Mēneša atskaite - augusts

02.09.15

Piedošanu, ka sagrāvu tradīciju un šo rakstu nenopublicēju vakar, bet ierados mājas pārāk vēlu, lai noķertu veiksmīgu apgaismojumu, tāpēc izmantoju šo dienu, lai labotu savas kļūdas. Jā, vasara ir beigusies un par to liecina jau drēgnais rudens laiks, tomēr es neķeru kreņķi, jo rudens manī modina alkas pēc kultūras. Pēc teātra un kino. Tās ir tās lietas, kas man liek atslābināties. Kā arī, pats rudens. Tā krāsas un romantisms liek mūzai mesties kūleņos.
Īsāk sakot, viss būs labi. Man septembris ir uzlicis jaunus pārbaudījumus, jo bez pēdējā studiju gada, man ir darbs, kas prasa arī ne mazums enerģijas un laika, bet laiks diemžēl ir tik cik tas ir. Es nečīkstu, man patīk darboties, jo tas liek dzīvot, tāpēc jaunās pārmaiņas nāk tikai par labu!
Favorīti
Aussie Colour Mate šampūns un Colour 3 Minute Miracle ātras iedarbības kondicionieris - jau atsauksmē par šiem rakstīju daudz labu un slavējošu, bet nekas nav mainījies. Šie abi ir bijuši iemīļoti visa mēneša garumā un domāju, tā tas arī turpināsies. Kondicionieris drīz vien jau būs finiša taisnē, bet šampūns vēl ir pietiekami. Atsauksme
Isana Young S.O.S 3 vienā: mazgāšanas līdzeklis, maska un pīlings sejai - vakardienas atsauksmē jau rakstīju, ka šo lietoju kā masku un nekādi citādi. Tiešām lietošanas vērts produkts, kas noteikti nesitīs pa kabatu (tikai 2.99 €), bet dos mēreni labu efektu. 
Rival De Loop Vital attīroša eļļa - beidzot arī Drogās ir pieejams šāda tipa produkts. Iepriekš domāju, ka pirmie bija Eveline, bet izrādījās, ka tā vairāk ir želeja ne eļļa. Patīkams aromāts, eļļa kā eļļa, bet teikšu, ka īsti nav hidrofīla, jo ir sajūta, ka lietoju parastu eļļu. Ar visu to, man ļoti patīk un pusi no augusta katru vakaru lietoju tikai šo.
Attirance Cherry Blossom roku krēms - katru nakti lietoju sava iemīļotā SebaMed vietā. Patīkams, viegls un netaukains roku krēms. Vienīgais, jūtas dalās par metāla tūbu - pēc izskata jau ļoti patīk, bet ja domā no dabas skatpunkta, tad nepatīk.
Catrice Eye Brow Stylist uzacu zīmulis (030 Brow-n-eyed Peas) - jau labu laiku nebiju lietojusi nevienu uzacu zīmuli, bet kad uzacis sāku formēt nedaudz biezākas, tad spraudziņām lieliski noder šis zīmulis. Patiesībā, es viņu esmu nedaudz jau privatizējusi no draudzenes, kurai šis zīmulis ļoti patīk, jo tā tonis nav nedz pa siltu, ne aukstu.
L`Oreal Mega Shine Infallible lūpu spīdums (404 Raspoutine-Me) - par šo esmu rakstījusi vairākkārtīgi. Redzams šeit un šeit.
Aroma Sense AS 9000 dušas uzgalis ar C vitamīnu - šis produkts ir mainījis manu dzīvi absolūti. Kāpēc par to rakstu šeit? Jo pateicoties šim produktam esmu aizmirsusi par jebkādiem ķermeņa krēmiem vai losjoniem, jo āda pēc dušas vairs netiek savilkta un mati ir mīkstāki. Tāpat, ūdens ir mīkstāks un bez rūsas. Šis ir jauns produkts ar kuru tiešā veidā saistās mans darbs, tomēr vēlos piebilst, lai arī strādāju ar šī produkta virzību, rakstot par to šeit, blogā, es NEdziedāšu slavas dziesmas tāpat vien vai priekš reklāmas. Jebkurā gadījumā, pati pārliecinājos, kāpēc to tik ļoti dievina daudzviet pasaulē, un noteikti tuvākajā nākotnē būs arī atsauksme.

Izlietotie produkti 
Fresh Juice Cocos&Pineapple un Lime&Mint skrubji ķermenim - manuprāt, skrubji pie kuriem atgriezīšos vienmēr. Tie ir pietiekami abrazīvi un efektīvi. Var lietot biežāk nekā reizi nedēļā un nesatraukties par kaitējumu ādai. Pietam, visiem skrubjiem ir lieliski aromāti - Pina Colada salds un sildošs, bet Mohito svaigs un atspirdzinošs, nedaudz pat līdzīgs The Body Shop Virgin Mojito sērijai. Tagad atliek pamēģināt Sun Shake versiju un būšu izmēģinājusi visus veidus. Atsauksme
Nivea attīrošās putas sejai - izlietoju un nekas sevišķs nelikās. Var jau būt, ka nesaprotu, bet favorītos vēl aizvien paliek Pien- putas. Atsauksme.
Dove Moisture Oxygen Root Lift sprejs apjomam - sākumā ļoti patika, pat nopirku otru iepakojumu, tomēr vēlāk sapratu, ka nedaudz noslogu matu saknes un pēc dienas tās vairs nav tik apjomīgas. Tagad atradu citu līdzekli, labāku, tāpēc šo diez vai vēlreiz iegādāšos.
Wella Oil Reflection eļļa matiem - ārkārtīgi salds aromāts, bet patīkams. pagājuša gadā lietoju konstanti, tomēr šogad gribēju pabeigt, lai maza drusciņa nav jāmet laukā. Pagaidām neplānoju pirkt atkārtoti, bet vispār teikšu, ka eļļa maniem garajiem matiem patika. Starp citu, tagad Salon Line veikalā, šai eļļai ir patīkama atlaide.
Lovea neizskalojamais kondicionieris krāsotiem matiem ar granātābolu - maniem garajiem matiem šis ļoti patika, tāpēc arī visas vasaras garumā lietojot, piebeidzu mazo pudelīti. Patīkami smaržo, ekonomisks un liels palīgs matu atšķetināšanai, tāpēc arī nebrīnos, ka tas tiek uzskatīts par vienu no pirktākajiem Lovea produktiem. (u/v Stockmann tagad vairākiem Lovea produktiem ir atlaides)
SebaMed Hand+Nail roku balzams - atsauksme
Bio2You acu krēms ar smiltsērkšķi - ļoti, ļoti patika, bet beigās sāka mulsināt, ka viņu lietojot nejūtu savu acu zonu. Bija tāda sajūta, ka uzacīm lieku atsāpinātāju. Dīvaini izklausās, bet tā bija, tāpēc lai arī cik ļoti patika kopjošās īpašības, tomēr anti-aging efekts tur ir. Atsauksme
Isana Med mitrās salvetes - parocīgas un nemainīgas manā rokas somā.
The Body Shop sejas maska - sākumā ļoti patika, gribēju pat pilno iepakojumu, bet labi, ka nenopirku, jo nemaz tāda ideāla nav, jo ja salīdzina ar Isana Young masku, efektu dod tādu pašu. Māli kā māli.

Jaunumi
Abos sānos ir divi lielākie jaunumi, kas nav kosmētiski, bet tiešā veidā paredzēti skaistumam - Valera lokšķēru komplekts un Aroma Sense C vitamīna dušas uzgalis.
Klaiska - Pien- putas sejas mazgāšanai. Tāpat otrreiz atgriezos pie Pleneta Organica AHA pīlinga sejai. Vienīgā tuša, ko augustā izmēģināju ir Oriflame un īsti nepatika, tāpēc atsauksme nesekos. Augstāk jau rakstīju par Aussie. Un tāpat arī par Isana Young produktiem.
Ilgi gaidītais jaunums - L`Oreal La Palette Nude beidzot ir manās rokās, bet prieks tik liels, ka mēneša laikā neesmu tai nemaz pieskārusies.
Vēl viens jaunums matiem - Schwarzkopf Professionals Bc Bonacure Color Freeze šampūns un kondicionieris. Stāv neaiztikti, bet mati svaigi pārkrāsoti, tāpēc būs jāpamēģina.
Kopš ilgiem laikiem aizgāju līdz Siberikas veikalam. iznācu no tā ar diviem labumiem - Organic People skrubi ķermenim un EcoLab mitrinošo acu krēmu. Domas dalītas par abiem, bet atsauksmes iespējams arī sekos.
No visas šīs kaudzes tikai NARS Pro-Prime Smudge Proof acu ēnu bāze ir tas produkts, par kuru varu teikti - kur es biju ātrāk? Slavēju un gavilēju, jo beidzot ir bāze, kas apvieno visas manas vajadzības. Atsauksme būs!
Par Rival de Loop eļļu lūdzu skrollēt augstāk. No latviešu zīmoliem, mani priecē atkal labumi no Ceano Cosmetics - dušas uzpūtenis, šokolādes maska, mirdzoša želeja ķermenim un rudzupuķu ziedūdens sejai.
Biju arī pāris prezentācijās - Lush un The Body Shop. Lush par godu 20 gadu esamībai lielajā koka kastē dāvināja jaunos Oxford Street jaunumus. Par tiem vairāk šeit. Savukārt The Body Shop pasākumā, kas norisinājās pagājušā nedēļā, ļāva ieskatīties gaidāmajos jaunumos un deva iespēju iepazīties ar satriecošajiem jaunumiem - Oil of Life un Spa of The World. Jaunumu daudz, bet attēla maza daļiņa. Un nobeigumā, jaunais apjoma sprejs, kas tiešām savas funkcijas pilda lieliski - Indola Volume& Restructure Spray Setting.

Mēneša notikumi 
Prāta Vētras "7 soļi svaiga gaisa" koncerts, kas bija vairāk kā lielisks. Tās sajūtas un emocijas nav aprakstāmas. Nākošā dienā bez balss, ar sāpošām kājām, bet tas bija tā vērts! Es augu ar vairumu no šī dziesmām un tās bija lieliskas atmiņas, kas vainagojās ar asarām.
Protams, mans jaunais matu griezums. Kopš ilgiem gadiem, saņēmos un nogriezu matus un beidzot jūtos viegli. Tagad skatoties bildēs, ir sajūta, ka pirms nedēļas bija cita Zanda, bet tagad ir cita. Kā saka - jauns sākums. Tagad varu maskēties, jo pirmajā mirklī ir daži, kas neatpazīst.

No augusta tas arī viss. Neticās, ka gads jau iet uz beigām, bet ir labi. Drīz vārda diena, Dzimšanas diena un visādi citādi svētki, tāpēc vasaras slaidā forma bye bye, sveika izlaidīga un našķu mīlošā forma. :D
Lai jums izdevies septembris!


&z

15 comments:

  1. Ar to RDL eļļu man vispār interesanti gāja. Itkā komponenti kas pārveidojās pieniņā ir, bet man nekādi nestrādāja. Tad vēlreiz izlasīju instrukciju, ka tas jālieto uz samitrinātas ādas. Tad viņš patiesi pārvēršas emulsijā. Bet dīvainais moments ir tas, ka, ja vēlas notīrīt kosmētiku, tad jāslapina seja ar visu meikapu. Sanāk ķēpa. Bet strādā. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ārkārtīgi nepatīk slapināt seju, kad uz tās ir kosmētika, tāpēc lietoju to no sākuma uz sausas, tad slapinu līdz izveidojās vidēji normāla pieniņa tekstūra, nomazgāju nost, bet otrreiz lieku Pien- putas, lai nomazgātu atlikušo kosmētiku. :)
      Ķēpa tiešām, bet gala efekts gaužām labs, ja noslīpē tehniku :)

      Dzēst
  2. Paldies par tik informatīvu rakstu, par tik daudziem produktiem. Bet es laikam visvairāk gribu redzēt Tavu jauno matu griezumu, cerams drīz padalīsies ar kādu bildīti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs, būs kādā bilde, tikai tagad neko nav sanācis bildēt, tāpēc neko neesmu likusi :)

      Dzēst
  3. Ieinteresēja dušas uzgalis - gaidīšu atsauksmi :)

    AtbildētDzēst
  4. Uff, matu griezums ir labākais, kas ļauj sajust pārmaiņas. :) forši piedzīvojumi, produkti, notikumi un Tev viss izdosies! Gluži kā mums visiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es matus griezu iepriekš ļoti regulāri (ik pēc 4 mēneši), bet garie mati bija tikai priekš nēsāšanas un 0 prieka, tāpēc bija laiks šķirties :) Mums visiem izdosies, jo citādi nemaz nemēdz būt ;)

      Dzēst
  5. Kur tad ir tas matu griezums? Neko neesmu redzējusi :)
    Laikam, kaut kad jāsaņemas izmēģināt Pleneta Organica AHA pīlings. Un jā, man arī gadās, ka prieks tik liels, ka produkts mēnesi stāv nelietots, it īpaši, ja ir vēlme nobildēt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja rīt būsi, redzēsi ;) Ja nē, tad drīzumā ielikšu arī kādu bildi :)
      Un es domāju, ka viena tāda, kas lietas tur neskarti skaistas :D

      Dzēst
  6. Gribu redzēt griezumu. :))
    Veiksmīgu mācību gadu, nepadoties un cīnīties līdz galam!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. rīt redzēsi. :) Tev arī vēlu enerģijas pedāli spiest grīdā un neatskatoties priecātos par gaidāmo! :)

      Dzēst
  7. uhhh... jaunumu stipri vairār, nekā izlietoto.
    gribētu atsauksmi par uzgali, jo pati arī kādreiz biju šajā jomā iekšā un pilnīgi piekrītu, ka ūdens kvalitāte ir ļoti noteicoša. pat viens un tas pats šampūns dažādos ūdeņos darbojas atšķirīgi, bet mums liekas, ka produkts slikts :)
    vai ir liela atšķirība attirance roku krēmam no loccitane, ja tāds ir lietots? jautāju tā, jo daudzi saskata produktu līdzību dizainā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnīgi piekrītu, ka lielā nozīme ir ūdens kvalitātei. Laukos, kad mazgājos ezerā, upē vai vienkārši lietus ūdeni izmantoju, mati ir zīdaini mazgājot ar pašu prastāko šampūnu, pat balzamu nevajag, toties atgriežoties pilsētā vajag ļoti uzmanīgi izvēlēties produktus, jo mati atkal paliek kā salmi, tas pats ar ādu, parastais ūdens to sausina, bet laukos viss ideāli.

      Dzēst
    2. Pēdējā laikā nav izdevies neko daudz izlietot, jo daudz kas jauns sākts lietot :( Būs atsauksme par uzgali, bet domāju, jāpalieto ilgāku laika periodu, lai saprastu visas nianses, kas attiecas uz ilgtermiņu :)
      Iepakojuma ziņā abi krēmi ir līdzīgi, tas gan, un vēl Ceano, bet man patīk, ka Attirance nav tik spēcīgi aromāti. Tie ātri pagaist un viss, bet neesmu tik daudz L`Occitane lietojusi, lai teiktu kaut ko vairāk. :)

      Aonīmais, es arī, kad vasarā dzīvoju ļoti patika peldēties upēs un ezeros, jo tik tiešam mati bija perfekti un āda arī, bet diemžēl tuvāk Rīgai dzīvojot, ūdens kvalitāte krasi pasliktinās, tāpēc nākas cīnīties ar rūsu un citiem piemaisījumiem :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan