TONI&GUY Normal Hair šampūns un kondicionieris

04.08.16

Savulaik, kad man bija gari mati (pilnīgi neticās, ka nogriezu savas garos un izstīdzējušos matus jau gandrīz gadu atpakaļ), visu laiku lietoju ļoti barojošus šampūnus, bet manai galvas ādai ne vienmēr tie derēja. Tad sāku lietot attīrošos un secināju, ka ar tiem aizrauties arī nedrīkst. Tagad, kad ir īsi mati, ir nedaudz vieglāk, un ir sajūta, ka arī galvas āda uzvedas nedaudz citādāk. Kaut kā vairs netrakoju lietojot visu sausiem vai problemātiskiem matiem, bet mēģinu meklēt kompromisus un tam talkā nāk līnijas, kas ir saudzīgai lietošanai vai ikdienas vajadzībām, jo ir cilvēki, kas matus mazgā arī katru dienu. Kādu laiku lietojot Toni&Guy matu kopšanas līniju normāliem matiem, secināju, ka šī ir līnija ikvienam, kam mati neprasa daudz. Ja gribat zināt, ko domāju par katru no produktiem atsevišķi, lasiet tālāk.
Esmu dzirdējusi nostāstus, ka normālu matu kopšanas līdzekļi ir paši sliktākie, jo nav tādu matu kā normāli. Sanāk, ka vienmēr visam pamatā jābūt problēmām :D
Normāli mati un galvas āda patiesībā ir ļoti daudziem cilvēkiem, bet daļa no tiem lieto visus barojošus produktus, kas noslogo matus. Normālu matu kopšana līdzekļiem ir jābūt ļoti delikātiem un pārdomātiem, tā, lai mierīgi var lietot cilvēki, kuri matus mazgā katru dienu: a) jo citādi nav pieraduši vai b) pārāk ātri sataukojas.

Toni&Guy Cleanse šampūns normāliem matiem ir vairāk krēmveida tekstūras nekā ierastās gēla, kas liecina, ka ieklājot matos, tas vairāk jutīsies kā krēms, kas var likties ne tik efektīvs, tomēr nē - atliek nedaudz iestrādāt un tas veic savu uzdevumu vienlīdz labi kā gelveida.
Ikdienas lietošanai, kad matos iepriekš nav lietota matu laka vai fiksējošie līdzekļi, tas matus attīrīs lieliski, bet līdz ko matos būs bijuši vairāk produkti, pat ar divām mazgāšanas reizēm var nepietikt.
Toni&Guy šampūns saudzīgi attīra galvas ādu un patīkami, ka nav radies nekāda kairinājuma pēdas. Šampūnam ir lielisks aromāts. Svaigs, bet visbiežāk kāds jūtams salonos.

Man ļoti interesanta liekas atvēršana. Lai atvērtu iepakojumu ir jāuzspiež uz pogu un tad izbīdās uz āru dozators. Šajā gadījumā redzu divus plusus - nevar izlīt ceļojumu somā un var turēt kājām gaisā, kad produkts iepakojumā jau pavisam maz.

Toni&Guy Nourish kondicionieris normāliem matiem. Ja par šampūnu domāju kā palīgu reizēs, kad nav nepieciešams matus lieki vairākas reizes padziļināti attīrīt, tad kondicionieris ir daudz labāks palīgs. Parasti man šampūniem ir divi nosacījumi - lai mati nepaliek smagnēji un skalps netiek kairināts. Toni&Guy kondicionierim ir vairāki uzdevumi, tomēr pats galvenais - barot matus. Ieklājot matos kondicionieri, secināju, ka tas, lai arī pēc tekstūras ir samērā biezs, matos uzvedas kā viegls balzams, tomēr atliek izskalot un mati ir ārkārtīgi gludi un mīksti, kas noteikti liecina, ka kondicionieris ir labs.
Pūkainiem matiem nepalīdzēs savaldīt pūkainumu, bet kopējā skatā, tas matus padara vijīgus un mīkstus. Pēc ieveidošanas mati ir ļoti brīvi krītoši, nav saplakuši un katru reizi ir patīkami izlaist pirkstus caur matiem.

Kopumā jāsaka, ka neskaitot Davines Alchemic Red sēriju, šovasar lietoju tikai Toni&Guy sēriju normāliem matiem, un jāsaka, ka man patīk, jo dīvains paradokss, bet patiesība - jo mazāk spīdzini matus, jo tie veselīgāki aug. Pārāk daudz attīrīsi, trakāk atgriezīsies blaugznas un nieze, trakāk taukosies mati utt. Tāpat, kā ar matējošiem sejas krēmiem. Savulaik lietoju kā nenormāla, bet tad sapratu, ka ādu vajag mitrināt nevis sausināt un tad tā normalizējas, tāpēc varu tikai pateikt, ka Toni&Guy Normal Hair sērija pierādīja, ka matu kopšanas sērijas, kas paredzētas normāliem matiem ir efektīvas, bet nav agresīvas, un ja tā padomā - efektivitāte un agresivitāte ir divi dažādi jēdzieni.
_____________________________________________________________
Toni&Guy matu kopšanas produkti nopērkami tikai veikalos Drogas
Vairāk informācijas: mājas lapa, Facebook, Instagram 


raksts satur testa produktus no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

4 komentāri:

  1. Patika man šitie. :) un tā smarža ir fantastiska. :)))

    AtbildētDzēst
  2. Man arī patika T&G :) Par to nepārspīlēšanu - taisnība, arī sejas kopšanas jomā :) Jau sen pierādījies, vismaz manā gadījumā, jo saudzīgāki produkti un to skaits ir neliels, jo āda labāk jūtās un izskatās. Ar matu kopšanu līdzīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kādreiz domāju, ka tā nav taisnība, bet nē - arī mana āda izskatās un jūtas daudz labāka, ja lietoju mazāk kosmētikas :) Tas pats arī matu kopšanai. Es iepriekš lietoju nemitīgi dziļi attīrošos šampūnus un tas sekmēja to, ka galvas āda niķojās vēl trakāk, līdz pārstāju to nemitīgi tīrīt, un tagad rezultāts ir daudzreiz labāks :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan