Mēneša atskaite: maijs

05.06.16

Ir pierasts, ka mēneša atskaites publicēju pirmajā mēneša dienā, tomēr šoreiz 1. jūnijs bija man ļoti satraukuma pilna un svarīga diena, jo aizstāvēju bakalaura darbu un tagad pilntiesīgi varu teikt, ka esmu ieguvusi grādu. Protams, pēc tā visa man nācās atgriezties darba ritmā, tāpēc atkal - fotogrāfijas neizdevās izveidot un raksts atlikās par vairākām dienām. Vakar paviesojos 12. klases izlaidumā un tikai naktī atgriezos mājās, tāpēc par to, kas iemīļots, nīsts, jauns un izlietots rakstu tikai šodien. 
Favorīti
Oriflame Novage Refining Foaming attīrošs līdzeklis*: kādu laiku biju pazaudējusi iespēju ticēt katalogu kosmētikas kopjošajai kosmētikai, tomēr vairākas reizes pamēģinot Novage sērijas putojošo līdzekli, sapratu, ka manai ādai ļoti patīk. Jāsaka, drīz būšu izlietoju jau gandrīz visu, un ja būs iespēja pasūtīt lielāku sūtījumu, noteikti atkārtoti iegādāšos.
Daytox Daily Hydration sejas krēms*: iemīlējos, un jūtu, ka tas būs uz ilgu laiku. Ļoti krēmīgs un maigs. Aromāts ir ļoti vienkāršs, bet patīkams. Par iepakojumu varu piebilst vien, ka kūstu.
City Color Flawless Finish tonālais krēms: ļoti šķidrs, fluīda tipa tonālais krēms ar vidēji sedzošu efektu, kas uz ādas izskatās īpaši mirdzoši un dabiski. Bez piepūderēšanas neiztikt, bet dienas laikā uzvedās ļoti labi.
Essence LE Lights Of Orient bronzeris, tonis 2*: nekad nebūtu domājusi, ka Essence bronzeris būs tik lielisks. Viena lieta, ko varu pieminēt, ka periodiem, atkarībā, no ādas stāvokļa tas var uzklāties pleķaini, bet iesaku pēc tam kārtīgi iepludināt ādā, un viss būs normāli. Patīk, ka sniedz ādai vieglu bronzas efektu bez oranžiem apakštoņiem. p.s. Drogās pieejams no 6. jūnija limitētā formātā.
The Balm Mary Lou Manizer izgaismotājs: es nezinu ko teikt kā vien to, ka sasit priekā plaukstas un teikt, ka tas ir labākais izgaismotājs, ko esmu lietojusi (līdz šim). Dievinu toni, un dievinu to, ka var likt cik grib. Pat ja nenormāli daudz, tas izskatās vienmēr perfekti.
Wet n Wild Photofocus Setting Spray fiksējošs līdzeklis: grimu fiksējošie līdzekļi ir mans jaunākais atklājums un sāku ar šo Wet n Wild, kas Latvijā nav pieejams. Es neteikšu, ka tas izcili notur ilgāk kosmētiku, bet tas palīdz sabalansēt kopējo tēlu. Ja sanāk uzklāt pa daudz pūderi, tad izsmidzinot šo, tiek noņemta liekā kārta un nav cake face.
Douglas Make-Up Kiss&Curl skropstu tuša*: lietoju visa mēneša garumā katru dienu un pašlaik nekas cits vairs nav nepieciešams. Tiesa, apakšējās skropstas ar milzu birstīti nenokrāsot, tomēr augšējās skropstas ir atliektas un kuplinātas līdz maksimumam.

Citi
Maija sākumā biju uz teātra izrādi Frankenšteins, ko iespējams noskatīties Dailes Teātrī. Tajā brīdī, kad es izgāju laukā pa teātra durvīm es sapratu, ka mans skatījums uz dažādam lietām nekad vairs nebūs tāds kā pirms tās noskatīšanās. Tā ir izcila izrāde, kas burtiski atkailina sūro un sāpīgo patiesību, un pat nevairās to vairākkārtīgi atgādināt uzspiežot uz sāpīgi redzēto. Stāsts ne tikai par to kā ir būt "monstram"ārišķību valdošā pasaulē, kā ir nest savu dzīves krustu un to, ka mēs katrs nākot pasaulē nākam pēc savas laimes, un sasniegsim to par katru cenu, kaut tas kādam liks ciest. Es jau vairākus gadus esmu sajūsmināta par Lauras Grozas-Ķiberes izrādēm, tomēr šī mani atstāja vairākas dienas "uz pauzes". Es sen nebiju jutusies tik tukša un tajā pašā laikā tik piepildīta ar emocijām. Ārkārtīgi duāla sajūta, kas tik daudz pēcāk rotē atmiņā un sajūtās. To visu papildināja izcilā mūzika un scenogrāfija.

Filmas
Noslēdzot iemīļoto seriālu sezonas, filmas skatījos vairāk mēneša otrajā pusē.
Noskatījos kopumā tik 3 filmas, bet katra palika ar kaut ko atmiņā. Danish Girl bija filma, kuru sākumā ļoti gribēju noskatīties, bet nesteidzos, jo sapratu, ka tai vajag īpašu pieeju. Danish Girl ir filma, kuru vērts aplūkot aktieru tēlojuma dēļ, tomēr pats stāsts man nelika līdz galam noticēt, ka runa ir tikai par dzimuma maiņu, drīzāk tas man likās kā vēsturisks psiholoģijas sižets, kad notiek personības dubultošanās. Iesaku noskatīties, ja jums patika Edija Redmeina "Teorija par visu" tēlojums, jo lai arī šis stāsts nav tik stindzinoši sāpīgs, tēlojums vienkārši wow.
The Dressmaker ir filma par kuru bijusi lasījusi vairākas atsauksmes un redzējusi topā kā vienu no filmām, kas jāredz katram ar modi saistītam cilvēkam. Nu baigais šedevrs tas nebija, bet Keitas Vinsletas Femme Fatale tēlojums vienkārši apbur. Es drīzāk šo filmu nosauktu kā stāstu par baumām, to spēku un atpakaļ atgriezenisko efektu. Un tam visam pa vidu ir mode un mīlestība pret apģērbu. Beigas ir īpaši efektīvas un jāsaka, ka filma man patika ar savu īpašo pieeju notikumu attīstībai.
The Huntsman: Winter`s War man sākumā nelikās, ka būs tik interesanta, cik patiesībā tā bija. Šī skaitās jau otrā daļā, tomēr neredzēju baigo faktu un notikumu iztrūkumu, kas man liktu zaudēt vajadzīgo "pilnīgai bildei". Noskatījos vienā elpas vilcienā. Stāsta pamatā sagrauta sieviete, kas mīlestības un zaudējuma vārdā ienīda visu pasauli un vēlējās iekarot visu.

Blogi
Maija mēnesī man bija tik daudzas lietas, kas patiesi sajūsmināja saistībā ar Latvijas blogiem. Viena no tām bija skriešana uz kiosku pēc Cosmopolitan izdevumu, lai izlasītu intervijas ar četrām burvīgām blogerēm, kas piedalījās Lancome konkursā un cīnījās par uzvaru ceļojumam uz Parīzi.
Otro gadu pēc kārtas, aprīlī notika Gemius blogu topa mērījums un man blogs kopvērtējumā no 100 Latvijas blogiem ieguva 26. vietu. Šis vērtējums un skaitļi patiesībā ir jūsu balss un atdeve, un es varu būt tikai nebeidzami pateicīga par jūsu atbalstu un uzticamību manam blogam.
Vēl nedaudz no statistikas. Maijā Bloglovin profilā jūsu pulks pieauga sasniedzot 300 lasītājus (šobrīd jau 305), savukārt Facebook jūs jau esat nedaudz vairāk kā 400, kas man liekas neticami! PALDIES!

Izlietotie produkti
Rituals LE Mandi Lulur dušas putas*: ja jautāsiet, kas ir mans mīļākais produkts lietošanai dušā, es uzreiz teikšu Rituals dušas putas, jo tās ir bijušas vienmēr daudzfunkcionāls produkts, kas ne tikai patīkami attīra ādu, vannas istabu piepilda ar relaksējošies aromātiem, bet arī kalpo kā skūšanās putas. Kopš esmu izlietojusi šīs putas katru reizi mani ir pa galvu pa kaklu jāmeklē skūšanās produkts, kas nekairinās ādu.
Schwarzkopf Professional Osis+ Glamination Soft Glam matu laka*: šī matu laka ir iegādāta jau pilnajā iepakojumā un jāsaka, ka patiešām labi savalda lokas, bet nepadara tās kraukšīgas.
Baikal Herbals putas ādas attīrīšanai: savu laiku vienas no iecienītākajām, tāpēc biju atkal jāpalieto. Tās ir maigas un ārkārtīgi patīkamas, bet es neteikšu, ka šobrīd esmu putas lietošanas periodā (paskaidrojums: tādi man uznāk sezonāli).
JOIK eļļa kosmētikas noņemšanai: lai arī cik ļoti patika eļļa un tās sastāvs, viena lieta, ko nevaru nepieminēt pie lietošanas - uzmaniet savas izlietnes un cauruļu sistēmu, jo pēcāk pamanīju, ka eļļas un kosmētikas palieku maisījums gluži kā uzbrieda un aizdambēja izlietni. Lai arī cik produkts ir labs, izlietnēm diezgan slikts draugs.
Model Launcher Dual Action konsīleris*: ļoti patika, un uzreiz varu teikt, ka tas ir viens no mīļākajiem Model Launcher produktiem, ko esmu lietojusi. Tas ir mitrinošs, vidēji sedzošs un noturība ir visai ievērojama. Diemžēl šobrīd nav pārdošanā, tomēr nākotnē noteikti atgriezīšos pie viņa.
Batiste Tropical sausais šampūns: lielisks
Artdeco All in One Manicure skrubis rokām: savulaik viens no feinākajiem roku kopšanas produktiem, tomēr lietojot pāris pēdējās reizes man tas likās daudz par raupju. Varbūt tāpēc, ka roku āda vairs nav tik problemātiska, jo katru vakaru lietoju roku krēmu? Man ļoti patīk skrubja aromāts. Ja man vajadzēs skrubi roku ādas aprūpei, noteikti pirkšu šo.
Lush Cup O` Coffee sejas un ķermeņa maska*: neteikšu, ka šo uzskatu kā masku, jo vairāk tiku lietojusi kā skrubi. Nenormāli patika aromāts. Ja interesē šis uzmundrinošais produkts ar svaigas kafijas aromātu, tad iesaku pasteigties, jo tā kā Lush veikalu tīkls pamet Latviju, ir atlicis pavisam nedaudz, lai skrietu un ķertu savu iecienītos Lush produktus.
Artdeco Perfect Teint konsīleris, nr7: tonis nr 7. ir mans visu laiku iecienītākais konsīleris, kuru tiku lietojusi vairākus gadus, kas rezultējās ar vairākiem izlietotiem produktiem. Tas ir viegli sedzošs un izgaismojošs, un tas ir viss, kas Perfect Teint konsīleri padara par lielisku ikdienas sabiedroto. Noteikti iegādāšos atkārtoti.
Vaseline Rosy Lips lūpu balzams: lietoju ļoti ilgi un beidzot to piebeidzu. Bija jau nedaudz apnicis, bet par lūpām rūpējām viss labāk no visiem. Ja būs iespēja noteikti atgriezīšos pie Vaseline.
Tējas koka eļļa: neskaitu kurš pēc skaita iepakojums, jo neaizvietojams palīgs ādas kopšanā.

Jaunumi
Jau vienā no iepriekšējiem rakstīju, ka biju veikusi savu pirmo pasūtīju interneta veikalā TopBeauty.lv, kur, man par pārsteigumu, ir atrodamas daudz un dažādas foršas skaistumkopšanas preces. Pāsutīju sev tik ļoti nepieciešamās Beauty Blender Blender Cleanser ziepes un The Balm Mary Lou Manizer izgaismotāju par kuru jau rakstīju augstāk, pie favorītiem.
Uzzinot, ka visi Batiste krājumi manās mājās ir beigušies, veicu brangu pasūtījumu (8. gab) un pasūtīju iemīļotos Original versijas sausos šampūnus un tagad varu lietot uz nebēdu.
Douglas mēneša sākumā pārsteidza ar bagātīgu sūtījumu, kur iekšā bija atrodami jau tik ļoti iemīļotie Daytox* sērijas produkti, jaunākie Douglas Make-Up* papildinājumi un arī vairāki aksesuāri. Visus produktus neiekļāvu fotogrāfijā, bet ja saņemšos, nākotnē uzrakstīšu.
No zīmola Pharma Nord* saņēmu stiprinošu paciņu, kas tieši noderēja atjaunošanās procesā pēc rakstīšanas maratona. Interesantu sastāvu un komponentu produkti, par kuriem nekādas sūdzības atrast nevarēju. Pilda savas funkcijas godam un viss, kas man bija nepieciešams, domāju, organisms uzņēma ievērojami.
Biju veikusi arī nelielu ārzemju internet veikalu sūtīšanu, bet šoreiz ļoti minimāli. Beidzot iegādājos sen kārotos Makeup Geek konturēšanas pūderus toņos Bad Habit un Break Up. Lietojusi vēl neesmu, bet izskatās ļoti labi. Pie reizes, paķēru arī klāt L.A. Girl melnu acu zīmuli, jo konstatēju, ka man tāda vienkārši vairs nav. :D
Izlietojot visus attīrošos produktu krājumus kosmētikas noņemšanai, atgriezos pie Garnier micelārā ūdens, tomēr jāsaka, ka vairs sadarbība nav tik laba ar manu acu zonu, kā bija iepriekš. Pāris reizes lietoju un nākošā dienā pamodos un konstatēju, ka acis ļoti sapampušas. Redzēs, ja tā turpināsies, pieļauju domu, ka mūsu ceļi nākotnē šķirsies..
Vieni no jaunākajiem papildinājumiem ir Kiehl`s* lūpu balzams, kuru man uzdāvināja. Tā kā uz beigām jau lietoju savus iemīļotos Catrice konsīleri, tad meklējot alternatīvu (jo veikalos nav Catrice konsīleru), iegādājos Essence konsīlerus.

Es ļoti gribu zināt kā klājas jums. Kas jauns kosmētika plauktiņos, kas sagādājis prieku/ vilšanās? Varbūt ir kāda filma, kas man noteikti būtu jāredz? Noteikti rakstiet komentāros!


! produkti, kas atzīmēt ar * ir dāvināti vai testa produkti

4 komentāri:

  1. No kaadas maajaslapas pasuutiji LA Girl un Makeup Geek? Apsveicu ar bakalauru! :)

    www.lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pasūtīju no beautybay.com :)
      Paldies ^_^

      Dzēst
  2. apsveicu ar bakalauru!:) Es viņu uzrakstīju, bet man aizstāvēšana būs tikai 16. datumā.

    ļoti gribas pamēģināt The Balm izgaismotāju :)

    patiešām iemīlējos Kanebo tonālajā krēmā, MF uzacu ēnās un vēl citos produktos, par kuriem drīz pastāstīšu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Apsveicu arī ar Tevi, jo aizstāvēšana ir praktiski fināls :)

      Es arī ilgi minstinājos līdz nolēmu, ka vēlos Mary Lou un ne par ko nenožēloju, jo tas ir katra centa vērts ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan