10 populārākie raksti 2015. gadā

13.01.16

Kaut kā vēl dzīvojos pagājušā gada atskaņās, bet ceru, ka tas jums nesāk kaitināt (smejos). Man ļoti patīk uzzināt, kas jums patīk un kas nē, tāpēc vēl atceroties 2015. gadu, no kopumā izveidotajiem 157 rakstiem, atsaucu atmiņā 10 jums mīļākos rakstus (vadījos pēc statistikas). Man bija diezgan uzreiz skaidrs, kas jums ir paticis un kas nē, bet kad skatos "ciparos", redzēju lielos izrāvienus konkrēti šiem 10 rakstiem (kolāžā redzami tikai 9, jo vairāk nebija vietas).

#10
Pārskats: Catrice LE Check&Tweed Quattro Baked acu ēnas

#9
Pirmā iepazīšanās: H&M Beauty kosmētika

#8
Pirmā iepazīšanās: NYX

#7
Pārskats: Garnier Micellar Cleansing micelārais ūdens

#6
Mēneša favorīti - decembris

#5
Pasaules iekarotājs - Beauty Blender kosmētikas sūklītis

#4
Rival De Loop Young dekoratīvā kosmētika

#3
Catrice un Essence pavasara jaunumi

#2
Pārskats: Essence un Catrice "jaunumi"

#1
Essence un Catrice rudens/ziema sortimenta jaunumi

Es biju novērojusi, ka jums pie sirds iet Catrice un Essence jaunumu raksti, tomēr tik lielu interesi es nebiju gaidījusi. Lai arī šie raksti aizņem daudz laika sagatavot, tie arī priekš manis ir paši interesantākie. Es ceru, ka arī šogad Essence un Catrice pārsteigs ar lieliskiem jaunumiem, lai varētu tos atrādīt arī jums.

Bez šiem redzamajiem rakstiem, kuri vēl jums patīk visvairāk? Noteikti vēlētos to zināt! :)

2 komentāri:

  1. Nebiju pārsteigta :) Catrice ir viens no tiem zīmoliem, kuru jaunumus es ļoti gaidu (un ceru, ka tie būs arī Latvijā, diemžēl pie mums neatnāk viss...), kā arī man patīk Catrice, jo viņi netestē savus produktus uz dzīvniekiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja salīdzina Essence un Catrice, noteikti piekrītu, ka Catrice ir tiešām lielisks brends, kas piedāvā daudzus fantastiskus produktus. Protams, ne viss ir labs, bet ja ir labs, tad tas ir ļoti labs produkts :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan