2016. gada favorīti - dekoratīvā un kopjošā kosmētika

07.01.17

Sveikas. Ir pagājis ilgāks laiks kopš pēdējā raksta. Ir iesācies jauns gads. Jauns cikls, jo kā gudri cilvēki raksta, ka 2016. gads bija devītais cikla gads, un ar šo gadu iesākas jauns cikls. Tātad, droši var uzsākt jaunas lietas. Arī manā dzīvē ir lietas, kas krasi jau paspējušas samainīties, bet ticu, ka visam ir jābūt tieši tā kā ir.
Novēlu jums ne tikai laimīgu un veiksmīgu gadu, bet nebaidieties uzsākt vai darīt kaut ko jaunu. Es zinu, ka pirmajā brīdī tas liekas tik sekli, bet padomājiet - mums nevienam nepatīk, kad vecās lietas nomainās uz jaunām, jo tas izsit no līdzsvara un pazūd komforts, kas tik ļoti patīk. Lai neizplūstu vēl garāk, es vienkārši gribu novēlēt nebaidīties no jaunām iespējam, piedzīvojumiem un sapņiem. Tas viss iederas pie lietas.
Lai arī ir sācies jauns gads, no pagājušā gada man ir palikušas astītes. Nu un tāda viena liela astīte ir apkopot visus pagājušā gada laikā atklātos favorītus. Tāpēc, lai vēl ilgāk nevilktu gumiju garumā, ķeršos pie lietas. Vēl vēlos tik piebilst, ka apkopojusi esmu tikai tos pašus, pašus labākos bez kuriem nevarētu iedomāties savu ikdienu. Varbūt pārspīlēti tā teikt, bet tā laikam jau ir. Tie ir produkti, kurus turpināšu lietot un lietot vēl.
Kopjošā kosmētika

Seja
Labākais putojošais kosmētikas noņēmējs
Biotherm Biosource Total Renew Oil attīrošs līdzeklis: atklāju gada otrajā pusē, bet tik ļoti iemīļoju, ka tas noteikti bija pats labākais, kas 2016. gadā lietots. Total Renew Oil skaitās kā putojoša eļļa, bet tā vairāk ir kā vieglas tekstūras želeja. Es izmantoju Biotherm līdzekli otrajā attīrīšanas solī ik vakaru noņemot dekoratīvo kosmētiku. Ļoti saudzīgs ādai, bet efektīvi noņēma kosmētiku.

Labākais micelārais ūdens
Bourjois Micellar Water Special Waterproof : atklāju pēc izlasītas pozitīvas atsauksmes, un atlika vien vienu reizi izmēģināt kā sapratu, ka tas ir lielisks. Perfekti noņem dekoratīvo kosmētiku, nekairina ādu ap acīm un pietiek vien ar trim vates diskiem, lai noņemtu dekoratīvo kosmētiku nost. Ja ar to ir pa maz, tad piebildīšu, ka uz šo brīdi lietoju jau 3 iepakojumu un vēl vien stāv rezervē iegādāts.

Labākais toniks sejai
Sebamed Clear Face Deep Cleansing Facial Toner toniks: lielisks toniks, kas ne tikai ātrāk palīdz sadziedēt pumpas un izsitumus, bet arī normalizē ādas sebuma izveidi. Ļoti patīk, ka sastāvā ir salicilskābe, kas lieliski rūpējas par ādu, bet tajā pašā laikā, āda netiek izsausināta.
Labākais serums
Daytox Hydrating H Serums serums: līdz šim neesmu bijusi baigā serumu lietotāja, jo man nepatīk lietot uz ādas kaut ko slapju, kas pēc tam sasūcas un uztaisa kārtiņu uz sejas. Daytox serums iepatikās ar to, ka tā tekstūra vairāk pielīdzināma gelam kā šķidram serumam un uzklājot uz ādas radīja patīkamu, mitrinošu sajūtu. Siltākā laikā no rītiem uzklāju tikai šo un pilnīgi pietika.

Labākais sejas krēms
Kiehl`s Ultra Facial Oil Free Gel Cream želejveida krēms sejai: Kategorijas"labākais sejas krēms" bija viena no grūtākajām, jo vispār sejas krēmu mainu katru sezonu, it sevišķi no vasaras uz rudens/ziemas periodu. Tomēr domājot, kurš bija tas krēms, kuru lietojusi visvairāk visā gada garumā apjautu, ka tas ir tieši šis Kiehl`s krēms.Krēms ir ļoti viegls, tas ātri absorbējas ādā, rada vienmērīgas ādas sajūtu un lieliski draudzējas ar dekoratīvo kosmētiku. Noteikti iegādāšos pavasara/vasaras sezonai.

Labākais koncentrāts
Kiehl`s Midnight Recovery koncentrāts: lielisks produkts par kuru jau fanoju jau kādu labu laiciņu, bet precīzāk, no 201. gada augusta. Kad mana sejas āda saniķojas, lietoju vienmēr un atliek kādu nedēļu palietot, kad ādas stāvoklis atgriežas normā. Problemātiskas ādas must-have, bet labākais, ka eļļas koncentrāts nesatauko kombinētu sejas ādu vēl vairāk. Tieši otrādi, tas palīdz līdzsvarot sebuma izveidi.

Labākā maska sejai
MOSSA Age Excellence Miracle Peel Black Elder 5 minūšu pīlinga maska: lai arī pīlinga maska kā tāda priekš manis nebija nekas jauns, jo iepriekš lietoju un ļoti patika Madara Peel un slavenais Planeta Organica augļu pīlings, taču Mossa sejas maskā ir kaut kas tāds, kas man iepatikās pat vēl vairāk. Pavisam noteikti viena no lietām, ka uz sejas jātur vien 3-5 minūtes. Izcili, ja grib var lietot pat no rīta. Otra lieta, ka pēc lietošanas, ļoti patika kā sejas āda izskatījās un man jau liekas, ka tas ir pats galvenais - ir efekts! Apskatoties iepakojumā ieraudzīju, ka maska bija vien palika mazdrusciņa, kas nozīmē, ka diezgan naski arī lietoju pagājušajā gadā.

Mati
Labākais sausais šampūns
Batiste Original sausais šampūns: nemainīgi vairāku gadu garumā. Produkts, kas vienmēr atradīsies uz mana kosmētikas skapīša. Ļoti priecājos, ka 2016. gadā vēl daudzus cilvēkus pavilku izmēģināt un arī tikpat iemīlēt šo perfekto izgudrojumi.

Labākais tonējošais līdzeklis
Syoss Color Refresher matu krāsas atjaunotājs, tonis Red: pagājušajā gadā pievērsos pastiprināti matu krāsas atjaunošanai, jo bija reizes, kad nonācu situācijas, ka krāsa ātri izbalē (kā jau visi sarkanie toņi), bet ir jāiet uz pasākumu un nesanāk tik biežie aizbraukt pie frizieres. Syoss Color Refresher ir superīgs produkts. Tas ir ļoti ekonomisks un maniem pusgarajiem matiem pietika patiešām aptuveni 6 reizēm. Minimāli tonē galvas ādu, bet perfekti atjauno matu krāsu. Izskatās kā no jauna krāsoti mati.

Labākais kondicionieris
L'Oreal Elvital Arginine Resist Double Elixir izsmidzināmais kondicionieris: lai arī izsmidzināmie kondicionieri ir paredzēti plāniem un smalkiem matiem, maniem matiem to patika lietot ik reizi pirms matu veidošanas ar fēnu, jo tas ātrāk ļauj tiem izžūt un pietiekami rūpējas par papildu kopšanu. Lietoju kopš pavasara un jau esmu pusē, bet noteikti turpināšu lietot. Ir vēl pieejamas divas citas izsmidzināmā kondicioniera versijas, bet šī man patika visvairāk.

Labākais līdzeklis matu veidošanai
Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody Volume izsmidzināmais līdzeklis: lielisks produkts, kas jau ir otro reizi iekļuvis gada labākās kosmētikas sarakstā. Lielisks līdzeklis pirms matu veidošanas. Viegli fiksē, nekairina galvas ādu, un man tas ir pats galvenais. Ja meklējat veikalos, pagājušajā nomainījās iepakojums, bet uzjautājiet un jums parādīs īsto, jo nosaukums nav mainīts.

Labākā matu laka
Schwarzkopf Ultimate Styliste Crystal Shine & Hold matu laka: atklāju gada beigās, bet tik ļoti iemīļoju, ka nevarēju neiekļaut. Esmu lietojusi dažādas matu lakas, bet šī īpaša ar to, ka notur fiksāciju, bet tajā pašā laikā nepadara matu kraukšķīgus. Matu lakai ir ļoti intensīvs, bet tik neraksturīgs matu lakas aromāts, kas atgādina drīzāk pat smaržas. Noteikti iesaku uzmest aci veikalā, ja meklējat jaunu matu laku. Neliks vilties.

Labākā matu ķemme
Tangle Teezer The Original Winter Berry ķemme matu atšķetināšanai: maz esmu rakstījusi par šo brīnumu, bet kā viņu izmēģināju pagājušā gada sākumā, tā turpinu lietot un slavēt. Tangle Teezer ir ne tikai ķemme matu atšķetināšanai, kas lieliski nāk talkā pēc matu mazgāšanas, bet arī ikdienā, parasti ķemmējot matus. Man vienmēr likās, ka nav jau nozīmes ar ko ķemmēt matus, kaut ar dakšiņu kā Nāriņa, bet kaut kas šajā ķemmē ir tāds, kas liek gribēt lietot tikai šo ķemmi. Katru reizi matus izķemmēt ir tik viegli, kas pat esmu aizmirsusi, ko nozīmē sapinkājušies mati.

Labākās matu gumijas 
Invisibobble Original Hair Ring matu gumijas: par šiem telefona vadiem biju jau rakstījusi labu laiku atpakaļ, kad domas nebija viennozīmīgas. Kad rakstīju savus gada favorītus pierakstu kladē, pieķēru sevi pie domas, ka visa gada garumā lietoju tikai Invisibobble gumijas, un patiešām ir atšķirība tās lietot. Es kādreiz visu laiku staigāju ar matu gumiju matos, bet tagad, kad mati ir pusgari nav nepieciešamība. Tomēr ikreiz, kad vajag lietoju tikai šos telefonvadus, lai parastās arī stāv blakus. Varu pilnīgi noteikti apgalvot, ka mati nešķeļas saskares vietā, gumija tiešām neatstāj pēdas, un labi fiksē matus, ka nav ik pēc pārdesmit minūtēm jāpārsien mati pa jaunam.

Ķermenis
Labākais skrubis
The Body Shop Dead Sea Salt skrubis: man patika, ka skrubis nav pārāk abrazīvs, bet ļoti labi noskrubē ādu. Skaists iepakojums, kvalitatīvs produkts un labs rezultāts pēc lietošanas, tāpēc nav šaubu, ka šis bija labākais skrubis pagājušajā gadā. Noteikti iegādāšos atkal.

Labākā eļļa ķermenim
Douglas Home Spa Breath of Amazonia Maracuja Oil ķermeņa eļļa: uz ļoti ilgu laiku biju aizmirsusi lietot jebkādus krēmus, losjonus vai eļļas pēc dušas, bet izmēģinot Douglas Home Spa eļļu, sapratu, ka atkal esmu atgriezusies plūsmā. Lieliska eļļa, ka ādā absorbējas pāris sekundēs. Eļļu iesmērēju katru reizi uzreiz pēc tam, kad esmu nosusināju ādu ar dvieli. lai ādā vēl saglabājas nedaudz mitruma, bet tā lielākoties ir sausa. Sasmērējos un uzreiz varu vilkt pat viss apspīlētākos džinsus un nav nekāda diskomforta.

Labākais dezodorants
Lavera Orange Sea Buckthorn izsmidzināms dezodorants: nekad nebūtu domājusi, ka dabiskās kosmētikas kategorijā atradīšu tik lielisku dezodorantu, kas pārtrumpēs visus stipros un jaudīgos, jo Lavera produktā nav alumīnija sāļa savienojuma, par ko es biju vairāk kā sajūsmā. Efektivitātes ziņā sporta zāli viņš neizturēs, bet ikdienai ir superīgs. Teikšu, ka pat vienādi stiprs ar visiem Nivea un Dove dezodorantiem. Pats galvenais, kāpēc tik ļoti iemīļoju, no visiem "sliktajiem" man kairināja paduses (zinu, pārāk daudz informācija, bet tā tas bija). Es sapratu, ka tas nav normāli un domāju, ka vajag kaut ko saudzīgāku. Un kā sāku lietot Lavera, tā tādu problēmu vispār vairs nav bijis. Labi, maksāja viņš aptuveni 8 €, bet tas bija tā vērts.

Labākās smaržas
Starck Paris Peau de Soie tualetes ūdens: man ar smaržām iet ļoti grūti un pēdējo pāris gadu laikā nebiju varējusi atklāt nevienas smaržas, kuras tik ļoti piegultu man, lai spētu lietot katru dienu un nejustu. Jā, likās, ka atradu, bet te - pagāja pāris mēneši un palika slikti no viņām. Tātad, nav īstās. Tomēr šis nav stāsts par Starck Paris Peau de Soie. Pirmo reizi, kas viņas pasmaržoju likās pārāk sievišķīgas, bet man vairāk patīk vairāk piezemētas, bet aizbraucot mājās es sajutu pavisam citas notis. Starck Paris smaržu noslēpums ir tāds, ka saskaroties ar katra ādu, tās atver atšķirīgas notis un diviem dažādiem cilvēkiem tās var smaržot pilnīgi atšķirīgi. Šīs viennozīmīgi ir ļoti skaistas un delikātas smaržas, kas tajā pašā laikā saglabā intensitāti un nedaudz piezemētību. Dievinu, dievinu, dievinu!

Dekoratīvā kosmētika
Labākā bāze grimam
Oriflame Giordani Gold Perfecting grima bāze: lieliska bāze, jo nedod ādai to nepatīkamo silikona pārklājumu, bet drīzāk kā vieglu papildus krēma kārtiņu. Ļoti patīk kā bāze izlīdzina sejas ādu un ādas jūtas daudz gludāka kā pirms tam. Sausai ādai bāze palīdzēs papildu vēl mitrināt un rūpēties, lai seja neizskatās pārāk pūderaina kā ģipša statujai.

Labākais tonālais krēmi
L'Oreal True Match Super Blendable un Artdeco High Performance: abi lieliski, bet katrs savam uzdevumam. Ja L'Oreal ir patīkams un viegls ikdienas lietošanai, tad Artdeco ir kārtīgs pasākumu tonālais krēms. Protams, abi lietojusi kā vienā, tā otrā dzīves situācijā, tomēr True Match nav tik noturīgs, tāpēc tādiem biezākiem tonālajiem krēmiem True Match tos padara šķidrākus. Par Artdeco tonālo krēmu tikko svaigi rakstīju savas domas portālam Intensa Pro, tāpēc ja interesē, lūdzu, spiediet šeit.

Labākais konsīleris
Catrice Liquid Camouflage konsīleris: visa gada garumā tik ļoti neaizvietojams produkts, ka mana diena bez viņa nebūtu izdevusies. Superīgs konsīleris, kas nomaskē itin visu! Lietoju citreiz vienu pašu ātram ikdienas grimam, bet lielākoties, lai nomaskētu vai "izgaismotu" sejas centru. Tas ir ļoti pigmentēts, ultra noturīgs un nesausina sejas ādu. Pa visu 2016. gadu kopumā izlietoju 5 iepakojumus. Katru reizi kā redzu veikalos, paķeru pa kādam, jo šis konsīleris ir kļuvis pār īstu deficīta preci.
Labākais pūderis
Coty Airspun birstošais pūderis: pagājušajā gadā izmēģināju divus pašus populārākos birstošos pūderis - Laura Mercier un Coty Airspun. Jau rakstīju šajā rakstā, ka priekšroku vairāk dodu Coty, lai gan aromāts ir pārlieku uzkrītošs. Airspun pūderis lieliski pilda savu uzdevumu, maksā ļoti maz, bet lietojas tik ilgi. Piemetināšu, ka Coty pūderi izlietoju līdz pēdējam gramam, un tas ir daudz, jo iepakojumā bija 65g. Lūk, tā ir īstam mīlestība pret šo pūderi.

Labākais konturēšanas pūderis
Makeup Geek Contour Powder pūderis (Bad Habit): Makeup Geek kā zīmols priekš manis ir pagājušā gada atklājums, un es biju redzējusi daudzus lieliskus video par šiem konturēšanas pūderiem, kas iznāca vasarā. Pats labākais, ka Makeup Geek piedāvaja katram ādas tonim savu īsto toni, un Bad Habit ir paredzēts gaišam ādas tonim ar siltu nokrāsu. Pigmentācija perfekta, noturība izcila, jo pat var aiziet pagulēt un kontūra būs uz vietas. Man ļoti patīk, ka pūderis klājas ļoti vienmērīgi un neveido nekādas švīkas. Un 11 € par tādu lielisku produktu ir ļoti demokrātiska cena!

Labākais vaigu sārtums
Milani Baked Blush vaigu sārtums (Luminoso): tonis Luminoso ir viens no zināmākajiem vai sārtumu toņiem skaistuma pasaulē. Un ne velti. Tas ir ļoti pigmentēts, dod vaigiem viegli starojošos efektu un izskatās vienādi lieliski uz tik daudziem ādas toņiem, neatkarīgi ir iedegums vai nav. Lietoju kopš dienas, kad iegādājos un noteikti vēl turpināšu. Neesmu baigā vaigu sārtumu cienītāja, bet Milani ir lielisks.

Labākais izgaismotājs
The Balm Mary Lou Manizer un Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette palete: nevarēju izšķirties par vienu labāko, jo abi izgaismotāji ir lieliski, tikai katrs savai funkcijai. The Balm Mary Lou Manizer izgaismotājs ir tāds vairāk ikdienas manā uztverē, lai gan uzslāņojot arī iespējams iegūt ļoti dramatisku efektu, ja tāds nepieciešams. Savukārt, Becca palete izgaismotāji ir pavisam cita līmeņa izgaismotāji - pigmentēti, vienmērīgi uzklājami un sniedz neaizmirstamu efektu. Par paleti noteikti pacentīšos drīzumā uzrakstīt arī pilno atsauksmi, jo tā ir katra centa vērta palete.
Labākais uzacu zīmulis
H&M Beauty Brow Specialist uzacu zīmulis (Espresso): lielisks uzacu zīmulis, kuru sāku lietot 2015. gada beigās un tā visu pagājušo gadu šis bija vienīgais produkts, kuru izmantoju, lai iekrāsotu savas uzacis. Jau sāku domāt varbūt pamēģināt kaut ko citu, bet kā gan, ja reiz Brow Specialist ir labākais, ko līdz šim esmu lietojusi. Vidēji pigmentēti, mīksts, bet ne vaskains, un noturīgs.

Labākā uzacu želeja
Artdeco Clear Lash& Brow Gel uzacu želeja: lieliski nofiksē uzacis, nedaudz gan padarot tās cietākas, toties stāv vietā kā nolikts. Burtiski kā matu laka tikai uzacīm.

Labākais serums skropstām
Eveline SOS Lash Booster serums: produkts, ko es vairāk uzskatītu par bāzi zem skropstu tušas. Ļoti patīk, ka ne tikai palīdz skropstām izskatīties biezākām, bet arī tā kondicionē, jo seruma sastāvā ir vairākas lietderīgas lietas skropstām, kas palīdz tās stiprināt.

Labākas acu ēnas
Makeup Geek acu ēnas (toņi Creme Brule, Desert Sands un Cocoa Bear): kopš atklājumi Makeup Geek acu ēnas, sapratu, ka man nav vairs nepieciešamas nevienas citas, jo tās ir perfektas. Uz šo brīdi man ir 9, bet noteikti zinu, ka iegādāšos vēl vairākas, jo toņi un to izpildījums ir tik ļoti izcils. Visa gada garumā lielākoties izmantoju 3 toņus, tad kuri arī kļuva par favorītiem, lai gan visi toņi, kas man ir superīgi. Kādreiz nesapratu, ko Youtubā tā par viņām fano, bet tagad es saprotu. Tās ir katra centa vērtas!

Labākā acu ēnu palete
L'Oreal La Palette Nude acu ēnu palete: ja par labākajām acu ēnām atzinu Makeup Geek ēnas, tad nebija divu domu, ka L'Oreal acu ēnu palete arī būs gada favorītos, jo šī ir vienīgā palete, ko visa gada garumā miksēju kopā ar Makeup Geek ēnām. Manā uztverē lieliski toņi, un it sevišķi matētie, tie ir mani paši mīļākie no visas paletes. Ja meklējat universālu paleti ikdienas grimam vai vakara smokey variantiem, tad L'Oreal ir tieši īstā, kas neliks šaubīties.

Labākais laineris
Maybelline Lasting Drama gela laineris: nav nekāds jaunums, bet savā kosmētikas kolekcijā to atklāju teju no jauna. Izcila pigmentācija un noturība. Ļoti viegli strādāt, un ne reizi nav pievīlis.

Labākā skropstu tuša
Douglas Kiss & Curl skropstu tuša: ar skropstu tušām ir tā interesantāk, jo viena laba, otra laba, bet kad izlieto saproti, ka kaut kas līdz galam tomēr nepatika. Lai arī tagad lietoju pavisam citu tušu, Douglas zīmola skropstu tuša bija tā, kuru izlietoju līdz pat pēdējam pilienam, jo sniedza ievērojamu apjomu, atlieku un arī nelielu pagarinājumu.
Labākais lūpu balzams
Kiehl's lūpu balzams: nemainīgs favorīts, ka blakus man atrodas ik vakaru uz nakts skapīša. Ļoti patīkami mitrina lūpas, nav biezs un nav nekādu sintētisku smaržu vai piegaršu.

Labākais lūpu zīmulis
Model Launcher Waterproof Gel Lip lūpu zīmulis: visa gada garumā biju lietojusi dažādus, bet sapratu, ka Model Launcher bija tieši tie zīmuļi, kurus lietoju visa gada garumā nemainīgi, un tie vienmēr bija pirmie, kurus paķeršu, kad nezināšu, ko likt uz lūpām. Manā kolekcijā ir 3 dažādi toņi un visi vienlīdz skaisti. Ļoti viegli lietojami, pigmentēti un ultra noturīgi.

Labākā matētā lūpu krāsa
Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid šķidrā lūpu krāsa: manā kolekcijā ir divas Ofra Cosmetics šķidrās lūpu krāsas - Miami Fever un Havana Nights. Ne tikai toņi ir unikāli un iepriekš neredzēti, bet to izpildījums ir perfekts. Tās ultra pigmentētas, ka pietiek ar vienu aplikatora vilcienu līdz visas lūpas noklātas ar produktu. Pats labākais, ka formula nav pavisam sausinoša, jo pat pēc 6 stundu nēsāšanas ir salīdzinoši komfortabla sajūta. Es nebaidos teikt, ka Ofra Cosmetics ir pašas labākās šķidrās lūpu krāsas. Noteikti šogad iegādāšos arī kādu no neitrālajiem un klasiski sarkanajiem toņiem.

Labākais grima fiksators
L'Oreal Infallible Fixing Mist grima fiksators: lai arī gada beigās ļoti iecienīju lietot NYX Matte fiksatoru, L'Oreal visa gada garumā bija mans lielākais atklājums, un pats noturīgākais fiksators, ka pat manā universitātes izlaiduma dienā neļāva manam grima nokust no sejas. Lielisks fiksators, kas darbu paveic kā matu laka. Tiesa, uz sejas tas ir jūtams, tomēr šis ir fiksators, ko nebaidīšos lietot tiešām uz pasākumiem, kur var draudēt spīdīga sejas āda un kosmētikas "kušana". Būtu forši, ja šo līdzekli palaistu Latvijas tirgū, bet pagaidām iespējams vien nopirkt Lookfantastic mājas lapā.

Citi
Kinetics Nano Shark Emergency Nail Treatment līdzeklis nagu stiprināšanai: pagājušajā gadā pastiprināti pievērsos, lai atjaunotu savu bojātos nagus, un izmēģināju šo Kinetics līdzeklis, kas izrādījās nū ļoti jaudīgs. Vienīgais līdzeklis, kas tiešām deva tik acīmredzamu efektu. Tiesa viņu nevar lietot visu laiku, bet tikai kursa veidā, toties tas, ko redzēju pēc tam mani pārsteidza. Nagi bija cieti, spēcīgi un veselīgi.

Real Techniques Miracle Sponge sūklītis kosmētikas uzklāšanai: kopš dienas, kad pirmo reizi izmēģināju Real Techniques sūkli, pateicu Beauty Blender stabilu "nē", jo šis man liekas, ka ir daudz labāks. Lietoju šo sūkli 8 mēnešus līdz nomainīju un tas nebija tā sabojājies vai saplīsis kā Beauty Blender. Viennozīmīgi budžetam draudzīga versija, kas man pat patīk daudzreiz labāk.

Morphe Brushes M501 Pro Pointed Blender Brush ota: labāka ota kādu var vēlēties, lai uzklātu izgaismotāju. Precīzi un tieši tik cik vajag. Lietoju un priecājos, jo labas izgaismotāja otas ir diezgan grūti atrast. Ja negribas sūtīt no ārzemēm, bet ļoti interesē, iesaku uzmeklēt Real Techniques otu izgaismotājam. Izmēri ļoti tuvu līdzīgi.

Beauty Blender Blender Cleanser šķidrās ziepes otām un kosmētikas sūklīšiem: ja Beauty Blender sūklītis man nepatika, tā iemesla pēc, ka ātri nokalpoja, tad Beauty Blender ziepes ir pavisam cits stāsts. Tās ir patiešām lieliskas, jo spēj sūklīti izmazgāt tā, kā tas tikko būtu no veikala. Arī otas izmazgā tik ātri un tīri. Šķidrajām ziepēm patēriņš vienmēr būs nedaudz lielāks kā parastajām, tomēr ar visu to bieži lietojot pusgada laikā lielo 265 ml iepakojumu esmu izlietojusi vien līdz pusei, kas noteikti nav daudz.

---
Kopumā jāsaka, ka 2016. gads bija jaunumu gads. Es pirmo reizi ļoti iedziļinājos izmēģināt ārzemēs izslavētus skaistumkopšanas produktus un pati tagad varu lepni teikt, ka vairāki no tiem ir arī mani favorīti. Un man liekas, ka pēc statistikas un komentāriem, jums arī ļoti patika šie raksti par ārzemju kosmētiku, tāpēc noteikti tā turpināšu!
Tāpat, atklāju priekš sevis jaunas tehnikas bez kurām tagad vairs nu nekādi nevarētu. Viena no tām noteikti ir "sejas cepšana" par kuru tik daudz jau esmu rakstījusi, kas absolūti mainīja manus grima uzklāšanas principus. Tas pats ar ādas izgaismošanu. Iepriekš baigi baidījos, bet tagad lepni varu justies ikreiz, kad izgaismoju sejas ādu. Citreiz grēkoju un tā aizraujos ar izgaismošanu, ka vispirms telpā ienāk izgaismotājs un tad es, bet who cares? Priecājos, ka ar izgaismošanu iepazīstināju ar daudzus citus, jo tas tik ļoti maina sejas izteiksmi. Viss grims izskatās uzreiz daudzreiz labāk.

Noteikti arī šajā gadā turpināšu izzināt daudzus ārzemju zīmolus, bet, protams, neaizmirstot arī to, kas pie mums labs, jo zinu, ka ne visiem baigi patīk sūtīt kaut ko no tālienes. Jebkurā gadījumā, turpiniet lasīt blogu, meklēsim kopā superīgos kosmētikas produktus vai  arī tos, kuriem jāiet ar līkumu. Es tikai par to labāko mums, foršajām!

10 comments:

  1. Interesants raksts, patīk tāda tipa 'atskaites' :). Mums neviens no favorītiem (izņemot RT sūklīti un Batiste šampūnu) nesakrīt, bet tas jau ir tikai jaukāk, kad ir dažādi viedokļi :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka lietot visus vienos un to pašus produktus gan jau būtu vairāk kopīgi favorīti, bet jā, tā vienmēr prieks uzzināt, kas citam paticis un kāpēc :)

      Dzēst
  2. Paldies par rakstu! Wish list paplašinājās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels prieks, ka patika ;) Man ar pēc šādiem video un rakstiem, vēlmju saraksts tik paliek garāks un garāks :D

      Dzēst
  3. Paldies par rakstiem! Arī man šis tas ir iegādāts un kļuvis par favorītu tieši pēc Tavām atsauksmēm un aprakstiem. Veiksmi šajā gadā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Alīna, man liels prieks, ka manas atsauksmes noder, lai priekš sevis atklātu foršus produktus! Paldies, un arī Tev veiksmi! ;)

      Dzēst
  4. No kurienes Tu pasūtīji Ofra lūpu krāsas? No viņu mājas lapas baigā piegādes maksa, bet es arī labprāt izmēģinātu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pasūtīju no viņu oficiālās mājas lapas, bet, lai nedaudz ietaupītu naudu izmantoju NikkiTutorials atlaides kodu (pieejams viņai Youtube apraksta kastītē, ja meklē). Apskatījos, kur vēl tuvāk var dabūt Ofra šķidrās lūpu krāsas un ir mājas lapa House of Beauty (http://houseofbeauty.co.uk/p/2256-ofra-cosmetics-long-lasting-liquid-lipstick), un tur piegāde ir stipri mazāka.
      Ceru, ka noderēs, jo tās ir lieliskās šķidrās lūpu krāsas ;)

      Dzēst
  5. Paldies par rakstu, sakārojās izmēģināt fiksatoru, pašai ir MUFE, bet nekad nespēju to objektīvi izvērtēt.
    RT sūklis man pašai arī labāk par bb patīk, tas arī labāk izmazgājas. Bet šķiet, ka tagad vajar arī tās šķidrās ziepes. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. L'Oreal būs tāds vairāk jūtams, kas daudziem rada tieši nepatiku. Uz sejas būs tāda kā "lakas kārtiņa". Ja tādu kārtiņu negribas un biedē, tad līdzvērtīgi labs man liekas ir NYX Matte fiksators. Tas ir daudz maigāks un vieglāks, bet arī labi fiksē grimu. L'Oreal būs tāds riktīgs fiksators burtiski kā dejotāju grimam.
      Šķidrās ziepes ir lieliskas. Jā, cena viņām ir paliela, bet tik tīru sūkli, bet katras mazgāšanas ne ar ko citu es nevaru dabūt.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan