Kosmētikas duelis: Maybelline pret NYX lūpu spīdumi

25.08.16

Vēl pirms veikalos bija nopērkami Maybelline jaunie Baby Lips lūpu spīdumi, nevarēju izprast kāpēc tāda uzmanība vienam spīdumam, un atlika man vienu reizi pamēģināt, kad sapratu, kas par lietu. Es ticu, ka katram domas dalās par šo produktu, pagaidām vairākumam pozitīvas, bet es vēlos pieliet darvu medu mucā liekot duelēties Baby Lips lūpu spīdumam ar jau slavu ieguvušo NYX Butter Gloss spīdumu, kas ir daudzu skaistumkopšanas entuziastu iemīļots produkts. Kurš uzvarēs? Lasiet tālāk!
Kāpēc nolēmu duelēt šos abus spīdumus? Jo pēc konsistences un izpildījuma Maybelline spīdums nu ļoti, ļoti atgādina NYX.

NYX Butter Lip Gloss mitrinošs lūpu spīdums, tonis - Cupcake (€ 8.95)
Jau iepriekš biju rakstījusi, ka NYX lūpu spīdumam ir izcila pigmentācija, lielisks klājums, high shine efekts, un pietiekama noturība priekš lūpu spīduma. Butter Gloss klājas kā sviests uz lūpām un to nēsāt patiešām ir bauda nevis vienkāršs pienākums.
Kā jau var redzēt, uz lūpām tas klājas patiesi izcili, ka īsti nav kur piesieties. Kopš aptvēršanas var lietot 12 mēnešus, tilpums 8ml, aromāts minimāli jūtams. Pēc uzklāšanas tas jūtas viegli lipīgs, bet attaisnojams ar to, ka noturas vairākas stundas, līdz pat 3 stundām.

Uzklājot Maybelline un NYX vienu otram blakus, ir skaidri jūtams, ka Maybelline spīdums ir labs mēģinājums uzražot kaut ko stipri, stipri līdzīgu NYX. Vienīgā nianse sajūtās, Maybelline vispār nav lipīgas sajūtas, kas šajā gadījumā liek uzdot jautājumu - kā tad tas uz lūpām noturas 4 stundu garumā (red. tā sola ražotājs)?
Tomēr ieraugot rezultātu spogulī, gribas ātri vien noņemt spīdumu, jo var jau būt, ka uz daudzām lūpām tas izskatās glaimojoši, tomēr man, varat redzēt, spīdums saiet visās rieviņās un sēžās vienā līnijā, vietā, kur lūpas sakļaujas. Spīdumam ir ļoti laba pigmentācija, bet man dabisko pigmentu nepārspēt, tomēr šo faktu neuzskatu par mīnusu, jo tas ir spīdums nevis šķidra lūpu krāsa.
Maybelline Baby Lips spīdumam ir neciešami salda garša un aromāts, kas burtiski atgriež atmiņā savulaik mēģinātos Essence lūpu spīdumus ar augļu garšām tūbiņās.
Iepakojumā ir 5ml, lietošanas ilgums kopš atvēršanas 24 mēneši, kas nozīmē, ka indes vairāk iekšā kā NYX. Taču papētot pašu iepakojumu, ieraudzīju interesantu uzrakstu par ko maz šeit kāds ir rakstījis: "For adults use only". Kā to saprast? Mēs uzražosim bērnišķīgu iepakojumu un uzrakstīsim, kad bērniem kaitīgs? Pati biju lieciniece reālai situācijai pagājušajā sestdienā, lielveikalā, kad meitenīte vilkdama mammu aiz rokas teica:"Mammu, nopērc šito lūpu spīdumu!" Protams, ka viņa rādīja uz Baby Lips rozā iepakojuma spīdumu. Viela pārdomām, bet tām, kuras ir mammas neieteiktu šo uzrakstu uztvert kā sarkastisku joku. Ja reiz drukā uz katra iepakojuma, tad tam ir īpašs vēstījums.

Protams, šajā raundā uzvar NYX lūpu spīdums, bet tas nav tikai tāpēc, ka kāds ir kādu mēģinājis nokopēt. Spīdumi ir līdzīgi, tomēr Baby Lips ir ražots Maybelline gaumē, bet NYX savā gaumē. Salīdzināt spēju tikai mitrinošās īpašības un kvalitāti, kur šajā gadījumā pārsvaru gūst NYX, jo Maybelline spīdums noēdas no lūpām pēc mazāk kā stundas.
Tiesa, NYX ir gandrīz uz pusi dārgāks, tomēr pretī tam jūs saņemat lielāku tilpumu, labāku kvalitāti un pateicīgāku izpildījumu. Nekad nebūtu domājusi, ka tik ļoti būšu iemīļojusi mitrinošus spīdumus, bet NYX tiešām ir silta vieta manā sirdī. Arī Maybelline ir man mīļš zīmols, tomēr ir jāsaprot reāli - ne viss der visiem, un man šajā gadījumā Baby Lips lūpu spīdums liekas šāviņš garām, lai gan manas blogkolēģes to ļoti slavē. Cienu citu gaumi, tomēr nevarēju nepadalīties ar saviem iespaidiem.

Kāds ir jūsu iespaids par mitrinošiem lūpu spīdumiem? Lieks pirkums vai labs apvienojums kopjošām īpašībām ar dekoratīvu piesitienu?


raksts satur testa produktus no uzņēmumu pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

6 komentāri:

  1. NYX tiik superīgi izskatās :)Baby lips un only for adults, izklausās tiešām smieklīgi, un reizē bēdīgi, jo baby lips mērķauditorija ir bērni, tad kādēļ likt tik daudz ķīmijas? Ne jau pieaugušo auditorija no baby lips kūst(nerunāju par visām, nekā personīga, kam patīk), tieši bērnus lielākoties tie priecē, kaut vai apskatot latviešu mini jutuberes, katra lielās ar baby lips kolekciju, tad varbūt tomēr derētu padomāt par sastāvu vairāk. Skaidrs, ka ķīmija ir visur, un es maza pirku spīdumus no vispār nezināmām firmām, viss ok, bet šķiet agrāk tās ķīmijas patiesi bija mazāk. Es nopirku baby lips spīdumu, ne jau mani paķer pats baby lips kā tāds, bet vnk gribēju nelielu spīdumu, un šķita tonis būs foršs, reāli vīlos visādā ziņā, jo tas ne spīd, ne vispār redzams, higēniskā vairāk efektu dod lūpām kā manis nopirktais tonis, noturība nekāda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Pilnīgi piekrītu tam, ka noteikti ir jāpadomā vai šāds produkts ir jāuztaisa tik bērnišķīgs, ja bērniem tas ir kaitīgs. Arī es savulaik lietoju visādus lūpu spīdumus, kuriem klāt vizuļi likās kā smilšu graudi uz lūpām, bet nekas jau nekaitēja :/
      Par to efektu arī piekrītu, kaut kā higiēniskā lupu krāsa tiešām dod izteiktāku spīdumu tad.

      Dzēst
  2. Baby Lipss balzami man no paša sākuma šķita nekas īpašs, vnk ļoti labs marketings un viss. Pēc maniem vērojumiem, viņus visvairāk pērk meitenes līdz 15 gadiem, jo tie ir stilīgie.

    NYX noteikti uzvar, galvenais, lai nesabojājas pēc pievienošanas L'Oreal koncernam.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. NYX noteikti nevar sabojāties, jo ir zem L`Oreal jau kādu laiciņu. Man liekas, ka cilvēki pārlieku baidās no L`Oreal koncerna, tomēr lielākā daļā arī izcilas kosmētikas nāk tieši no šī grandu uzņēmuma :)

      Dzēst
  3. Pffs nu itkā pieaugušajiem tā ķimija nekaitētu... Nebiju pamanījusi to uzrakstu pati, bet šito izlasot man pilnīgi uzvirmoja dusmas. Bet tas NYX spīdums tev ļoti labi izskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bija tieši tāda pati reakcija. Biju ļoti dusmīga, tāpēc tas ir viens iemesliem, kāpēc vairs nelietoju šos lūpu spīdumus :/
      Mīļš paldies :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan