Jaunums: Biotherm sejas ādas kopšanas līdzekļi

07.09.16

Priekš manis Biotherm ir salīdzinoši jauns zīmols par kuru priekšstatu praktiski nebija. Līdz dienai, kad man uz mājām atveda lielu saini ar daudziem Biotherm produktiem. Lūk, tad es sāku iepazīt šo zīmolu, tā pamatidejas un produktu konceptus. Ir pagājis labs laiciņš kopš tos lietoju un jūtu, ka ir laiks pastāstīt jums kā man patīk Biotherm ādas kopšanas produkti. Visi rakstā pieminētie produkti ir sezonas jaunumi no Biotherm zīmola, kas jau palēnām parādās arī veikalu plauktos, tāpēc ziniet, ja kaut kas iepatīkas, veikalos jau ir pieejami. 
Viena lieta, ko varu novērtēt par visiem produktiem kopā, pirms rakstu par katru atsevišķu viedokli, Biotherm produktiem ir lieliski iepakojumi. Ja reiz pumpītis, tad kārtīgs pumpītis, kas nesabojāsies pēc pāris reizēm. Sejas krēms ļoti smagā un kvalitatīvā iepakojumā. Kopš visiem pēdējā laikā lietotajiem sejas krēmiem, tas ir pats smagākais, tāpēc lietot ik vakaru, cenšos burciņu necelt augšā, jo bail, ka varu nomest.
Otra lieta, ka man patīk, ka Biotherm zīmols izmanto krāsas. Krāsas, lai nodalītu sērijas, krāsas, lai simbolizētu problēmu utt. Tā jau dara praktiski visi zīmoli, taču tie parasti lieto savas zīmola krāsas papildinot ar akcentu krāsām simbolizējot, piemēram, ar rozā krāsu sausai ādai paredzētu produktu sēriju. Šeit, viss iepakojums maina krāsu, atkarībā no sērijas un tā pielietošanas.

Piebilde: veidojot viedokli par šiem produktiem, testēšanā piedalījās vairāki cilvēki.

Purefect Skin Purefying Toner attīrošs toniks (200ml, 22.99 €)
Sastāvā esošais cinks un aļģu ekstrakts rūpējas par iekaisumu mazināšanos, sebuma regulāciju. Salicilskābe maigi un saudzīgi veic ādas raga slāņa nolobīšanos procesu. 
Pure-Fect Skin toniks aizceļoja pie manas draudzenes mammas, jo mana āda šim tonikam likās pārāk jūtīga, jo kad to pasmaržoju, tad uzreiz degunā iesitās diezgan ass salicilskābes aromāts. Draudzenes mammas ādai ir nosliece uz taukainību, kuru gribas maksimāli minimizēt, tāpēc viņa ar lielāko prieku paņēma šo toniku sev līdzi lietošani un testēšanai.
Draudzenes mamma apgalvo, ka sākumā bijis grūti pierast, jo toniks ir stiprs, bet lietojot ilgāk, viņa jūt uzlabojumus vizuāli ādas stāvoklī, sakot, ka āda jūtas daudz tīrāka un mundrāka. Pieļauju domu, ka tas ir pateicoties sastāvā esošajam cinkam, kas ir must-have komponents problemātiskas ādas kopšanā.

Boisource 24 h Hydrating Toner mitrinošs toniks (200ml, 22.99 €)
Mitrinošais un aktivizējošais toniks Biotherm Boisource 24 h Hydrating ar 24 stundu iedarbību sagatavo normālu un kombinētu ādu Aquasource krēma lietošanai. Netīrumi tiek likvidēti un āda atbrīvota no piesārņojuma.
Man patīk, ka Biosource toniks nesola neko daudz un visu, ko tas sola, pilda. Man patīk mitrinoši toniku, it īpaši lietošanai no rītiem, kad jānoņem nakts laikā izveidojusies krēma+sebuma+netīrumu kārta. Tonikam ir ļoti parocīgs pumpītis, kas dozē šķidrumu vienkārši izcili. Pat ja izlietošu toniku, noteikti paturēšu iepakojumu un iepildīšu kādu citu toniku, jo ar pumpīti, tonika lietošana liekas interesantāka. Lietošanai man pietiek ar vienu vates plāksnīti un 3 pumpīša spiedieniem. Efekets? Āda ir tīra, netiek savilta, jūtas kā attīrīta ar putojošiem līdzekļiem, bet daudz saudzīgākā veidā.

Boisource Purifying & Make-up Removing Milk attīrošais pieniņš sejai (200ml, 22.99 €)
Bagātināts ar laminārijas L. Saccharina ekstraktu, šis samtainais pieniņš nodrošina īpaši efektīvu attīrīšanu. Piemērots normālai un kombinētai ādai, pat jutīgai.
Man personīgi nepatīk pieniņi kā kosmētikas noņēmēji, bet ir cilvēki, kuri kosmētiku noņem tikai tādā veidā. Pie reizes, kad draudzenes mammai devu attīrošo toniku, izrādījās, ka viņai kosmētiku patīk noņemt tieši ar pieniņiem, tāpēc man ļoti gribējās zināt viņas viedokli par šo Biotherm Biosource pieniņu. Viņa atzina, ka tas ir efektīvs, jo nav lieku reizi jāberzē acis, un tas ir saudzīgs pret ādu. Pat noņemot acu kosmētiku.
Man liekas, ka labus pieniņu ir atrast patiesi grūti, tāpēc daudzi cilvēki dekoratīvo kosmētiku noņem ar  Dzinatrs Niveja sejas krēmu, kas ir biezs un efektīvs "pieniņš" kosmētikas likvidēšanā. Ir grūti pateikt, kas katram ir labāk, bet viens skaidrs - tiem, kuriem patīk pieniņi/losjoni kosmētikas noņemšanai, šis varētu patikt.

Biosource Total Renew Oil attīrošs līdzeklis/ eļļa (200 ml, 29.99 €)
Divkārt attīrošs līdzeklis, kura konsistence pārvēršas, apvienojot eļļas sniegto spēju efektīvi notīrīt dekoratīvo kosmētiku un putu attīrošo spēku. Pirmais solis ‒ apļveida kustībām iemasējiet eļļu sausā sejas ādā, lai notīrītu dekoratīvo kosmētiku un atbrīvotu ādu no piesārņojošām vielām. Otrais solis ‒ pievienojiet ūdeni, lai radītu attīrošas putas un notīrītu ādu piesārņojošās vielas.
Visur, kur rakstīts Oil, es noteikti pievērsīšu pastiprinātu uzmanību, jo man ļoti patīk eļļas savā ādas kopšanas rituālā, un šķiet, ka sejas āda tās uzņem pat ļoti labi.
Lai arī liekas, ka Biotherm attīrošais līdzeklis ir eļļa, tas liek vilties, jo drīzāk tas atgādina biezas putas, kas padziļināti spēj attīrīt ādu. Pat brīdī, kad tas tiek sauss uzklāts uz ādas, var redzēt, ka tas jau sāk putot, un saskaroties ar ūdeni, sāk putot pamatīgāk.
Tiesa, līdzeklis bez problēmām noņem visu kosmētiku un pēc viņa nav nepieciešams pāri iet ar attīrošu toniku vai micelāro ūdeni, jo āda ir tīra.
Attīrošais līdzeklis veiksmīgi noņem visu kosmētiku un visus netīrumus, jo nav bijušas pazīmes, ka rastos zemādas izsitumi vai vispār izsitumi, kas liecinātu, ka āda nav bijusi pietiekami attīrīta.
Pēc lietošanas ādai ir velkoša sajūta, kas mani nedaudz kaitina, tāpēc uzreiz jāsmērē krēms, lai nebūtu ādai diskomforts. Ja par šo līdzekli es izsakos 50/50, tad mana mamma šo līdzekli ļoti slavē. Pēc viņas domām, tas ir parocīgs, ātri lietojams un efektīvs līdzeklis, kas prasa maz viņas laika, lai atbrīvotos no ikdienas kosmētikas.

Biocils Soin Des Cils acu kosmētikas noņēmējs (100 ml, 22.99 €)
Iedarbība pret skropstu izkrišanu: samazina skropstu izkrišanu, ko izraisījusi dekoratīvās kosmētikas noņemšana. Skaistākas un veselākas skropstas. Pirms lietošanas sakratīt. Piemērots jutīgām acīm. Ūdens noturīgs. 
Ar divfāžu kosmētikas noņēmējiem man ir bijušas on-off attiecības, ka bijušas vairāk off stadijā kā on, bet kad sāku nēsāt ilgnoturīgu skropstu tušu un lietot ne tik efektīvu kosmētikas noņēmēju, sapratu, ka ir nepieciešam specifiska palīdzība.
Divfāžu līdzekļos galvenais atslēgas elements ir eļļa, kas ļoti spēcīga, lai likvidēt acu grimu uz viens un div`. Interesanti kāda sakritība, ka teju visi divfāžu līdzekļi acu kosmētikas noņemšanai ir ar violetu nokrāsu. Sagadīšanas? Es nezinu..
Lai to sāktu lietot un tas būtu tik jaudīgs, līdzeklis ir jāsakrata un jāuzklāj uz vates plāksnītes.
sakratīts
Līdz ko tas ir izdarīt, vates disku uzliek uz plakstiņa un patur aptuveni 6 sekundes, un tad lēnām vieglām lejupslīdošām kustībām, tiek noņemta skropstu tuša. Es biju neizsakāmi pārsteigta brīdī, kad ieraudzīju spogulī pilnībā attīrītu acu zonu no kosmētikas, bet bez jebkādas sūrstēšana vai sarkanuma ap acīm. 
Lielākais pluss, ko Biotherm arī sola, ka skropstas nebirs laukā, un tagad par to tā domājot, tiešām, skropstas nav birušas ne reizi laukā. Vismaz tajā brīdī, kad lietoju šo līdzekli. Var jau būt, ka pēc tam nakts laikā izbira :D
Lietojot Biotherm divfāžu attīrošo līdzekli, sapratu, ka ISANA Young divfāžu kosmētikas noņēmējs paveic tieši tik pat ātri un tikpat labi kā Biotherm līdzeklis, bet cena ir daudzreiz draudzīgāka.
Vairāk informācijas par Isana Young līdzekli šeit.

Blue Therapy Cream in Oil sejas krēms (50 ml, ~ 60 €)
Cream in Oil bundulītī slēpjas saulaini dzeltenas krāsas želejas medus krēms, kas patiesībā ir eļļa. Kaut ko tādu piedzīvot ir visai interesanti, jo lai to paņemtu ar pirkstu galiem, nākas saskarties, ka tas slīd laukā. Kad izdodas paņemt nedaudz produkta ar pirkstu galiem, tas liekas tik liegs kā bieza želeja, bet atliek uzklāt iz ādas, kad jūtu - eļļa.
Krēmā atrodamā formula ir pavisam jauns pavērsiens Biotherm produktiem, jo šis krēms apvieno eļļu bagātīgās kopjošās īpašības ar želejas formulas liegumu un svaigumu.
Man liekas, ka šis ir ļoti labs risinājums cilvēkiem, kuriem eļļu lietošana sagādā vairāk problēmas kā prieku, tā iemesla pēc, ka visbiežāk tās atstāj taukainu un slīdošu kārtu uz sejas.
Uzklājot šo Cream in Oil krēmu, ir sajūta, ka tiešām uz ādas ir eļļa, tomēr tā nepadara ādu pārlieku taukainu un spīdīgu. Pats labākais, ka pēc uzklāšanas āda neticami skaisti mirdz, bet tas ir dabisks mirdzums, kas šķiet nāktu no iekšienes. Kopā ar šo ādas mirdzēšanu, uzreiz izskatās, ka sejas āda ir neticami veselīga, un dienas tiek aizvadītas nevis pie datora slēgtās telpā, bet brīvā dabā. 
Viens krēms, bet spēj paveikt tik daudzas lietas, un padarīt mūs daudz skaistākas  un mundrākas vienā mirklī!

Kopumā jāsaka, ka katrs produkts iepatikās ar kaut ko savu. Piemēram, lai arī tonika formula varbūt nav tā, ko gribētu lietot ilgstoši, dievinu iepakojumu un noformējumu. Savukārt sejas krēms ir izcils visā savā būtībā. Krēms patiks cilvēkiem, kuriem patīk un nepatīk eļļas, tiem, kuri baidās tās lietot zem dekoratīvās kosmētikas un vēl virknei cilvēku, jo šī formula ir neticami patīkama un efektīva lietošanai ik dienas. Par divfāžu līdzekli jau rakstīju, ka ir ļoti labs, bet ir atrodama arī lētāka alternatīva, it īpaši, ja šādi līdzekļi tiek lietot visai bieži. 

Ikdienā lietoju, un noteikti turpināšu lietot: mitrinošo toniku, attīrošo līdzekli/eļļu, un želejas krēmu/eļļu

__________________________________________________________________
Biotherm produkti nopērkami veikalos Douglas, Debenhams u.c.
Vairāk informācijas: Facebook, Instagram 

raksts satur testa produktus no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

3 komentāri:

  1. Ne par Biotherm gan, bet gribēju pateikt PALDIES par šo blogu! Lasu ar aizrautību ik reizi, un tas man ir palīdzējis atrast daudzus lieliskus kosmētikas līdzekļus. Aizņemtā dzīves ritma dēļ man nav daudz laika izmēģināt visus jaunumus vai atrast labākos, kas nenoliedzami prasa arī ievērojamus līdzekļus, bet šāds blogs palīdz iegādāties jau tried-and-tested produktus, kas tiešām darbojas! Īpašo favorītu topā ir Artdeco pūderkrēms, Loreal Infallible mist (vienkārši dievīgs!), un pašlaik mēģinu iedraudzēties arī ar Cindy Lou-manizer :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika,

      lasu, sarkstu un bālēju reizē, jo ir tik patīkami lasīt, ka mans bloga galvenais mērķis ir attaisnojies - ir atrast šajos kosmētikas džungļos un ieteikt pašu labāko citām sievietēm. Priekš manis tas ir vēl lielāks priekš kā par Ziemassvētkiem vai Dzimšanas dienu, jo šis ir tas, ka neļauj paklupt, kad to tik ļoti gribas, un ļauj aizmirst visu slikto, kas dažkārt ienāk arī šajā blogā.
      Man ir jāsaka liels paldies Tev, jo šie vārdi atspējo visu un rada jaunu gaismu stariņu ikdienā :) Es ļooooti priecājos, ka gan Artdeco tonālais krēms, gan L`Oreal fiksators ļoti patīk, jo tie arī ir mani šī gada lielākie favorīti! :)

      Dzēst
  2. wooow, ir izdevīgi būt blogerim - 200eur paciņa par vienu rakstu! super!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan