Mana grima aktualitātes - janvāris

03.02.16

Kur tas laiks, kad pēdējos reizi rakstīju par savām grima aktualitātēm konkrētā mēnesī. Principā nekas daudz jau nav mainījies, tikai produkti ir nedaudz citi un visbiežāk mainās tieši lūpu produkti, bet uzacu zīmulis vēl aizvien uzticami ir tas pats, kas vēl rudenī.
Seja
Vispirms, lai izlīdzinātu sejas ādas toni klāju ar lielu un sintētisku kabuki stila otiņu L`Oreal True Match tonālo krēmu, kas ir mans jaunais atklājums, jo tas ir ļoti viegls, atgādina gelveida tekstūru un dienas laikā neoksidējas. Janvārī man nav bijusi nepieciešamība lietot konsīleri, lai maskētu tumšos lokus, jo ar to galā diezgan labi tiek tonālais krēms.

Lai nofiksētu grimu izmantoju jebkādu pūderi, bet uz šo brīdi jau otro nedēļu mans jaunatklājums ir Laura Mercier Loose Setting birstošais pūderis (transculent), ko iegādājos pēc virknes izlasītām atsauksmēm un redzētiem video, un varu pievienoties apgalvojot, ka šis pūderis ir lielisks. Neteikšu, ka grims turas daudz ilgāk, bet es to varu lietot dienas laikā kaut 10 reizes un tas nerada "kūkas efektu" uz ādas. Protams, lielisks cepšanai, ko ikdienā nedaudz arī daru acu zonai, lai tonālais tik šausmīgi nesēžas. Būs atsauksme, ja interesē vairāk manas domas.

Kad pūderis uzklāts, sejas āda ir matēta un samtaina, un lai nedaudz iezīmētu vaigu kaulus un vizuāli ieēnotu pieri, izmantoju manis iemīļoto The Balm Bahama Mama bronzeri. Bez šī bronzera mana ikdiena nav iedomājama.

Lai nedaudz atdzīvinātu sejā dabisko sārtumu izmantoju Essence Soft Touch vaigu sārtumu (tonis 80 Autumn Peach), kas vairāk sliecas uz persiku sārtuma pusi, bet pateicoties nelielajam zelta spīgulim, izgaismo vaigus, lai seja izskatās spirgtāka. Šie vaigu sārtumi ir vieni no labākajiem kādus var iegādāties veikalos Drogas, jo ir pigmentēti un maigi.

Acis/uzacis
Ja no rīta ir laiks, tad uzklāju acu ēnas, bet pirms tam vienmēr talkā nāk NARS Smudge Proof acu ēnu bāze (attēla nav redzama), lai visas dienas garumā nav jāraizējas, ka ēnas var sarullēties vienā līnijā. Kamēr bāze nosēžas, iezīmēju uzacis un tām es izmantoju nemainīgi - H&M Beauty Brow Specialist (Espresso Brown) uzacu zīmuli, kas ir ļoti mīksts un pietiekami pigmentēts. Var redzēt, ka drīz jau būšu izlietojusi, tāpēc vēlētos zināt jūsu ieteikumus, varbūt varu atrast vēl kādu tikpat lieliski vai labāku par šo H&M.

Kad bāze nosēdusies un uzacis gatavas, tad ar pūkainu dabisko sariņu otiņu uzklāju Catrice Velvet Matt acu ēnas (tonis 070 Princess Mattleine), kas ir perfekts ikdienas tonis. Viegli rozīgs, bet tik un tā tāds nude neitrāls tonis. Dīvaini, bet skatoties Catrice EU mājas lapu, šīs ēnas vairs nav pieejamas, kas mani saskumdināja, jo šīs ēnas ir vienas no labākajām, kas atrodamas Catrice sortimentā.

Pirms skropstu tušas uzklāju Eveline SOS Lash Booster serumu/bāzi, kas skaitās ne tikai baltā tušas bāze, bet arī serums, kas palīdz stiprināt skropstas, jo tā sastāvā esot argāna eļļa. Lietoju jau labu laiku un personīgi savām skropstām neko citu kā stiprinošu efektu nenovēroju. Bija man pāris mēnešus atpakaļ mākslīgās skropstas, bet no tām ātri tiku vaļā, bet vienai acij izlūza daudzas kopā ar mākslīgajām. Pagaidām "caurumus" šis serums nav aizpildījis. Pa virsu bāzei, divās kārtās lietoju nemainīgi - Oriflame The One 5-1 Wonder Lash skropstu tušu.

Lūpas
Lūpām ļoti vienkārši - lūpu balzams vai spīdums, bet ikdienā, pēdējās nedēļas, krāsoju ik dienas Artdeco Hydra Lip Boooster (tonis 37) lūpu spīdumu, kas nav nedz pa rozā, ne pa persikotu. Ļoti patīk šie Artdeco mitrinošie gelveida tekstūras spīdumi, kas patīkami "guļ" uz lūpām un jūtas komfortabli, nelipinot kopā.

Tā kā no rītiem dodos prom un jau ap tumsu esmu mājās, tad dienas grims jau ir čušš (un nav iespējams vairs neko jēdzīgu nofotografēt), bet šim grimam ar košajām lūpām izmantoju visu to pašu, ko ikdienā, tikai tā kā braucu ciemos vakarā, man gribējās kaut ko košāku.

Kas jums iemīļots ikdienas grimā?

15 comments:

  1. wow, āda izskatās perfekts! :)
    Par uzacu zīmuļiem runājot - mans favorīts ir Catrice uzacu zīmulis tonī 030 Brow-n-eyed Peas, perfekts pelēkbrūns tonis, laba noturība, ērta birstīte, smieklīgi zema cena. Jau kādu piekto lietoju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ādā bildē tā izskatās pateicoties birstošajam pūderis, kas kalpo kā blurs sejai bez fotošopa :) Jā, Catrice uzacu zīmulis tiešām ir ļoti labs, mana draudzene viņu ļoti slavē, pati esmu lietojusi un jāsaka, ka par tādu naudiņu zīmulis ir perfekts ;)

      Dzēst
  2. ļoti skaisti!Man patīk,kā tev izskatās košas lūpas

    AtbildētDzēst
  3. Es kā iesācēja kosmētikas lauciņā nopirku savu pirmo tonālo Loreal True match vēl ar veco formulu. Viss, nevaru vairs nevienu citu nopirkt, jo visus salīdzinu ar šo tonālo. Mana pirmā un vienīgā mīlestība, mans svētais Grāls! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūk, vecā formula ar mani nespēj kaut kā sadzīvot, lai gan biju mēģinājusi neskaitāmas reizes ar ilgāku pārtraukumu. Kaut kā manai sejai iepriekšējā formula likās pa sausu un toņu izvēle bija šausmīga :( Bet, redz, tāpēc jau ir tik daudz kosmētika un iespējas, lai ir no kā izvēlēties un ko dievināt.

      Dzēst
  4. Dikti, dikti smuki! Man patīk acis :)

    AtbildētDzēst
  5. Sakiet, kur Jūs pirkāt Laura Mercier birstošo pūderi???

    AtbildētDzēst
  6. Sveiki! :) Sakiet, kur Jūs pirkāt Laura Mercier birstošo pūderi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveiki! :) pirku viņu internetveikalā beautybay.com :)

      Dzēst
  7. Vai Beautybay.com ir arī Laura Mercier produkcija? Es neesmu manījusi pēdējā laikā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad es pirku (novembra beigās) šis un tas bija vēl pieejams, bet tagad tiešām vairs nekā nav :( varbūt ebay vai kāda līdzīga lapa beautybay piedāvā no oficiālā online izplatītāja..

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan