LUSH Oxford Street rudens jaunumi

25.08.15

Šodien man bija patiesi patīkama iespēja iegūt jaunus atklājumus un zināšanas par jaunajiem rudens produktiem no LUSH. Kā vienmēr, ieejot veikalā mani sagrāba aromātu valstība un uz pusstundu varēju nedomāt par to, kas notiek tur pat aiz loga, kamēr klausījos patīkamajā un nedaudz interaktīvajā stāstījumā.
Zemāk seko vairāk bildes un mani komentāri par kolekciju un produktiem.
Droši vien, vairākos blogos jau būsiet lasījušas, ka šī bija neierasta prezentācija, jo notika individuāli, un šeit man gribās teikt, lai arī cik forši un jauki, ka katram mediju pārstāvim vai blogerim tiek veltīta individuāla uzmanība, tas vairāku stundu darbs, kur būsim godīgi - meitene stāsta vienu un to pašu, nemainīgi enerģiski un nepagurstot, nav tā vērts. Es labāk izvēlos kopīgu prezentāciju, jo lai arī Aļona, LUSH vēstnese, vistiešākajā vārda nozīmē, katru reizi stāsta tik fantastiski, ka ir prieks skatīties un klausīties, arī šoreiz bija, bet man liekas, ka tas ir nedaudz pa traku visas dienas garumā runāt un stāstīt par jaunumiem. Viņa savu darbu mīl un tas nav noslēpjams, bet man bija grūti, jo es devos 16.00 un acīs varēja redzēt tādu cilvēcisko faktora sagurumu, tāpēc cepuri nost šai meitenei!
Un, ja jūs plānojat apmeklēt LUSH veikalu, lai atrastu priekš sevis interesējošus produktus, visas meitenes stāsta par katru no produktiem ar lielu degsmi un prieku, gluži kā tas būtu viņu mazulis, kas lolots un gaidīts.
Atgriežoties kolekcijas.
Kopumā jaunumu ir vairāk kā 20, tāpēc noteikti katram būs, ko izvēlēties. Kopumā kolekcijā ir pieejami uzlaboti produkti, daži aizstājēji vecajiem, nomainītas formulas u.c., bet katrs no produktiem pārdomāts un tik pats skaists un aizraujošs kā līdz šim.
Interesanti bija uzzināt arī to, ka LUSH pavisam drīz mainīs konceptu un daudz nopietnāku uzņēmumu, tāpēc ar prieku un saspicētām ausīm gaidīšu jaunās ziņas par LUSH idejām.

Layer Cake ziepes - patīkamas, vieglas, nedaudz bērnišķīgas ziepes, kas patiks saldu un liegu aromātu cienītājiem
Yuzu and Cocoa dušas krēms - interesants kokosriekstu aromāts, kas mija ar aprikozēm un vēl citiem nedaudz ieskābeniem citrusa augļiem. Sastāvā zelta spīguļi, kas ikdiena padarīs kā svētkus!
The Experimenter vannas bumba - šī ir kārtīga krāsu simfonija, kas nesīs ne tikai prieku jums, bet arī bērniem.
Softy krēms pēdām - ļoti neitrāls aromāts. Viegli mitrinošs un tāds, kas patiks cilvēkiem, kam rudens sezonā pēdas ir izteikti sausas.
Outback Mate ziepes - ļoti, ļoti patika. Nevarēju izšķirties starp šīm un tām, ko izvēlējos (par tām zemāk). Smaržo nedaudz vīrišķīgi un svaigi. Noteikti izlietošu savu esošo ziepju klucīti un došos pēc šīm.
Serendipity ziepes - patiks visiem tiem, kas dievina lavandas aromātu. Nevis to, kas kosmētiskajos produktos, bet gan to, kāds ir īstajai lavandai. Skaists, pieklusināts un nomierinošs aromāts.
Visas prezentācijas laikā pēc katra produktu sektora man bija jāizvēlas produkts, kas visvairāk iepatikās. Mana sistēma bija viegla - tas aromāts, kurš visvairāk iesēdās atmiņā, brauca pie manis uz mājām. Protams, uzvarēja uzkrītošie un stiprākie aromāti.
Bet, tas viss tika ielikts skaistajā LUSH koka kastē, kas veltīta LUSH 20. gadu jubilejai. Cik patīkami, ka ar LUSH esam teju vienaudži.
#20LushYears ir mirkļbirka, ko aicinu lietot arī jūs visos sociālajos tīklos, atrādot savus atklājumus no Lush jaunajiem produktiem.
Kaste tik skaista, ka pat nezinu, ko tajā likšu iekšā, bet pielietojumu noteikti atradīšu! Kopumā kastē iekļuva pieci jaunie produkti par kuriem savus pirmos iespaidus pastāstīšu nedaudz zemāk.
Cup O`Coffee maska sejai un ķermenim - ikdienā nelietojot kafiju, tas man neliedz priecāties par vilinošo un patīkamo kafijas aromātu, kas ikreiz "silda". Es teiktu, šis kafijas aromāts vairāk atgādina kafiju ar garšvielām, jo es klāt jūtu nelielu piedevu kaņepes, lai gan sastāvā to nav, un koriandru.
Maska, kas lietojama sejai un ķermenim, lieliski kalpos arī kā skrubis. Nevaru sagaidīt, kad pamēģināšu un saņemšu savu "kafijas lādiņu" dušā.
The Comforter dušas krēms - neesmu nekad lietojusi Lush dušas krēmus, tāpēc būs prieks testēt, bet izvēlējos šo nevis Yuzu and Cocoa dušas krēmu tikai tāpēc, ka šis man uzjundīja patīkamas atmiņas. Šis dušas krēms ir tik tiešām kārtīgs Latvijas vasaras aromāts, jo smaržo pēc upenēm. Drīzāk pat, iedomājieties, ka jums kādi 6 vai 7 gadi, košļājat saldu košļeni, bet turpat virtuvē kāds vāra upeņu zapti un pa virsu košļenei jūs našķējaties ar putām, kas tiek nosmeltas no upeņu zaptes. Tāds lūk ir The Comforter aromāts.
Respect Your Elders ziepes - kā saka paši Lush, šis ir aromāts, kurā ir vienkārši jāieklausās. It kā nav tajā nekādas loģikas, tomēr pasmaržojot šīs ziepes, katram tās atgādinās kaut ko savu. No aromātu kategorijas teiktu, ka tas ir kārtīgs unisex aromāts, jo sastāvā ir plūškoks, upenes un vīraks. Jau pirmajā mirklī pasmaržojot sapratu, ka šis aromāts ir paņēmis mani savā varā. Šovakar arī pamēģināju un varu teikt, ka šīs ziepes ir patīkamas pārmaiņas no šķidrajām ziepēm. Tās noteikti nesausina rokas, kas man bija pārsteigums.
Intergalactic vannas bumba - neatkārtojams un fantastisks, nedaudz kosmisks aromāts, jo ir sajūta, ka šādu aromātu uz zemes neatrast. Aromāts, kas liek rosīties pat garšas kārpiņām, jo piparmētra un eikalipts atsauc nesajustas garšas virsotnes. Neesmu vēl mēģinājusi, bet šo "atvēsinošo" bumbu iedomājos lietojot karstā vannā, kopā radot duālas izjūtas.
Elbow Grease mitrinoša pasta ādai - šis produkts man likās unikāls, jo bieži tam līdzīgos neatrast. Šis oriģināli ir produkts sausiem elkoņiem, bet vēlāk tika atklāts, ka šis ir produkts, kas lieliski kalpo lietošanā jebkurai ķermeņa daļai, kur ir izteikti sausa āda. Pietam, šis mazais brīnums, kas ietīts sviestpapīra kā sviests un kūst kā sviests, tāpēc turu to ledusskapī, paspilgtina arī tetovējumus, lai tie nezaudē ne kontūras, ne krāsu spilgtumu. Pietam neroli eļļa un ilang-ilang dod ārkārtīgi patīkamu aromātu, ka mājinieki atzinīgi nodomāja, ka tās ir manas jaunās smaržas. Ķepīgs, bet patīkams produkts.
 Visi jaunumi ir skaisti un sagādā lielāko prieku mēģināt, tāpēc noteikti nākotnē turpināšu par tiem stāstīt.
Papildus man mīļi vēl pastāstīja par Gorilla Perfumes smaržām un varu teikt, ka laikam esmu atradusi priekš sevis tik netipisku, bet patīkamu aromātu - Death and Decay. Nosaukums dīvains, bet aromāts ārkārtīgi mistisks, kas daudziem noteikti nepatiks. Arī man sākumā šķita, ka nepatiks, jo viena no galvenajām notīm ir lilija, bet uz manas ādas lilija pagaisa vienā mirklī atstājot dūmakainu un mistisku smaržu, kam līdzīgu iepriekš neesmu jutusi.

Iespaidu pārāk daudz, tāpēc stāstīt man būs ko daudz. Ceru, ka jums bija interesanti lasīt manu pieredzi ar jaunajiem Lush Oxford Street produktiem.

Oxford Street produkti nopērkami Lush veikalos Dzirnavu ielā 70 un t/p Alfa.
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook

*fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Jaunā kolekcija izskatās tik kārdinoša, ka gribās visu! Wishlist augšgalā noteikti kafijas skrubis un dušas krēms. Paldies par izsmeļošo rakstu! Patīk tādi.

    Katrīna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kafijas skrubis tiešām jauks un patīkams :) Dušas krēmiem abiem ir saldi aromāti, tāpēc jāizvēlas kārtīgi, lai nav tā, ka no salduma pēkšņi apnīk lietot :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan