Sezonas favorīti: rudens

28.01.16

Man liekas, ka es jau apnikusi ar saviem "favorītu" rakstiem, bet varu pateikt uzreiz, ka ja dievinu kādus produktus, tad varu atkārtoties par vairākus desmitus reižu. Šo rakstu man vajadzēja izveidot, jo sen, sen, kad oficiāli iestājās astroloģiskā ziema, kas notika pagājušā gadā 22. decembrī, bet tā kā darba bija vairāk nekā spēju aptvert, tad rakstu neizveidoju, bet vēlos šo ieviest kā regulāru sezonas noslēguma apkopojumu, jo patiesībā ir daudzas lietas, ko lietoju un par kurām interese parādās vien kādas sezonas laikā. Piemēram, vasarā man vajadzēja bronzeri ar siltu apakštoni, bet tagad, es pat viņam virsū neskatos, jo rudenī silti brūns bronzeris seju var pārvērst mākslīgu. Ja vēlaties atmiņā atsaukt vasaras favorītus, tas spiediet uz saites.
Ir vairāki produkti, kas tika iekļauti gada favorītos. tāpēc baigi plaši vēlreiz nerakstīšu par to.
Mati
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Rose Oil šampūns un eļļa  - par šo sēriju daudz rakstījusi, bet rudens atklājums bija arī rožu smarža, ko iepriekš necietu, Neteikšu, ka tagad dievinu, bet samierināties varu. Uz so brīdi vairs nelietoju šo Rose Oil versiju, bet esmu sapratusi, ka Schwarzkopf Professional šampūni maniem matiem un galvas ādai ļoti patīk.
Kiehl`s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak maska - lieliska maska. Atsauksmē garāk un plašāk izklāsts.
Batiste Strenght&Shine sausais šampūns - jau kopš rudens sākuma ir mans palīgs, ko tiesa, tagad lietoju retāk, bet rudenī tas bija perfekts rītiem, kad mati pēkšņi plakani un smagnēji.

Ķermenis
Eucerin pH5 dušas eļļa - neteikšu, ka man ļoti patika aromāts, bet eļļas kopjošās īpašības dušas laikā lieti palīdzēja ādai. Ir vēl aizvien otrs rezerves iepakojums, tomēr kā izlietoju pirmo, nemaz otru nevēru vaļā. Laikam tas aromāts pie vainas, kad nedaudz atgādina vecu kosmētiku.
Ceano Cosmetics Protective un Biotherm Biomains roku krēmi - lietoju visu rudeni pārmaiņus, bet kurš mīļāks un labāk nevarēju izšķirties. Pēc tekstūras bagātīgāks ir Biotherm, tomēr ja vēlos uzreiz darboties ar papīriem vai spaidīt telefonu, datoru, tad lietoju vairāk Ceano Cosmetics, jo tas ātrāk absorbējas.

Seja
Mixa Optimal Tolerance pH5,5 + micelārais ūdens - Mixa ir lielais rudens jaunums veikalos Drogas un jāsaka, interesanta bija iepazīšanās. Es vispār maz lietoju micelāros ūdeņus, bet šis patīkami pārsteidza. Vēl aizvien stāv uz plaukstiņa līdz galam neizlietota pudele, bet pie izteiktāka acu grima varu apgalvot, ka bez problēmām noņem pat visbiežāko tušas kārtu.
The Body Shop Oils of Life eļļa sejai - daudzas minēja, ka nepatīk šīs sērijas aromāts, bet es burtiski esmu ekstāzē. Pēc tekstūras ļoti bagātīga sejas eļļa, kas lieliski rūpējās par sausajiem pleķiem.
Kiehl`s Daily Reviving koncentrāts sejai - jāsaka, ka neiemīlēju to tik ļoti kā Midnight Recovery, bet kad rudens sezonā sejas āda izskatījās blāva serums patika. Un, šī eļļa fantastiski aizvietoja sejas krēmu un serumu lietošanu.
Joik Mango Butter&Argan Oil acu krēms - izlietoju vienā rāvienā, un varu atzīt šo par perfektu acu krēmu, lai koptu delikāto acu zonu. Lielais pluss igauņiem! Būs vēl plaša atsauksme, tad visu arī izstāstīšu, kas un kā.

Dekoratīvā kosmētika

Seja
Catrice Liquid Camouflage konsīleris - par šo jau rakstīju kopš tā atklāšanas septembrī. Perfekts, perfekts Drogās nopērkams konsīleris. Tiesa, labi jāpiepūderē, bet tiek galā ar visām problēmām, ka likts!
The Balm Bahama Mama bronzeris - es laikam jau esmu apnikusi ar šo bronzeri. Tas ir lielisks, un vairāk man nav ko piebilst!
e.l.f. duo (fiji matt) - noteikti nepatika bronzeris, uz mani rudens aukstajos vakaros izskatījās kā oranžas joslas, bet vaigu sārtums lielisks. Patiesībā, turpinu viņu lietot ik pa laikam arī tagad, bet rudens sezonā nepagāja ne diena bez tā!
Essence I Love Nude acu ēnas (03) - jau gada favorītos rakstīju, ka tās ir acu ēnas, bet neesmu viņas tā ne reizi lietojusi. Man šis 03 tonis kalpo kā izgaismotājs. Drīz jau būs redzama bedrīte šīm ēnām. Tāda ir tā mīlestība pret šo produktu.

Acis
NARS Smudge Proof acu ēnu bāze - rudenī man nēsāju acu ēnas, tāpat kā tagad, bet ja to darīju, tad vienmēr pamatā lietoju Nars bāzi, kas perfekti notur jebkuras ēnas, pat gliterus. Pagājušā gada favorīts!
Catrice Velvet Matt acu ēnas (Princess Mattlena) - skaists tonis, ja jums piegriezušies klasiskie bēšie un vēsie brūnie, tad šis ir kaut kas nedaudz vairāk, bet tikpat dabīgs un neuzkrītošs. Lietoju ikdienā arī tagad, ja gribas kaut drusciņ uzkrāsot acis.
Eveline SOSLash Booster skropstu serums - šis tiek definēts kā skropstu serums, tomēr uzskatu to par "balto" tuša bāzi, kas sniedz papildus apjomu un pagarinājumu. Lielisks serums, kuru atklāju pateicoties Rose Louxembourg rakstam.
H&M Beauty Brown Specialist (Espresso Brown) - kā sāku šo zīmuli lietot septembra sākumā, tā lietoju to visu rudeni, un turpinu vēl aizvien, tāpēc tas iekļuva 2015. gada favorītos. Mīksts, viegli lietojams, bet ar toni varētu būt problēmas. Šis patiesībā bija vienīgais, kas derētu brunetēm.

Lūpas
Nivea Men Lip Care lūpu balzams - man ir grūti atrast tādu biezāku lūpu balzamu, lai lūpas neizskatītos baltas un būtu intensīvi koptas, tāpēc kopš atklāju šo, rudens sezona bez tā nebija iedomājama. Lietoju to no rītiem, vakaros un pa dienu, kad biju universitātē vai darbā.
H&M Beauty Lip Colour To Go (Chocs Away) - ja man jānosauc grandiozākais rudens favorīta produkts, tad tas ir šis lūpu zīmulis/krāsa, kas ir ne tikai perfekti mauve brūns, bet ir matēts un klājas debešķīgi. Neteikšu, ka baigi rūpējas par lūpām, jo pēc daudzām stundām nejauki sāk sēsties, bet notīrot uz uzklājot pa jaunam, skaistums nemainās. Izlietošu un noteikti pirkšu vēl.

Lai arī rudens tālu jau ka prom, tomēr vairāki produkti ir palikuši iemīļoti arī ziemas sezonā, bet par tiem es rakstīšu vien februāra beigās/marta sākumā.

6 komentāri:

  1. Ooo man jāpamēģina tas Eveline SOSLash Booster skropstu serums! Manējām baigi iepaticies krist ārā :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā bāze zem skropstu tušas serums ir labs, bet tā ataugšanu skropstu un tādas lietas, es uzlabojumus neredzēju, jo man vienai acij skropstas ir daudz pabirušas laukā pēc pieliekamām skropstām, tomēr līdz šim diži neredzu, ka kaut kas būtu mainījies. :) Bet, kā pamats zem tušas, serums ir tiešām tā vērts :)

      Dzēst
  2. Interesanti bija izlasīt :)

    AtbildētDzēst
  3. Nars bāze ir vienkārši super, tas tiesa ;) Tas evelaine skropstu serums vel nav iedzīvojies :) bet bus biežāk jalieto :) Catrice konsīleris arī patīkami parsteidza:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nars bāze ir super! Nekad nebūtu iedomājusies, ka tik plāna seruma tipa bāze, spēs ēnas noturēt tik perfekti ;) tiešām bāze ļoti taukainiem plakstiņiem ;) Catrice konsīleris arī ir tiešām lielisks, tik žēl, ka nav brīvi nopērkams visos veikalos :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan