Pārskats: Elf Contouring Blush & Bronzing Powder komplekts

20.08.15

Kopš pirmo reizi pamēģināju kārtīgu bronzeri (skat. The Balm Bahama Mama), tā sapratu, ka mana seja bez tā izskatās kā divdimensionāla virsma, un nav nozīmes vai no dabas ir vaigu kaulu iedobes vai nav. Lai arī atradu savu ideālo bronzeri, tik un tā visu laiku meklēju vēl kādu, jo ir interese, kas vispār tiek piedāvāts šajā produktu kategorijā.
Pietam, Elf kosmētiku jau gribēju kādu laiku izmēģināt, bet nebija tādas brīvas iespējas līdz šī gada marta Expo Beauty izstādei, kad beidzot satikāmies aci pret aci ar šo zīmolu un, protams, kā pirmais produkts, ko pamēģināju ir jau daudzos ārzemju blogos izslavētais duo komplekts, kas sevī ietver vaigu sārtumu un bronzeri.
Oriģināli ļoti kāroju pēc šī duo komplekta ar nosaukumu St. Lucia, kas esot NARS Orgasm vaigu sārtuma un Laguna bronzera dublikāti, bet diemžēl Latvijā St. Lucia ir krēmveida izpildījumā, bet man krēmveida formulas vaigu sārtumi un bronzeri uzdzen nepatiku.
Apskatoties pārējos toņus, vairāk uzmanību pievērsu tieši bronzerim un ieraugot, ka tas ir matēts, paņēmu duo ar nosaukumu Fiji (matte).
Pirmie atzinīgie vārdi man jāsaka par iepakojumu, jo esmu ārkārtīgi priecīga par tā kompakto lakoniskumu un taustei patīkamo futlāra materiālu. Tāds it kā ne matēts, bet samtains. Kaut kas pa vidu. Pietam, tas lielais spogulis! Ļoti parocīgi.
Ķeroties klāt jau abiem toņiem, pirmais, ko varu teikt, kas man īsti dikti nepatika ir tas, ka abi pūderi ir vājo presēti, tāpēc jau pirmajā dienā, kad ņēmu to laukā no kastītes un vēlējos atbrīvoties no aizsargplēvītes, tā ieskrāpēja abiem pūderiem iedobes, tāpēc ja šie tiek klāti ar dabīgo saru otiņu, tad tie putekļosies it visur.

Vaigu sārtums ir ar siltu apakštoni, tomēr tas sliecas vairāk uz rozā pusi. Sākumā man bija vienalga kādas tas kvalitātes, bet kad pamēģināju sapratu, ka tas ir patiesi lielisks sārtums. Visvairāk jau pārsteidza pigmentācija, jo burtiski ar vieglas rokas un otas pieskārienu izdosies iegūt dabīgi sārtu efektu.
Pērkot, kā jau minēju, lielāko uzmanību vērsu bronzerim un skatoties uz tā toni šķiet, ka tas ir vēss, bet tajā pašā laikā ar siltu atblāzmu. Es teikšu, ka šis ir tik tiešām lielisks bronzējošs tonis, ja āda ir ar siltu apakštoni, citādi tas uz bālas sejas var izskatīties "pārāk silti". Nav tik pigmentēts, tomēr sastrādāties var.
Uz sejas klājot vairāk gribēju parādīt to, lai arī bronzera tonis ir vairāk silts, ar to tik un tā ir iespējams kaut ko nedaudz akcentēt vaigu kaulus. Lai gan klāju arī uz pieres, fotoaparāts to neuztvēra. Šoreiz es maz klāju vaigu sārtumu, tāpēc tas manāms ir ļoti neuzkrītoši, jo esmu sapratusi, ka uz sevis dienas laikā varu izvēlēties tikai vienu - kārtīgs bronzeris vai sārtums. Abi nē, citādi izskatos kā pārkrāsojusies lelle.
Noturības ziņā tie nav sliktāki par visiem iepriekš lietotajiem, tāpēc šis ir labs ieguldījums kosmētikas pamatklāstā. Esmu ļoti patīkami pārsteigta par vaigu sārtumu un tā pigmentāciju, tāpēc nemainīgi to pieturu sev acu tuvumā, lai zinu pēc kā sniegties, kad vēlēšos atkal sārtus un veselīgus vaigus. Savukārt bronzeris pagaidām atpūšas, jo vasarā esmu ļoti iemīļojusi Artdeco vasaras kolekcijas bronzeri, bet es domāju, ka ilgi viņš vairs tā nestāvēs, jo man dažkārt patīk sajaukt ierasto kārtību.
Jebkurā gadījumā, par tādu summu jūs noteikti būsiet ieguvēji, jo sārtums ir lielisks un bronzeris arī, bet mīnuss ir to putekļošanos, jo tas nozīmē, ka pārnēsāšana nav tik droša.

_____________________________________________________________
Elf produkti nopērkami tikai veikalā LoveMakeup, kas atrodas Āgenskalnā vai internetveikalā lovemakeup.lv
Cena - 5.50 €
Vairāk informācijas - mājas lapa, facebook


* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

4 komentāri:

  1. Āgenskalnā tas nav NYX veikals. Tas ir veikals, kurš pārdod NYX produkciju un citas lietas. :P

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zinu, zinu, bet uz sitienu nevarēju atcerēties tā veikala īsto nosaukumu, tāpēc rakstīju NYX veikals :)

      Dzēst
  2. St.Lucia pūderveida versija arī ir pieejama LoveMakeup veikalā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, tagad zināšu. :) Es šo pirku izstādē un tad viņa nemaz nebija, bet var būt kopš marta mēneša tagad ir arī pūdera versija :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan