Mana grima aktualitātes - februāris

29.02.16

Februāris ir mīlestības mēnesis un citi bla, bla, bla, bet man tas nemainīja neko. Ja nu vienīgu, šad un tad uzkrāsoju sārta toņa lūpas (vēl ne pa tēmu, bet iemīlēju skatīties arvien vairāk filmas un ēst fast-food nedaudz pirms pusnakts), bet visādi citādi, ikdienas grims ir tāds pats kā iepriekš, tikai ir produkti, kurus esmu nedaudz pamainījusi vai lietojusi papildus iepriekšējam klāstam.
Seja
Kamēr gaidu, kad no tālienes atceļos pasūtītais tonālais krēms, turpinu lietot iemīļoto L`Oreal True Match tonālo krēmu (tonis 2N), kuram šobrīd lietoju jau otro iepakojumu. Lai arī tonis ir nav stipri tumšs, man patīk to nedaudz atjaukt ar Model Launcher Duo Action konsīleri (tonis Light), kas kopā nomaskē ne tikai vēl papildu nepilnības, bet nedaudz arī padara gaišāku pašu tonālo krēmu. Lieliska kombinācija!
Pēc tam, kad tonālais krēms ir uzklāts, ikdienas vajadzībām, es nelietoju konsīleri, jo man nav tik izteikti tumšie loki, bet savu ikdienas grimu nespēju iedomāties bez Laura Mercier Losse Setting pūdera (tonis Translucent), kas lieliski veic savu baking un perfekti nofiksē sejas grimu neradot maskas efektu.
Kad tonālais krēms "piecepts", lai tas ilgāk turas, viegli konturēju sejas vaibstus izmantojot kombināciju starp Anastasia Beverly Hills Fawn un Java konturēšanas pūderiem. Lai piešķirtu vieglu sārtumu, lietoju vēl aizvien, nemainīgi, Essence vaigu sārtumu (tonis 80 autumn peach).
Protams, vienmēr atcerēties sejas grima galvenais noteikums - kārtīgi pludināt!

Acis/ uzacis
Uzacu kategorijā palikšu garlaicīga, jo jau aptuveni 5 mēnešus lietoju vienu un to pašu uzacu zīmuli - H&M Brow Specialist (tonis Espresso Brown). Ievēroju, ka uzacis pēdējā laikā mīl dzīvot savu dzīvi, tāpēc, lai nedaudz ieliktu tās rāmjos, uzklāju pa virsu Artdeco Clear Lash&Brow Gel, kas perfekti "iestīvinās" uzacis.
Tā kā ikdienā veicu sejas cepšanu ar pūderi (koncentrējos uz T zonu un acu plakstiņiem), man nav nepieciešams ikdienā lietot acu ēnu bāzi (kas pat mani pārsteidz). Ikdienā pa visu plakstiņu ar pūkainu otiņu klāju kādu no L`Oreal La Palette Nude paletes acu ēnām. Vismīļākās, 3. no augšas (gaiši šokolādes brūnas). 
Pirms skropstu tušas, uzklāju iemīļoto Eveline Cosmetics SOS Lash Bosster serumu, kas palīdz skropstām izskatīties apjomīgākām. Pa virsu klāju vienā kārtā Oriflame Wonder Lash 5-1 skropstu tušu.

Lūpas
Ļoti vienkārši! Visbiežāk tikai Vaseline Cocoa Butter balzams vai Model Launcher lūpu zīmulis sārtā krāsā (tonis Guava).

Martā esmu sev nosolījusies, ka metīšos ar visām otām un kosmētikas kolekciju pie vairāk pavasarim piemērotiem toņiem un tekstūrām, protams, neaizmirstot savus iemīļotos tumšos, piezemētos un matētos toņus (hihi).

Šodien jūs sveicu ar to, ka ir 29. februāris, kura nākamgad vairs nebūs, bet tikai pēc četriem gadiem. Kā saka Piparmētras plānotājs: "Iedomājies šis datums nākamreiz būs tikai pēc 4 gadiem.. izmanto lietderīgi!"
Sveicu arī ar  to, ka šodien ir arī pirmdiena! Jaunas nedēļas sākums, lai taptu jaunas idejas un valdītu rosība. Lai izdodas!

12 comments:

  1. Tā man tagad jāmaršē uz Drogām un jāmeklē tas Eveline Sos skropstām. Cerams, ka nebūs izpirkts kā Catrice konsīleris :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar uz to ceru, jo pati pēc tam tos Catrice konsīlerus meklēju kā aptrakusi :D
      Ja esi centrā, meklē Origo Drogās, tur ir guļošais stends pie L`Oreal stenda.

      Dzēst
  2. Man ar True Match pašlaik ir go-to atjaucot ar nedaudz gaišāku tonālo.
    Lieliski izskaties!

    AtbildētDzēst
  3. Ak vai lasot Tavas atsauksmes jau dzirdu kā mans maciņš nopūšas - daudzas lietas iekļāvu savā to-buy sarakstā :)
    Par Laura Mercier pūderi ir dzirdētas lieliskas atsauksmes, ja nav noslēpums - kur pirki? :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manam maciņam arī fitnesa kardio programma :D Laura Mercier pirku pagājušā gada beigās, kad vēl bija dažas lietas atrodamas Beauty Bay, bet tā kā tagad tur vairs nav, es pameklētu no kāda oficiālā izplatītāja ebay vidē :)

      Dzēst
  4. Hei!

    Vai kāda var ieteikt/neieteikt šo produktu? http://makelasheyelash.lv/
    Jeb tas ir reklāmas triks kārtējo reizi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izskatās interesants produkts, bet jau 2 reizes esmu uz šiem iegrābusies, jo acis jūtīgas. Viņi var būt efektīvi kā Revitalash, bet tad pie tāda nosacījuma, ja acis ir jūtīgas var būt bīstami. Man bija traki, bet tāpēc tagad uz šiem skatos ar pietāti nedaudz. :)

      Dzēst
  5. Kur ir iespeja iegadaties ML konsileri ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. http://www.lv.modellauncher.com/#!product-page/c1pj6/5157d352-4f9c-172b-cc61-5e0d2fd08540

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan