5 jaunumi skaistumplauktā: oktobris

31.10.16

Oktobra mēnesī ir bijuši ļoti daudz visādi interesanti notikumi, atklātas sen aizmirstas lietas, un tādas, ka līdz šim man likās neatbilstošas. 5 jaunumi, kas bija neaizvietojami palīgi šajā mēnesī.
Garnier Biphase Micellar Cleansing Water in Oil divfāžu attīrošs micelārais līdzeklis (ap 9 €)
Garnier jaunākais produkts ādas kopšanas sektorā izrādījās, ka ir arī pat ļoti iemīļots starp ārzemju skaistuma blogeriem, bet, atzīšos, ka es par to nebiju iepriekš neko dzirdējusi. Mana mīlestība pret eļļām nav aprakstāma, un kad iznāk kaut kas vēl apvienojumā ar micelāro ūdeni, tad, protams, skrēju pirkt.
Līdzeklis noteikti patiks visiem tiem, kas mīl nēsāt noturīgu kosmētiku un divfāžu līdzekļus kā sugu. Man vienmēr ir bijušas dalītas jūtas ar divfāžu līdzekļiem, jo kaitināja tā eļļas kārtas sajūta uz ādas pēc līdzekļa lietošanas. Šajā produktā unikalitāte slēpjas tajā, ka apvienots ir micelārais ūdens un argana eļļa, kas nozīmē, ka pirms lietošanas jāsakrata, kā jebkuru citu divfāžu līdzekli.
Micelārajam līdzeklim ir lielisks aromāts, saldens un tipisks argana eļļai, bet ne uzkrītošs vai sintētisks. Viens no lielākajiem plusiem, ka tas ir paredzēts lietošanai ne tikai sejai, bet arī acīm un lūpām. Droši var lietot lūpām, jo visas ilgnoturīgās lūpu krāsas noņem uz viens un divi, pietam neatstājot mutē to atbaidošo rūgtuma garšu, kā mēdz notikt ar citiem līdzekļiem. Līdzeklis ne tikai lieliski noņem lūpu kosmētiku, bet arī visu kosmētiku kopumā. Ja noņemu acu grimu, tad piesūcinu vates plāksnītes ar līdzekli, viegli pieturu plāksnītes pie acīm un ar pāris vilcieniem viss grims pazūd. Garnier līdzeklis neatstāj uz ādas tik uzkrītošu eļļas kārtu, lai gan var manīt, ka tur tā ir.
Lai gan vizuāli produkts atgādina duļķainu ūdeni ar peldošu eļļas kārtu pa virsu, efekts un izpildījums man nav licis vilties, jo uzdevumu paveic superīgi! Noteikti iesaku uzmeklēt veikalos, jo tas ir samazinājis manu patērēto laiku pie spoguļa ik vakaru noņemot kosmētiku.

Sebamed Clear Face Deep Cleansing Facial Toner toniks problemātiskai sejas ādai* (9.40 €)
Sebamed toniks pie manis nonāca vairākus mēnešus atpakaļ, bet baidījos to lietot, jo domāju, ka būs pa stipru. Tad pienāca rudens, āda palika problemātiskāka, un nejauši atradu praktiski noslēptu kastes pašā dziļumā. Nevilcinājos izmēģināt. Pirmajā reizē nesapratu, tāpēc domāju, ka jāturpina lietot un jāvēro, kas notiks ar ādu.
Nekas nenotika. Nē, noformulēšu precīzāk. Nenotika nekas slikts. Mana sejas āda nesāka izžūt, palikt apsārtusi vai viegli sakairināma. Tātad, toniks dara labu manai ādai, ko pēc tam arī novēroju lietojot nedēļu no vietas, kad pumpiņas atkāpās un ātrāk sadzija.
Clear Face sērijas toniks ir paredzēts acne prone skin, kas nozīmē ļoti problemātiskai ādai, ar noslieci uz izsitumiem un pumpām. Sākumā, kad to uzklāju, tas likās tik stiprs, ka pilnīgi acis kairināja, kad pa tuvu uzklāju, bet, kad tas nožūva, ādai nebija absolūti nekāda velkoša vai sūrstoša sajūta. Iespējams, ka tas viss pateicoties, ka sastāvā ir zīda proteīni, alantoīns un pantenols, kas mitrina un nomierina ādu. Toniku lietoju katru dienu vakaros vairāku nedēļu garumā un varu uzreiz teikt, ka noteikti iegādāšos atkārtoti, jo līdzeklis ir tik lieliski rūpējies par manu sejas ādu.

Kiehl`s Ultra Facial Cream sejas krēms (26 €)
Oktobra sākumā Kiehl`s svinēja savu 3gadu jubileju Latvijas tirgū, un pie reizes saņēmos, lai aiznestu ilgi krātos izlietotos trauciņus. Ja jūs nebija dzirdējuši, tad Kiehl`s apbalvo katru, kas atnes izlietotos produktus, atpakaļ dodot produktus. Tātad par 3 izlietotajiem lūpu balzams, 5 -  ceļojuma izmēra produkts un 10 produktiem - pilnizmēra produkts. Man kopumā bija jau sakrājušies 10 izlietotie produktu trauciņi un apmaiņā pret to izvēlējos pilna izmēra sejas krēmu. No sākuma tas bija domāts manai mammai, kura teica, ka iestājoties vēsākam laikam, prasās lietot kaut ko treknāku. Un taisnība jau viņai ir. Vienu dienu nolēmu, ka es arī pamēģināšu, un ziniet - tagad mēs to krēmu lietojam divatā un izskatās, ka tūlīt arī izlietosim jau.
Sejas krēms ir ļoti bagātīgs, bet tik vienmērīgas un balzamam līdzīgas tekstūras, ka nespēju beigt priecāties kā mana sejas āda jūtas pēc Kiehl`s krēma uzklāšanas. Superīga!
Pats labākais, ka krēms ir tik bagātīgs, lai jūtami mitrinātu un pabarotu sejas ādu, bet neitrāls sadarbībā ar kosmētika, ka normāli dienas laikā draudzējas ar tonālajiem krēmiem un pūderiem.
Krēmam ir pats neitrālākais aromāts, kāds vien iedomājams. Ja pēc izskata tas neuzrunā, tad izpildījuma ir vairāk kā šokējošs. Vispār brīnos, kur biju ātrāk, jo tagad ir pilnīgi skaidrs, ka rudens/ziemas sezonā šis būs mans sabiedrotais.

Artdeco Blusher Brush Premium ota vaigu sārtumam (11.95 €)
Pilnīgi neticas, ka šai Artdeco vaigu sārtuma otai ir kā minimums 2 gadi, bet nav izbiris praktiski neviens sariņš. Interesanti, ka iemīlējos šajā otā pavisam nejauši, kad vienā dienā visas manas labās otas bija netīras un tad uz ātru roku paķēru šo, un sapratu, ka citas vaigu sārtuma otas vairs kādu laiciņu nelietošanu. Ota vienmērīgi spēj uzklāt vaigu sārtumu, neputinoties visur pa gaisu, labi uzķerot sārtumu pigmentu. Ko tur vairāk teikt? Tā ir lieliska ota, kas maksā nedaudz, un kalpos vairāku gadu garumā.

L.A. Girl Glide Gel Liner acu zīmulis, tonis - Very Black (2.73 €)
Toreiz, kad iegādājos šo acu zīmuli, man nebija nekādas ekspektācijas, jo man ļoti vajadzēja piesātināti melnu acu zīmuli, kas būtu diezgan noturīgs. Beigās uzrunāja cena, tāpēc noriskēju. Kopš iegādāšanās ir pagājuši vairāki mēneši un tagad sāku atklāt cik tas ir lielisks. Neizsakāmi pigmentēts, viegli pludināms (sākumā), un noturīgs.
Var redzēt cik zīmulim ir melns pigments un cik tas ir pigmentēts pēc viena, viegla rokas vilciena. Ir vairāki varianti kā es lietoju šo acu zīmuli, bet visbiežāk gar augšējo skropstu ūdens līniju, lai skropstas izskatās biezākas. Vēl man patīk to izmantot kopā ar slīpo otiņu, lai radītu vairāk sapludinātas līnijas efektu. Superīgs zīmulis, kas maksā smieklu naudu. Jā, tas nebūs waterproof, bet vismaz 5 stundas tas atrodas vietā. Noteikti ja būs iespēju iegādāšos vēl arī citus toņus. Ja nevēlaties sūtīti no tālienes vienu zīmuli, tad ļoti, ļoti līdzīgi, ja ne pat identiski un vēl noturīgāi ir Artdeco waterproof zīmuļi. Un tonis nr.10 ir tikpat melns un tikpat krēmīgs. Ja interesē, tad tagad ir pat atlaide veikalos Douglas.

Ar šo noslēdzu šodienas rakstu par 5 jaunumiem oktobrī. Mans jautājums jums:

Kā jums patīk jaunā divfāžu micelārā līdzekļa ideja? Liekas forši, vai tomēr nē?



! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi vai dāvanas

11 comments:

  1. Redzēju veikalā Garnier micelāro ūdeni, domāju ņemt vai nē,jo man arī īsti nepatīk tā eļļainā sajūta pēc kosmētikas noņemšanas (sevišķi,ja noņemu acu kosmētiku un tad visas acis pilnas ar eļļu), bet laikam būs vien jāizmēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad Garnier līdzeklis noteikti vairāk patīk, jo man nav tās sajūtas, ka pilnas acis ar eļļu pēc viņa lietošanas. :)

      Dzēst
  2. Sveika! Foršs raksts par jaunumiem! Kāda Tev pieredze kopumā ar citiem sebamed sejas līdzekļiem? Man šobrīd ir clear face care gel, kas man liekas ļoti labs, bet apsveru vēl Tevis pieminētā tonika un sejas mazgāšanas putu iegādi. Vēl domāju,ka man vajadzētu tējas koka eļļu. Jau 2 mēnešus cīnos ar akni. Daru visu iespējamo. Man ir kombinēta un jūtīga āda. :)

    Anna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, Anna!
      Paldies :) Pagaidām neesmu lietojusi nevienu citu Sebamed produktu, kas paredzēts tieši sejas ādai :/ Par putām tiešām grūti teikt, bet toniks noteikti varētu patikt, ja sejas āda ir ļoti problemātiska.
      Tēja koka eļļa pilnīgi noteikti ir svēta lieta, kas jātur katram uz skapīša. Līdzeklis, kas tik ļoti līdz daudzās situācijās. It īpaši pie ādas kopšanas. :) Jūtīgai ādai tējas koka eļļa nekaitēs, bet ja ir ļoti, ļoti jūtīga, tad pirms tonika iegādes iesaku padomāt divreiz, jo nezinu kāda reakcija būs pie ļoti, jūtīgas ādas. Man ir vidēji jūtīga, bet Sebamed toniks uzvedas ļoti labi ;)

      Dzēst
  3. Es ari ļoti baidījos par Seba med toniku, taču ļoti labi derēja mani sejas ādai. Tikai kā vienīgo mīnusu saskatu stipro alkohola aromātu :((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bet ādas kairinājumu Tev šis toniks neizraisīja? Vai palīdzēja mazliet uzlabot ādas stāvokli? :) Forši, ka varam šeit dalīties ar pieredzi un uzzināt, kāds un vai konkrētais produkts varētu būt mums piemērots! :)

      Dzēst
    2. Par aromātu pilnīgi piekrītu, tas tiešām ir ļoti spēcīgs.. :/

      Dzēst
  4. Man ļoti patīk divfāžu kosmētikas noņēmēji, taču ar micelārajiem ūdeņiem es kopumā neesmu sadraudzējusies. Kaut kā nepatīk man viņi - tad vieglāk paņem kosmētikas balzāmu/cieto eļļu un ātri noņemt dekoratīvo kosmētiku. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk gan eļļas, gan cietie balzami, bet ar cietajiem balzamiem man bija sajūta, ka ilgtermiņā poras sitas ciet :/ Tāpēc, formātus un izpildījumus bieži mainu, un pēdējai laikā kaut kā esmu pavilkusies uz šiem micelārajiem un divfāžu līdzekļiem ;)

      Dzēst
  5. Sebamed antibakteriālās putas man ļoti patīk, jau daudzi iepakojumi izlietoti (ne pēc kārtas gan). Mitrinošā želeja arī kādreiz patika. Vajadzēs pamēģināt arī toniku, ja reiz tik labs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pateicos par informāciju, noteikti tagad došos skatīties tās putas. Tad jau tiešām tik labas, ja reiz vairāki iepakojumi izlietoti ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan