Mēneša atskaite: janvāris

01.02.16

Daudzi apgalvo, ka janvāris ir murgu mēnesis, jo nav iespējams vēl pierast, ka ir jauns gads un jaunas apņemšanās :D Janvāra mēnesis ir pagājis diezgan zīmīgi labi gan personīgajā izpausmē saistībā ar universitāti, gan darba sfērā, jo beidzot darbs no mājām ir pārcelies uz biroju, kas ir ļoti labi. Nav jau tā, ka mājās nav forši strādāt, bet tad nav iespēja nošķirt kurā brīdī esmu mājām un kurā brīdī vēl aizvien darbā. Kosmētikas sfērā, es biju "nedaudz" aizrāvusies ar interneta pasūtījumiem. Iegādājos vairākas pasaules kosmētikas mīļu izslavētas lietas, par ko esmu patīkami satraukta, bet ir vēl lietas, kas tikai ceļo pie manis. Nu jā, un pie reizes uz lielajām Asos atlaidēm nopirku sev izlaiduma kleitu. Lai arī algu šoreiz nepažēloju, bet esmu lepna, ka investēju kvalitatīvās lietās nevis izmetu naudu par sliktām lietām.
Favorīti
Clarins Pure Melt Cleansing Gel želeja sejai attīrīšanai - šis jau ir otrais iepakojums un priecājos, ka saņēmos un vēlreiz pasūtīju, jo patīk, ka eļļa lieliski noēd dekoratīvu kosmētiku, ka nav nepieciešams lietot vēl vienu produktu, lai noņemtu pārpalikumus no kosmētikas. Ātri un ērti.
Madara Daily Defence sejas krēms - jau rakstīju atsauksmē, ka šobrīd no rītiem sniedzos vien pēc šī krēma. Īpatnēja tekstūra, bet sejas ādu kopj labi un ar dekoratīvu kosmētiku sastrādājos arī labi.
Kiehl`s Powerful Strength Line Reducing Eye Brightening koncentrāts - stāvēja labu laiciņu uz plauktiņa, līdz ieskatījos tā pamatīgāk mīmikas grumbās (precīzāk, līnijās). Lietoju šo koncentrātu/ acu krēmu jau veselu mēnesi un man ļoti patīk tas, ka līnijas paliek blāvākas. Nedaudz mānos, un lietoju arī smaida līnijām, kas bija jau palikušas pārlieku uzkrītošas. Vispār, atsauksme būs!
Laura Mercier Loose Setting birstošais pūderis (Transculent) - saņēmu mēneša pirmajā pusē, un ļoti priecājos, ka investēju naudu un iegādājos šo pūderi. Ļoti smalka maluma, neredzams un patīkams pūderis. Neesmu sajūsmā par noturību, bet vismaz var lietot atkārtoti dienas laikā neskaitāmas reizes un sejas grims tik un tā izskatīsies kā blurēts. Protams, cepšanas (baking) ar šo pūderi ir perfekta!
Artdeco Hydra Lip Booster lūpu spīdums (tonis 37) - ļoti patīkama gēlveida tekstūra, kas viegli kopj un piešķir sārtumu lūpām. Ikdienā nevaru iedomāties nevienu labāku.
Lacoste Pour Femme smaržas - skābeni saldas, bet tik labas. Pārmaiņus lietoju ar The Body Shop Red Musk, bet uzvarētājas noteikti ir šīs. Nerūsējoša klasika, kas manā skatījumā ir lieliskas izpildījumā pa dienu un vakaros.
Tangle Teezer ķemme matiem - jāsaka, ka laikam TT ķemmes manā blogā ir rets temats, ko apsriest, bet reālajā dzīvē šāda tipa ķemmes es lietoju jau kopš 2013. gada. Compact Styler zelta krāsā manā īpašumā nemainīji tiek lietots kā nopirku to BB izstādē 2013. gadā, bet šādas kā sarkano nebiju. Jāsaka, ka efekts ir vienlīdz labs, lai gan man nav pinkaini mati, esmu pieradusi ķemmēt tos tikai ar šāda tipa ķemmēm.

Ne kosmētikas favorīti
Janvāra mēnesī aizrautīgi lasīju žurnālu Santa, kur bija atrodama daudz vērtīgas informācija un lieliska intervija ar talantīgo režisori Lauru Grozu-Ķiberi, kuras izrādes Dailes teātri man nav likušas vilties ne reizi. Esmu redzējusi gan M.Buttrefly, ko uzskatu par neaizmirstamu izrādi, ko jāredz ir katrai sievietei (un vīriešiem laikam arī). Izrādi apmeklēju 2013. gadā, bet vēl aizvien esmu ekstāzē. Pagājušā gada maijā, redzēju arī Equus, kas pierādīja, ka 2 stundu garumā ir iespējams asociāciju līmenī cilvēku apziņā pārvērst par zirgu. Tagad mērķis ir iet uz režisores jaunāko darbu - Frankenšteins. No šīm izrādēm, ko esmu redzējusi, varu tikai secināt, ka režisore lietām pieiet daudz dziļāk, pat tā, kā mums varbūt negribēto to redzēt, bet lai apziņā ieklauvētos apjukums, skaidrība un smeldze, šīs izrādes dzīvi sagriež drumslās, ko tikai mēs katrs pats izrādes laikā šķetinām savās emocijās un apziņā.

Mūzikas pasaulē jau no rudens aktīvi klausos Troye Sivan jauno albumu Blue Neighbourhood, bet vismīļākā dziesma no visa albuma janvāra mēnesi vēl skanēja galvā - Fools.  Dziesmas vārdi sākumā šķiet neloģiski, bet visā kontekstā nes iekodētu mesidžu. Un, otra, ko šobrīd ļoti skandina daudzās stacijās - Youth. Papildinot abu dziesmu vārdus ar elektro pop mūzikas ritmu, šīs dziesmas kļūst diezgan lipīgas.
Protams, Adele un viņas albums 25. Decembrī dikti patika Under The Water, bet janvārī ļoti iepatikās Remedy. Diemžēl Youtube kanālā oriģināls nav atrodams, tikai cover versijas, bet ja interesē, iesaku vienkārši meklēt mp3 versiju.

Turpinu skatīties savu iemīļoto seriālu Blacklist, bet no filmām noskatījos vienu, tehniski jau divas, bet otra ir animācijas filmā. Jā, cik dīvaini, bet skatos arī animācijas multenes. Šoreiz noskatījos Hotel Transylvania 2. Maz ko varu teikt, ka skaisti zīmeta multene ar jancīgiem ķēmiņiem un diezgan nopietnu problēmu bērnu multenē par nepieņemšanu tāds kāds tu esi.
Filmu "Tēvi un meitas" noskatījos pagājušajā piektdienā. Mēs zinām, ka pat psiholoģijā mātes un meitas savstarpējās attiecības ir tikpat sarežģītas kā atomdaļiņu pētniecība, un šī filma ir par attiecībām, ne par mammām un meitām, bet gan tēviem un meitām, kas uz visu mūžu atstāj paliekošas pēdās skatījumā uz vīriešiem. Psiholoģija, jā. Arī filmas varone Keitija ir psiholoģijas studente, tomēr ar tukšumu sirdī, ko atstāj nesalaužamā mīlestība pret tēvu, un patiesībā arī māti, lai gan tā mīlestība bija sveša likteņa nejaucības dēļ.
Līdz sirds dziļumiem patiess stāsts, kas man lika atsaukt atmiņa vairākus citus kino darbus, bet pēdējā laikā tik skaistu un sirsnīgu tēva un meitas mīlestību uz ekrāna neesmu redzējusi. Pārmijus pārmešana laikā un telpā liek sajust to brīdi un sajūtas, kas ļauj šķetināt neizprotamo nostāju un būtību. 

Izlietoties produkti
Šeit lietas nopietnākas, jo pacentos un daļu patīrīju no tā ko nelietoju. Visas tās lietas, kuras bija kam atdot atdevu, bet bija lietas, kurām jau beidzies termiņš vai nevienam nebija vajadzīgas, metu laukā. Lietas, kas likās pieminēšanas vērtas, pieminēšu.
Eucerin dušas eļļa - nepatika aromāts, bet attīrīja ādu labu un papildus labi pabaroja. Rezerves iepakojums vēl viens ir.
Organic People skrubis ķermenim - salds aromāts, vidēji raupjš. Svētdienas padziļinātai ādas kopšanai, kalpoja teicami, ja bija nepieciešāmība atbrīvoties no atmirušajām ādas šūnām.
Artemis Med želeja sejai - lieliska! Jau vairākkārtīgi rakstīju, ka tiešām saudzīgs un patīkams putojošs gēls sejai, kas nesausina sejas ādu tik ļoti kā citi šāda tipa produkti.
Bioderma Node DS+ šampūns - nav komentāru, jo tas ir lielisks šampūns, ja jums ir jūtīga galvas āda un blaugznas.
Rival de Young lūpu balzams - kopš ilgiem laikiem neesmu izlietoju pāris mēnešu laikā vienu lūpu balzamu. Lietoju katru rītu un vakaru. Man tas vairāk likās kā lūpu spīdums ne balzams, lai gan diezgan biezs un kopjošs. Man patīk nedaudz sviestaināki.
Rimmel Scandaleyes krēmveida acu ēnas - lieliskas! Jau esmu iegādājusies rezerves iepakojumu, jo tās jau bija nedaudz saķepušas un klājot uz plakstiņiem nepludinājās. 1 minūte un acu grims gatavs.

Jaunumi
Mēneša sākumā saņēmu Clarins želeju un Schwarzkopf Professional šampūnu, ko speciāli iegādājos ziemas sezonai, lai nomierinātu galvas ādu un novērstu zvīņošanos no sausuma. Apmeklējot Polhem PR preses dienu, labumu maisiņā atradu tādas interesantas lietas kā Konjac Sponge, PureDerm Exfoliating kāju masku, kas noloba visu "veco" ādu no pēdām nedēļas laikā. Ja interesē, viņas varēs iegādāties Drogās. Bija vēl visādas lietas, bet šīs bija aizraujošākās.
No interneta pasūtījumiem saņēmu Laura Mercier pūderi, Anastasia Beverly Hills Contour Kit konturēšanas paleti un pagājušās nedēļas beigās Makeup Geek acu ēnas. Skatoties uz visiem šiem produktiem tauriņi grozās pa vēderu. Skatoties grima video vienmēr esmu gribējusi pamēģināt visus šos produktus un beidzot saņēmos, lai pasūtītu.
Arī Oriflame piedāvā daudzus jaunumus, kurus labprāt pamēģināšu. Jaunumi gan no The One sērijas, gan Giordani Gold. Biju devusies pēc vēl vienas magnētiskās paletes savai paziņai, un pie reizes paķēru Just Cosmetics acu ēnas un otu tīrīšanas līdzekli, kas ož pēc sulas vai konfektēm, ne mušu indes kā biju iepriekš piedzīvojusi ar citiem līdzekļiem.

Lielos vilcienus tas ir viss. Februārim man ir grandiozi plāni, jo vēlos atgriezties uz kultūras plūsmas atkal un redzēt, kas jauns darās kino sfērā un teātros. Jānoskatās vēl tik daudz filmas līdz lielajam gada notikumam  - Oskaram, kad uzzināsim vai beidzot būs di Kaprio gads. Man ir tāda nejauka aizdoma, ka beidzot būs jau sen pelnītais Oskars šoreiz di Kaprio rokās par filmu Cilvēks, kurš izdzīvoja. Paralēli rakstu savu bakalaura darbu, lai beidzot būtu finiša taisnē 3 gadu studijām Rīgas Stradiņa universitātē, kad ar grāmatu uz galvas un diplomu rokās varēšu nedaudz uzelpot un turpināt studijas uz priekšu.

Jūsu jaunumi, ieceres, plāni februārim?

24 komentāri:

  1. Beidzot arī Latvijas blogeres pievēršas kaut kam interesantākam kā Maybelline un L`Oreal. Man ļoti interesē Makeup Geek ēnas un ABH konturēšanas palete. Pēdu maska arī izskatās tāda ko varētu nopirkt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šķiet, ka Latvijas blogeres bieži vien apskata dažādu kosmētiku gan to, kas pieejama Latvijā, gan ārzemēs, bet laikam informācija paslīdējusi garām :)

      Noteikti būs atsauksmes, bet līdz tam vēl viss kārtīgi jāpamēģina. :)

      Dzēst
  2. Super, gaidīšu atsauksmes par Makeup Geek ēnām - jau sen skatos, bet kaut kā parasti nosliecos par labu kam citam!

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam bija pienācis tas laiks, ka citas negribēju izmēģināt. Kādreizējais sapnis par MAC ēnām vairs nav tāds sapnis, tāpēc tomēr par labu nosliecos vēl iekārotākām acu ēnām par MAC :)

      Dzēst
  3. Man līdzīgi ar Makeup Geek, vairākas reizes gandrīz esmu pasūtījusi, bet vienmēr uzrodas kaut kas cits. :) Gaidu, kad Marlena atvērs MUG veikalu, labprāt vispirms visu aptaustītu...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Tev jau nedaudz citādāk, vieglāka piekļuve, jo man kamēr atnāca laikam kāda 2,5 nedēļas pagāja :)

      Dzēst
  4. Uuu No kurienes sūtiji ABH paleti? :) ar sūtīšanu bija viss oki? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sūtīju no BeautyBay.com un ar sūtīšanu tiešām viss ok, jo atnāca ļoti ātri, shipping bija bez maksas, viss bija smuki sapakots. :)

      Dzēst
  5. Arī gribu pasūtīt MG acu ēnas, tādēļ ļoti gaidu atsauksmi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā būs pirmās domas un viedokļi, noteikti jau kaut ko nopublicēšu, bet centīšos raiti, bet pamatīgi izmēģināt šīs ēnas :)

      Dzēst
  6. Makeup Geek ēnas ir manā wishlistā un kļūst ar vien reālākas kopš nopērkamas beautybay.com. Laura Mercier birstošais pūderis jau arī leģendārs, bet pagaidām atturos. Šobrīd testēju Coty Airspun birstošo pūderi. Viedoklis būs :)

    http://madamlaiton.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pateicoties BeautyBay viņas arī ir pie manis. Vispār varu ieteikt, jo lai gan nāca ilgāk kā ABH konturēšanas palete, tik un tā 2,5 nedēļas un bija klāt, smuki iepakotas. Bija kastīte trāpījusi kādā eļļas šķidrumā, bet ēnas veselas :)
      Vot, man interesē tas Airspun pūderis, tāpēc ļoti,ļoti gaidīšu atsauksmi ;)

      Dzēst
  7. Make Up Geek ēnas ir dikti labas, es aŗi ne mirkli nenožēloju, ka pasūtīju. Tev ir parastās vai arī foiled? Un Frankenšteinu noteikti iesaku noskatīties, kamēr vēl ir iespēja, jo izrāde tiešām izcila :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau redzēju Tev Instagram bildi ar burvīgo grimu! ;) Man ir arī divas foiled versijas - Houdini un In The Spotlight, pārējās gan parastās :)
      Paldies par ieteikumu, āķis lūpā tagad. Jāķer biļetes un jāiet skatīties :)

      Dzēst
  8. Pēc sava brauciena man jau īsti nevajadzētu vairs neko no kosmētikas pirkt, bet nu ļooti gribās pamēģināt visu izslavētās MUG acu ēnas :) Gaidīšu tavu atsauksmi!

    Labi, ka to filmu skatījos mājās, jo es sen tik ļoti nebiju noraudājusies filmas laikā. Aizkustinoši laba!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam kosmētika nekad nevaru būt pa maz :D Noteikti būs!

      Jā, tas tiešām ir raudamais gabals. Sākumā jau gribēju skatīties kino, bet beigās sapratu, ka labi vien, ka tā, jo citādi iznāktu ar melnām, noraudātām acīm.

      Dzēst
  9. Daudz tukšinieki! Gaidīšu atsauksmes par MakeupGeek ēnām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, nebūtu tik daudz ja nelikvidētu vecos produktus vai tādus, kurus esmu atzinusi par ļoti sliktiem :)

      Dzēst
  10. woww, forši jaunumi, tās ēninas izskatās baigi labās ;) konturēšanas palete arī super:)dikti gaidīsu atsauksmes;)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs, būs :) Tik jāatrod laiks pa gaismu visu sabildēt, lai var sākt lietot un tad jau vērtēt :D

      Dzēst
  11. Kur pie mums var nopirkt Just cosmetics? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Marijas ielā 25, Rīga. Ja nemaldos 5. stāvs, bet tur normāli var aiziet un visu izvēlēties uz vietas :)
      http://www.shop.jumi.lv/lv/makeup_just/

      Dzēst
  12. Gaidīšu atsauksmi par Makeup Geek ēnām! Nesen pasūtīju no šī zīmola otu, pagaidām tikai labas lietas sakāmas. :)


    Vanda | The Late Latte

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūk no otām man vairāk gribās pamēģināt Morphe otas, bet kad veicu pasūtīju, uz sitienu aizmirsu, ko gribēju, tāpēc pagaidām paliks neizmēģinātas. Bet, par MUG ēnām būs, būs, bet vēl ar tām jāsadzīvo un jāizprot, kad par zvēriem :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan