Pārskats: Rituals... Mandi Lulur dušas putas

03.08.15

Kas var būt labāks kā Āzijas relaksējošo aromātu ienešana savā vannas istabā! Mums visiem patīk, lai produkts ir pietiekami universāls un aromāts liek pārcelties citās paralēlēs, bet pie tik modernas ēras, ka teju katru nedēļu Tevi pārsteidz jauni produkti un to formulas, tiek pazaudēta spēja pieturēties pie lieliskām lietām, bet domāju, ka šim produktam es palikšu uzticīga vēl ilgi!
Ražotājs
Mandi Lulur (tulkojumā - "Daiļuma vanna") ir sena skaistumkopšanas procedūra no Indonēzijas, kuras izcelsme rodama pirms daudziem gadsimtiem Javas valdnieku pilīs. Šo tradicionālo attīrošo procedūru saņēma princeses 40 dienas pirms savas kāzu dienas. Gatavojot topošās līgavas, izmantoja ziedus, garšvielas un minerālus, lai vairotu viņu dabisko skaistumu un piešķirtu ādai brīnišķīgu mirdzumu.
"Mandi Lulur kolekcija ir papildināta ar sastāvdaļām no Āzijas - frandžipani eļļu un rīsu pienu. Eksotiskais aromāts, ko piešķir frandžipani ziedi, ieskauj jūs maiga parfīma mākonī, savukārt mīkstinošā iedarbība atsvaidzina un nomierina jūsu ādu. Rīsu pienam piemīt barojoša iedarbība, tas ādu padara skaisti mirdzošu. Šo dabīgo sastāvdaļu kombinācija Mandi Lulur dušas putām piešķir smalku smaržu."
 Lai arī princeses mērcējās un rūpīgi gatavojās šādam rituālam, kas iespējams viņām bija reizi mūžā (tātad iedomājāties to sajūtu), mums ir dota iespēja katru dienu justies kā princesēm!
Par iepakojumu vārdu maz. Viss ir lieliski nostrādāts un akurāts! Šeit vairāk derētu pievērst uzmanību debešķīgajam aromātam, jo ir sajūta, ka mirkļa sekundēs vairs neatrodies ne šajā laikmetā, ne šajā valstī. Kā ceļojot laikā!
Frandžipani eļļas aromāts ir neaprakstāms, svaigs un patīkams, un savienojumā ar saldeno rīsu pienu sniedz neaizmirstamu piedzīvojumu. Es pat teikšu, ka aromāts nedaudz atgādina Rituals ķermeņa krēmu par kuru rakstīju iepriekš, jo arī tur ir rīsu piens. Putu tekstūra ļoti atgādina kārtīgās skūšanās putas, kas no želejas par putām transformējas ūdens saskarsmē. Uzklājot ar plaukstām putas vienmērīgi uz ādas, pieskaroties ir sajūta, ka braukā pa tādu kā zīdu. Praktiski identiskas sajūta ir lietojot Dove dušas krēmus/ želejas. Biezās tekstūras putas lieliski kalpo arī kā skūšanās krēms, jo bez tā, ka āda tiek attīrīta viņa tiek arī mitrināta. Interesants bija arī mans atklājums, ka viņas ir tik kopjošas, ka neprasās nemaz ķermeņa losjons vai krēms, jo ādu netiek savilkta.

Kāpēc esmu tik ļoti sajūsmināta? Šīs putas es biju paņēmusi līdzi darba braucienā un tā viņas atstāju ceļa somā, bet pienāca diena, kad jutu, ka es vairs nevaru izturēt svešo vietu, smagumu un dienas nogurumu, tad vakara duša ar karsto ūdeni un šīm putām, burtiski atgrieza mani atpakaļ dzīvē, nometot nost visu sliktumu un saspringumu. Jūs pat nevarat iedomāties kā pēc tam es ieritinājos zem segas un burtiski tūlīt arī aizmigu bez problēmām, jo biju kā restartēta. Ne galvas sāpes, ne nomācošas domas - nekā!

Šīs putas manā uztverē ir kā ārstniecisks produkts, ko lietot pie nomācoša garastāvokļa vai saspringtības. Ne tikai lielisks dušas produkts, bet arī vitamīns aurai!

_____________________________________________________________
Rituals produktus var iegādāties tikai RITUALS Cosmetics veikalā modes un izklaides centrā Rīga Plaza
Cena  - 8.00 € (200 ml)
Vairāk informācija - facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no uzņēmuma Rituals pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

4 komentāri:

  1. Katrīna man iedeva pasmaržot šo un tiešām - aromāts ir tāds liegs, maigs un nomierinošs - man ļoti, ļoti iepatikās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad Katrīna par viņu uzrakstīja, es uzreiz steidzu pamēģināt, jo bija intriģējoši ne tikai pasmaržot, bet arī saprast to lietošanas principu ;) Žēl, ka limitētā kolekcija, jo aromāts ir pārāk skaists, lai pazustu :(

      Dzēst
  2. Izklausās tiešām pēc patīkama ikdienas rituāla :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja ir iesēja, noteikti iesaku pasmaržot, jo aromāts perfekti relaksējošs. ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan