieksies uz silto pusi. Jebkurā gadījumā, visiem izskatīsies izcili!
Vienīgais, ko es vēl varu piebilst, ka bez tā, ka lūpu laka klājas ļoti vienmērīgi, ir pigmentēta, matēti nožūst, ir komfortabla nēsāšanai vairāku stundu garumā, tā arī maksā ļoti demokrātiski, 7.49 eiro. Es savējo iegādājos Alfas Drogās, un zinu, ka vēl Golden Rose kosmētikas stendu redzēju Galerija Centrs Drogās.

Ja vēlaties redzēt manu interpretāciju kā es nēsāju šo Golden Rose matēto lūpu laku, lūdzu noskatoties manu video. Ļoti viegls acu grims, nedaudz skropstu pušķīši (kurus liku pirmo reizi) un, protams, šis sarkanais tonis. Video veidoju ar domu, ka varbūt meklējat iedvesmu Valentīndienas grimam. Neprasa daudz piepūli, bet izskatās tā, kā būtu veltītas n-tās stundas. Vienīgā lieta, ko vēlos piebilst, lai neatkārtotu manas kļūdas - ieteiktu pirms uzklāšanas nedaudz iezīmēt lūpas ar sarkanas krāsas lūpu zīmuli. Roka vieglāk klausīs. Citādi es tā cīnījos, un bija jau grūti kaut ko pēc tam koriģēt.
Uzmanību video tiek izmantots ļoti daudz birstošā pūdera! Tas tāpēc, ja vēlaties ļoti noturīgu grima visa vakara garumā, tad sejas "cepšana" ir tā veiksmes noslēpums. Protams, pēc tam vēlams visu vēl nofiksēt ar grima fiksatoru, tad noturība garantēta.

Grimā izmantotie produkti
Kiehl's Butterstick Lip Treatment SPF25* | Untinted
NYX Angel Veil Primer*
L'Oreal True Match Blendable Foundation | 2N
Artistry Exact Fit Foundation* | L2W1
Catrice Liquid Camouflage Concealer | 010 + 020
RCMA No Colour Powder
Makeup Geek Eyeshadows | Creme Brulee, Desert Sands
Anastasia Beverly Hills Contour Powder | Banana
NYX Wonder Pencil | Light
L'Oreal Volume Million Lashes Fatale skropstu tuša*
Eyelure Individuals Short, Medium & Long
Artdeco Permanent Lashes | nr. 2
Rimmel Accelerator skropstu tuša
H&M Beauty Brow Specialist uzacu zīmulis | Espresso
Artdeco Clear Lash&Brow Gel želeja
Makeup Geek Contour Powder | Bad Habit
Makeup Revolution Ultra Blush Palette vaigu sārtumu palete | Hot Spice
The Balm Mary Lou Manizer izgaismotājs
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick | 09
NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

4 komentāri:

  1. tavos video ļoti pietrūkst runāšanas, bet visādi citādi -ideāli!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, noteikti ņemšu šo vērā. Ir tā, ka vēl iemēģinu vispār roku, nedaudz "baidos" no kameras, un tāpēc pagaidām ar runāšanu bremzēju, bet noteikti centīšos jau nākotnē arī runāt :)

      Dzēst
  2. Es nezinu vai vel kadai ta ir ,bet man ir problemas redzet tekstu tavaa blogaa. Jau vairakus meneshus ta ir, agrak nebija. Es reali redzu tikai pusi lapas - velkot uz leju, pusei lapas naak liidzi augsheejaa dalja, kur ir izveelne uz dabiigo kosmetiku, filmas, vilsanas produkti utt. ceru saprati. Tiesi si aspekta del,ka nevar normali izlasit, vairs neko nelasu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jautājums, Tu lasi caur telefonu vai datoru? Es zinu par, ko runā, tur programmiski jānoņem nost tad būs tā sticky josla ar izvēlni :) Es viņu biju uzlikusi ar domu, ka noderēs ja vienmēr acu priekšā, bet labi - ja traucē, tad noteikti noņemšu :) Paldies par Tavu komentāru. Es jau sākumā domāju mazums fonts pa mazu.. :/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan