L`Oreal True Match tonālais krēms

12.02.16

Domāju, ja neesat jauni apmeklētāji manā blogā, tad noteikti zināt, ka esmu viens no retajiem cilvēkiem, kas uzskata, ka L`Oreal True Match tonālais krēms ir viens no sliktākajiem. Tagad ņemot vārdus atpakaļ, uzskatu, ka tieši ATJAUNOTĀ formula šo tonālo krēmu ir padarījusi par lielisku produktu un vienu no lieliskākajiem piedāvājumu no tonālo krēmu sortimenta tieši Drogās.
Iepriekš lielākā problēma ar šiem tonālajiem krēmiem bija toņu izvēle un jāsaka, ka biju ļoti pārsteigta, ka BEIDZOT, tiešām beidzot, var ieraudzīt un iegādāties Latvijas robežās arī toni gaišāku par 4N, kas manam ādas tonim pat nederēja pat vasarā, lai gan pateikšu noslēpumu – kādreiz 4N lietoju ik dienas nedomājot par gaišu vai tumšu.
Pirms rakstu par atjaunoto formulu, vēlos pateikt kāpēc iepriekšējā versija man nepatika. Atceros, kad es to lietoju, tas likās tik sauss un neizsmērējams, un dienas vidū vienmēr izskatījās šausmīgi, jo ārkārtīgi ātri uz taukainas ādas pazuda.

Savukārt, šī atjaunotā versija ir iemantojusi ne tikai gelveida tekstūru, tikpat šķidru, bet tajā ir redzami ir mazi spīdumi, kas uz ādas sniedz tikai mirdzuma efektu, neko vairāk. Ikdienā šo tonālo krēmu sākumā klāju ar kosmētisko sūklīti no Oriflame, bet sapratu, ka tas palielina šī tonālā krēma patēriņu 2x, un pārējot uz šāda tipa kabuki lielo otiņu (attēlā zemāk), sapratu, ka klājot ar otiņu, šis tonālais krēms ir vēl lieliskāks un diezgan ekonomisks.
Tiesa, rezervei, uz atlaidēm, iegādājot vēl vienu iepakojumu, bet lietojot 2 mēnešus katru dienu, esmu jau iesākusi otro 30 ml pudelīti.
Vēlos atzīmēt arī to, ka man ļoti patīk jaunais iepakojums. Kaut kā šī kantainā stikla pudelīte iemājo produkta svarīgumu. Patīk dozators, kas dozē pietiekami daudz produkta. Pieļauju domu, ka klājot ar pirkstiem pietiks vien ar vienu dozatora spiedienu.
Klājot uz ādas, tas jūtas ļoti zīdaini, un patiešām jauki nosedz visas nepilnības. Tiesa, kombinētai ādai pūderis šajā gadījumā ir nepieciešamība, jo pēc vairākām stundām, tas nejauki sāk sēsties, bet pie šī mīnusa, tik un tā uzskatu, ka True Match ir labs ikdienas variants, lai nomaskētu visu lieko un izlīdzinātu sejas ādas toni.
Lietojot šo, nav ne miņas no vecā, sausā True Match tonālā krēma, jo šis ir gelveidīgs, viegls, patīkams un labi sapludināms tonālais krēms, kas kalpos ne tikai ikdienai, bet arī ir labs sabiedrotais pasākumiem, jo uzklājot vēl vienu papildu kārtu, sniedz vēl mirdzošāku un starojošāku efektu, bet seja nejūtas smaga.

Lai labāk redzētu efektu, lūk pirms un pēc attēls, kas visu manis teikto apstiprina.
Grimā izmantoju:

Seja
L`Oreal True Match tonālais krēms, tonis 2N
Laura Mercier Loose Setting pūderis, tonis Translucent
Anastasia Beverly Hills Contour Kit, tonis Fawn
Essence Silky Touch vaigu sārtums, tonis 80 autumn peach

Acis/uzacis
H&M Brown Specialist uzacu zīmulis, tonis Espresso Brown
Eveline SOS Lash Booster skropstu serums/bāze
Oriflame The One 5-1 Wonder Lash skropstu tuša, tonis Black

Lūpas
Essence lūpu zīmulis, tonis 06 Satin Mauve

______________________________________________________________________
L`Oreal produktus iespējams iegādāties veikalos Drogas, lielveikalos un interneta veikalos
Cena ~ 13 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* šis nav produktu sponsorēts raksts

16 comments:

  1. pēc pieredzes ar veco versiju šo pat mēģināt negribas. :(. tā bija baigi jūtama uz ādas, pasvītroja man visas mīmikas, kā arī tonis 2C man nederēja. no Drogu tonāliem man vairāk patika Bourjois Healthy Mix Serum (vasarā) vai MaxFactor Miracle Match (ziemā). Lumenes CC krēms arī labāk 'uzvedas' uz manas ādas. Tērēt naudu uz L'Oreal gan negribas, pat neskatoties uz to, ka viņam vienmēr ir atlaides. :(

    Bet jāatzīmē, ka uz tavas bildes tonālais gan izskatās diezgan forši :) varbūt, tas neder tieši manai ādai :) arī ļoti patika skropstas! :)

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tā ir ar šo krēmu, es viņu reiz ļoti necietu un jauno formulu pat nemēģināju, bet izvēlējos to toņa pēc un atklāju, ka manai ādai tas patīk, tāpēc domas stipri mainījušās :)

      Dzēst
  2. Tev āda izskatās superīgi! :)
    Arī šis ir mans favorīt tonālais krēms ikdienai, uzklāju to un aizmirsu, ka tas ir uz ādas, tik patīkami zīdains un viegls. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Atceros, ka tu man par viņu daudz stāstīji cik labs, bet tagad es beidzot arī saprotu šo sajūsmu :)

      Dzēst
  3. Ļoti patīk jaunā formula, tik diemžēl arī 2N priekš manas sniegbaltītes ādas ir par tumšu. Jāatrod labs baltais tonālais ar ko atjaukt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Latvijā baltu tonālo neatrast, bet tam var pamēģināt lietot TBS jaunos pilienus, kas gaišina tonālos krēmus :)

      Dzēst
  4. Man vecā formula vairāk patika :D

    AtbildētDzēst
  5. Tonālais jauki izskatās, bet skropstas ir vienkārši vou, izcilas, tāds skatiens kā ar mākslīgajām. Man šobrīd pēc tušas skropstas ļoti sākušas krist ārā, mēģinātie augšanas serumi neko nelīdz. Vispār Tev āda diezgan neslikti izskatās arī bez tonālā, iespējams, šis jautājums ir bijis. Vai Tu lūdzu varētu padalīties informācijā kā Tu cīnies ar komedoniem(ja Tev tādi vispār ir)? Lūk man cīņa ar tiem ir neiespējamā misija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies! Skropstas tik kuplas izskatās, jo lietoju zem tušas Eveline Cosmetics SOS Lash Booster serumu/ balto bāzi. :) Bez tās vairs ikdienā nekur!
      Uz šo brīdi man sejas āda patiešām uzvedas salīdzinoši labi, lai gan tā vispār, vienmēr ir bijusi ļoti problemātiska.
      Neteikšu, ka man ir ļoti daudz komedonu, bet klasiskajām zonās - uz zoda un deguna ir. Ikdienā es nelietoju nevienu skrubi, bet reizi nedēļā lietoju attīrošās sejas maskas. Tā kā mālu maskas žāvē ādu, tad lietoju melno minerālu, šobrīd iemīļota - Germaine de Capuccini sejas maska. Profilaktiski lietoju salicilskābi, bet ļoti reti. Tagad esmu pasākusi arī iet pie kosmetologa, kas palīdz risināt šo problēmu. :)
      Ar komedoniem ir tā, ka īsti jau vaļā nav iespējams tikt, jo ikdienā gaiss ir netīrs, lietojam kosmētiku, tāpēc arī poras aizdambējas. Likvidēt viņus vajag, bet vienmēr viņi būs :)

      Dzēst
  6. Šis tiešām ir labs maciņam draudzīgs tonālais, tikai jāpiekrīt Laurai - arī man pie mums pieejamais gaišākais tonis ir nedaudz par tumšu. Tikko pārbaudīju feelunique.com, viņi pārdod vēl gaišākus toņus (1N un 1W). Žēl, ka kārtējo reizi līdz mums tie neatnāk. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 1N jā ir pats gaišākais, bet ja man jāsūta no ārzemēm, tad es izvēlos labāk citus tonālos krēmus. Man 2N der tīri labi, bet ja vajag gaišāku, atjaucu ar citu tonālo krēmu. ;)

      Dzēst
  7. Tev ir ļoti skaistas acis. :)

    AtbildētDzēst
  8. Man arī šis patīk, pēdējā laikā tikai šo smērēju. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, lasīju, ka Tev viņš arī ļoti iepaticies, un pilnīgi piekrītu, ka labs ikdienas tonālais ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan