Bourjois Air Mat tonālais krēms

18.08.16

Cik atceros, kad strādāju ar dekoratīvo kosmētiku, numur viens jautājums bija - kā lai atrod savu ideālo tonālo krēmu? Un, patiesībā tā jau ir, ka atrast savu īsto un vienīgo ir patiešām grūti. Arī esmu cilvēks, kas maina domas, maina paradumus un mainoties paradumiem, mainās vēlmes. Savulaik lietoju tikai ļoti sausinošus tonālos krēmus, tad pārgāju uz nedaudz mitrinošiem, bet tagad.. tagad es gribu to visu kopā. Noturība + viegls mitrinošs efekts. Ā, un gaišs tonis ar dzeltenīgu apakštoni, kas arī ir retums, starp citu. Neiespējams misija, vai ne? Tomēr mēģināts, nav zaudēts. Zinot, ka man nepieciešami papildinājumi plauktā, ļoti uzrunāja Bourjois Air Mat tonālais krēms, tāpēc par to šodien savā ierastajā garā arī stāstīšu un rādīšu.
Gaisīgs un viegls tonālais krēms, kas ādai piešķir skaistu matējumu visas dienas garumā. Liegi gaisīgā Airsoft tekstūra ir bagāta ar sevišķi smalku matējošu, gaisu un gaismu caurlaidīgu pūderi, tā  pārveidojas, pielāgojoties ādai. Netaukainas ēteriskās eļļas fiksē krāsas pigmentus uz ādas, radot izcili noturīgu klājumu, kam nekaitē ne asaras vai smiekli, ne nogurums, ne pieskaršanās. Bourjois AIR MAT tonālais krēms maskē visas nepilnības nemainot ādas tekstūru. Tas novērš spīdumu neatņemot sejas dabisko mirdzumu /Ražotājs/.
Tātad, lai vieglāk būtu sakopot visus iespaidus, mēģināšu grupēt pa punktiem.

Iepakojums, tonis, aromāts, tekstūra
Air Mat iepakojums ir viegla izspiežama tūbiņa, kurai vienmēr ir viens liels mīnuss - tā rauj pa daudz gaisu iekšā. Visādi citādi, man ļoti patīk, jo nav jāgaida ar trīcošām rokām, ka nokritīs un sašķīdīs lauskās.
Es izvēlējos toni 01 Rose Ivory, un gribu pabrīdināt, ka Latvijas veikalos nav pieejams gaišākais tonis, Ja nemaldos pie mums gaišākais ir 02 Vanilla. Es ļoti baidījos no nosaukuma, jo viss kā nosaukumā ir Rose man liek pagriezties un aiziet ar līkumu, jo zinu, ka būs ar rozīgu apakštoni, taču labi, ka es paskatījos Youtube video un blogu atsauksmes no citiem blogeriem, un secināju, ka nosaukums ir mānīgs. Un tā patiesībā arī ir, jo Rose Ivory ir ar siltu apakštoni un nepavisam rozā. Pie toņu izvēles vēlos piebilst, ka 01 tonis noteikti nederēs sniegbaltītēm. Uz manas ādas tas saskan perfekti viens pret viens, taču domāju, ka kļūstot nedaudz baltākai tas priekš manis būs pa tumšu. Savādi, ka Bourjois ražo tik tumšus tonālos krēmus, jo bail iedomāties, kas darītos ar pārējiem toņiem.
Tonālais krēms ir ierasts krēmīgas tekstūras, kas nav nedz pa biezu, nedz šķidru. Šādas tekstūras tonālajiem krēmiem izmantoju sintētisku sariņu kabuki otiņu, kas perfekti iestrādā ādā tonālo krēmu. Aromāts ir ļoti svaigs, nedaudz netipisks priekš tonālā krēma, bet ir ciešams.

Klājums un mirkļi pēc uzklāšanas
Lietojot man tas pavisam neatgādina gaisīgu tonālo krēmu, drīzāk parastu tonālo krēmu, kas ir nepieciešams ļoti minimālā daudzumā, lai dabiski nomatētu sejas ādu un nomaskētu nepilnības. Kad Air Mat tiek uzklāts uz ādas, tas momentāni pielīp pie sejas āda, ka tiešām šķiet to nespēs uzveikt nekas. Un patiesībā tā arī ir. Es gāju lietainā dienā laukā un man uz pieres uztecēja vairākas lāses un tonālais krēms nesāka nākt nost.
Vieglai kārtiņai pietiek mazas pupas lieluma tonālā krēma daudzums. To noteikti var lietot arī divās kārtas, taču man pietiek jau ar vienu kārtu. Man patīk, ka tikko uzklājot uz ādas, Air Mat tiešām atstāj ādai dabisko mirdzumu, bet noņem lieko spīdumu. Ja man jāvērtē sedzamība, tad teikšu, ka vidēja/augsta. Atkarīgs no tā cik daudz kārtas tiks uzlikts.
Tikko pēc uzklāšanas sajūtas ir patiešām lieliskas, jo uz ādas tas ir praktiski nejūtams, viegls un gaisīgs. Droši varu pieskarties sejas ādai, jo zinu, ka tas nestāv pa virsu sejai kā plēve. Tas ir viens no punktiem, ko gaidu, kad meklēju labu tonālo krēmu. Lai nav maskas efekts. Air Mat nerada maskas efektu ar visu to, ka ir vidējas/augstas sedzamības (to var labi redzēt attēlos ar pirms un pēc).

Sajūtas dienas garumā
Kā jūs jau redzat, esmu izveidojusi vairākas fotogrāfijas ar efektu un noturību visas dienas garumā. Vispirms man jāatgādina, ka man ir kombinēta sejas āda, un dienas beigās, gandrīz pēc 12 stundu nēsāšanas, to varēja ļoti labi pateikt.
Tik labs Air Mat izpildījums kāds bija sākumā ātri vien apraujas pēc, aptuveni, 5 stundām, kad seja izskatās ļoti taukaina. Priekš jums, eksperimenta iespaidā, dienas laikā neaiztiku seju vispār. Parasti, es paņemu salveti un lieko eļļainumu noņemu, bet šoreiz nē. Tā lai efektu redz līdz galam.
Pēc vairāk kā jau 7 stundām sejas āda izskatās trakāk un trakāk, un jau pēc 11 stundām sejas āda izskatās kā ieziesta ar speķi. Bet taukaina izskatās tikai T-zona, kas ir ādas problēmzona. Vietas, kur āda ir sausāka, bez izmaiņām. Kā izskatījās no rīta, tā arī vakarā. Air Mat iesēdās pilnībā visās rievās, un aptuveni pēc 10 stundu nēsāšanas rada ļoti nepatīkamu diskomfortu, ka ātrāk gribās visu nomazgāt nost. Fui.
Protams, 12 stundas tas visiem tonālajiem krēmiem ir daudz, tomēr ja reiz uz iepakojuma rakstīts, ka piemērot visiem ādas tipiem un turas 24 stundas uz sejas, tad jau es gaidu solīto rezultātu.

Pirms kāda laika tiku jautāta, kurš ir mans mīļākais tonālais krēms un tagad es varu pārliecinoši teikt, ka tas ir Artdeco High Performance tonālais krēms, kurš perfekti visas dienas garumā pierādīs savu izturību. Kad man bija universitātes izlaidums lietoju tikai Artdeco tonālo, un jāsaka, ka pēc 12 stundu garā piedzīvojuma, vakarā man praktiski nebija taukaina sejas āda. Drīzāk mirdzoša. Pietam, nebija nekāda diskomforta sajūta. Lūk, šis ir tonālais krēms, kas mani nav pievīlis, un kas noteikti ir mans must-have, kad dodos uz pasākumiem.
Ja runājam par vairāk mitrinošiem tonālajiem krēmiem, kas varbūt nav tik noturīgi, taču arī man ļoti iemīļoti un jau iegādāti atkārtoti 2 reizes ir L`Oreal True Match atjaunotā versija un Catrice Nude Illusion.

Sasummējot kopā visus plusus un mīnusus, man liekas, ka Bourjois Air Mat ir lielisks tonālais krēms priekš normālas/sausas ādas. Tomēr nekādā gadījumā nav paredzēts priekš kombinētas vai taukainas ādas īpašniecēm. Esmu cepusi un fiksējusi, bet efekts tāds pats.
Es domāju, ka līdz brīdim kamēr nesākšu lietot citu tonālo krēmu, lietošu vien šo pašu, tomēr domāju, ka pie pirmās izdevības nolikšu to kastē, jo šis nav tonālais krēms, kas liek sajūsmā spiegt. Tas ir normāls, tomēr ne izcils. Ikdienai labs, tomēr vairāk no viņa prasīt nevar.
Lai arī cik tas sākumā ir matēts un gaisīgs, dienas beigās tas nespēj uzvarēt dabiskās eļļas un jūtās kā ķieģeļu maska uz ādas.
_____________________________________________________________
Bourjois produkti nopērkami veikalos Drogas, Douglas, lielveikalos un interneta veikalos
Cena: 16.99 €/30 ml
Vairāk informācijas: mājas lapaFacebook

16 comments:

  1. Zanda! Tu esi skaista arī tāpat, bez visiem tonālajiem krēmiem. Un dažreiz tā apsēžoties un padomājot, man rodas jautājums - kāpēc mums, sievietēm, "jānomāc savas eļļas" uz sejas visas dienas garumā, jāizplūkā katrs it kā liekais matiņš un visu laiku citu priekšā jāizskatās par visiem simts... Jā, varbūt tas mums pašām liek justies labāk, bet dienas beigās... laikam vairākumam būs gluži vienalga, kādu apģērbu vai kosmētiku nēsājam un vai mūsu t-zona spīd vai ir matēta...
    Ar sveicieniem
    Krista

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krista, liels paldies par komplimentu :)
      piekrītu, ka dienas beigās nevienam neinteresē nemaz kā mēs izskatāmies, jo tās nav lietas dēļ kurām ir nemitīgi jāelpo un jādomā.. ir taču daudz svarīgākas lietas par visu šo, tas tiesa ;) tomēr no otras puses, liekas, ka bez šī domām un aizspriedumiem mēs nevaram dzīvot, tāpēc savās galvās sevi strostējam un peļam, ka izskatāmies ne tā vai vēl citas lietas. Katrs pats sev lielākais kritiķis, ko dažkārt gribas atslēgt, bet nevar. :/

      Dzēst
  2. Mani šis kaut kā neuzrunāja. Nē, nu ja iedotu, es labprāt izmēģinātu, bet pati noteikti nepirkšu :D
    Es gaidu kad līdz mums atnāks "šķidro pūderu" vilnis. Drīz jābūt Catrice HD Liquid Coverage, jo par analoģisku Lancome produktu esmu stāvā sajūsmā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. :D :D
      Esmu ļoti ieintriģēta par škidrajiem pūderiem, tāpēc noteikti gaidīsim, kad nokļūs līdz mums :)

      Dzēst
  3. Pēdējo divu nedēļu laikā mani jautājums par tonālajiem krēmiem smagi nomāc. Tas, ko lietoju, vairs nepatīk, citiem nav pareizie toņi, tie, kas stāv uz plauktiņa, - tie taču bija slikti! BET! Izrādās, ka viens no uz plaukta stāvētājiem, kas bija mana top vilšanās pagājušogad, izrādās šogad varētu vilkt uz top atklājumu. Un Tu neticēsi, L'Oréal Infallible Pro-Matte ir tas, kas mani atkal apbūra. Ja atstāja sausus pleķus un tonis bija šķietami nepiemērots, tad šobrīd tam visam ir pretējs efekts - lielisks tonis, laba noturība un labi izceļ dekoratīvo kosmētiku, kas ir ne mazāk svarīgi. Tā ir, laiki mainās, mainās sejas āda un vēlmes. Bet tagad man gribās Tevis ieteikto Art Deco. Nu vāks. :D

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vau, tas tiešām ir pārsteigums ka Infallible Pro tev tik ļoti patīk. Es kaut kā arī viņu nesapratu, bet tavas sajūtas ļoti labi saprotu, jo pašai bija šādi ar L`Oreal True Match atjaunoto versiju. Necietu ļoti ilgu laiku True Match un kad iznāca atjaunotā versija, tagad vai nespēju iedomāties kā būtu bez viņa :)
      Tieši tā, mainās vēlmes un dažkārt nevis uz to kaprīzāko, bet tieši nedaudz vienkāršāko :) Man prieks, ka tu tagad esi atradusi lielisku tonālo krēmu, bet iesaku veikalā paskatīties un uztaisīt svačus Artdeco tonālajam krēmam. Tik brīdinu, viņam ar toņiem pašvaki. :/

      Dzēst
    2. Kā es palielījos, tā es vakar izgāzos ar to. Tagad iespītējos un uz sejas kādu laiku nelikšu. :D Bet artdeco noteikti pamēģināšu!

      Dzēst
    3. Ak, cik žēl :/ ja atrdeco liekas pa biezu, pameklē L`Oreal True Match. es vakar kopš ilga pārtraukuma uzliku un atkal iemīlējos. Nofiksēju ar pūderi un pat pēc 15 stundu nēsāšanas sejas āda neizskatījās tik taukaina un nebija tā smaguma sajūta ;)

      Dzēst
  4. Bourjois tonālie krēmi nav priekš manas ādas, pilnīgi neder neviens ko esmu pirkusi :( jaunumi no maybelline bija tadi 50 uz 50 derēja vidēji labi, kas ir jau wow .. tad tīri labi patīk Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation.. viniem toņi tadi interesanti kopumā, pielāgojās ādai

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. MF pagaidām neesmu iepazinu tik ļoti, lai teiktu kaut ko vairāk :) Savulaik, biju pamēģinājusi vairākus toņus un man nelikās labi, tomēr izlietošu kādu no esošajiem un domāju, ka pamēģināšu Tevis pieminēto Miracle Touch tonālo krēmu :)

      Dzēst
  5. Nu tad labi, ka es viņu tomēr izdomāju neņemt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piektdien man bija lūzums punkts pēc 15 stundu nēsāšanas un es viņu noliku projām kastē, jo sapratu, ka vēl vienu dienu nespēšu izturēt to sajūtu, kas rodas dienas beigās :)
      Es sāku domāt varbūt man arī nevajadzēja ņemt :D

      Dzēst
  6. Šis man ne visai patīk. Tāds biezs un pēc dažām stundām "šļūk" nost.

    AtbildētDzēst
  7. M.Asam MAGIC FINISH - ļoti interesētu tavas sajūtas palietoju šo. Muss ir gaisīgs un tumšs, bet uz katras sejas pilnīgi savādāks!!!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan