5 jaunumi skaistumplauktā: septembris

29.09.16

Tūlīt, tūlīt jau pēc pāris dienām varēsim oficiāli teikt, ka oktobris ir iesācies, tāpēc vēl jāpaspēj paveikt lietas, kas piederas vēl septembrim. Viena no tām ir 5 jaunumi skaistumplauktā, bez kuriem šķiet vairs nav iedomājams mans blogs. Man patīk pastāstīt par lietām, kas patīk vai tieši otrādi- likušas vilties, jo kamēr tieku līdz atsevišķai atsauksmei teju mūžība paiet :D Tā ir, ka tik daudz mantas, bet maz laika, lai par visu pastāstītu. Septembra mēneša jaunumus pilnā sastāvā redzēsiet mēneša atskaitē, bet 5 jaunumos nejauši sanāca izvēlēties teju no katras kategorijas pa vienam produktam. Nu, tad ķeramies klāt!

Douglas Home Spa Breath of Amazonia Energising Shower Foam enerģizējošas dušas putas* (200 ml, 7.99 €)
Es dievinu dušas putas, un šo mīlestību pret tām atklāju pateicoties Rituals dušās putām, kas atvēra man durvis uz jaunu pasauli un jaunu pieredzi dušas rituāla laikā.
Man patīk cik dušas putas ir parocīgs un universāls produkts, kas nav lietojams tikai kā dušas želeja, bet arī skūšanās putas. Dušas putas ir lieliskas ceļojumu vai komandējumu laikā.
Līdz šim priekš manis Rituals dušas putas ir bijuši griesti jeb nekā labāka nebūs, tāpēc lielas cerības neliku, bet ak, cik Douglas Home Spa dušas putas ir satriecošas. Putas ir biezas, tikpat viegli lietojamas, un galvenais - tas aromāts!! Tas ir viens no iemesliem, kāpēc baidījos mēģināt, jo likās, ka būs kārtējais klišeju aromāts, bet nē. Dušas putām patiešām ir fruktozes saldumiņš jūtams, tomēr cauri tam sitas noslēpumains, spēcīgs un baudpilns aromāts. Pēc dušas putu lietošanas jūtos tikpat spēcīga kā Amazone. Man ir vesela sērija mājās, bet jau redzu, ka dušas putas būs must-have.
Ļoti priecājos, ka šādi līdzekļi sāk palikt daudz pieejamāki, jo diemžēl tā iemesla pēc, ka Rituals veikali man ir grūti sasniedzami, iztieku bez viņu putām. Ja man jāsalīdzina, tad principā Douglas putas atpaliek par sekunžu simtdaļu no Rituals, bet vispār - abu zīmolu putas ir lieliskas! Iesaku!

Starck Paris Peau de Soie tualetes ūdens sievietei* (90ml, 125 €)
Lasot manu blogu ilgāku laiku, vai iespējams mani pazīstot personīgi, noteikti būsiet pamanījuši, ka lietoju teju vienus un tos pašus aromātus vairāku gadu garumā, jo esmu no tiem, kas ja atrod "savu zīmīgo" aromātu, lietos nebeidzami. Te, kādu dienu, precīzāk, pirms nedēļas, iepazinos ar Starck Paris aromātiem, kas ir absolūta smaržu pirmizrāde visā pasaulē. Tie, kas ar smaržām ir uz Tu teiks: "nekas interesants." Es teikšu, ka kļūdāties, jo sākot jau par ar smaržu nošu izvēli, nevar noteikti kas atrodams šajā aromātos. Tās liekas tik pazīstamas, bet svešas.
Kad pirmo reizi pasmaržoju Peau de Soie domāju, ka atgādina Rīdzinieci, bet nē. Starck Paris galvenā ideja ir, ka īstās smaržas jums pateiks jūsu āda, jo tikai patiesām smaržu notis atklāja sajaukumā ar ādu. Līdzīgi ideja laikam aizgūta no molekulas, kura uz katra ādas veido absolūti citas notis. Un, lai cik paradoksāli nebūtu, nekad nedomātu, ka iemīļošu tik sievišķīgu, bet tajā pašā laikā, noslēpumainu aromātu. Mans deguns ir par vāju šo nošu noteikšanai, bet sākumā tas liekas tik sievišķīgs, bet pēc tam, vismaz uz manas ādas, pārvēršas silts, piezemēts, vilinošs un interesants. Lietojot to visas nedēļas garumā, praktiski katru dienu, esmu sapratu, ka šīs ir lieliskas. Pieminēšu vien vēl to, ka kopš nēsāju Strack Paris smaržas, esmu saņēmusi vairākus komplimentus par savu smaržu izvēli.
No visiem 3 pieejamajiem aromātiem, Peau de Soie iedalās pie kategorijas sievišķīga Femme Fatale, iekļaujot muskusa un koksnes notis, kas ir manas mīļākas notis visās smaržās. Aromāts, kas man patika sākumā, vīrišķīgākais, diemžēl priekš maniem receptoriem ir par kairinošu, tāpēc diemžēl neder. Aromāts ir noturīgs un ļoti universāls, lietošanai ikdienā ar saplēstiem džinsiem un biker stila zābakiem, tāpat kā ar sarkanu kokteiļkleitu un melnām augstpapēžu kurpēm. Peau de Soie ir aromāts, kas izceļ sievietes dabā valdošo simbiozi ar vīrišķīgumu.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray grima fiksators* (15ml)
Rakstot par grima fiksatoriem, jau pieminēju, ka septembrī sāku lietot pašu slavenāko grima fiksatoru - Urban Decay. Tā kā uz šo brīdi man absolūtais favorīts ir L`Oreal Infallible Fixing Mist, kas ir daudz jūtamāks un fiksējošāks, Urban Decay All Nighter liekas kā viegla ūdens migliņa uz ādas. Protams, dienas laikā āda tik un tā taukojas, bet man patīk, ka šis ir daudz labāk dien dienā kā L`Oreal, jo Fixing Mist ir kā matu laka sejai, kas dažkārt ir daudz par daudz parastai darba dienai.
Pagaidām neesmu sapratusi vai man būs vēlme iegādāties pilno izmēru, bet noteikti vēl ziņošu savas pārdomas par to.

Max Factor Masterpiece Transform Mascara kuplinoša un pagarinoša skropstu tuša (13.95€)
Brīdī, kad atkal nonācu pie kārtējās sabrukuma atklāsmes, ka man nav normāla skropstu tuša, skrollējot cauri Douglas mājas lapai, atradu Max Factor skrostu tušu. Priekš manis MF ir sen aizmirsts zīmols, jo nekas nav bijis saistošs, bet laikam man iepatikās tā birstīte un apraksts, ka ievietoju to pirkumu grozā. Birstīte ir kā zāģītis, un tas liekas baigi biedējoši, bet uzklājot uz atliektām skropstām sniedz neticami atdalītu un pagarinātu skropstu efektu, Un galvenais, ka vienā uzklāšanas kārtā, kas parasti ir retums. Ļoti patīk, ka tuša nav likusi vilties ne reizi 2 nedēļu garumā, tāpēc pagaidām man būs iestājies miers lietojot šo skropstu tušu.
Vai es tāda viena esmu, kas domā, ka atrod īsto, tad rodas pieradums vai kaprīze, un atkal sākas medības pēc labākas tušas?

NYX Butter Lip Gloss mitrinošs lūpu spīdums, tonis - Tiramisu (8.95€)
Cenšoties iziet laukā no ierastās vairāku mēnešu kosmētikas rutīnas, iedomājos, ka vēlos jaunu lūpu spīdumu. Tā kā man ļoti patīk NYX Butter Gloss kvalitāte, tad uzreiz meklēju starp piedāvātajiem toņiem sev atbilstošāko, jo man mājas atrodamas viens ļoti košs, otrs - pārāk tumšs, tāpēc vajadzēja kaut ko bēšu. Diemžēl pie mums pagaidām nav pieejams Creme Brulee tonis, ko es ļoti gribēju (fingers crossed, ka oktobrī atveroties oficiālam NYX veikalam būs pieejams šis tonis). Izvēlējos Tiramusu, kas pirmajā brīdī liekas pārāk tumšs, tomēr tīri labi pilda savas funkcijas, ka ikdienā lietoju un nav pretenziju. Tiesa, tas vairāk sliecas uz rozīgi brūnu pusi, bet man patīk.
Kvalitāte nemainīga, Pigmentēts, noturīgs, viegli lietojams, neveido baltās švīkas uz lūpas un nav ļoti lipīgs. Man tas ir viss, kas vajadzīgs labam spīdumam.
Zemāk redzams kā Butter Gloss lūpu spīdums izskatās izpildījumā.

Jāsaka, ka septembrī esmu atklājusi daudzas patiesi labas un interesantas lietas, un dažas no tām arī aprakstīju šeit. Es noteikti iesaku pievērst uzmanību Douglas Home Spa dušas putām, ja ir vēlme pēc svaigi noslēpumainām sajūta dušas apmeklējuma laikā.
Savukārt, pārējie produkti vairāk vai mazāk ir gaumes jautājums, bet man vienmēr ir prieks padalīties ar saviem atklājumiem, pozitīvo vai negatīvo pieredzi. Tam jau mēs šeit vakaros klačojamies, vai ne?

! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi vai dāvanas

10 comments:

  1. Tuša tiešam super forša, tikai to izņem no pārdošanas, cik es zinu :( Ir ļoti līdzīga (Glamour Extensions), bet tai ir cita formula, ķepīgāka.
    Putas no Douglas ļoti gribas izmēģināt, jo aromāts šai sērijai ļoti patīk:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Baigi interesanti, jo Douglas tā nopērkama kā parasta tuša, ne ar atlaidi vai kaut ko citu, kas norādītu, ka tā ies laukā no piedāvājuma :/ paldies par informāciju, noteikti tas uzmeklēšu kādu līdzīgu, ja šī tik ļoti patiks arī pāris mēnešus vēlāk.

      Dzēst
    2. tagad gan ir 65% atlaide, ja ticēt douglas.lv ;).
      iesaku Masterpiece Max tad:).

      Dzēst
    3. oho, cik interesanti! Pēc tam, kad ierakstīji šo komentāru, skatījos Douglas mājas lapā nekādas atlaides nemaz nebija. Ak, viltnieki..
      paldies, noteikti piefiksēju, ka nākošā jāmeklē Masterpiece Max ;)

      Dzēst
  2. Pēdējā bilde! Ļoti! Uz acīm Morphe? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, paldies!!! :) Nope, uz acīm Makeup Geek. :)

      Dzēst
  3. Creme Brulee pirku lovemakeup veikaliņā. Viņš gan ir tik ļoti neitrāls, cik vispār var būt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tur kosmētiku nepērku, jo neuzticos tā produktus iegādes vietām, jo viņiem nav pat tuvu nekāda sakara ar oficiālajiem NYX, tāpēc nesaprotu no kurienes nāk tā prece :)

      Dzēst
  4. Es atkal esmu vīlusies savā tušā,kura iepriekš man patika,tgd kkas nav viņā riktīgi, arī domāju pamēģināt kko no Max factor.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ar tām tušām notiek. Man ir bijušas vairākas, kas nenormāli patīk un tagad vairs nē. Visu laiku ir jāmeklē īstā.. Cerams, ka Tev arī izdosies kaut ko atrast no MF, jo pagaidām man ļoti patīk šī tuša.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan