Germaine de Capuccini Purifying attīroša sejas maska

27.02.16

Man ļoti, ļoti patīk lietot attīrošas sejas maska, jo tās laikam ir vienīgās, kurām uzreiz var pateikt - sniedz uzlabojumus vai nē. Tiesa, gribētos, lai tas slinkums nebūtu tik liels un biežāk vakara tasi tējas apvienotu ar maskas uzklāšanu, bet diemžēl piespiežos vien pāris reizes mēnesī, kas šai maskai ir pilnīgi pietiekami. Iepriekš man nedzirdēts zīmols, bet priecājos vienmēr atklāt jaunas lietas, tāpēc šis raksts ir ne tikai par jaunu favorītu, bet arī lielisku masku sejai.
Par ražotāju
Germaine de Capuccini ir spāņu zīmols, kurš tapa pagājušajā gadsimtā, precīzi - 1964. gadā, tātad pašlaik 52 gadus vecs. Zīmola simbols, gulbis, simbolizē sieviešu eleganci, skaistumu un cēlumu, tāpēc zīmola produkti ir paredzēti ikvienai sievietei, lai uzlabotu tās dabisko skaistumu.
Visbiežāk attīrošās maskas ir veidotas uz mālu bāzes, kuras man nepatīk, jo izsausina sejas ādu un īsti nedod nekādu efektu, lai gan sākumā šķiet, ka viss ir perfekti. Protams, attīroša maska ir paredzēta, lai atbrīvotos no tumšajiem komedoniem, pūtītēm un citām nepilnībām, un māls tādā veidā savelk poras, bet uz manas sejas tas rada vien sausuma efektu, tāpēc tikai priecājos, ka atklāju šo sejas masku, kura attīra ādu ar neredzētu kompleksu, kas apvieno cinka sāli, vitamīnu B8, dadža sakni, salicilskābi, bisabolu, baldriāna ekstraktu un aktivēto ogli.
Ja reiz sastāvā aktivētā ogle, tāpēc maska ir pelēkmelna, ko papildina svaigs un tīrs aromāts. Kaimiņus un mājinieks uz viens un divi nobiedēt var!
Masku lietoju jau vairākus mēnešus, kopš decembra sākuma, un jāsaka, ka šī maigā maska tiešām sniedz patīkamu efektu. Masku lietoju, kad sausā āda "lec uz augšu", un uz tausti paliek raupjāka. Uzklājot tā jātur 20 minūtes, bet es parasti to paturu 10-15 minūtes, jo neprasās ilgāk. Interesanti, ka maska nesakalst, tā paliek uz tausti kā gumija. Pēcāk, noņemu ar Konjac Sponge palīdzību, kas papildu sniedz eksfoliējošu efektu.
draudzene arī ļoti iemīļojusi šo masku
Jāsaka, ka komedoni nav pilnībā pagaisuši, bet sejas āda ātri vien atgūst balansu. Maska absolūti nesausina sejas ādu, un nākošajā dienā pamostoties (ja esmu lietoju uz nakti), sejas āda ir perfekti maiga un gluda. Neesmu vēl atvērusi jaunās Kiehl`s sejas maskas, bet šī maska no Germaine de Capuccini ir vienīgā, kuru lietoju ilgstoši un redzu efektu, jo parasti lietojot maskas, man pietiek ar 3 reizēm, ja neredzu efektu, tad masku pārstāju lietot.

Oriģināli maskas tilpums ir 50 ml, bet man ir kabineta izmēru, kas ir 200 ml apmērā.
______________________________________________________________________
Germaine de Capuccini produkciju iespējams iegādāties internetveikalos
Cena - 50 €/ 200 ml
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


šis nav produkta sponsorēts raksts

4 komentāri:

  1. Neko nebiju dzirdējusi par šo brendu, bet maska izskatās forša!! ar tādu masku uz sejas var iet apkārtējos biedēt 😂

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tieši tāpat nebiju vispār neko dzirdējusi vai redzējusi par Germaine de Capuccini produkciju. :) Mājiniekus tiesa var kārtīgi nobiedēt, ja nebrīdina :D

      Dzēst
  2. Stockmann jau labu laiku vairs nav šīs firmas produkcijas. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mhm, paldies par informāciju. Vienīgais, kur atradu, ka esot Stockmann pieejama :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan