Mana grima aktualitātes - septembris

23.09.15

Lai arī septembris tiek uzskatīts par atvasaras mēnesi, priekš manis tas jau ir rudens ar lietiem un drēgno vēju, tāpēc tikai simboliski mans ikdienas grims pielāgojas sezonas maiņai. Ja pagājušajā gada rudenī, un vēl šī gada sākumā, topā bija matētas lillīgi brūnas (atmiņai šeit) lūpas, tad šogad tās ir tieši tāpat matētas, bet jau brūnas. Manuprāt, rudens ir tas laiks, lai spēlētos ar krāsām, kas dažkārt liekas depresīvas vai pārāk svinīgas un neatbilstošas ikdienai.
Seja
Atsākoties universitātes sezonai, kad jāceļas dažkārt ir 6.00 un agrāk, priekš manis galvenais nosacījums lai tas, kas no rīta ir uzklāts uz sejas, maksimāli labi turas visas diena garumā. Protams, būsim reāli, man ir kombinēta āda un tas ir skaidrs, ka dienas laikā tā sāks spīdēt, bet tas neliedz man šo procesu atlikt uz vairākām stundām. Pašā sākumā lietoju tonālo krēmu, bet tad pirmajā nedēļā atklājumu Catrice Liquid Camouflage ļoti sedzošo konsīleri (020 Light Beige) un kopš tās dienas tonālo krēmu nelietoju, tikai šo. Daudzas teiks, tas ir liels patēriņš, un jā tā ir, bet ja jūs redzētu kā tas atvieglo manu dzīvi, jo: 1) tā uzklāšana aizņem mazāk laika; 2) tas lieliski maskē visas nepilnības, ka papildus neko citu nevajag. Esmu saņēmusi jau virkni komplimentu jautājot, kāds tonālais krēms man ir uz sejas.
p.s. šis ir jaunums, tā kā ja interesē, iesaku mesties uz tuvāko Catrice stendu.

Lai nostiprinātu visu padarīšanu un noturīgais konsīleris turētos vēl labāk, izmantoju vairāku mēnešu favorītu - Catrice Prime and Fine Mattifying pūderi, kas skaitās universāla toņa, tomēr nedaudz gaišina ādas toni. Domāju, izlietošu šo iepakojumu, kurš jau ir otrais un meklēšu kādu citu.

Tā kā no pūdera, sejas āda izskatās bāla, tad, lai nedaudz atgrieztu tai dzīvību un izteiksmi, izmantoju savu absolūto favorītu - The Balm Bahama Mama bronzeri. Lietoju to lai akcentētu sejas vaibstus un degunu padarītu šaurāku, ietonētu pieri, kas no dabas ir diezgan liela, un nedaudz uzklāju pat uz acu plakstiņiem, lai izskatās, ka esmu lietojusi acu ēnas. Ļoti universāls tonis un manā skatījumā labākais bronzeris, ko esmu lietojusi, jo nav ne oranžs, ne pelēks.

Acis
Tā kā acu ēnas ar bronzera palīdzību uzklātas, tad atliek vien parūpēties par skropstām, kas ir nemainīga mana ikdienas sastāvdaļa. Es nevaru bez skropstu tušas, jo tad mans skatiens vairāk līdzinās kā apslimušai. Neesmu vēl tikusi pie savas iemīļotās Oriflame Wonder Lash 5-1, tāpēc lietoju tās tušas, kas pa rokai un kalpo neslikti. Augšējās skropstām lietoju Artdeco Volume Supreme, bet apakšējām Essence Multi-Action skropstu tušas. Neteikšu, ka esmu par tām sajūsmā, bet lietot var.

Tā kā manas uzacis veido meistare, bet paejot konkrētam laikam tonis pabalo, tad lai atjaunotu sākotnējo uzacu formu un toni, izmantoju H&M Brow Specialist uzacu zīmuli (Expresso Brown), kam varbūt ir nedaudz siltāks tonis nekā maniem dabīgajiem uzacu matiņiem, bet man liekās, ka efektu zīmulis dod labu un nemanāmu.

Lūpas
Tieši rudenī man visvairāk patīk spēlēties ar lūpu toņiem. Septembrī tie ir bijuši izteikti divi - Oriflame The One Colour Unlimited lūpu krāsa (Berry Crush) un septembra lielākais atklājums H&M Colour To-Go lūpu krāsa-zīmulis (Chocs Away), kas zemāk redzams uz lūpām.
Par Oriflame rakstīts ir daudz, tāpēc šoreiz vairāk par H&M. Tas ir matēts un brūns. Ārkārtīgi pigmentēts, bet nedaudz kaprīzs, jo pēc pāris stundām liek lūpām justies nedaudz diskomfortabli. Es viņu ikdienā lieku pa virsu vieglai lūpu balzama kārtai, lai lūpas ir mitrinātas visu laiku.
Tik ļoti dievinu šo toni, ka nēsāju nemainīgi jau divas nedēļas, katru dienu. Un nekas cits man vairs nav vajadzīgs. Savukārt, Oriflame vairāk kalpo vakariem.

Mans ikdienas grims septembrī:
Kā allaž, pieturos pie principa - ātri, bet efektīvi. Šim grimam ikdienā veltu aptuveni 10-15 minūtes, kas patiesībā ir ļoti maz. Vairāk atliek laika pavārtīties pa gultu zem siltās sedziņas.

Kas jums ikdienā ir svarīgākie produkti, lai justos skaisti un mundri?

&z

18 comments:

  1. Tik vienkārši un skaisti! :)
    Man drīz būs jāiet pakaļ otrajam Chocs Away krītiņam dēļ tā cik bieži viņu lietoju :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī noteikti došos pēc vēl viena Chocs Away krītiņa :)

      Dzēst
  2. Kā no žurnāla vāka. Ļoti, ļoti skaista :)

    AtbildētDzēst
  3. Būsi mani pierunājusi uz šo krītiņu. Izskatās satriecoši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, tas krītiņš uz lūpām tik tiešām izskatās lieliski! Ne velti, daudzās valstīs tieši šis tonis ir izpārdots. :)

      Dzēst
  4. Ieinteresēja Catrice konsīleris, pievērsīšu uzmanību. Mans rudens lielākais favorīts ir Nyx lūpu zīmulis tonī Burgundy - perfekts rudens tonis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Konsīleris arī ir lielisks! Man vēl nedaudz palicis pie sieniņām, bet divu nedēļu laikā esmu izlietojusi veselu iepakojumu jau :D

      Dzēst
  5. Zanda, tev sanāk nospicēt to H&M krītiņu? Mans resnais spicējamais nespicē viņu, man sākās panika :D
    Es pieturos pie šādiem pat grima nosacījumiem - ātri, vienkārši un lūpas smukā krāsā :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es klausos, ka daudziem problēmas ar asināšanu, bet man nē. Šobrīd es lietoju Essence duo asinātāju,mēģināju ar Maybelline un Artdeco dubultajiem, un arī vienlīdz labs efekts. Viss perfekti un spici noasinās :)

      Dzēst
  6. jaclyn hill nav tava dvīņu māsa? Es nevaru, es kā skatos uz tevi, es redzu viņu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vou, vou, kas par komplimentu! liels paldies! ;) es dievinu Jaclyn, tāpēc tas man ir tāds pagodinājums :) Paradokss - draudzenes, kas skatās viņu, saka arī to pašu, ka ļoti, ļoti līdzīga esmu viņai:)

      Dzēst
    2. Ne velti jau saka, ka 5% pasaules iedzīvotāju ir identiski mums :D te jau vairs nav ļoti ļoti, bet pilnīgi 1:1 :D :)

      Dzēst
    3. Liels, liels paldies vēlreiz, Liliāna! ;)

      Dzēst
  7. Tev ļoti piestāv šis brūnais tonis! Būs man beidzot kārtīgi jāiečeko h&m kosmētika :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies :) noteikti paskaties lūpu produktu piedāvājumu, tos slavē visi, kas pamēģina :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan